eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه:👇 برای شروع ، من خمیرمایه ، 1 قاشق غذاخوری شکر ، 50 میلی لیتر آب و چند قاشق غذاخوری آرد را در ظرف کوچک مخلوط کردم. آب (با دمای 36 درجه) با آرد و شکر ، خمیرمایه مخلوط شده و به مدت 30-40 دقیقه کنار گذاشتم . سپس در ظرف دیگری یک تخم مرغ را با شکر زده و کمی کره ذوب شده به آن اضافه کنید ، شیر را در آنجا بریزید ، (دقت کنید دمای مواد 35-40 درجه باشد،یا بعد از مخلوط کردن گرم کنید) ، سپس مواد ظرف دیگر رو اضافه کنید. نمک را بزنید و یک خمیر نرم ورز دهید. ابتدا اجازه دهید خمیر به مدت 1-2 ساعت بلند شود ، از این خمیر می توانید نان ، پای ، دونات را با هر نوع مواد میانی دلخواه بپزید.‌‌ خمیر را ورز دهید.با وردنه باز کنید.مطابق فیلم قالب بزنید.. وقتی دونات ها را قالب زدید ، فراموش نکنید که با یک پارچه آن را بپوشانید و اجازه دهید 20-30 دقیقه دیگر روی آن بماند. من شیر عسلی را جوشانده ام.و وقتی سرد شد و سفت شد،وسط دوناتها ریختم.‌ بعد داخل روغن با حرارت متوسط ​​،(روغن کاملاً گرم شده)، سرخ کنید و روی آن را بپوشانید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲ ༺‌‌‌༻‌༺‌‌‌༻‌༺‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💓✨دوشنبه تون عالی و بینظیر 🌺✨امروزتون زیباتر از گل 🌷✨و لحظه هاتون به زیبایی 💓✨تابلوی طبیعت 🌺✨آرزومندم دلی آرام 🌷✨همراه با مهربانی 💓✨قدمی استوار و محکم 🌺✨و روزی پراز موفقیت 🌷✨و پربرکت داشته باشید 💓✨روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 💓🌺🌷💓🌺🌷💓🌺🌷💓🌺🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 همواره 🍀 دلی بدست آوریم 🌸 رحمت آفرین باشیم 🍀 نه زحمت آفرین 🌸 و برآن باشیم که در زندگی 🍀 پل باشیم نه دیوار 🌸 تقدیم به دوستان عزیز 🍀 که سرشار از مهر و محبتند🙏 🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀
به سبک آسیایی مواد لازم: ۲ عدد خیار اسلایس‌شده ۴/۱ پیمانه گشنیز خردشده مواد لازم برای تهیه‌ی سس: ۱ قاشق غذاخوری سرکه‌ی برنج ۱ قاشق غذاخوری سس سویای کم‌نمک ۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد ۱ قاشق چای‌خوری سیر ریزشده ۴/۱ قاشق چای‌خوری پرک فلفل قرمز ‌ طرز تهیه: خیارها رو با گشنیز خردشده مخلوط کنید. مواد سس رو هم در ظرف دیگه‌ای حل بگیرید و روی خیارهای گشنیزی بریزید و خوب هم‌بزنید. این سالاد باید ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کنه تا جا بیفته و بعدش آماده‌ی سرو کردنه. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🍡 😋 ▫️ارد سفید 3 لیوان ▫️ پودر شیر خشک نصف لیوان ▫️ شکر 3 ق غ ▫️ماست یک سوم لیوان ▫️ روغن یک چهارم لیوان ▫️اب 1 لیوان ▫️ نمک کمی ▫️ بکینگ پودر 1 ق چ ▫️ خمیر مایه 1 ق غ 🔸تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥙 😋 ▫️سیب زمینی:4عدد ▫️کالباس:نصف لیوان ▫️پیازچه:نصف لیوان ▫️ادویجات:فلفل,زردچوبه,کاری,زنجفیل:به مقدار لازم ▫️نمک :به مقدار لازم ▫️آرد سفید:به مقدار لازم ▫️تخم مرغ :2عدد ▫️آرد سوخاری:به مقدار لازم 🔸ابتدا سیب زمینی ها را ابپز میکنیم و بعد رنده یا له میکنیم بعد کالباس را خرد کرده و اضافه میکنیم بعد پیازچه خرد شده را اضافه کرده و ادویجات و نمک رو هم داخلش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.تخم مرغها رو با چنگال خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد.بعد داخل دو ظرف یکی ارد سفید ریخته و ظرف دیگر ارد سوخاری میریزیم , بعد از مواد حاضر شده مقداری برداشته و گرد کرده و روی دست پهنش میکنیم و بعد داخل ارد سفید زده و بعد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل ارد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
کرامبل_کیک_نارگیلی ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️آرد ۲پیمانه ▫️ماست خامه ایی نصف پیمانه ▫️پودر نارگیل یک و نیم پیمانه ▫️بکینگ پودر یک ق مرباخوری ▫️پودرهل نصف قاشق چ ▫️روغن سه چهارم پیمانه ▫️شکر یک پیمانه ▫️یک چهارم پیمانه گلاب 🔸پنج تا سفيده را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا فرم بگيره ، پنج تا زرده را با نصف دیگر پيمانه شكر و يك قاشق مرباخوري پودرهل هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه ، سه چهارم پيمانه روغن مايع را اضافه میکنیم و چند دقیقه میزنیم بعد ماست خامه ایی یه دور میزنیم بعد گلاب و نارگیل و اضافه کرده و دوباره یه دور میزنیم دوپيمانه ارد را با یک ق مرباخوری سر پر بكينگ پودر سه بار الك و به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، درانتها سفيده ها را دردومرحله اضافه و فولد ميكنيم ، مواد را تو قالب گرد بيست و دوسانتي ريخته و مواد كرامبل را روش پخش كرده و ميذاريم تو مایکروفرداغ 160 درجه بمدت 45 دقيقه. مواد كرامبل: چهارپنج عددبسكويت پتی بور ، پنجاه گرم شكلات سفيد ، سه قاشق پودرنارگيل ، سي گرم كره ، همه را تو ميكسر ريخته و چندپالس ميزنيم تا خرد بشه ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: 150گرم کره هم دمای محیط 2عدد زرده تخم مرغ 2قاشق غذاخوری آب 1پیمانه پودر قند(1بند انگشت کمتر) 1 قاشق چایخوری دارچین 1/2قاشق چایخوری وانیل 1/2قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/3 پیمانه چیپس شکلات 1/3 پیمانه گردو،فندق یا پسته 2-3پیمانه آرد کره و پودر قند را بزنید تا کرم رنگ شود.سپس زرده تخم مرغ،آب،دارچین،وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود.سپس چیپس شکلات و مغز دلخواه را اضافه کرده و مجدد ورز دهید. خمیر کوکی را لای سلفون به صورت استوانه ای به قطر 3 تا 5 سانتی متر بپیچید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را بعد از اینکه در یخچال کمی خودش را گرفت بیرون آورده و با چاقو برش دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم بافاصله بچینید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه قرار دهید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥥 شیر:۲پیمانه شکر:۱/۲پیمانه پور ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل:۲ق غ نشاسته ذرت:۲ق غ خامه:۲ق غ شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مواد لازم: 150گرم کره هم دمای محیط 2عدد زرده تخم مرغ 2قاشق غذاخوری آب 1پیمانه پودر قند(1بند انگشت کمتر) 1 قاشق چایخوری دارچین 1/2قاشق چایخوری وانیل 1/2قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1/3 پیمانه چیپس شکلات 1/3 پیمانه گردو،فندق یا پسته 2-3پیمانه آرد کره و پودر قند را بزنید تا کرم رنگ شود.سپس زرده تخم مرغ،آب،دارچین،وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود.سپس چیپس شکلات و مغز دلخواه را اضافه کرده و مجدد ورز دهید. خمیر کوکی را لای سلفون به صورت استوانه ای به قطر 3 تا 5 سانتی متر بپیچید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را بعد از اینکه در یخچال کمی خودش را گرفت بیرون آورده و با چاقو برش دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم بافاصله بچینید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه قرار دهید. ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲