#توپک_شعریه 🍡 😋
▫️ارد سفید 3 لیوان
▫️ پودر شیر خشک نصف لیوان
▫️ شکر 3 ق غ
▫️ماست یک سوم لیوان
▫️ روغن یک چهارم لیوان
▫️اب 1 لیوان
▫️ نمک کمی
▫️ بکینگ پودر 1 ق چ
▫️ خمیر مایه 1 ق غ
🔸تمام مواد رو با هم مخلوط کرده ورز بدین تا یکدست بشه خمیر یه کمی چسبندگی داره روی خمیر رو بپوشونید به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه تا خمیر بالا بیاد اندازه یه گردو از خمیر رو برمیداریم پنیر مثلثی یا پنیر خامه ای میزاریم من گردو هم گذاشتم و توی دست گرد میکنیم سپس خمیر رو توی شیر میزنیم و بعد توی شعریه پاکستانی که ریز خورد کردیم میغلطونیم به این ترتیب همشو اماده میکنیم و توی روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی توپک ها رو شیرعسلی میریزیم میتونید به جای پنیر نوتلا یا کرم لوتس هم بزارید
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکو_کالباس 🥙 😋
▫️سیب زمینی:4عدد
▫️کالباس:نصف لیوان
▫️پیازچه:نصف لیوان
▫️ادویجات:فلفل,زردچوبه,کاری,زنجفیل:به مقدار لازم
▫️نمک :به مقدار لازم
▫️آرد سفید:به مقدار لازم
▫️تخم مرغ :2عدد
▫️آرد سوخاری:به مقدار لازم
🔸ابتدا سیب زمینی ها را ابپز میکنیم و بعد رنده یا له میکنیم بعد کالباس را خرد کرده و اضافه میکنیم بعد پیازچه خرد شده را اضافه کرده و ادویجات و نمک رو هم داخلش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.تخم مرغها رو با چنگال خوب هم میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد.بعد داخل دو ظرف یکی ارد سفید ریخته و ظرف دیگر ارد سوخاری میریزیم ,
بعد از مواد حاضر شده مقداری برداشته و گرد کرده و روی دست پهنش میکنیم و بعد داخل ارد سفید زده و بعد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل ارد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کرامبل_کیک_نارگیلی
▫️تخم مرغ ۵ عدد
▫️آرد ۲پیمانه
▫️ماست خامه ایی نصف پیمانه
▫️پودر نارگیل یک و نیم پیمانه
▫️بکینگ پودر یک ق مرباخوری
▫️پودرهل نصف قاشق چ
▫️روغن سه چهارم پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️یک چهارم پیمانه گلاب
🔸پنج تا سفيده را با نصف پيمانه شكر هم ميزنيم تا فرم بگيره ، پنج تا زرده را با نصف دیگر پيمانه شكر و يك قاشق مرباخوري پودرهل هم ميزنيم تا كرم و كشدار بشه ، سه چهارم پيمانه روغن مايع را اضافه میکنیم و چند دقیقه میزنیم بعد ماست خامه ایی یه دور میزنیم بعد گلاب و نارگیل و اضافه کرده و دوباره یه دور میزنیم دوپيمانه ارد را با یک ق مرباخوری سر پر بكينگ پودر سه بار الك و به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، درانتها سفيده ها را دردومرحله اضافه و فولد ميكنيم ، مواد را تو قالب گرد بيست و دوسانتي ريخته و مواد كرامبل را روش پخش كرده و ميذاريم تو مایکروفرداغ 160 درجه بمدت 45 دقيقه.
مواد كرامبل: چهارپنج عددبسكويت پتی بور ، پنجاه گرم شكلات سفيد ، سه قاشق پودرنارگيل ، سي گرم كره ، همه را تو ميكسر ريخته و چندپالس ميزنيم تا خرد بشه
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکی_استارباکس
مواد لازم:
150گرم کره هم دمای محیط
2عدد زرده تخم مرغ
2قاشق غذاخوری آب
1پیمانه پودر قند(1بند انگشت کمتر)
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2قاشق چایخوری وانیل
1/2قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/3 پیمانه چیپس شکلات
1/3 پیمانه گردو،فندق یا پسته
2-3پیمانه آرد
کره و پودر قند را بزنید تا کرم رنگ شود.سپس زرده تخم مرغ،آب،دارچین،وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود.سپس چیپس شکلات و مغز دلخواه را اضافه کرده و مجدد ورز دهید.
خمیر کوکی را لای سلفون به صورت استوانه ای به قطر 3 تا 5 سانتی متر بپیچید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را بعد از اینکه در یخچال کمی خودش را گرفت بیرون آورده و با چاقو برش دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم بافاصله بچینید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه قرار دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کرم_نارگیل 🥥
شیر:۲پیمانه
شکر:۱/۲پیمانه
پور ژلاتین۱ق غ
پودر نارگیل:۲ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
خامه:۲ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کوکی_استارباکس
مواد لازم:
150گرم کره هم دمای محیط
2عدد زرده تخم مرغ
2قاشق غذاخوری آب
1پیمانه پودر قند(1بند انگشت کمتر)
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2قاشق چایخوری وانیل
1/2قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/3 پیمانه چیپس شکلات
1/3 پیمانه گردو،فندق یا پسته
2-3پیمانه آرد
کره و پودر قند را بزنید تا کرم رنگ شود.سپس زرده تخم مرغ،آب،دارچین،وانیل و بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر لطیفی حاصل شود.سپس چیپس شکلات و مغز دلخواه را اضافه کرده و مجدد ورز دهید.
خمیر کوکی را لای سلفون به صورت استوانه ای به قطر 3 تا 5 سانتی متر بپیچید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. خمیر را بعد از اینکه در یخچال کمی خودش را گرفت بیرون آورده و با چاقو برش دهید و در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم بافاصله بچینید.
سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه قرار دهید.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#کرم_نارگیل 🥥
شیر:۲پیمانه
شکر:۱/۲پیمانه
پور ژلاتین۱ق غ
پودر نارگیل:۲ق غ
نشاسته ذرت:۲ق غ
خامه:۲ق غ
شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
کانلونی هویج و اسفناج
می توانید سبزیجات دیگر ، گوشت ، مرغ و غیره را جایگزین کنید.
مواد برای ۲عدد
هویج ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
۲قاشق چایخوری آرد نخودچی
مواد داخل:
۱ دسته اسفناج
پنیر خامه ای
هویج را بشویید ، رنده کرده و با تخم مرغ و آرد زده شده مخلوط کنید. مواد را در یک تابه بریزید و بپزید تا یک خمیر نیمه آماده شود ، آنها را برگردانید و چند دقیقه دیگر بپزید. اسفناج را بشویید ، بپزید وآبکش کنیدو با پنیر خامه ای تازه مخلوط کنید. خمیرها را با اسفناج پر کرده و رول کنید و آنها را به فر که قبلاً با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده اید ببرید تا رنگ دلخواه را بگیرند.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
این سالاد خوشمزه و کامل رو با دو مدل سس خردل و عسل جذاب درست کردم
مواد سالادمون ایناست:
کاهو، سینه مرغ گریل شده(یا فیله)،گوجه گیلاسی، نخود، زیتون، پاستا(هر فرمی که دوست داشتین، پخته شده )، قارچ(با کمی روغن یه کوچولو تفت خوردن)، پنیر پراتو(دلبخواهه، میتونید پنیر نریزین)
دو نوع سس خردل و عسل:
اولی: اونی که روش فلفل سیاه سابیدم: یک دوم پیمانه سس مایونز، دو قاشق غذاخوری سس خردل زرد، یک قاشق غذاخوری سس خردل دیژون(نداشتین کلا سه قاشق خردل زرد بریزین)، عسل یک قاشق غذاخوری ، سرکه قرمز یک و نیم قاشق غذا خوری، کمی پاپریکا، نمک و فلفل. توی میکسر یا شیشه ترکیبشون کنید و بچشین و شیرینی و ترشیش رو بر طبق ذائقتون بالانس کنید
دومی: آب یک عدد پرتقال، آب نصف لیموترش، یک قاشق چایخوری زست پرتقال، یک قاشق عسل، دو قاشق غذاخوری خردل زرد(یا یک قاشق خردل زرد و یک قاشق دیژون)، چهار تا پنج قاشق روغن زیتون بیبو، کمی نمک و فلفل. توی شیشه سربسته محکم تکون بدید تا بافتش یک دست بشه .
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
#كوفته_مرغ_تركي_استانبولي
سینه مرغ
پیاز درشت
جعفری خرد شده
تخم مرغ
پیاز داغ
رب گوجه فرنگی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ رو اضافه كرده و مجدادا مخلوط مي كنيم از مایه به دست آمده گلوله هايي برداشته بشكل دوك حالت دهيد و در روغن سرخ كنيم بعد از سرخ شدن آن رو كنار بزاريدرب را سرخ كرده مقداري پياز داغ به آن اضافه كنيد يك ليوان آب جوش و اجازه بديد روي حرارت غليظ بشه كوفته هاي سرخ شده رو درون سس در حال جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها براي سرو آماده هستن .مدت زمان طبخ اين غذا نيم ساعته.اين غذا با نون سيمبت تركي و سبزي خورن و دوغ تركي بي نظيره
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
تیرامیسو به سبک چیزکیک
مواد لازم🔻
بیسکویت آسیاب شده : ۱۲۰ گرم
کره ذوب شده : ۷۰ گرم
پنیر خامه ای : ۲۵۰ گرم
پودر قند : ۱/۳ پیمانه
قهوه داغ : ۱/۴ پیمانه
ژلاتین : ۲ ورق
وانیل : ۱ ق چ خ
خامه با ۳۵٪ چربی : ۲۲۵ میلی لیتر
بیسکوییت فینگر لیدی : به میزان لازم
قهوه سرد برای خیساندن فینگر لیدیا
طرز تهیه🔥
۱.بیسکوییت رو با کره ذوب شده مخلوط میکنیم و سپس در ته قالب های مافین میریزیم و فشار میدیم و میزاریم توی یخچال.
۲.پنیر خامه ای رو با شکر و آرد مخلوط میکنیم.
۳.بعد قهوه رو اضافه رو که داخلش ورقه های ژلاتین رو حل کردیم بهش اضافه میکنیم.
۴.بعد وانیل رو اضافه و کمی مخلوط میکنیم خامه رو خوب میزنیم تا فرم بگیره.
۵.بعد مخلوط پنیری رو بهش اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم.
۶.یک لایه از این خامه رو روی لایه بیسکویت میریزیم ، چند قطعه لیدی فینگر رو که داخل قهوه سرد زده بودیمش روش میزاریم.
۷.سپس با یک لایه خامه دیگه روشو میپوشونیم ۴ ساعت میزاریمش داخل یخچال قبل از سرو با پودر کاکائو تله روشو تزیین میکنیم.
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#الو_پراتا👩🍳
مواد لازم :
سیب زمینی یک عدد متوسط ۲۷۰ گرم
آرد یک لیوان ( دسته دار فرانسوی) ۱۲۵ گرم
آب دو لیوان ( آب رو کم کم بریزید)
پودر فلفل چیلی ۱/۲ ق چ
زردچوبه ۱/۲ ق چ
پیاز نگینی ۱ ق غ
گشنیز تازه ۱ ق غ
نمک یک ق چ سر خالی
روغن ۱ ق غ
🥞🧇
╲\╭┓
╭ 🎂🍃 @sweetcake
┗╯\╲