13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_ژله_ای🍝🍊🍊
راحتتر و سه سوتهتر از این دسر نداریم😍
مواد لازم :
آبجوش
پودر ژله پرتقال
خامه قنادی یا خامه صبحانه
و شیر به اندازه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین زیبای #تربچه😍😍
━••♥️⃟🍃••━
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_کافیشاپی_تریلیچه
اسکار خوشمزه ترین کیک کافی شاپی هم میرسه ب ایشون😋
کیک تریلیچه😋
مواد لازم:
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک پ
وانیل نصف ق چ
شیر یک پ
روغن یک پ
آرد دو و نیم پ
ب پ یک ق چ
خامه قنادی ۳۰۰گرم
شیر برای روی کیک نصف پ
مواد لازم سس کارامل:
شکر یک پ
خامه صبحانه یک پاکت
کره ۱۵ گرم
طبق فیلم مواد کیک مخلوط کنید و کف قالب چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک بریزید داخلش بذارید در فر با حرارت ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه
بعد ک کیک پخت و از حرارت افتاد با یک سیخ چوبی چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید اون نصفه پ شیر را بریزید روی سطح کیک
برای سس کارامل ابتدا شکر را در تابه بریزید و بذارید روی حرارت تا آب بشه بعد بهش کره و خامه اضافه کنید اولش سفت میشه نگران نباشید روی حرارت که بذارید روان میشه
روی کیک خامه قنادی فرم گرفته را یک لایه بکشید و بعد کارامل بریزید روش و با سیخ چوبی طرح بدین
من برای تزئین از اکلیل خوراکی و مروارید استفاده کردم
نوش جان😋🥰
━••♥️⃟🍃••━
22.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_کباب_تابه_ای😋😍
مواد لازم:
تخم مرغ: ۱ عدد
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
ماست شیرین و غلیظ: ۴ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
برنج: ۲ الی ۳ پیمانه
گوشت چرغ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
━••♥️⃟🍃••━
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_پاناکوتای هفت لایه ای
خیلی خوشگله👌
💚❤️💙💛🤍🍝🍧
✅این #ژله خیلی راحت از قالبش جدا میشه
بچه ها گنجایش این قالب ۵لیوان هست ،
برای لایه های سفید باید ۲لیوان پاناکوتا آماده کنید
و برای لایه های رنگی کلا ۳لیوان ژله لازمه👌
📌آموزش پاناکوتا تو پست های قبلی هست میتونید ببینید،
فقط باید مواد رو تقسیم بر ۲کنید که دو لیوان پاناکوتا داشته باشید🤌
✅۲لیوان پاناکوتا رو باید به سه قسمت مساوی تقسیم کنید…
✅برای لایه های رنگی ؛
۴رنگ ژله لازم داریم ، از هر رنگ نصف بسته🫰
هر بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل و بنماری میکنیم و بعد از خنک شدن به هر کدوم ۱/۴ لیوان (پیمانه) شیر اضافه میکنیم…
از صافی رد میکنیم ،،،
قالب رو با روغن خیلی کم چرب میکنیم و یک ربع توی فریزر میذاریم،
لایه اول رو یه رنگ از ژله مات میریزیم ، میذاریم یخچال نیم بند بشه…
بعد یه لایه پاناکوتا میریزیم دوباره میذاریم نیم بند بشه،دوباره یه لایه ژله....
و همینطور ادامه میدیم تا قالب پر بشه👌
✅حتما هر لایه نیم بند شد لایه بعدی رو بریزید،
اگه لایه قبل کامل ببنده موقع جدا کردن ژله لایه ها از هم جدا میشن👍
۶ساعت داخل یخچال بذارید بمونه و بعد جدا کنید…
━••♥️⃟🍃••━
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزیین_سالاد شیک و قرتی که براحتی میتونید درست کنید😍😍
🥒🥕🍅🥬
🌸تقدیم نگاه مهربونتون
━••♥️⃟🍃••━
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیبپلوکرمانشاهی_باتهاندازمرغ😋😍
مواد لازم :
فیله ی مرغ : ده عدد
ادویه : نمک ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، پودر پیاز ، پاپریکا ، پولبیبر
زعفرون دمکرده
سیب زمینی : دو عدد متوسط
برنج : سه پیمانه
شوید خرد شده : یک لیوان فرانسوی
روغن کرمانشاهی
✅طرز تهیه :
➖️برای شروع فیله ها رو با زعفرون وادویه ها مزه دار میکنیم و یک ساعتی داخل یخچال استراحت میدیم ، این غذا به صورت کته سرو میشه ،برنجی که از یه ساعت قبل با نمک خیس کردیم رومیذاریم رو حرارت
آب برنج که جوشید سیب زمینی های خرد شده رو اضافه میکنیم آب برنج که کشیده شد شوید خرد شده رو اضافه میکنیم به همراه روغن کرمانشاهی و با هم مخلوط میکنیم
➖️حالا فیله ها روکف قابلمه ای که روغن ریختیم میچینیم و ترکیب برنج با سیب زمینی و شوید رو اضافه میکنیم و سطحش رو صاف و یکدست میکنیم و یک ساعت با حرارت ملایم دم میذاریم
این پلو مخلوط با اینکه ترکیبات ساده ای داره ولی فوق العاده خوشمزه ست حتمن امتحانش کنید🥰
━••♥️⃟🍃••━
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_شربتی فنجونی
سه سوته بدون قر و فر و همزن👌😍
📌مواد لازم:
تخم مرغ : یک عدد.
شکر پنج قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر سه ق غ
روغن چهار قاشق غذاخوری
.آرد پنج قاشق غذاخوری.سرپر
بکینگ پودر یک قاشق چ
مواد لازم برای شربت
آب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
هل ساییده نوک ق چ
✅طرز تهیه:
مواد شربت رو داخل قابلمه بریزید شکر حل بشه و بزارید کنار خنک بشه
فنجون یا استکان مورد نظرتون رو چرب کنین و یک سوم یا نهایتا نصف ظرف رو از خمیر کیک پر کنین داخل قابلمه بزارید آبجوش بریزید تا نصف ارتفاع فنجان
و درش رو دم کنی خیلی ضخیم بذارین و زیرش رو خیلی کم کنین تا آروم بجوشه.کاپ کیک ها باید به مدت بیست دقیقه دقیقه داخل قابلمه در حال جوش بمونن
بعد از بیست دقیقه زیر گاز رو خاموش کنین و با یک حوله روی قابلمه رو بپوشونین ده دقیقه فنجان ها باید داخل قابلمه باشن
بعد از ده دقیقه کیک آماده هست.از آب خارج کنید
━••♥️⃟🍃••━
#شیرینی_اسلایس_نارگیلی
یکی از شیرینیهای نوستالژی که من از بچگی خیلی دوست داشتم این #شیرینی اسلایس نارگیلی بوده، از بس که خوشمزس و خوش طعمِ🍪🥥
مواد لازم:
خمیر هزارلایه : ۱ بسته
نارگیل چرب : ۱۰۰ گرم
خاک قند : ۱۱۰ گرم
روغن مایع : ۸۰ گرم
سفید تخممرغ : ۳۰ گرم
وانیل : نصف قاشق چایخوری
🍃وقتی خمیر رو باز کردید مراحل رو سریع انجام بدید وگرنه خمیر به کاغذ میچسبه و از پفش کم میشه.
🌼برای فر
۲۰۰ درجه گرمایش اولیه و بعد ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه و در آخر ۵ دقیقه گریل.
━••♥️⃟🍃••━
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نوشیدنی_دالگونا
این نوشیدنی فوق العاده به اسم دالگونا رو حتما یک بار باید امتحان کنی و آخرش هم ی بستنی ساختیم😋🍨
عسل ، اب داغ و نسکافه گلد فوری حتما باید به یک اندازه باشه وگرنه فومش اصلا قشنگ در نمیاد
━••♥️⃟🍃••━