فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معبد_آناهیتا_رفسنجان ...
.
.
این بنا از آثار تاریخی و دیدنی رفسنجان و استان کرمان است که در بخش خنامان قرار دارد و قدمت آن به هزاره اول قبل از میلاد مسیح «۳۵۰۰ سال پیش» بازمیگردد.
از آنجا که معبد در زمان قاجاریه بهصورت پناهگاه دزدان و راهزنان بوده است، به اشتباه از آن با نام قلعه دزدان یاد میکنند.
متاسفانه این بنا با بی مهری فراوانی مواجه و با سرعت بالایی رو به نابودی است.
باشد که برای میراث این آب و خاک و یادگار پیشینیان کاری کنیم ...
_
📍Iran / Kerman / Rafsanjan
کرمان/رفسنجان
#ایران_جان
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
سلامی پُر از مهر🥰
به قشنگی بهشت
به زیبایی گلها🌸
تقدیم شما دوستان خوبم❤️
صبح آدینه تون پر از آرامش🌱
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
خدایا شکرت...♥️🌱
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
17.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه هتلی خوشمزه و شیک
🔸مواد لازم:
سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
تخم مرغ: ۳عدد
نمک و فلفل سیاه
شیر: ۲ ق غ
ادویه پاسترامی و پولبیبر برای روی کار
اگه ادویه گفته شده رو نداشتیم ادویه های مورد نظرتون رو نیم کوب کنید.(حتما سیر داخل ادویه باشه)
#صبحانه
━••♥️⃟🍃••━
15.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#کباب_مصری🍢
شبیه جوجه ترش خودمونه
🔸مواد لازم :
فیله مرغ مرینیت شده
گردو ساطوری
رب انار
فلفل دلمه
━••♥️⃟🍃••━
19.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کوفته_سماق_کوردی😋😍
کوفته سماق کوردی از اون غذاهای خاص و خوشمزه ست که بنظرم همه باید حتما امتحانش کنن،از بس که طعمش فوقالعاده ست 😍👌
مواد لازم:
مرغ ۲عدد ران یک عدد سینه ی مرغ
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل، زردچوبه، پاپریکا
مواد سس:👇
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
سماق ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل، زردچوبه
━••♥️⃟🍃••━
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کوکی_وانیلی😋😍
کوکی اقتصادی ی #شیرینی بدون همزن و بدون استراحت😍
درستش نکنی پشیمون میشی😋👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ پینچ
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۹۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی)
روغن مایع ۹۰ گرم ( ۱/۲ پ سرخالی)
نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( ۵ ق س)
بکینگ پودر ۶ گرم ( ۱ ق چ سر پر)
آرد قنادی ۲۷۰ گرم ( ۲ پ )
حتما از شکر دانه ریز استفاده کنین و ترجیحا شکرتون رو تو دستگاه چند پالس بزنین
همه آرد رو یکجا نریزین بسته به وزن تخم مرغ و آبخوری آرد ممکنه آرد بیشتر و یا کمتر مصرف بشه
این مدل کوکی تو فر گازی ممکنه ترک نخوره و این ایراد محسوب نمیشه ولی تو فرهای فن دار احتمال ترک زیاده
خیلی خمیرو ورز ندین و باهاش ور نرین چون خمیر به روغن میفته
بافت کوکی اصلا خشک نیست ولی اگر زیاد تو فر بمونه خشک میشه
━••♥️⃟🍃••━