⚘﷽⚘
🇮🇷تابع قوانین کشور ایران🇮🇷
✅هدف ما از بین بردن فقر دانش مردم در فضای مجازی است✅
🔹جهت ورود به کانال آنتی هک روی لینک زیر کلیک کنید 🔹
https://eitaa.com/joinchat/2982150149C244a23cf8b
آنتی هک
آشنایی کامل با اصطلاحات رایج در هک و امنیت 👇👇👇👇 @syberbest
سلام خدمت تمامی علاقه مندان به دنیای هک و امنیت!
ابتدا به شما می گم که ما قصد نداریم در این کانال تمامی لغات را بررسی کنیم و چنین کاری عملا غیر ممکن است.
در این مجال به رایج ترین آنها می پردازیم. هدف از این کار آشنایی شما با این لغات است .
در تعریف اصطلاحات سعی شده سادگی در انتقال مفهوم باشد و به ساده ترین شکل ممکن، اصطلاحات تعریف شوند. 👇👇👇
@syberbest
ابتدا بپردازیم هک چیست؟ و هکر کیست؟ ( در مطالب بعدی کانال به صورت کامل تر توضیح خواهیم داد)! . ان شاء الله 🤲
@syberbest
♨️ هک چیست؟
عموماً هک به روشی هوشمندانه برای حل مشکلی ویژه گفته میشود. اما در گفتگوهای امروزی هک به معنی نفوذ یا به عبارتی دیگر، دسترسی غیر مجاز به یک سیستم رایانهای است.
♨️ هکر کیست؟
هکر به کسی گفته میشود که از این روشهای هوشمندانه استفاده میکند. ولی متاسفانه امروزه بدلیل سو استفاده کلاه برداران، هکر به معنای شخصی است که به منظور اخاذی و یا خرابکاری در سیستمها و سایتها و سرور ها شروع به خراب کاری میکند. اما اینطور نیست!
♨️ کرک
در کل به معنای شکستن و نفوذ است که این نفوذ می تواند به برنامه ها باشد و این شکستن می تواند شکستن پسوردها و متن های رمزنگاری شده باشد.
♨️ کرکر
کسی که هدفش از نفوذ به سیستم ها ، خرابکاری و ایجاد اختلال در سیستم های کامپیوتری است.
♨️ واکر
کسی که هدفش از نفوذ به سیستم ها ، استفاده از اطلاعات آن سیستم هاست.
@syberbest
♨️ پریکر
از قدیمی ترین هکرها هستند که برای کارشان نیاز (و دسترسی) به کامپیوتر نداشته و کارشان نفوذ به خطوط تلفن برای تماس مجانی ، استراق سمع و … بود.
♨️ تارگت
در لغت به معنای هدف و واحد است. بر فرض شما سایتی را برای نفوذ در نظر دارید. به این سایت شما تارگت یا هدف گفته می شود.
♨️ باگ
باگ ها یا حفره های امنیتی مواردی است که در اثر اشکالات برنامه نویسی ، توسط برنامه نویسان ایجاد می شود که فرد نفوذگر از این اشکالات و خرابی ها به نفع خود استفاده می کند.
@syberbest
♨️ فیشینگ چیست؟
حملات فیشینگ را میتوان از حملات مرتبط با حوزه مهندسی اجتماعی دانست. شخص نفوذگر با استفاده از فیشینگ شروع به سرقت اطلاعات از حجم عظیمی از کاربران میکند. یکی از حملات معروف فیشینگ ارسال ایمیلهای جعلی از سمت بانک است. بدین نحو که یک نفوذگر ایمیل جعلی از سمت یک بانک را برای تعداد زیادی کاربر ایمیل میکند و در آن یک لینک قرار میدهد که به جای هدایت به صفحه اصلی بانک کاربر را به صفحهای مشابه صفحه بانک هدایت میکند. کاربر پس از دیدن صفحهای مشابه صفحه بانک و وارد کردن یوزرنیم و پسورد خود در دام هکر میافتد. در برخی حملات فیشینگ نام کاربری و رمز عبور هزاران کاربر بانک به سرقت میروند.
البته فیشینگ به سرقت اطلاعات از طریق مکالمات تلفنی یا پیام کوتاه نیز اطلاق میشود. به این معنا که گاهی نفوذگران با تماس تلفنی سعی در تخلیه اطلاعاتی کاربران دارند.
♨️ پینگ ping
دستوری است که با آن میخواهیم ببینیم آی پیای که داریم در سرور فعال است یا خیر؟ در ضمن با دستور Ping میتوانیم زمان رسیدن بستهها را نیز بدست بیاوریم. دستور Ping در ویندوز و لینوکس به صورت زیر استفاده میشود:
ping ip-address
@syberbest
♨️ پورت
پورت در شبکه و اینترنت به معنی درگاههای ارتباطی با دنیای بیرون هستند. با استفاده از پورتها میتوان بین یک سیستم و دنیای بیرون آن ارتباط برقرار کرد. در تستهای نفوذ شخص نفوذگر سعی میکند روی سیستم تارگت پورتهایی را بیابد که امکان نفوذ به آنها وجود دارد.
♨️ تلنت Telnet
یک پروتکل تحت شبکه برای سرویس گرفتن و سرویس دادن است. نفوذگران از تلنت برای بررسی باز بودن پورتهای حیاتی استفاده میکنند.
@syberbest
♨️ دیفیس
دیفیس به معنای تغییر ظاهری سایت یا یک صفحه است. برای مثال وقتی شما یک سایت رو هک می کنید برای اثبات هک خود صفحه اول سایت یا صفحات جانبی رو تغییر میدهید که به این عمل دیفیس کردن می گویند.
♨️ بایپس
به معنای دورزدن یا همان میانبر است. برای مثال شما در حال هک کردن یک اکانت اینستاگرامی هستید که بعد از کرک کردن رمز عبور به تایید دو مرحله ایی بر می خوردید. حالا برای ادامه کار با مشکل روبه رو شده اید و باید به کمک انواع روش هایی که بلد هستید، تایید دو مرحله ایی و این مشکل را دور بزنید.
@syberbest
♨️ اکسپلویت
اکسپلویت یا كد مخرب کدی است که برای سوء استفاده از یک آسیبپذیری طراحی شده است.(البته ممکن است برای سو استفاده هم نباشد) اکسپلویتها برای این طراحی میشوند که امکان دسترسی غیرمجاز به دادهها و برنامهها را در سامانه ی قربانی برای مهاجم فراهم کنند. اکسپلویتها معمولا هنگام کشف آسیب پذیریها و یا بعد از کشف حفرههای امنیتی نوشته میشوند و اکسپلویت نویسها عمدتا هکرهای خبره میباشند که با تکنیک ها و متدهای مختلف اقدام به نوشتن کدهای مخرب می کنند.
@syberbest