10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت پیتزایی😋😍
مواد لازم🔻
تخم مرغ
250 میلی لیتر شیر
8 گرم بیکینگ پودر
1 قاشق چایخوری شکر
½ قاشق چای خوری نمک
3 قاشق غذاخوری آرد
200 گوجه فرنگی
2 عدد فلفل
20 گرم پنیر رنده شده
6 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری آویشن جعفری
1 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری روغن
طرز تهیه🔻
گوجه فرنگی ها را به صورت ورقه ای برش دهید. روغن و کره را در ماهیتابه ریخته و برش های گوجه فرنگی را بپزید. آویشن ، فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. تخم مرغ را با شیر ، بکینگ پودر ، شکر ، نمک و آرد بزنید. مخلوط را در ظرف بریزید. فلفل ها را به صورت ورقه ای برش داده و روی املت قرار داده و در هر برش یک عدد تخم مرغ بریزید. پنیر ، آویشن و فلفل قرمز را بپاشید. از روی آتش برداشته و املت را با جعفری تزئین کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی بدون فر
تو این ویدئو به شما طرز تهیه شیرینی ساده و بسیار خوشمزه رو آموزش میدیم
شما میتونید این شیرینی رو در عرض چند دقیقه آماده کرده و نوش جان کنید😋
به۲لیوان آرد،نصف قاشق مرباخوری بکینگ پودر،۱قاشق مرباخوری پودر دارچین،مقداری نمک،اضافه کنید،مواد رو با همدیگه خوب ترکیب کنید
درون قابلمه ای ۲لیوان آب،۱/۳لیوان روغن،۲قاشق غذاخوری سرکه،اضافه کنید، بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد
ازروی حرارت برداشته به اون مخلوط آرد ودارچین رو اضافه کنید، هم بزنید،
تاخمیر یکدست ونرمی درست بشه
خمیر رو به صورت لوله های باریک درست کنید،به چندین قسمت در بیارید،
با کمک چنگال به اونها شکل پاپیون بدید
اونها رو داخل روغن داغ شناور سرخ کنید
بعداز سرخ شدن اونهارو داخل عسل بغلطونید
اینم از شیرینی خوشمزه و خوشگل ما بدون نیاز به قالب
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_خامه_ای😍😋
سینه مرغ.....۲ عدد
هویج......۲عدد
قارچ....۱بسته کوچک
نخود.....۱پیمانه
خامه.....۱پیمانه
اب مرغ......۱لیوان
رب.....۱قاشق
سیر.....۲حبه
نمک و فلفل و پاپریکا
ابتدا سینه مرغ کمی خرد کرده.بهتره دو تا سه قسمت بشه.با پیاز و نمک و فلفل و لیمو مزه دار کنید.بزارید دو ساعت بمونه.بعد مرغ داخل روغن و کره تفت دهید.بزارید کمی سرخ بشه.مرغ از ظرف خارج کنید.هویج خرد کنید ،داخل همون تابه حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدید.قارچ اضافه کنید.بزاریدقارچ کاراملی بشه.بعد سیر و رب اضافه کنید.نخود و اب مرغ و خامه اضافه کنید.(اگه اب مرغ ندارید می تونید از عصاره مرغ داخل یک لیوان اب استفاده کنید)ادویه اضافه کنید.مرغ اضافه کنید،اجازه بدید تا مرغ بپزه و سس غلیظ بشه.این مرغ خوشمزه را هم با برنج و هم با پوره سیب زمینی می تونید سرو کنید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکو_سیب_زمینی_پنیری 🍘 😋
▫️4 لیوان سیب زمینی پوره شده(7 سیب زمینی متوسط)
▫️2 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
▫️1 عدد تخم مرغ بزرگ
▫️2_3 قاشق غذاخوری کره
▫️1/4 تا 1/2 لیوان آرد
▫️2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
▫️1/2 لیوان آرد سوخاری
▫️2_3 قاشق غذاخوری روغن
▫️نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه
🔸ابتدا سیب زمینی ها را پوره کنید،برای اینکار تقریبا 7 عدد سیب زمینی را آبپز کرده و پوست بگیرید و در یک کاسه گود با 1 قاشق چایخوری نمک و 2_3 قاشق غذاخوری کره مخلوط و له کنید تا کامل پوره شود،این پوره را میتونید برای 1_2 دو روز در یخچال نگه دارید و با آن کوکو پنیری درست کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق)، سپس در یک کاسه پوره سیب زمینی، پنیر پیتزا، پیازچه،آرد،فلفل و تخم مرغ با هم مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند،اگر موادتون خیلی شل شد آرد بیشتری اضافه کنید،از مواد به اندازه یک گردو برداشته و کف دستتان شکل دهید،سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن نسبتا داغ با حرارت ملایم سرخ کنید،تا دو طرف کوکو ها طلایی و کامل پخته شود
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایده شام خوشمزه 😍😋
2 کدو سبز
• 2 عدد تخم مرغ
• 7 قاشق غذاخوری آرد
• نمک
• فلفل
• 1 سیر
• کنجد
• روغن
روش
کدو سبز را روی رنده درشت رنده کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید. مخلوط کردن. نمک ، فلفل ، سیر ، کنجد ، آرد را اضافه کنید. مخلوط کردن.
در یک قابلمه را با روغن قرار داده و به مدت 10 دقیقه سرخ کنید ، سپس بپیچید و 10 دقیقه دیگر سرخ کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_تکنفره😍😋
مثل همون کیک یخچالی اما در ابعاد کوچکتر و خوشمزه تر😍😋
3 بسته بیسکویت بلغور جو دوسر(ساقه طلایی)
2 کیسه خامه فرم گرفته
1.5 فنجان شیر
1 فنجان نارگیل
برای سس شکلات
5 فنجان شیر
5 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق سوپ قاشق کاکائو
1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری کره
اول از همه ، سایر مواد سس به جز کره را درون قابلمه بریزیم ، آن را خوب هم بزنیم ، سپس آن آن را با حرارت ملایم بپزیم تا غلیظ شود ، آن را از اجاق برداریم ، کره را اضافه کرده و کنار آن بزنیم و بگذاریم با هم زدن های گاه به گاه خنک شود.
سپس شیر خامه زده و نارگیل را با کمک همزن زده و آنها را در کیسه فشرده قرار داده و بیسکویت ها را با شیر خیس کرده و از مخلوط منتقل کرده و مانند تصویر در 3 لایه انتقال داده و سس خنک شده را روی آنها منتقل می کنیم ، می توانید به دلخواه تزئین و سرو کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
خورشت داوود پاشا
✔مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب انار ملس 3 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
✔یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کنگر_پلو😍😋
طرز تهیه:
من کنگر پلو رو این دفعه با بوقلمون درست کردم شما با گوشت گوسفندی و مرغ هم میتونید درست کنید
من همیشه کنگر رو توی فصل بهار میگیرم پاک می کنم و کمی آب پز می کنم بعد توی فریزر نگه میدارم
کنگر ابپز شده را با یکم روغن تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردنم یکم پیاز داغ از قبل آماده کرده بودم اونم اضافه کردم و برنجی که ۴تا ۵ساعت خیس خورده بود رو ریختم و به اندازه یک بند انگشت آب ریختم برگ بابونه خشک شده هم ریختم و برنج رو کته ای بار گذاشتم اگر برگ بابونه ندارید میتونید از شوید خشک استفاده کنید
گوشت بوقلمون رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت دادم بعد یک تکه چوب دارچین دوتا برگ بو و دوتا دونه هل رو توی یک کیسه پارچه ی کوچک انداختم و کنار قابلمه گذاشتم مقداری آب روی گوشت بوقلمون ریختم تا کاملاً بپزد و آب گوشتمون کشیده بشه و غلیظ بشه و بعد کنار کنگر پلو سرو کردم
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
سالاد مرغ
مواد لازم
سینه مرغ مکعبی خرد شده 1 عدد
پاپریکا 1 ق چایخوری
پودر سیر نصف ق چایخوری
آویشن نصف ق چایخوری
فلفل سیاه و نمک بمقدار لازم
روغن مایع دو ق غذاخوری (یا 1 ق کره)
.
هویج کوچک دو عدد (رنده درشت)
ذرت مکزیکی کنسروی 1 لیوان
کاهو خرد شده 1 عدد
(مواد لازم برای سس)
ماست 1 لیوان
سس مایونز 2 ق غذاخوری
آبلیمو 2 ق غذاخوری
خیارشور نگینی خرد شده سه چهارم لیوان
نمک و فلفل بمقدار لازم
میتونید سینه های مرغ رو بعد از برش با پوره سیر و نمک و فلفل طعمدار کنید و دو ساعت در یخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار بشه و بعد با کمی کره سرخ کنید
.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#پاناکوتا_وانیلی_با_سس_انار 🍷 😋
🔸اول سه قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو در آب یا به روش بن ماری کاملا حل کنین.
یک و نیم لیوان شیر (۱۵۰ میلی گرم) رو با ۴۰۰ گرم خامه، ۶۰ گرم شکر و یک دوم قاشق چایخوری وانیل توی قابلمه بریزین و خوب مخلوط کنین تا یک دست شن (مراقب باشین شیر جوش نیاد و فقط گرم بشه)
از روی حرارت بردارین و ژلاتین ذوب شده رو به مخلوط اضافه کنین و اون قدر هم بزنین که ژلاتین کاملا در مخلوط حل بشه.
اون رو در ظرف های سرو بریزین و حدودا دو ساعت بگذارینشون توی یخچال.
یک لیوان آب انار تازه رو با ۵۰ گرم شکر (بستگی به ترشی انار داره) روی حرارت بگذارین تا شکر کاملا حل بشه. از روی حرارت بردارین و یه قاشق چایخوری پودر ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.
وقتی آب انار خنک شد، بهش دونه انار اضافه کنین و از سس، روی پاناکوتای وانیلی بریزین و نیم ساعت دیگه بفرستینشون توی یخچال
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای خوشمزه و سریع با مرغ
مواد کرپ:👇
2 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ
نصف فنجان روغن
نمک
آرد 9-10 قاشق غذاخوری
مواد میانی:👇
2 تکه سینه مرغ را بپزید، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و مرغ خرد شده را اضافه کنید. نمک اضافه کنید.
مواد سس:👇
1.5 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری آرد
نمک
پنیر موزارلا یا چدار برای روی آن
طرز تهیه:👇
مواد کرپ رو با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید.یک ملاقه از آن بردارید و در ماهیتابه نچسب روی حرارت بریزید.همینطور طبق فیلم،کرپ هارو آماده کنید.
مواد میانی هم مطابق با سلیقه خودتون روی گاز تفت بدید و حاضر کنید.
مواد سس رو هم باهم مخلوط کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا سس غلیظ حاصل شود.
بعد طبق فیلم عمل کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كرپ_شكلاتی😍😋
براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد
مواد براي ١٠ تا كرپ
تخم مرغ ٤ تا
نمك نصف قاشق چ خ
شكر ١ قاشق مربا خوري
شير ٢ پيمانه
آرد ١ پيمانه و نيم
روغن ١/٤ پيمانه
كره براي پخت
مواد داخل كرپ
شكلات ٥٠ گرم
شير ٤ قاشق غذا خوري
موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا
تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲