7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_فلسطینی😍😋
یک مرغ متوسط (از هر قسمت مرغ میشه استفاده کرد)
روغن زیتون یک پیمانه
پیاز قرمز خلالی شده ۴ عدد
سماق نصف پیمانه
هل یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه
نمک
نان سنگک
اگر دوست داشتین مقداری رنگ خوراکی قرمز برای خوشرنگ شدنش ریختم تو رسپی اصلی غذا رنگ استفاده نشده.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرزتهیه:
بادمجان هارا بصورت عمودی برش دهید و نمک بزنید(همانطوری که تو فیلم نشان داده شده)
گوشت ،نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و پودر سوخاری را مخلوط کنید و ورز دهید وتوپهای گوشتی را باهاش درست کنید. ابتدای بادمجونا رو جدا کنید. وتوپ های گوشتی را داخل بادمجان هابگذارید و بصورت یک گل دراورید.
بادمجان های پر شده را داخل ظرف بچینید سیب زمینی ها و فلفلهای خرد شده را بین بادمجونها قراربدید. فلفل های سبز را کنار توپهای گوشتی داخل بادمجون بگزارید. سس گوجه فرنگی را (1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ، 2 فنجان آب) آماده کنید و روی بادمجان ها بریزیدو 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت بپزید.
نوش جان❤
.
.
.
.
#بادمجان_شکم_پر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود🍢🍤😍😋
مواد لازم
3 سیب زمینی متوسط
1 تخم مرغ
نصف فنجان خامه
1 لیوان آرد
1 لیوان پنیر چدار رنده شده
فلفل سیاه / فلفل قرمز / نمک / پودر سیر
(پودر سیر اختیاری است ، من از آن استفاده می کنم زیرا عاشق آن هستم.)
آماده سازی؛
سیب زمینی ها را جوشانده و رنده کنید. همه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس از مخلوط کن عبور کنید تا یک قوام شود که توده باقی نماند. کیسه را پر کنید. نوک را قطع کرده و مانند ویدیوی آن را در روغن فراوان قرار دهید از آنجا که روغن زیادی را به خود می گیرد ، آن را با دستمال های حوله ای زیادی از بین ببرید. من همین دستور را در فر هم امتحان می کنم ،
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹ای دوست
🍀هر لحظه تورا
🌹غرق صفا میخواهم
🍀هر روز تورا
🌹کامروا میخواهم
🍀ازبهر تو و هرکه تو
🌹را دارد دوست
🍀ارامش خاطر ازخدا
🌹میخواهم
🍀الهی حال دلتون ، خوب
🌹لبتـون خنـدان باشـه
🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀🌹🍀
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#السلام_علیک_یا_اباصالح_المهدی_عج
گلدسته های جمکرانت 🕌
قسم دادند خدا را 🙏
بر تمام قطره های خیس باران🌨
که تو یابن الحسن زودی بیایی😔
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
#نخود_پلو
برنج
نخود فرنگی
شوید
نمک و روغن
برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم ومخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم وسپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رومیریزم درش رومیبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی وشوید روبهش اضافه میکنم وبعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه
↙️
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#شربت_آلبالو
آلبالو هارو بشورید دیگه نمیخواد هستشو جدا کنی بعد بریز تو یک قابلمه بزرگ و روشون اب بریز تا یک بند انگشت روشونو بپوشونه بعد بزار جوش بیادو بجوشه حدود ۲۰ دقیقه بعد یه ابکش بزار روی یه ظرفو آبشو جدا کن وکنار بزار ودوباره آب بریز رو آلبالو ها وبزار بجوشه تا ۳ بار اینکارو انجام بده تا آلبالوهات رنگشون بره حالا آبهارو که جمع کردی از توی یه توری خیییلی کیپ رد کن تا هسته وگوشتی اگه توشه بره بعد بزار رو اجاق کمی بجوشه وبعد شکرو بریز وبزار غلیظ بشه مثلا برای ۱۰ کیلو آلبالو ۸ کیلو شکر بریز تا مزه آلبالو حفط بشه و فقط مزه شکر نده اینجوری کلی شربت داری والبته موقع پخت کف روش تا اخر بگیر
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
༺༻༺༻༺
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_پرتقالی 😍😋
2عدد ران یا سینه مرغ، 1عدد پیاز متوسط، هویج، فلفل دلمه، 1لیوان اب پرتقال، نصف لیوان آب، پودر فلفل قرمز،فلفل سیاه، پودر سیر،پودر پاپریکا،کاری،نمک، 1ق غ رب
🔴در یک کاسه تمام ادویه هارو مخلوط م کنیم و روی تکه های مرغ می ریزیم و با دست همه جای مرغ پخش می کنیم و داخل تابه که روغن ریختیم و داغ شده سرخ می کنیم
هر دو طرف مرغ که کمی سرخ شد از تابه خارج می کنیم و داخل همون ظرف پیاز های خلالی رو اضافه می کنیم یکم که تفت خورد هویج و بعد فلفل دلمه ای رو میریزیم و میذاریم یکم دیگه تفت بخوره رب رو اضافه می کنیم یکم سرخش می کنیم مرغ هارو به تابه برمی گردونیم و می ذاریم چند دقیقه با این سس تفت بخوره و روی مرغ ها ی دونه پیاز کوچیک خرد شده میریزیم اب و اب پرتقالو اضافه می کنیم درشو می ذاریم و می ذاریم اروم بپزه (می تونید نصف لیوان اب رو حذف کنید و فقط با اب پرتقال بپزید) مرغ هاکه پخت و ابش غلیظ شد اب رو جدا می کنیم و داخل یک ظرف دیگه می ریزیم
و اجازه می دیم مرغا داخل تابه سرخ بشن. ( می تونید چند تا الو هم اضافه کنید)
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#سالادتارتی
مواد لازم:👇
برنج آبپز شده به همراه مقداری گوشت
هویج آبپز شده با نمک
نخود فرنگی آبپز شده با نمک
چغندر آبپز شده با نمک
ذرت
خیار
تن ماهی
سس مایونز
تخم مر غ آبپز
خیار سرکه ای
طرز تهیه:👇
ابتدا برنج را تن ماهی ذرت خیار سرکه ای خورد شده مخلوط میکنیم سپس مقداری نمک و مایونز رو اضافه نموده . حالا لایه های برنج رو میچینیم . اولین لایه را پهن نموده و با دست فشار میدیم . سپس نخود فرنگی ها را روی آن می پاشیم . لایه دوم برنج را ریخته و میفشاریم و سپس چغندر ها را می ریزیم . حال لایه سوم برنج را ریخته و سپس هویج را می ریزیم . و لایه آخر برنج را میریزیم . و میفشاریم . حال سالاد خود را در یخچال قرار می دهیم و هنگامی که میخواهیم انرا سرو کنیم روی آن را با تخم نرغ رنده شده و خیار حلقه حلقه تزیین نی کنیم .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲