eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗 بيسكويت شكری مواد لازم: كره ١٠٠ گرم نمك ۱ پنس تخم مرغ ١ عدد آرد ٢٢٥ گرم پودرقند ٥٠ گرم وانيل ١/٨ قاشق بیكينگ‌پودر نیم قاشق شكر برای تزيين طرز تهيه: برای درست کردن بيسكويت شكری، كره را يك ربع قبل بگذاريد بيرون يخچال، خرد كنيد و با پودرقند الك شده ۵ دقيقه هم بزنيد. بعد تخم مرغ و وانيل را اضافه كنيد و دو دقيقه ديگر هم بزنيد آرد و بیكيگ پودر و يك پنس نمك را مخلوط کرده و روی مواد الك كنيد و يا با دور كند همزن و يا با ليسك مخلوط كنيد تا خمير بشود. خمير را داخل نايلون بگذاريد و يك ساعت داخل يخچال استراحت بدهيد پس از يك ساعت خمير را روی ميز كار به قطر نيم باز كنيد. اين شيرينی زياد ضخيم نيست. روی خمير را با وردنه شياردار و يا چنگال خط بكشيد و با كاتر مستطيل كات كنيد، ميتوانيد با چاقو برش بزنيد. بيسكويت ها را داخل سينی بگذاريد، رویش شكر بپاشيد و داخل يخچال بگذاريد. حالا فر را روشن كنيد يك ربع زمان بدهيد و روی دمای ١٨٠ درجه قرار دهید و سينی را داخل فر به مدت ۱۵ دقيقه بگذاريد تا بپزد. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧀🧀🔥 این یه غذای محلی گیلانی ک در جاهای دیگه هم هست با اسمهای مختلف و کمی تغییرات کلا جذابیه مواد لازم برای چندتا شیکمو 😋 - پنیر صبحونه (پنیر لبنه) ۱/۳ قالب - روغن یا کره (روغن زیتون) - شوید خشک - تخم مرغ - نمک - فلفل سیاه ‌ ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 شیرینی دراژه فندقی مواد لازم: ۲۵۰ گرم کره ۱ عدد تخم مرغ ۵ قاشق روغن مایع ۱ لیوان پودر قند ۱ فنجان نشاسته ذرت نیم قاشق وانیل ۴ لیوان آرد نیم قاشق بیکینگ پودر فندق شکلاتی ۸۰ گرم شکلات تلخ فندق خرد شده طرز تهیه: برای درست کردن شیرینی دراژه فندقی همه مواد خمیر به غیر از بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط نمایید و سپس بیکینگ پودر و آرد را کم کم اضافه نموده و مخلوط کنید و ورز بدهید. بعد از خمیر تکه هایی به بزرگی گردو جدا نمایید و درونش فندق شکلاتی قرار دهید و خمیر را گرد نمایید و داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن نمودید با فاصله بچینید ‌و داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید. توجه کنید که رنگ شیرینی ها تغییر نکند و سفید بماند، بنابراین کنترل شده بپزید. سپس از فر خارج نموده و اجازه دهید خنک شود سپس با شکلات آب شده و فندق به دلخواه تزیین نمایید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ پخته شده با سبزیجات مرغ پخته شده با سبزیجات 1 کاسه سینه مرغ 1 فنجان تکه های کوچک کلم بروکلی 1 فنجان تکه های کوچک گل کلم برای سس: 3 گوجه فرنگی رنده شده نمک 1 حبه سیر 1 قاشق چایخوری رب 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه و سفید تکه های فلفل قرمز 1 فنجان آب گرم 2 3 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید و مرغ را بپزید سپس گل کلم و کلم بروکلی را اضافه کرده و سس را اضافه کنید ادویه جات رو ریخته هم بزنید اجازه دهید آبش گرفته بشه سپس در ظرف مورد نظر ریخته سس بشامل رو اضافه کنید در آخر پنیر پیتزا ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بپزید تا پنیر پیتزا ذوب و طلایی بشه. سس بشامل: 2.5 فنجان شیر 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد نمک کره را ذوب می کنیم و آرد را اضافه می کنیم آرد را به مدت 2 دقیقه سرخ کرده و شیر و نمک را اضافه می کنیم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک😋 ۱ عدد پیاز ۲ عدد سینه ی مرغ ۲ فلفل دلمه ای خورد شده چند عدد نان پیتا یا لواش ۱ بسته خامه صبحانه نمک و فلفل و آویشن ابتدا پیاز رو‌سرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
ترشی انبه انبه سبز رو خوب بشورین بزارین تو صافی بعد با دستمال حسابی خشک کنین که حتی رطوبت هم نداشته باشه بعد پوست انبه هارو نازک بگیرین بعد خرد کنین به هر شکلی که دوس دارین نمک فلفل زردچوبه تخم گشنیز بزنین بزارین تو صافی به مدت ۲ساعت بعد از دو ساعت داخل ظرف شیشه ی انبه پرزردالو و آلوچه سیر فلفل قرمز دونه ی بریزین بعد سرکه بریزین درب شو هم خوب ببندین بعد از چند مدت میتونین استفاده کنین ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول بگم كه توي اسلايد اولي اينقدر نونمو دوست داشتم كه دلم نميومد فشارش بدم😐😂ولي همون اندك نيرو، قدرتشو نشون داد😁👌🏻 مواد اوليه براي يودين 🔺٩٠ گرم آرد همه منظوره يا ارد فانتزي 🔻٨٠ گرم آب جوش _____ خمير اصلي 🔺آرد همه منظوره يا فانتزي ٣٦٠ گرم 🔻اسفناج ٨٠ گرم 🔺خميرمايه ١و٣/٤ ق چ 🔻شكرقهوه اي ٢٠ گرم 🔺نمك ١/٢ ق چ 🔻شيرپُرچرب ١٥٠ گرم. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس: كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه : همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد اولیه مرغ (محلی یا شهری) نصف يك عدد سبزي محلي يا جعفري و گشنيز 500 گرم تخم‌ مرغ 2 عدد (((من تخم مرغ نریختم تو خورش))) لپه يك پيمانه آبليمو يا رب انار يا آب نارنج به اندازه كافي نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم اول سبزي رو ريز خرد كرده و سرخ مي‌كنيم. همزمان لپه و مرغ را در قابلمه مي‌ريزيم تا بپزه. بعد از پختن، سبزي هارو همراه آبليمو به مرغ اضافه مي‌كنيم. اگه تخم مرغ میخواین بزنین تخم‌مرغ‌ها رو هم زده به مخلوط مرغ اضافه کنین. بعد از 10 دقيقه غذا حاضره. بهتره با شعله کم بزارین بیشتر بمونه تا جا بیوفته. پ ن : طرز تهيه و روش بعضي از عزيزان شايد فرق كنه ولي از نظر من مدل رشتيش و اصلي ترين و پايه ترين روش هست ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چقد از خوشمزگی این غذا بگم بازم کم گفتم. حتما امتحان کنید ببینید غذاهای بدون دردسر چقد خوشمزه هستند مواد لازم برای ۳ نفر نیم کیلو (بدون پوست) پیاز خلالی ( خلال نازک) ۳ عدد متوسط رب گوجه فرنگی ۳ قاشق آلو ۶ عدد نمک ۱ قاشق مرباخوری پر فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چایخوری کاری ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری آب برای تهیه سس ۱ لیوان اول از همه سس رو آماده میکنیم. رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم. بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد ۲۰ دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره ۲۰ دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن. ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا