8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بی رقیب😋
کره:۲۰۰gr
شکر۲۵۰gr
تخم مرغ:۴عدد
وانیل:۱/۲قاشق چای خوری
آرد:۱پیمانه+۱قاشق غذاخوری
بکینگ پودر:۱قاشق مرباخوری
پودر کاکائو:۲قاشق غذاخوری
۵۰ گرم کره و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و میشه مایع شکلاتیمون
دمای فر ۱۷۵ بعد از ۱ساعت حاضره
کف قالب کاغذ روغنی بذارید👌🏼
سایز قالب۲۰*۲۰
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_بسبوسه_کرمدار👩🍳پارت اول
🔶مواد کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان
آرد سمولینا یک و نیم لیوان
آرد سفید نصف لیوان
بکینگ پودر ١ ق م سر پر
وانیل نصف ق چ
نمک یک پنس
🔶مواد کرم
شیر ۲ لیوان، نشاسته ذرت ۴ ق(یا نشاسته گندم)، شکر ۴ ق، خامه ۴ ق، نارگیل ۳ق، گلاب ۲ ق
🔶مواد شربت
شکر ١ لیوان ،آب ١ لیوان ،گلاب٣ق، زعفران دم داده ٢ق، هل نصف ق چ
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شیک_توت_فرنگی
يك ونيم ليوان شاه توت يخ زده ويك ونيم ليوان توت فرنگي يخ زده به علاوه يك ليوان شير كه من جاش ازبستني وانيلي استفاده كردم وهمچنين يك ق شكر البته بستگي به خودتون داره كه چقدر دوست دارين شيرين باشه ،همه مواد رو داخل مخلوط كن بربزييد تا خوب يكدست بشه وبعد نصف ليوان هم يخ اضافه كنيد ودوباره باهمزن بزنيد ،اسموتی شما آماده ست می تونید با میوه تزیینش کنید حتی می تونید چندق ماست هم بهش اضافه کنید.
#اسموتی_انبه_شاتوت
برای تهیه این اسموتی من از انبه برای لایه پایینی و از شاه توت برای لایه بالایی استفاده کردم میوه هامو داخل فریزر گذاشتم تا یخ زد (انبه پوست کردم و خرد کردم شاه توت ها هم به همون صورت گذاشتم یخ بزنه) بعد به همراه بستنی و کمی شیر داخل مخلوط کن ریختم تا یک ترکیب صاف و یکدست تحویل داد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫هات چاکلت☕️
نکات :👇
🔴ریختن شکر کاملا سلیقه ای هستش و بسته به تلخ بودن شکلات کم و زیاد میشه
🔴مداوم هم بزنید تا ته نگیره.
🔴نشاسته رو کامل تو مابقی شیر حل کنید و بعد به شکلات اضافه کنید.
🔴نشاسته رو میتونید حذف کنید (نشاسته باعث غلظت هات چاکلتتون میشه)
مواد لازم :👇
شکلات ۱۰۰ گرم
خامه ۴۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق غ
شیر ۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق غ
شکر (اختیاری)
.
طرز تهیه :👇
شکلات خرد شده، خامه، شکر، پودر کاکائو و ۱/۳ شیر رابا هم داخل قابلمه ای میریزیم و با شعله ی خیلی کم شروع به همزدن میکنیم تا کمی گرم بشه و خوب با هم مخلوط بشن.
مابقی شیر رو به همراه نشاسته ذرت مخلوط میکنیم و به شکلات هامون اضافه میکنیم و با حرارت ملایم (رو به کم) مدام هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه و بعد نوش جان کنید😍😋
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله گوشت گاو 500 گرم ✅
فلفل بلغاری
گوجه فرنگی
بادمجان
شوید
سیر
خامه ترش
نمک / ادویه
1. فیله گوشت گاو را برش دهید و کمی بکوبید . فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به صورت نواری برش دهید. بادمجان را تمیز کرده و همچنین برش می دهیم.
2. شوید و سیر را ریز خرد کنید ، با خامه ترش مزه دار کنید ، نمک ، ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
هر تکه گوشت را با مواد بپوشانید ، سبزیجات را بریزید و به آرامی رول کنید.
3. یک ماهیتابه را بریزید ، ۱ آب اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. رول های خوشمزه و دلچسب آماده هستند
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#ته_چین_مرغ_قالبی
برنج 4 لیوان
ماست پرچرب و غلیظ 3 لیوان
زرده تخم مرغ 4 عدد
روغن نصف لیوان
نمک و فلفل ب میزان لازم
زعفرون (هر چه بیشتر بهتر )
مرغ پخته (با پیاز و زردچوبه و نمک و کمی ابلیمو بپزید )ریش ریش شده یا تکه شده به میزان لازم
برنج رو خیس کنید و بعد از چند ساعت درست کنید بهتره برنج رو دون بردارین ابکش کنید.
در ظرفی زرده تخم مرغ رو با زعفرون دم کرده خوب هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر نمک و فلفل اضافه کنید برنج ها رو بریزید توی مواد و مخلوط کنید ته ظرفتون رو روغن بریزید(هر چه روغن بیشتر باشه تهچینتون خوشرنگ تر و قالبی تر در میاد و موقع برگردوندن خورد نمیشه )و نصف برنج رو بریزید و خوب با پشت قاشق فشار بدین تا فیکس بشه مرغ ها رو روی برنج ریخته و در اخر نصف دیگه برنج رو بریزید و خوب فشار بدین تا قالبی برگرده میتونید توی فر با حرارت 180 به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم قرار بدید روی قالبتون رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید یا هم توی قابلمه نچسب روی اجاق با حرارت کم به مدت یکساعت یا بیشتر قرار بدین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
😍 محلبی توتفرنگی از اون خوشمزه های روزگار😋😋 #محلبی_توتفرنگی_سمانه_پز
#محلبی_دورنگ_سمانه_پز
#محلبی_سمانه_پز
مواد لازم:
شیر 2لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته 4 ق غ
گلاب به مقدار لازم
توت فرنگی نصف پیمانه
تخم خرفه یک ق غ
داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
تخم خرفه را با مقدار کمی آب خیس میدیم تا پف کنه.
سپس یک سوم مواد را با آن مخلوط کرده و داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل فریزر تا خودشو بگیره و رویه ببنده.
حالا توت فرنگی را میکس کرده و با بقیه محلبی مخلوط میکنیم سپس به آرامی روی مخلوط محلبی با تخم خرفه میریزیم.
پ ن۱: حتما حتما محلبی ها خنک باشند😊
پ ن۲:اگه قسمت اول محلبی رویه نبنده وقتی قسمت دوم رو بریزین با هم مخلوط میشن و دورنگ درنمیاد😊
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پاستا_با_کاهو_و_مرغ
موادلازم:
سینه مرغ ۱ عدد
کاهو یا(کلم) نصف یک عدد
پاستا نصف بسته
ماست سیردار ۱،۲ کاسه
سس مایونز ۴ ق غ
نمک
نعناع یاآویشن
روغن زیتون نصف فنجون
طرزتهیه :
ابتده آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
سپس ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شدن تو ظرفتون بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیردار و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جونتون
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
✅ فسنجون 😋
اول یه پیاز بزرگ رو رنده کردم بعد تو قابلمه تفتش دادم کمی زردچوبه زدم تا طلایی بشه گردو اسیاب شده رو اضافه کردم و دوباره تفت دادم کمی بهش اب اضافه کردم وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم تا اروم اروم جا بیفته و به روغن بیفته.
تو یه قابلمه دیگه مرغ رو جدا سرخ کردم فقط دو طرفشو سرخ کردم نزاشتم کامل بپزه یک ساعت قبل خاموش کردن فسنجون مرغ رو گذاشتم تو فسنجون تا خوب بپزه و مزه فسنجون به خوردش بره.
برای مزه دار کردن فسنجون کمی شکر و رب انار اضافه کردم دوستان حتی اگه فسنجون رو ترش میخورین سعی کنین دوقاشق حتما شکر رو اضافه کنین چون مزه متفاوتی به فسنجون میده به جاش رب انار بیشتر بریزین که ترشش کنه .
دوستان گردو خودش روغن پس میده پس زیاد از روغن استفاده نکنین میتونین از تیکه های یخ برای پس دادن روغن استفاده کنین من خودم این کارو انجام نمیدم چون اگه گردو خوب اسیاب بشه و خوب جا بیفته خودش روغن پس میده .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_چینی
مواد لازم :
فیله مرغ خلالی شده
پیاز خلالی شده یک عدد
لیمو تازه
نمک،فلفل،ادویه کاری،آویشن مقدار لازم
۲ عدد تخم مرغ
ماست یک لیوان
آرد سفید یک لیوان
زعفران دم کرده غلیظ
طرز تهیه :
اول از همه باید فیله های مرغمون رو مزه دار کنیم،برای این کار فیله های مرغ رو داخل یه کاسه ی در دار میریزیم ، پیاز های خلالی رو بهش اضافه میکنیم ، لیمو و نمک و فلفل هم میزنیم و درشو میبندیم و یکی دو ساعت میزاریم یخچال.
تو این فاصله سفیده های تخم مرغو از زرده جدا میکنیم ، سفیده هارو با همزن برقی ۲ دقیقه میزنیم تا سفید و پفکی بشه،بعد زرده هارو بهش اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم ، ماست و نمک و فلفل و کاری رو هم بهش اضافه و بازم دورانی هم میزنیم،حالا آرد رو در ۲ مرحله اضافه و هم میزنیم(اگه آرد رو اصافه کردین و خمیر شل بود یکم بیشتر آرد بزنین) ، زغفرون هم بریزید ، در آخر غلظت خمیرمون(خمیر بنیه)باید مث حلیم بشه ، بعد مرغ هارو از یخچال در میاریم ، با دست داخل خمیر میغلتونیم جوری که خمیر خیلی تمیز همه جاشو بگیره و بعد داخل روغن خیلی داخل سرخ میکنیم و زمان میدیم تا برشته بشه.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#خورشت_كرفس 🥘 😋
▫️کرفس نیم کیلو
▫️سبزی(ترکیب جعفری و نعناع به نسبت 2به1) 200 گرم
▫️گوشت 200 گرم
▫️روغن به میزان لازم
▫️آب به میزان لازم
▫️آبغوره 2ق غ
▫️نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
▫️پیاز 1 عدد
▫️رب گوجه 1ق غ
🔸کرفس ها را خرد کرده و آن را سرخ می کنیم در ظرفي جدا سبزی ( جعفری – نعنا – برگ های کرفس ) را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دهیم
بعد خرد کردن گوشت آن را همراه پياز در روغن تفت داده رب گوجه رو هم تفت میدیم و مخلوط کرفس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدیم کاملاً پخته شود بعد نمک و آبغوره را به آن اضافه می کنیم و زیر شعله را کم کم می کنیم تا خورش کرفس جا بيفته و اماده بشه.
بحای نعناع و جعفری میتونید کمی سبزی قورمه اضافه کنید
ریختن لوبیا هم کاملا سلیقه ای هست
رب گوجه رو هم میتونید حذف کنید.
من بجای آبغوره کمی غوره ريختم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲