فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_چیز_فراستینگ
دوستای عزیزم که مشکل دارید و مدام شکایت میکنید که بعد از فرم دادن خامه،خیلی زود خامه تون شل میشه ...
پیشنهاد میکنم از این کرم برای تزئین کیکهاتون استفاده کنید....
فوق العاده خوش طعمه و حتی برای آسترکشی کیک هم مناسبه
بهتره از پنیر ماسکارپونه برای این کرم استفاده کنید(ماسکارپونه طعم خاصی نداره فقط بافت خامه رو منسجم تر میکنه) ولی اگه در دسترس نبود از هر مدل پنیر خامه ای که نمک کمی داره میشه استفاده کرد...
مراحل و میزان مواد در ویدئو مشخصه...اگه نکته ای دوباره به ذهنم رسید همینجا اضافه میکنم...
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه قنادی 200 گرم
پودر قند به میزان دلخواه
ابتدا ماسکارپونه و پودر قند را با همزن بزنید تا کاملا لطیف و یکست شود.
200 گرم از خامه منجمد قنادی را جدا کرده و کمی که نرم شد با دور تند همزن 7 دقیقه بزنید تا کاملا فرم گرفته و سبک شود.
ماسکارپونه و خامه قنادی و رنگ ژله ای را در حد یکدست شدن رنگ با همزن بزنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#يتيمك_بادمجان (بوشهری) 🍛 😋
▫️بادمجان ۴عدد
▫️پیاز یک عدد
▫️لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
▫️آب تمبر هندی نصف لیوان
▫️نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
▫️آب ١/٢ ليوان
▫️روغن به ميزان لازم
🔸لوبیا چشم بلبلی را بپزید. در حین پخت دو بار آب آن را عوض کنید تا خاصیت نفاخ بودن حبوبات از آن گرفته شود. حالا در یک تابه، پیاز را خرد کرده و حرارت دهید تا وقتی که سبک شود. در این زمان بادمجانها را پوست کنده و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن از بین برود. سپس آنها را شسته و به صورت مکعبی خرد کنید. بادمجان را به پیازداغ اضافه کنید و به آن نمک، فلفل، زردچوبه بزنید. اجازه دهید بادمجانها کمی در روغن تفت بخورند.
🔸سپس یک لیوان آب به مواد اضافه کرده و به مدت نیم ساعت حرارت دهید تا بادمجانها نرم شوند. نصف یک بسته کوچک تمبر هندی را در نصف لیوان آب خیس کنید و بعد از نیم ساعت از صافی رد کنید. لوبیا چشم بلبلی را روی بادمجانها ریخته و آب تمبر هندی را هم اضافه کنید. دقت کنید که چون تمبر هندی شور است، در اضافه کردن نمک غذا کمی احتیاط به خرج دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#دسر_برفی 🍧 😋
▫️4 لیوان شیر
▫️6 قاشق غذاخوری شکر
▫️6 قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته
▫️200 گرم خامه صبحانه
▫️100 گرم شکلات سفید
▫️4 قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل
🔸همه مواد جزء شکلات و خامه رو داخل قابلمه ریخته با همزن دستی میزنیم تا یکدست بشه بعد روی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشه با همزن دستی هم میزنیم بعد از روی حرارت برداشته خامه و شکلات خرد شده رو اضافه کرده باز به همزدن ادامه میدیم تا خامه و شکلات مخلوط محلبی بشن همینکه گرم هست داخل ظرفهای مورد نظر ریخته وداخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد بشه وروش پودر نارگیل میریزیم و آماده سرو میشود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لوبیا_سبز
برای تهیه ترشی
لوبیا سبز نازک و قلمی 1 کیلو
فلفل سبز 2/3 عدد
سیر 4/5 حبه
سبزی شامل؛ ترخون، کرفس، شوید
برای تزیین چند عدد هویج (هم خرد شده هم قالب زده میتونید)
سرکه سفید و آب به میزان لازم
نمک به مقدار لازم
چند عدد شیشه درب فلزی؛
اول سروته لوبیا رو گرفته و خوب شسته، آبکش کرده تا خوب خشک بشه
سبزی هم همینطور و خرد میکنیم؛
ته شیشه مقداری سبزی دوحبه سیر و یه فلفل میندازیم و لوبیا رو به طور عمودی میچینیم، و از کنار شیشه هویجای قالب زده رو رها کرده و دورتادور میچینیم و در آخر سبزی و سیر گذاشته و با مخلوط آب و سرکه نمک پر کرده و درب رو محکم، شیشه روتکان داده تا هوای اضافی نداشته باشه و تا یه هفته آماده و نوش جان
؛
لوبیا رو به دلخواه میتونید خرد کنید و اضافه کردن هویج هم به دلخواه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👨🍳 #قارچ_شکم پر👩🏻🍳
۸ عدد قارچ بزرگ
۱ ساقه کرفس خردشده تازه
کمی پیازچه خردشده
۱ عدد کدوی سبز خردشده نگینی
۱ عدد هویج خردشده نگینی
۱ قاشق سوپخوری ریحان خردشده
کمی رب گوجهفرنگی
۷۰ گرم پنیر چدار رندهشده
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
۱/۲ قرص عصاره مرغ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغ_کره_ای_با_سس_سیر_لیمو
.
طرز تهیه :
_ ۳ الی ۶ تکه مرغ بدون پوست
_لوبیا سبز ۴۵۰ گرم
_۳ قاشق غذاخوری کره
_۴ حبه سیر خرد شده
_۱ قاشق چای خوری پاپریکا
_۱ قاشق چای خوری پودر پیاز
_نمک و فلفل
_نصف یک لیمو
_1/2 فنجان آب مرغ
_1 قاشق غذاخوری سس کچاب تند (دلخواه)
_جعفری خرد شده نصف فنجان _فلفل قرمز خرد شده، اختیاری
در یک کاسه کوچک، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل را ترکیب کنید. مرغ ها را با ترکیب ادویه مخلوط کنيد و کنار گذاشته . لوبیا ها را در این فاصله بخار پز کرده . نصف کره با کمی روغن را به تابه اضافه کرده وتکه های مرغ را با حرارت متوسط سرخ کنید . سپس مرغ ها را از روغن خارج کرده .مابقی کره ، سیر ، جعفری ، لوبیا ، نمک و فلفل و سس تند را اضافه کرده و مجددا تفت داده سپس آب مرغ و آب لیمو را اضافه کرده کمی که غلیظ شد مرغ ها را اضافه کنید و نوش جان کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✅ کشمش پلو 😋
✍ مواد لازم:
3 پیمانه برنج
1 پیمانه عدس
300 گرم سینه مرغ که من حذفش کردم
150 گرم کشمش
50 گرم زرشک
زعفران
1 عدد پیاز
1عدد سیب زمینی کبریتی خرد شده و سرخ شده برای تزیین و یا خلال سیب زمینی آماده
🍜 طرز تهیه:
عدس را با کمی آب پخته ومراقب باشین له نشه، برنج را آبکش کرده و درقابلمه لایه لایه برنج وعدس بریزید و با کمی روغن دم کنید، درظرفی پیازراکمی تفت داده وسینه مرغ را اضافه کرده به همراه ادویه مخصوصا زعفران ودارچین می پزید، کشمش که ازقبل خیس کردید را درکمی کره وروغن سرخ کنید
زرشک را هم کمی تفت دهید. پلو را درظرف به همراه مرغ، کشمش ، زرشک و زعفران آب زده به هرمدلی که دوست دارید بریزید،
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_بسبوسه_کرمدار👩🍳پارت اول
🔶مواد کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
آرد سمولینا یک و نیم لیوان
آرد سفید نصف لیوان
بکینگ پودر ١ ق م سر پر
وانیل نصف ق چ
نمک یک پنس
🔶مواد کرم
شیر ۲ لیوان، نشاسته ذرت ۴ ق(یا نشاسته گندم)، شکر ۴ ق، خامه ۴ ق، نارگیل ۳ق، گلاب ۲ ق
🔶مواد شربت
شکر ١ لیوان ،آب ١ لیوان ،گلاب٣ق، زعفران دم داده ٢ق، هل نصف ق چ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس_کبابی
😋😋😋❤️❤️❤️
مواد لازم:
سوسیس مرغ / گوشت گاو
کره مارگارین
چوب کباب
سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری
سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری
سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده: ۲ حبه
طرز تهیه:
سوسیس رو به سیخ بزنید و روش را مانند کلیپ برش بزنید و با کره مارگارین سوسیس ها را درون تابه سرخ کنید، تا کمی قهوه ای شود.
مواد تشکیل دهنده سس را به صورت یک دست با هم ترکیب کنید سس به سوسیس ها اضافه کنید و یک مرحله دیگر سرخ کنید.
نوش جان 😄😍
#فینگرفود #سوسیس #خوشمزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوفته_گردو 🧆 😋
▫️گوشت چرخكرده 250 گرم
▫️گردو چرخكرده 150 گرم
▫️پياز يكعدد
▫️آرد سوخاري دو ق س
▫️زعفران آب كرده دو ق س
▫️پياز خلالي خرد شده یک عدد
▫️رب گوجهفرنگي يك ق س
▫️رب انار نصف ق س
▫️گردو چرخكرده يك ق س
▫️روغن و نمک به ميزان لازم
▫️ آب دو پيمانه
🔸پياز را رنده كرده و با گوشت چرخكرده، گردو، آرد سوخاري، نمك و يك قاشق از زعفران مخلوط ميكنيم. مواد را خوب ورز ميدهيم تا گوشت چسبندگي لازم را به دست آورد. به اندازه يك نارنگي از مواد برداشته، گرد كرده و در كمي روغن تفت ميدهيم. همه مواد را به همين صورت گرد كرده و تفت ميدهيم. پياز خلالي را در روغن تفت داده، سپس باقيمانده زعفران، رب گوجهفرنگي، رب انار و يك قاشق گردو چرخكرده را به آن افزوده و تفت ميدهيم. كمي نمك اضافه كرده و در انتها گوشتها را به آن ميافزاييم. آب را نيز به مواد در حال پخت اضافه ميكنيم تا کوفتهها بپزند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته با مغز بادمجان
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
بادمجان را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق) و پوست بادمجان را بکنید
مواد لازم برای کوفته:
300 گرم گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز کوچک
نمک و ادویه های مورد دلخواه
سیر و کره برای داخل بادمجان
مواد لازم برای سس:
کره
1 قاشق غذاخوری رب
نصف استکان آب
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید کمی از گوشت روی سلفون بذارید و باز روی کوفته سلفون بکشید و با کمک وردنه پهن کنید. بادمجان را روی گوشت بذارید و وسط بادمجان کره و سیر بذارید و نمک اضافه کنید و رول کنید. سپس داخل سینی بذارید. برای اینکه کوفته ها موقع پخت ترک نخورد روی تمام قسمتهای کوفته ها روغن مایع بزنید. در فر 180 درجه بپزید. برای سس کره را روی اجاق آب کنید و رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب را اضافه کنید و کمی بپزید و اجاق را خاموش کنید. سس را روی کوفته های پخته شده بریزید و برش زده سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت مرنگ
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ سرد شده:۵ عدد
شکر:۲۲۰ گرم
نمک:نوک قاشق چایخوری
آب لیمو:۱ قاشق چایخوری
کرم:
سرشیر:۲۵۰ میلی لیتر
پودر قند:۱۰۰ گرم
پنیر خامه ای:۱۵۰ گرم
توت فرنگی وموز :مقداری
طرز تهیه:
سفیده ها رو با شکر و نمک هم می زنیم. بعد آب لیمو رو هم اضافه میکنیم و انقد با همزن برقی می زنیم(حدودا یه ربع) تا سفت بشه بعد با قیف توی سینی فر کاغذ روغنی انداخته میریزیم و نیم ساعت تا چهل دقیقه تو فر ۱۴۰ تا ۱۵۰ درجه میپزیم.
وقتی آماده شد و کم کم داشت از حرارت اولیه میفتاد شروع میکنیم به درست کردن کرم.پودر قند وسرشیر رو هم می زنیم.بعد پنیر خامه ای هم رو هم اضافه میکنیم و پنج تا هفت دقیقه هم میزنیم تا کرممون آماده بشه.
کیک مرنگمون رو که خنک شده روی کاغذ روغنی دیگه ای بر میگردونیم. کاغذ روغنی خودش رو جدا میکنیم و کرم رو با قیف روی کیک میریزیم و کامل پهن میکنیم.بعد تکه های موز و توت فرنگی میریزیم و رول میکنیم.برش میدیم و چند ساعت تو یخچال میذاریم.نوش جان❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲