7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_کرپ😍😍
🥚تخم مرغ ۳ عدد
🥣شکر ۱۵۰ گرم
🥄شکر وانیلی یا وانیل معمولی به میزان لازم
(وانیل معمولی رو اندازه نوک قاشق چایخوری بریزین،زیاد بشه تلخ میشه)
🧂نمک به میزان لازم (خیلی کم)
🥛شیر ۱۰۰ میلی لیتر
🧈کره آب شده ۱۰۰ گرم
🥡آرد ۲۰۰ گرم
🍫کرم فندقی یا نوتلا یا خامه و یا عسل و انواع میوه برای داخلش.
🍧پودر شکر برای تزیین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#محلبی 🍹 😋
▫️شیر 6 لیوان
▫️نشاسته 3 ق غذا خوری
▫️خامه صبحانه 2 ق غ خوری
▫️آرد برنج 5 ق غذا خوری سر پُر
▫️شکر 5 ق غذا خوری
▫️گلاب 2 قاشق غذاخوری
🔸شیر و شکر و ارد برنج رو ریختم تو قابلمه و نشاسته رو تو یه ظرف کوچیک با کمی از همون شیر داخل قابلمه حل کردم و از صافی رد کردم و ریختم تو قابلمه. رو شعله یه بند هم زدم قبل سفت شدن بهش خامه صبحانه و گلاب اضافه کردم زیاد نزارین سفت بشه چون تو یخچال بازم سفت میشه و مواد رو این بار دو قسمت کردم به یه قسمتش چند قاشق شربت آلبالو زدم . میتونین داخل مواد از مغزیجات یا بیسکوییت بریزین. میتونین به جای شربت آلبالو از زعفران و کاکائوو ، یا پوره توت فرنگی استفاده کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
اسپرینگ رول یه فینگرفود و یا پیش غذای خیلی خوشمزه و خوش خوراکه.
خیلی سریع و راحت آماده میشه و بیشتر افراد دوسش دارن به خصوص بچه ها👌🏼
با هر ترکیبی که دوست دارین میتونید درست کنید که همه جوره خوشمزه میشه 😍😋
مواد لازم ⬇️
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
قارچ اسلایس شده ۶ عدد
پیازچه خرد شده ۵عدد
پودر سیر، نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
خمیر یوفکا
پنیر پیتزا
طرز تهیه ⬇️
پیاز رو داخل روغن ریخته و تفت بدین تا سبک بشه بعد ادویه ها و گوشت رو اضافه کنید و سرخ کنید.
قارچ و مقداری آب لیمو رو اضافه کرده با حرارت بالا سرخ کنید تا آب قارچ کشیده بشه، در آخر پیازچه را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مخلوط گوشتی کمی خنک بشه.
مقداری از مخلوط گوشتی و پنیر رو روی خمیر یوفکا بریزید و رولش کنید و به انتهای خمیر کمی آب بزنید تا خمیر باز نشه.رول ها رو داخل روغن داغ با حرارت کم سرخ کنید .
به همین راحتی، نوش جان❤️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_رنگین_کمان😍😍
نصف لیوان اب جوش و یک سوم لیوان بستنی یا شیر
هر لایه ژله ریختین حتما بزارین یخچال نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزین
تو این مدت ژله های بیرونی عموما سفت نمیشه با شیر درست کنین احتمال سفت شدن کمه با بستنی کمی احتمال سفت شدن بیشتره احیانا اگه سفت شد میتونین به روش بن ماری رو بخار کتری دوباره ابش کنین
تو ژله بعد ریختن اب جوش حتما رو بخار کتری بن ماری کنین که خوب همه ذراتش حل بشه
مهمه که ژله اول کامل سرد سرد بشه بعد شیر یا بستنی اضافه کنین
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍥پارافه انار🍥
مواد لازم (برای 4 نفر)
1- بیسکوئیت کراکر دارچینی (پودرشده)، 8 عدد
2- ماست، 2 پیمانه
3- شیرعسلی (شیر تغلیظ شده)، ¾ پیمانه
4- انار دون شده، 2 عدد
طرز تهیه:
1- بیسکوئیت پودر شده را میان لیوانها تقسیم کنید.
2- ماست و شیرعسلی را داخل یک کاسه ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، اگر شیرین تر دوست دارید شیرعسلی بیشتر اضافه کنید
3- نیمی از مخلوط ماستی را میان لیوانها روی لایه بیسکوئیتی بریزید.
4- مقداری دانه های انار روی لایه ماستی بریزید
5- دوباره لایه ماستی را تکرار کنید و در آخر دانه های انار روی آن بریزید.
پیشنهاد: اگر مزه ماست را در دسر دوست ندارید می توانید از خامه صبحانه استفاده کنید، البته پرکالریتر خواهد بود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تخم مرغ۲عدد
شكر۸ق.غ
وانيل ١/٢ ق چ
روغن مايع ۸ق.غ
آرد ۸ق.غ
بیكينگ پودر ۱ق.چ
آب يا شير ۸ق.غ
رنگ خوراكي سبز و قرمز
اول از همه تخم مرغ ،شكر و وانيل رو باهمزن دستی یا برقی حسابی بزنید که کرمی و کشدار بشه بعد روغن اضافه کنید مخلوط شدن رنگ خوراکی سبز و اضافه کنید و هم بزنید
حالا آرد و بكينگ پودر الك شده اضافه ميكنيد
و اروم هم بزنید در خد این که ترکیب بشن
تو این مرحله شير رو اضافه کنید و ترکیب کنید (اگر شیر ندارید آب هم میتونید بریزید )
حالا چندتا فنجون تو قابلمه بچينيد و تا ۱/۳ فنجان اب داخل قابلمه پر كنيد
فنجان هارو برداريد و و بذارید اب داخل قابلمه جوش بیاد
تو این فاصله فنجون هارو چرب کنید و ۱/۳ فنجونتون رو از مواد كيك پر کنید
آب که جوش اومد مجدد فنجون هاتون رو داخل قابلمه بچینید ،در قابلمه دم کنی و در بذارید تا کیک ها با شعله متوسط(نباید کم باشه)بپزن.
حدودا ۱۵تا۲۰دقیقه زمان میبره تا بپزه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فاهیتا_مرغ (مکزیکی) 🍲 😋
🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده ، سه قاشق غذاخوری سرکه ، دو قاشق روغن زیتون ، پودر آویشن ، پودر فلفل قرمز ، پودر پاپریکا ، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن ، سرخ کنید و کناربذارید.
دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری ، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یعنی ایده یلدایی راحت تر از اینم داریم؟؟😍
بدون فر،بدون همزن،بدون پیمونه،بدون قالب😍
برای موادش فقط به اینا احتیاج دارید👇🏼👇🏼
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موزی😍😍
موز - 4 عدد.
کره - 140 گرم.
شکر - 130 گرم.
تخم مرغ - 1 عدد.
بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری.
آرد - 200 گرم.
نمک به مقدار کم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپز
گوشت مرغ : نیم کیلو رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پیاز ریز: 4 عدد
سیر یا پودر سیر: دو حبه
فلفل سیز: یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای: یک عدد کوچک
روغن یا کره: یک قاشق
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید. مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 2ساعت زمان نیاز داره تا بپزه. با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#فاهیتا_مرغ 🍲 😋
🔸برای سه نفر ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم فیله سینه مرغ رو نازک و نواری برش بدید و در ظرفی به همراه سه حبه سیر رنده شده، سه ق غ سرکه، دو قاشق روغن زیتون، پودر آویشن، پودر فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر زیره سبز و نمک مخلوط کنید و در ظرف رو سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا مزه دار بشه سپس از یخچال بیرون بیارید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن، سرخ کنید و کناربذارید.
دو عدد پیاز متوسط رو خلالی خرد کنید و در ماهی تابه ای دیگر با مقداری روغن خیلی کم تفت بدید تا سبک بشه سپس سه عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یک عدد) رو که از قبل به صورت نواری(خلالی) برش داده اید اضافه کنید و کمی تفت بدید و مرغهای سرخ شده رو به همراه سویا سس یا سس خردل یا سس چیلی و پودر فلفل سیاه و دو قاشق آبلیمو اضافه کنید و کمی هم بزنید و شعله ی گاز رو خاموش کنید و با جعفری، گشنیز و بروکلی خردشده تزیین کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالاد_يونانى 🥗 😋
▫️كاهو پيچ
▫️خيار
▫️گوجه
▫️زيتون
▫️پودر سير
▫️فلفل
▫️پياز
▫️سركه بالزاميك
▫️روغن زيتون بي بو
▫️پنير فتا
🔸براي اين سالاد بايد همه مواد رو درشت خرد كنيد،كاهوها رو كه خرد كرديد پياز (خيلي كم)و گوجه و خيار هم حلقه اي خرد ميكنيد روغن زيتون و فلفل و پودر سير(خيلي كم)وسركه بالزاميك رو اضافه ميكنيد خوب مخلوط ميكنيد داخل ظرف ميريزين روي سالاد چندتا زيتون اضافه ميكنيد (اصل اين سالاد با زيتون سياه هست اما چون زيتون سياه خوب خيلي كم پيدا ميشه ميتونين از زيتون سبز بي هسته هم استفاده كنيد)و پنير رو هم مربع مربع خرد كنيد بهش اضافه كنيد اين سالاد نمك لازم نداره چون پنيرِ توش نمك سالاد رو فراهم ميكنه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲