eitaa logo
کانال سیاست دشمنان مهدویت
1.8هزار دنبال‌کننده
136.1هزار عکس
179.3هزار ویدیو
817 فایل
پیشنهادات و انتقادات ⤵️ @seyedalii1401 سلام علیکم گرد هم جمع شده ایم تا در فتنه اکبر از یکدیگر چیزهایی یاد بگیریم و به مردم بصیرت دهیم وظیفه ما تولید محتوا ، و هوشیاری مردم در برابر فتنه های سیاسی دشمنان اسلام ومهدویت میباشد
مشاهده در ایتا
دانلود
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🍉🍉 اگـر میخوای یکی از زیباترین و راحت ترین کیکهای هندونه رو خودت توی خونه بدون خامه کشی درست کنی
. موادی که برای کیک لازم داریم: تخم مرغ. چهار عدد شکر. یک لیوان وانیل. نصف قاشق چایخوری اسفناج خام ۱۷۰ گرم معادل یک لیوان پخته روغن. ۱/۲پیمانه آرد. دو لیوان بیکینگ پودر. یک ق غ مواد لازم برای کرم وانیلی: نشاسته ذرت. دو ق غ آرد. یک. ق غ شکر. سه. ق غ شیر. دو لیوان کره. یک ق غ وانیل کمی برای قسمت بریلوو: آب انار. یک لیوان نشاسته ذرت. یک. ق غ شکر. دو ق غ وانیل کمی همه رو با هم ترکیب کنید و بگذارید روی حرارت کم تا یواش یواش به غلظت برسه بعد بگذارید کامل سرد بشه بعد استفاده کنید☺️ دمای فر گازی ۱۸۰ بمدت سی تا چهل دقیقه حتما خودتون چک کنید کیک رو دمای فر برقی. ۱۶۰ درجه بمدت. ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اسفناج روچه جوری پوره کنیم؟ بخار پز کنید آب اضافیش رو بگیرید و با هر وسیله ایی که داره کاملا پوره کنید. من از گوشتکوب برقی استفاده کردماگر خواستید داخل قابلمه درست کنید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و داخل قابلمه یه رینگ بگذارید و کمی آب داخل قابلمه بریزید و از ۱۵دقیقه قبل زیرش روشن باشه بعد قالب کیک رو بگذارید داخلش و دمی بگذارید بمدت ۴۰ دقیقه ━••♥️⃟🍃♥️⃟🍃••━ ♥️⃟🍃
25.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باید خاص باشه👌😍 مخصوصا که همیشه باید خاص باشه 🍧🍝 مواد لازم برای دسر یلدا صورتی برای سه عدد دسر شات و یک عدد دسر قالبی مربع : پنیر خامه ایی یا لبنه سیصد گرم خامه صورتی صبحانه دویست گرم معادل یک پاکت شکر شش قاشق غذا خوری (شما مینونید شیرین تر درست کنید حتما شیرینی دسر رو تست کنید پودر ژلاتین دو قاشق غذا خوری پر آب لبو پخته شده چهار قاشق غذا خوری آب سرد برای روی ژلاتین نصف فنجان بار اول فقط چند قطره آب لبو روی مایع دسر بریزید که صورتی کم رنگ بشه و مخلوط کنید و توی قالب یا شات بریزید بذارید داخل یخچال تا ببنده بعد به مایع دسر مجددا آب لبو اضافه کنید یک قاشق و روی لایه اول بریزید و بذارید ببنده و دوباره یک قاشق و نیم آب لبو به مایع دسر اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید روی لایه دوم و بذارید ببنده و تمام پنیر و خامه و شکر و پودر ژلاتین که توی نصف فنجان آب ریخته بودیم و پفکی شده بود همه رو با هم میذاریم روی بخار کتری که بن ماری بشه یعنی ذرات ژلاتین کاملا حل بشه و خامه و پنیر هم یکدست بشه یه محلول غلیظ و کاملا صاف و یکدست ━••♥️⃟🍃♥️⃟🍃••━ ♥️⃟🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا