eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.6هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
تقدیم نگاه پرمهرتون،امیدوارم مفید باشه. دو لیوان شیر و دو ق نشاسته ذرت و یک بسته پودر کرم کارامل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدید وقتی شروع به لعابدار شدن کرد ،صد و پنجاه گرم خامه صبحانه را با هم زن دستی بزنید و مقداری از مایه کاراملی را به خامه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا یکدست بشه و به مواد روی گاز اضافه کنید یک دقیقه هم بزنید و از روی حرارت بردارید وبا بیسکوییت پتی بور یا کافی جوی لایه لایه توی ظرف بریزید چند ساعت تو یخچال بذارید و نوش جان کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ارد قنادي ٤ ليوان بكينگ پودر ١ ق م وانيل ١/٢ ق م تخم مرغ متوسط ١ عدد پودر قند ١ ليوان نشاسته ذرت ١/٢ ليوان كشمش خرد شده،گردو خرد شده و شكلات چيپسي نسوز از هر كدام ١/٢ ليوان كره گياهي ٢٠٠ گرم روغن مايع ١/٢ ليوان كره و پودر قند را ٣ دقيقه با دور تند همزن بزنيد، تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و مخلوط كنيد ، روغن رو اضافه كنيد و در حد يكدست شدن مخلوط كنيد، حالا ارد و بكينگ پودر و نشاسته ذرت رو كه باهم مخلوط و الك كرديد رو كم كم به خورد مواد ميدين و با نوك انگشت ورز بدين تا جاييكه آرد لازم داره اضافه كنيد. خمير نرمي حاصل ميشه حالا وقت اضافه كردن كشمش و گردو شكلات چيپسي هست، مخلوط كنيد تا همه جاي خمير يكدست مغزيجات داشته باشه، حالا با اسكوپ بستني از خمير كوكي اسكوپ بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني گذاشتين بزاريد و براي ٣٠ دقيقه توي فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ درجه بپزيد تا كف كوكي ها كمي طلايي بشه. بعد از خنك شدن در ظرف در دار نگهداري كنيد ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
💗❄️سه شنبه تون عالی و بینظیر ❄️☃️امیدوارم خداوند 🌷❄️برای امروزتون سبد سبد 💗❄️اتفاقات خوب ❄️☃️و خوش رقم بزنه و حال 🌷❄️دلتون مثل 💗☃️گل تازه و باطراوت باشه 🌷❄️روزتون زیبا و در پناه خدا ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
هدایت شده از چتـر عشــღــق ...!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌺🍂 صبح است گنجشک محض می خواند حسی شبیه غربت آشیانه از روی پلک می گذرد بین درخت و ثانیه ی سبز تکرار لاجورد با حسرت کلام می آمیزد باید بلند شد در امتداد وقت قدم زد گل را نگاه کرد ابهام را شنید باید دوید تا ته ِ بودن باید به بوی خاک فنا رفت باید به ملتقای درخت و خدا رسید ╔ 💗 ══ 🍃ೋ•══╗ @chatre_love ╚══•ೋ🍃 ══ ☂ ╝
حتما پودر نارگیل رو آسیاب کنید که شیرینی براحتی قالب بخوره. بعد از اضافه کردن آرد و پودر نارگیل با حوصله خمیر رو توی مشت فشرده کنید تا یکدست بشه و از حالت پودری خارج بشه. برای پهن کردن خمیر: خمیر رو کم کم بین دو نایلون بذارید و وردنه رو روش به آرومی فشار بدید. مثل شیرینی نخودچی. ضخامت خمیر رو حدود 7 میل گرفتم.بعد از قالب زدن روی شيرينی ها رو بجای پودر پسته، تخم خرفه پاشيدم. ده دقيقه در فر 180 درجه كه زياد هم داغ نبود گذاشتم. كف فر هم سينی خالی بود. از روغن صاف استفاده كردم.کمی وانیل توی مواد مخلوط کردم. بعد از پخت تا یکی دو ساعت بهیچ وجه بهش دست نزنید والا پودر میشه. آرد ۱۰۰ گرم پودر نارگیل ۵۰ گرم پودر شکر ۷۰ گرم روغن جامد ۶۰ گرم پودر پسته برای تزیین روغن و پودر شکر رو می زنیم تا سفید بشه. آرد و پودر نارگیل رو که توی غذاساز ریختیم و خوب پودر کردیم اضافه می کنیم. کمی می زنیم تا یه دست بشه. نیم ساعت تو یخچال استراحت.با وردنه به قطر ۱ سانت باز می کنیم.روش پودر پسته می ریزیم ..کمی وردنه می کشیم کاتر می زنیم. دمای فر ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: سبزی گشنیز و شنبلیله.. به نسبت دو به یک پیاز و سیر تمبر هندی پیاز و نگینی خرد میکنم و کمی تفت میدم تا سبک بشه.. سبزی ریز خرد شده و سیر ریز خرد شده رو اضافه میکنم و خوووووب تفت میدم.. ماهی رو بهش زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و در مقدار کمی روغن سرخ میکنم.. فقط تا حدی که خودش رو بگیره و توی خورشت باز نشه نه اینکه کامل پخته بشه.. تمبر هندی رو از چند ساعت قبل توی ابجوش خیس میکنم و از صافی رد میکنم تا هسته هاش جدا بشه.. حالا اب تمبر هندی رو به سبزی اضافه میکنم و میذارم جوش بیاد وقتی جوش اومد ماهی رو اضافه میکنم و میذارم با شعله کم جا بیفته.. پ.ن. چون تمبر هندی خودش شور هست حواستون باشه که نمک اضافه نکنید. اگر حس کردید خورشتتون قوام نداره و رقیقه میتونید یک قاشق ارد به خورشت اضافه کنید یا ماهی ها رو موقع سرخ کردن توی ارد بزنید و سرخ کنید تا لعاب بده و خورشتتون به اصلاح اب و دون جدا نباشه و اینکه این غذا به نظرم باید تندددددد باشه پس از فلفل قرمز غافل نشید.. 🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کیک پرتقال: دو لیوان آرد یه لیوان شکر نصف لیوان روغن نصف لیوان تا دوسوم لیوان شیر یا آب یک ونیم قاشق مرباخوری بکینگ پودر سه تا تخم مرغ پوست رنده شده یه پرتقال آب یه پرتقال شکرو تخم مرغ و رنده پوست پرتقال رو با همزن دستی یا چنگال میزنم روغن میریزم و هم میزنم، بعد آب پرتقال،آردوبکینگ پودر رو مخلوط میکنم نصفش رو ریختم هم زدم یه مقدار شیر ریختم تا نرم شه بقیه آرد رو ریختمو دوباره هم زدم اگه سفت بود یکم دیگه شیر میریزیم تا نرم بشه شبیه ماست چکیده یکم کنجد رو میشورم تو تابه تفت میدم کف و دیواره قالب رو روغن میمالم بعد کنجد میریزم که بچسبه مایع کیک رو داخل قالب میریزم روش هم کنجد میپاشم چهلو پنج دقیقه تو فر صدوهشتاد درجه میزارم یا یه قابلمه بزرگ که درش رو دم کنی انداختم رو گاز میزارم کفش یکی یا دوتا قالب کوچیک شیرینی پزی میزارم قالب کیک رو میزارم روی اونا تا از کف قابلمه فاصله بگیره سی وپنج تا چهل دقیقه میپزه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک طرح خرده شیشه هر بسته ژله رو با دو لیوان سرخالی آب جوش مخلوط کنید و داخل یخچال بزارید تا ببنده بعد مربعی برش بزنید. برای چیز کیک: اول یک بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو با 50 گرم کره ذوب شده توی غذاساز خوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی پرس کنید. دو بسته پنیر خامه ای را با یک بسته خامه و یک قوطی شیرعسلی مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با یک چهارم پیمانه آب روی حرارت کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه. ژلاتین و رنده پوست لیمو و 1/4 پیمانه آب پرتقال هم اضافه کنید . بقیه دستور توی فیلم مشخصه . چیز کیک رو یک شب توی یخچال بزارید و بعد سرو کنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
(تابه ای) تابه دو طرفه ام رو دو لایه کاغذ روغنی گذاشتم و همه جا رو چرب کردم و روی گاز شعله پخش کن گذاشتم و باشعله متوسط یک ربع قبل گذاشتم گرم شد و تو همین حین مواد کیکمو آماده کردم واشر تابه هم باید دربیاید من کیکم سی و پنج دقیقه ای پخت شما چک کنید بعد اینکه پخت پشت رو کنید تا اون سمتش هم خوشرنگ بشه چهار عدد تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل رو با یک لیوان شکر بزنید تا سفیدو کشداربشه بعد یه لیوان چای پررنگ ،دوسوم پیمانه روغن مایع،به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید دراخر دولیوان ارد رو که با دو ق چ بکینگ پودر سه بار الک کردین به مواد افزوده و.خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی به دست بیاد و داخل تابه بریخته دوستان عزیز اگر در آخر دیدید مواد کیک کمرنگ هست میتونید دو‌ق پودر کاکائو بزنید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان سیر: ۴ لوش تخم مرغ هم زده: ۲ عدد آرد سخاری: ۱ لیوان نمک: کمی فلفل: کمی پودر ریحان: ۱ قاشق پودر پونه: ۱ قاشق پودر جعفری: ۱ قاشق فلفل قرمز پنیر موزارلا آرد: ۲ لیوان تخم مرغ: ۴ عدد آرد سخاری: ۳ لیوان گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲