eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.5هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام مهربونا.... اینم ویدئو تزئین شب یلدا😍❤️💚 . ◀تزئین با کرم چیز فراستینگ انجام شده... ◀برای تزئین از ماسوره گلبرگ(بزرگترین سایز)استفاده کردم... ◀برای پایپ کردن گلبرگها حتما نوک تیز ماسوره به سمت بالا باشه ◀برای حاشیه گلبرگها حتما از رنگ ژله ای استفاده کنید ◀رنگ ژله ای رو در امتداد نوک تیز ماسوره گلبرگ در قیف به صورت خطی قرار بدید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘 😋 🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و‌ حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته نکته: این خوراک با نان سرو میشه حتما ترخون و مرزه یادتون نره سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
سیب زمینی پخته و رنده شده 3 عد متوسط مرغ پخته نگینی شده 1 و 1/2 پیمانه پیاز داغ 2 ق غ هویچ پخته و رنده شده 1 پیمانه گردو ریز نگینی شده 1/2 پیمانه نمک و فلفل به مقدار لازم دونه ی انار به مقدار لازم سس مایونز به مقدار لازم وسط ظرف مورد نظرمو لیوان گذاشتم و اطرافشو با سیب زمینی پر کردم و فرم دادم وبا کمی سس مایونز پوشوندم مخلوط مرغ و پیاز داغو ریختم و فشرده کردم و دوباره سس مایونز بعد مخلوط گردو و هویج رنده شده رو فشرده کردم و دوباره سس مایونز و در آخر با دونه های انار شطحشو کامل پوشش دادم و لیوان رو خیلی آرووم از مرکز سالاد جدا کردم و با گشنیز و گردو دیزاین کردم. سیب زمینی و مرغ با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار شده. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥘مرغ خوشمزه زعفرانی مواد لازم :👇 مرغ (سینه یا رون فرقی نداره) پیاز دو عدد متوسط کره 50گرم زردچوبه و فلفل سیاه و نمک زعفران هر چی بیشتر بهتر دستور تهیه :👇 اول پیاز ها رو با کره کمی تفت میدیم. زمانی که پیازها سبک و شیشه ای شد مرغ ها رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم.(پیاز ها رو نباید زیاد تفت بدید تا کاملاً سرخ بشن وقتی کمی سبک شد کافیه) وقتی مرغ ها کمی طلایی شدن زردچوبه و فلفل سیاه و زعفران رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. درب تابه رو میبندیم تا مرغ ها با آبی که میندازه پخته بشن. درمدتی که مرغ ها دارن پخته میشن درب تابه رو برمیداریم و هرازگاهی مرغ ها رو زیر و رو میکنیم تا همه جای مرغ خوب سرخ بشه. بعد از دو ساعت میبینید که مرغ ها کاملاً آب انداختن و پخته شدن. در آخر نمک غذا رو اندازه میکنیم و نوش جونتون کنید... ببینید حتی بدون قطره ای آب مرغ ها کاملاً پخته شدن و طعم بهتری هم دارن. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥘 😋 🔸پیاز داغ عسلی فراوون درست میکنم،چند حبه سیر رو پوست‌گرفته و میکوبم و به پیاز داغ اضافه میکنم و تفت میدم، تیکه های گوشت گوسفندی رو هم داخلش تفت میدم،نمک،فلفل،ادویه و رب گوجه اضافه کرده و مجدد تفت میدم و به میزان کافی آب اضافه میکنم و زمان میدم تا خورشتم جابیفته.یک ساعت پایان پخت بامیه هایی که جداگانه تفت دادم رو به خورش اضافه میکنم برای چاشنی این خورش به شکل سنتی و اصیلش از آب تمبر هندی استفاده میشه،برای جایگزین میتونیم از یکی دوقاشق آبلیمو یا ابغوره (بنا به ذائقه) در اواخر پخت استفاده کنیم. ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شکلات شیری ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ۳۰۰ گرم شیر عسلی ۴۰۰ گرم(صنعتی که تو قوطی فلزیه) کره نرم ۲۰ گرم وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری پسته تست و خرد شده ۱۴۰ گرم پسته اضافه برای تزیین مقداری پسته خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۰ دقیقه تست کنید بعد از خنک شدن خرد کنید و کنار بگذازید. کف و دیوارهای قالب مربع ۲۰ در ۲۰ را با فویل بپوشانید . شیر عسلی و شکلاتهای خرد شده و کره را روی بخار کتری ذوب کنید میتوانید فقط از شکلات شیری یا فقط از تلخ استفاده کنید من از ترکیب هر دو استفاده کردم. وقتی کاملا ذوب شد و از روی بخار برداشتید وانیل را اضافه کنید اگر دوست نداشتید وانیل نزنید. پسته خرد شده را به شکلات بنماری شده اضافه کرده و مخلوط کنید مواد را داخل قالب بریزید و سطحش را صاف کنید تا مواددرهمه جای قالب به صورت یکنواخت پخش شودومقداری پست خرد شده روی سطح فاج پخش کرده وبا پشت قاشق کمی به پسته ها فشار وارد کنیدتاکمی داخل شکلات فرورود.داخل یخچال به مدت ۳ ساعت استراحت داده و به اندازهای دلخواه برش دهید. میتونید یک هفته در ظرف دردار و دمای محیط نگهداری کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش سینی مزه🍡🍡 دیدین با یه لیوان و مقداری کالباس چقدر قشنگ و راحت میتونین یه گل درست کنین🥰🥰. اینجوری برای دورهمیها و مهمونیها میتونین یه سینی پر از خوراکیهای مختلف و خوشمزه آماده کنین و مهمونهاتونم لذت ببرن ☺️☺️. ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
👩‍🍳👩‍🍳 موز 3 عدد متوسط شیر 2 پیمانه شکر 1/2 پیمانه ◀بنا به ذائقه میتونید شکر رو کم یا زیاد کنید خامه صبحانه 1 بسته وانیل 1/4 قاشق چایخوری آب 1/4پیمانه ژلاتین 3 قاشق غذاخوری ژله با طعم دلخواه 1 بسته آب برای حل کردن ژله 1 لیوان 🍮🍧 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ایده دیزاین ژله ویترینی با انواع میوه ها یه ایده عالی برای شب یلدا اول یکم ژله آلوئه ورا ته ظرف یا قالبتون بریزید بذارید ببنده بعد میوه های دلخواهتون رو روی ژله بچینید بعد به اندازه ای که روی میوه ها رو بگیره و میوه ها تکون نخورند ژله بریزید دوباره بذارید یخچال بعد اگه خواستید بازم میوه بریزید اگه نه میتونید ژله با یه طعم دیگه بریزید و قالب رو پر کنید نکته:برای اینکه میوه هایی مثل کیوی و پرتقال توی زله ببندند باید میوه تون رو حدود دو سه دقیقه توی یه مقدار آب و شکر بذارید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم آرد شیرینی دو لیوان و نیم تا سه لیوان تقریبی پودر شکر یا قند نصف لیوان کره دویست گرم وانیل نصف ق چ خ تخم مرغ یک عدد متوسط خامه صبحانه،شکلات تخته ای آجیل ومغزیجات ژله و میوه دلخواه 🥜🍪 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲