اینو سیو کن واسه شب یلدا 🙃 طعمش خاص و محشره😋
🌟 #موس_انار
✅ این مقدار مواد مناسب قالب ۱۲ در ۲۰ سانت
مواد لازم :
مواد موس ( لایه صورتی ):
❣پودر ژله انار یک بسته
❣اب جوش نصف لیوان
❣شیر نصف لیوان
❣پودر قند یک قاشق غذاخوری
❣خامه ۱۰۰ گرم (نصف بسته صورتی)
❣پنیر خامه ای کم نمک ۱۰۰ گرم
(دوستانی که همیشه با پنیر خامه ای مشکل دارند😉 میتونند بجاش خامه بریزند )
مواد لایه سفید :
❣پودر ژله آلوئورا نصف بسته
❣اب جوش نصف لیوان
❣ شیر نصف لیوان
✅ برای اینکه خامه و پنیر داخل ژله دون دون نشه یه مقدار ژله داخلش بریزید روون بشه بعد به کل مواد اضافه کنید ( کاری که این دفعه من رعایت نکردم 😉🤪)
✅ برای اینکه بعد برش همینجوری لایه ها بهم بچسبه و جدا نشه باید هر لایه که نیم بند شد لایه بعدی رو خیلی خیلی اروم با قاشق روش بریزید و اجازه ندید که خیلی سفت بشه و لایه بعدش رو بریزید
✅ ژله هایی که با شیر درست میشه باید مخلوط پودر ژله و اب جوش به دمای محیط برسه و شیر همدمای محیط بهش اضافه بشه تا یکدست بشه و داخلش شیر نبره
نوش جانتون❤
#دسر_انار #ژله_یلدا
#ژله_مجلسی
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
24.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
گلدون میوه ای برای #یلدا🌸
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#ژله_انار 🍝🍧
همین الان سیو کنین چون مطمئنم برا شب یلدا لازمتون میشه👌
یه تیر و دونشون💘 هم #اناره هم #ژله 😃
پارت1⃣
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین هندوانه شب یلدا
🍉🍉🍉
#یلدا
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از اونجایی که #یلدا نزدیکه، گفتم آموزش باسلوق رو بزارم که یکی از خوشمزه ترین های یلداست😍
مواد مورد نیاز:👇
نشاسته گل.... یک لیوان
آب خنک.... یک لیوان و نیم
شکر.... یک لیوان
وانیل.... نوک قاشق چایخوری
گلاب.... یک چهارم لیوان
کره.... بیست گرم
پودر نارگیل.... به مقدار لازم
گردو.... به مقدار لازم
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴
16.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 #کیک_پشمک یلدایی 🍰
#کیک_تولد #یلدا #شب_یلدا
این کیک برای اونایی که خامه کشی بلد نیستن، عالیه چون کاورش بسیار راحته و بنظرم برای متولدین زمستون هم میتونه کیک تولد قشنگی باشه😍🤌
✅برش زدن کیک: بعد از اینکه کیک رو پختید و از قالب خارج کردید بذارید کاملا خنک شه، مثلا حداقل دو سه ساعت بمونه، بعد برش بزنید یا اگه فرصت کافی دارید، بعد از خنک شدن داخل نایلون بذارید یا سلفون بکشید بذارید تو یخچال، یک روز بمونه بعد برش بزنید، هم با چاقو ارهای، هم با اره کیک و هم با نخ، به راحتی میتونید برش بزنید.
🔻فرم دادن خامه: خامه قنادی منجمد تهیه کنید و بذارید تو دمای محیط ۱ ساعت بمونه طوری که نرم شه و همچنان سرد باشه یا تو یخچال ۱ روز بمونه تا حالت بستنی لیوانی نرم شده بگیره.
بعد با دور کند حدود ۳۰ ثانیه بزنید تا یکدست شه و بعد دور دستگاه رو تند کنید. و حدود ۵ دقیقه بزنید تا خامه فرم بگیره و مات بشه.
اگر نیاز بود دور گیری کنید تا کل خامه به یک اندازه فرم بگیره.
بنظرم طعم خامه رویال کاله خیلی شبیه بستنیه و برای فیلینگ مناسب و خوشمزه است.
✅پشمک: حتما خامه دور کیک بسیار نازک باشه و ۳، ۴ ساعت تو یخچال بذارید استراحت کنه تا رطوبت خامه از بین بره بعد پشمک بچسبونید و بهتره پشمک ها رو کمی هوادهی کنید تا پف کنه و زود آب نشه. اینجوری تا ۵ ،۶ ساعت مثل لحظه اول میمونه.😍🤌
━••♥️⃟🍃••━
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🌷💚🌷🕊️🌴