#بارک_شکلاتی_انار
-با توجه به میزان شکلات نسبت به بیسکویت ها میتونین تناسب ببندین و در تعداد بالا این خوشمزه ها رو درست کنین.
البته میتونین از میزان شکلات کمتر کنین و ضخامت شکلاتیتون رو کمتر بگیرین.
-حتما از بیسکویت مورد علاقه تون و شکلات های با کیفیت و خوشمزه استفاده کنین.
طبیعی هست وقتی شکلاتی رو استفاده کنین که خالی خوردنش رو دوست ندارین
یا بیکویتی که به طبعتون نمیشینه
این ترکیب هم مورد علاقه تون نمیشه
من از بیسکویت پتی بور شیری و شکلات تلخ و سفید مارک آناتا استفاده کردم
شکلات تلخ رو روی بیسکویت ها پهن کردم
بعد از اون شکلات سفید رو ریختم و با سیخ چوبی خطوطی روی کار ایجاد کردم
انار دان شده و خلال پسته رو روی سطح ریختم.
من انار ها رو بدون دستکاری مستقیما بعد از دون شدن روی سطح ریختم
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘🍘
#پارفه_کیوی😍😍
3 عدد کیوی
1 قوطی پنیر لبنه 200 گرمی
100 میلی خامه (نصف قوطی)
2 پاکت پودر کرم شانتی (پاکت 75 گرمی ،همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده ، اگر کرم شانتی ندارید پودر خامه بریزید)
2 قاشق غذاخوری پودر قند
برای داخل پارفه:
2 پاکت بیسکوییت سبوسدار جو
کیوی را داخل غذاساز به حالت پوره در آورید. تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و با همزن هم بزنید. 1.5 پاکت بیسکوییت را با دست خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. نصف بیسکوییت را برای کف پارفه کنار بذارید. داخل کاسه بزرگی سلفون بکشید. برش های کیوی را در کناره های ظرف بچینید و مواد را داخل کاسه بریزید و صاف کنید سپس بیسکوییت ها را بچینید. با سلفون روی مواد را بپوشانید حداقل یک الی سه ساعت داخل فریزر بذارید. قبل از سرو برگردانید و تزیین کنید. هر مقدار که دوست دارید برش بزنید و بقیه را تا هر زمان که دوست دارید داخل فریزر نگه دارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی شکمپر😍😍
مواد لازم 👇
سیب زمینی - 5 عدد
پیاز - 1 عدد.
سیر - 1 حبه
فیله مرغ - 250 گرم
قارچ - 300 گرم.
نمک، فلفل - به میزان دلخواه
پنیر - 100 گرم برای پر کردن + 100 گرم برای پاشیدن
طرز تهیه
سیب زمینی ها را کاملا بشویید، خشک کنید، با چنگال سوراخ کنید
روغن زیتون، نمک، فلفل را با هم ترکیب کنید، هر سیب زمینی را از هر طرف کاملا آغشته کنید حالا روی کاغذ روغنی قرار دهید و با دمای 220 گرم به مدت 40-60 دقیقه بسته به اندازه سیب زمینی در فر قرار دهید.
✅برای مواد میانی، پیاز ریز خرد شده و سیر را تفت دهید تا طلایی شود، فیله مرغ را اضافه کنید، چند دقیقه تفت دهید، قارچ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده بشه.
سیب زمینی های پخته شده را از فر خارج کنید، کمی خنک کنید، از طول نصف کنید، وسط را با قاشق بیرون بیاورید و به مرغ با قارچ اضافه کنید، نمک، فلفل، پنیر را اضافه کنید، مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را با مواد پر کنید، با پنیر رنده شده بپاشید، به مدت 10-15 دقیقه در فر بفرستید تا طلایی شود.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ فری
سلام به روی ماهتون 😍
امیدوارم حال دلتون عالیه عالی باشه🥰
اومدم با کلیپ مرغ فری فوق العاده خوشمزه 😋
طرز تهیه :👇
برای مرینیت مرغ از نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پودر سیر و پودر پیاز و زعفرون و آبلیمو و روغن زیتون مزه دار شده استفاده کردم میتونید به جای روغن زیتون یکی دو قاشق روغن مایع بریزید.
❌اصلا نیاز نیست آب بریزید چون مرغ خودش آب میندازه و اگه مثل مال من ظرفتون کیپ باشه و سبزیجات کاملا زیر مرغ باشه آبش کشیده نمیشه.
❌میتونید روی سبزیجات گوجه یا آلو هم بذارید و یا کمی رب گوجه بریزید روی سبزیجات.
❌عزیزای دلم ما مرغمونو میذاریم توی فر ۲۰۰ درجه، طبقه وسط و فقط شعله پایین و روشن میکنیم، مرغمون یک ساعت و نیمه کامل مغز پخت میشه و نیاز به روشن کردن گریل هم نداره.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بهاردونه_شیرینی_سنتی_مازندران
برنج و چند ساعتی خیس کنید بعد مثل پلو که درست میکنید بزارید جوش بیاد بعد آبکش کنید نزارید شل بشه بعد رو پارچه پهن کنید تو آفتاب خشک بشه یا جلو پنکه ,باید خشک خشک بشه... روغن داغ کنید یه توری بزارید تو دیگ که توش روغنه یه مشت برنج بریزید توش سریع پف میکنه بعد برش دارید و تو یه ظرفی خالی کنید همینجور ادامه بدین تا برنج تموم بشه بعد شکر و خیلی کم آب نارنج و آب بزارید رو حرارت قوام که اومد برنجای پفکی شده رو بریزید توش و خوب هم بزنید و تو سینی چرب شده پهن کنید بزارید دو سه ساعتی بمونه سفت بشه بعد برش بزنید ( به ازای هر چهار لیوان برنج پفکی شده سه چهارم لیوان شکر و یک چهارم لیوان آب و یک قاشق آب نارنج ).
اینبار تو شربتش زعفرونم ریختیم ... رو بهاردونم زرشک گذاشتیم خیلی خوب میشه
یه نکته بگم اینکه ما بیشتر اوقات با دوشاب نیشکر درست میکنیم .
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🥨🥨🥨🥨🥨🥨
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کدوحلوایی😍😍
ارد 2 پیمانه
شکر 1/5پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
گردو خرد شده 50 گرم(یا 2ق غ پودر نارگیل)
پوره کدو حلوایی1 پیمانه
ماست 3ق س
روغن مایع 1 پیمانه
بکینگ پودر2 ق چ
وانیل کمی
داخل کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهمراه شکر 9 دقیقه با همزن برقی بزنید سپس وانیل بعدم روغن و ماست را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود پوره کدو را نیز اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید (برای تهیه پوره کدو را با 3 لیوان اب بپزید وقتی آب کدو تمام شد ان را له کنید و از صافی رد کنید پوره به هیچ وجه نباید آب داشته باشه کیکتون خمیر میکنه) آرد و بکینگ پودر نمک را مخلوط کنید و چند بار الک نماید و به مایه کیک اضافه کنید (مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید) در اخر نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
قالب کیک را چرب کنید و مقدار کمی ارد کف قالب بپاشید یا از روغن_جدا_کننده استفاده کنید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی ان را صاف کنید.
قالب کیک را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید و گرم شده است به مدت 40 – 50 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید
سایز قالب میان تهی 23تا25
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکو_کدو_سبز_سیب_زمینی 🍘 😋
▫️سیب زمینی پخته:۲عدد
▫️کدو سبز :۲عدد
▫️تخم مرغ:۲عدد
▫️آرد:۲ق س
▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ
▫️کنجد:۲قاشق
▫️نمک و فلفل
▫️پیازچه:۴ساقه
▫️شوید:۵۰گرم
▫️ماست:۲پیمانه
▫️خامه:۱/۳پیمانه
▫️لیموترش:۱عدد
🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_وانیلی_وشکلاتی😍😍😍
کوکی وانیلی:
کره هم دمای محیط ۵۰گرم
شکر ۴۰گرم
آرد سفید ۱۲۵گرم
وانیل ۱/۸ق چ
نمک ۱/۸ ق چ
تخم مرغ ۲۵ گرم
کوکی شکلاتی:
کره هم دمای محیط ۵۰گرم
شکر ۴۰گرم
آرد سفید ۱۱گرم
پودر کاکائو ۷ گرم
نمک ۱/۸ق چ
وانیل ۱/۸ق چ
تخم مرغ ۲۵گرم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_شکلاتی😍😍
آب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
سرکه سفید 1 ق غ
تخم مرغ یک عدد سفیده برای خمیر وزرده برای رومال
شکر یک سوم پیمانه میتونید تا نصف پیمانه بیشترش کنید
آرد سه ونیم پیمانه
کره نرم 50 گرم
خمیر مایه نصف ق غ
نمک نصف ق چ
وانیل 1 ق چ
🔴مواد رومال
زرده تخم مرغ
سرکه سفید نصف ق چ
وانیل ربع ق چ
🔴شکلات برای وسط خمیر به مقدار لازم
کره برای روی خمیر 100 تا 120
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی وقتا توی خونه تخم مرغ نداریم دلمون هوس کیک میکنه یااینکه خیلی ها به بوی تخم مرغ حساسیت دارن این کیک بهترین گزینه هستش 😊
موادلازم :
آرد : یک ونیم پیمانه
شیر : یک پیمانه
شکر : ۲/۳ پیمانه
روغن : ۱/۴ پیمانه
سرکه سفید یا آبلیمو : 1 ق غ
پودر کاکائو : ۲ ق غ
بکینگ پودر : ۱ ق م
وانیل : نوک ق چ
.
✅ قابلمه رو چرب کنیدبعد مواد و بریزید من کاغذ روغنی انداختم شماهم میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید
✅این مقدار مواد برای قابلمه ۱۸سانت مناسبه
✅میتونید پودر کاکائو حذف کنید به جاش همون اندازه آرد اضافه کنید
✅با حرارت متوسط بزارید بپزه حرارت خیلی کم باعث میشه خمیر بشه
✅۳۰دقیقه ای میپزه با یه خلال تست کنید اگه پخته بود از روی شعله بردارید😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پنکیک_گوشت 🫔😋😍😍
▫️شير ....يك ليوان
▫️آرد ....يك ليوان سرخالي
▫️تخم مرغ....پنج عدد
▫️روغن مايع ...پنج قاشق سوپخوري
▫️زعفران ،نمك،فلفل
🔸ابتدا تخم مرغ و شير رو مخلوط كردم و با همزن زدم تا يكدست بشه،بعد نمك وفلفل و زعفران رو اضافه كردم،سپس آرد را كم كم ريختم و هم زدم تا مايه صاف و يكدست بشه از صافي رد كردم و بعد روغن رو ريختم و كمي هم زدم تا مخلوط بشه،،كف تابه كوچك را كمي چرب كردم،از مايه به اندازه يك قاشق بزرگ داخل تابه ريختم و سريع تابه را حركت دادم تا مايه به صورت يكنواخت و نازك ،كف تابه پخش شود ،وروي حرارت ملايم پخته شود ،سپس به راحتي از تابه جداش كردم و داخلش مواد گوشتي و كمي پنير پيتزاو آويشن ريختم،دو طرفش را روي هم گذاشتم و رول كردم ،،ايتدا داخل آرد زدم و بعد داخل تخم مرغ زده شده و بعد تو آرد سوخاري غلط دادم و سرخ كردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پودر_سیر_خانگی
من هرسال پودر سیرروخودم درست میکنم
سیرها حدودا یک ساعت تو آب میذارم خیس بخوره تا راحت تر سیره پوست بشه .
بعد از اتمام کار پوست کردن سیرها اونارو میشورم بهش زمان میدم خشک بشه.
باغذا ساز اونهارو چیبسی خورد میکنم
سینی چرب کرده سیرها پهن میکنم میذارم توهوای آزاد تا خشک بشن بسته به دمای محیط داره که چندروز زمان میره
بعد ازخشک شدن آسیاب میکنم
ودرظرف درب دار نگهداری میکنم
نکته.
اگر غذاسازنداشتید وحوصله خورد کردن هم نداشتید میتونید با نخ وسوزن به صورت گردنبند
دربیارید واویزان کنید درهوای ازاد
واینکه میتونید نصف سیرها آسیاب نکنید وواسه غذاهای که سیر میخواد مثل گوشت بادمجان مرغ غیره استفاده کنید
میتونید واسه خشک کردن هم از پنکه استفاده کنید
نوش جان ❤️
❤️ #صفر_تا_صد_آشپزے 👇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥