#کیک_آردذرت_وگردو
3 عدد تخم مرغ
1 و نیم لیوان شکر
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن
1 عدد پوست پرتقال رنده شده
1 لیوان آرد ذرت
1 لیوان آرد
1 ق غ پودر بیکینگ
1 ق چ سرخالی وانیل
مغز گردو برای تزیین
👈همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
طرز تهیه:👇
تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن.روغن،شیر،پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.
مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید.بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق،آروم مخلوط کنید.ودر قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو ۱۷۰ درجه پیش گرمایش ۳۵ تا ۴۵دقیقه بذارید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
.
طرز تهیه #جوجه_کباب_مراکشی
مرغها را تکه تکه مکعبی برش میدیم بعد روغن زیتون، سیر ، آب لیموترش ،گشنیز ونعنا تازه خرد شده ، پاپریکا،پودر زیره،دارچین ،عسل، و نمک وفلفل رو کاملا هم میزنیم
صاف و یکدست که شد، روی مرغها ریخته و کاملا مخلوط کنید(حداقل ٢ ساعت در بخچال بمونه)
بعد مرغ ها را به سیخ چوبی کشیده و داخل فر که از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه تا زمانیکه دو طرفش طلایی ومغزپخت بشه قرار میدیم (میتونید سیخ ها رو داخل تابه ای که داغ داغ شده بگذارید تا کبابی بشه)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#مرغ_اسپانیایی
ران مرغ.....۲تکه
سیر.....۵حبه
سس باربیکیو.....،۲قاشق غذا خوری
سس کچاپ......۳فاشق غذا خوری
اب پرتقال......۱لیوان
نمک،فلفل،شکر.....به مقدار لازم
سس تند.....در صورت دلخواه
روغن زیتون
طرز تهیه:
مرغ با نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید.با دست خوب ماساژ بدید تا کاملا مزه دار بشه.بزارید حدود دو تا سه ساعت استراحت کنه .بعد مرغ حدود ۲۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ داخل فر بزارید تا مرغ کمی بپزد.
در یک تابه سیر داخل روغن کمی تفت بدید.بهش سس باربیکیو،کچاپ،اب پرتقال اضافه کنید.کمی شکر در صورت دلخواه بزنید.من از سس تند هم استفاده کردم.بزارید سس غلیظ بشه.مرغها از فر در بیارید به اضافه کنید.حدود ۲۰ دقیقه برارید تا مرغ ها کامل بپزد.
نوش جااااااااااان😍
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کیک_موکا_پنیری
ارد....۲و نیم پیمانه
پنیر ماسکارپونه.....۱بسته
پودر کاکائو......نصف پیمانه
نسکافه.....۲قاشق غذاخوری
اب جوش.....۳قاشق غذا خوری
شیر.....نصف پیمانه
تخم مرغ.....۴عدد
بکین پودر.....۲ قاشق چای خوری
وانیل
شکر.....۱ و نیم پیمانه
روغن.....نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا ارد و پودر کاکائو و بکین پودر با هم مخلوط کنید.کنار بزارید.
تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه.بعد روغن و شیر اضافه کنید.نسکافه با اب جوش مخلوط کنید.سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.بعد پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید.بعد مخلوط ارد در دو مرحله اضافه کنید.
مواد داخل قالب که کاغذ انداخته اید ،بریزد.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
برای کرم وسط کیک هم .من خامه قنادی فرم دادم،البته نه در حد کیک خامه ای.بهش پودر کاکائو و دو قاشق نوتلا زدم.کیک برش دادم داخل رینگ گذاشتم .از خامه روی کیک ریختم و لای بعدی کیک گذاشتم.
تو کلیپ کیک نسکافه حتما تزیین این مدل کیک می زارم😜پس منتظر دستور و کلیپ کیک نسکافه باشید😍
با ما حرفه ای شوید👇👩🍳
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چیز_کیک_زعفران_و_تمشک
مواد لازم برای لایه بیسکویتی؛
یک و نیم پیمانه بیسکویت آسیاب شده ، رو با صد گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم داخل قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره.
برای لایه ی پنیری
200 گرم پنیر خامه ای
یک چهارم پیمانه شکر
170 گرم خامه
یک پیمانه شیرخشک
170 گرم ماست
وانیل کمی
زعفران کمی
یک چهارم پیمانه میوه ی تازه ی ریز خرد شده (من از تمشک استفاده کردم)
طرز تهیه:
با همزن تمام مواد بجز میوه رو با هم مخلوط می کنیم چهار دقیقه حدودا طول میکشه وقتی مخلوط یکدست شد و بعد تمشک ها رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
مخلوط پنیری رو روی لایه بیسکویت بریزید و توی قفسه زیری فر در حالیکه فقط گریلو روشن کردیم به مدت 25 دقیقه در دمای 120 درجه میزاریم تا بپزه.
بعدش فر رو خاموش میکنیم و در فر رو به مدت یک ساعت باز می ذاریم و بعدش چیزکیکو ۸ ساعت میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره.
برای تزیین هم از پسته ، غنچه ی گل و تمشک یا توت استفاده میکنیم اگه خواستین میتونین با خامه ی فرم گرفته هم تزیینش کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
هدایت شده از عطـــر ظهــــ🌼ـــــور🍃
﷽
.
اَللّهُمَ عَجِّللِوَلیِّڪَ الفَرَج
.
#یابنالحــــسنعج...
.
سخــنایناســتکهما
بیتونخــواهیمحیات
"جنابحافظشیرازی"
.
#جمعه_های_دلتنگی
.
••••❥💚❥•••••••••••••••••••••
✨ @attre_zohor ✨✨✨
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
پارت اول رمان جذاب بانوی سر آشپز تقدیم نگاهای عاشقتون♥️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#چیز_کیک_زعفران_و_تمشک
مواد لازم برای لایه بیسکویتی؛
یک و نیم پیمانه بیسکویت آسیاب شده ، رو با صد گرم کره ذوب شده مخلوط میکنیم داخل قالب میریزیم و میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره.
برای لایه ی پنیری
200 گرم پنیر خامه ای
یک چهارم پیمانه شکر
170 گرم خامه
یک پیمانه شیرخشک
170 گرم ماست
وانیل کمی
زعفران کمی
یک چهارم پیمانه میوه ی تازه ی ریز خرد شده (من از تمشک استفاده کردم)
طرز تهیه:
با همزن تمام مواد بجز میوه رو با هم مخلوط می کنیم چهار دقیقه حدودا طول میکشه وقتی مخلوط یکدست شد و بعد تمشک ها رو اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.
مخلوط پنیری رو روی لایه بیسکویت بریزید و توی قفسه زیری فر در حالیکه فقط گریلو روشن کردیم به مدت 25 دقیقه در دمای 120 درجه میزاریم تا بپزه.
بعدش فر رو خاموش میکنیم و در فر رو به مدت یک ساعت باز می ذاریم و بعدش چیزکیکو ۸ ساعت میزاریم توی یخچال تا خودشو بگیره.
برای تزیین هم از پسته ، غنچه ی گل و تمشک یا توت استفاده میکنیم اگه خواستین میتونین با خامه ی فرم گرفته هم تزیینش کنین.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
من این دسر رو تو قالب های کوچیک درست کردم، شما میتونین موادشو دو برابر کنین و تو یک قالب بزرگ بریزین.
لایه اولش ژله آلورا، دونه ی انار و خلال پسته س و لایه ی سفید رنگ هم پاناکوتاس.
طرز تهیه :
ابتدا یک بسته ژله آلورا رو با دو تا لیوان سرخالی آب جوش بن ماری میکنیم تا کاملا دونه های ژله باز شه، میگذاریم کنار تا خنک شه، تو این فاصله یک انار قرمزو، دون میکنیم، بعد توی قالب های مورد نظرمون اول یک قاشق ژله آلوورا میریزیم بعد چند تا دونه انار و چند تا خلال پسته، میذاریم تو یخچال تا نیم بند شه ،دوباره همین کارو ادامه میدیم تا سه مرحله.
بعد دسر پاناکوتا رو که آماده کردیم رو روی ژله ها میریزیم تا قالب هامون پر شن.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#جوجه_کباب
مرغ خرد شده.....۱کیلو
زعفران
پیاز خلال شده......۲عدد
اب لیمو ترش......۱عدد
روغن مایع
ماست یا خامه
نمک و فلفل
طرز تهیه:
مرغ را یک اندازه برش بزنید.بهتر قسمت سینه و ران مرغ را جداگانه مزه دار کنیم.بعد زعفران به مرغ اضافه کنید.پیاز را خلال کرده بهش اب لیمو و نمک و فلفل ماست را اضافه کنید.و خوب با دست پیاز را چنگ برنید.در حدی که پیاز کمی نرم بشه.سپس مرغ به مخلوط پیاز اضافه کنید.بعد روغن بریزد.هر چه روغن بیشتر بریزد خوشمزه تر میشه.مواد را حداقل ۳ ساعت در یخچال استراحت کند.مرغ ها را به صورت منظم و یکدست به سیخ بکشید.در موقع پخت به حرارت آتیش دقت کنید .چون جوجه باید رنگ دار و آبدار باشد.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
برای دسر هم نیاز داریم به :
شیر 1 لیوان.
شکر 2 قاشق غذاخوری.
خامه صبحونه 100 گرم.
پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری.
آب 4 قاشق غذاخوری.
خوب ابتدا چهار قاشق آب رو روی پودر ژلاتین میریزیم تا اسفنجی بشه، بعد روی حرارت غیر مستقم بن ماری میکنم تا شفاف شه.
شیر، شکر و خامه رو داخل ظرف کوچیکی روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا حل شه، نیاز به جوشیدن نیست، حالا وقتی مواد خوب یکدست شد، گاز رو خاموش میکنیم ژلاتین و وانیل رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم، بعد از سرد شدن ازش استفاده میکنیم.
نکته : حتما لایه ها نیم بند شده باشن بعد لایه ی بعدی رو بریزین چون اگه کاملا سفت شن، لایه ها از هم جدا میشن.
پاناکوتا هم حتما سرد سرد باشه روی لایه ی آخر بریزین تا باعث خراب شدن ژله ها نشه.
با این مقدار مواد من 9 تا دسر داشتم.
دوستان ایده های یلدایی زیادی توی پیجم هست انشالا همه رو تو یک پست جدا میذارم.
امیدوارم از این پست لذت برده باشین
.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲