وزیر جنگ امریکا به امان رفته و به شاه اردن قول داده که همکاری امنیتی و نظامی با این کشور اصلا رها نخواهد شد....!!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان در سخنان دقایقی پیش خود به تجاوزات مرزی رژیم صهیونیستی با لبنان اشاره کرده و اقدامات تحریکآمیز این رژیم که به صورت چند ده متر تا یکصد متر جابجایی مرز را شامل میشود و واکنش مردم و ارتش لبنان را مورد توجه قرار داد. سید با اشاره به اینکه ارتش لبنان پس از حضور مردم به موقع رسید و اجازه ادامه کار تجاوزگران صهیونیست را نداد از عملکرد ارتش لبنان به نیکی یاد و آن را شجاعانه خواند.
این صحنهای است که یکی از افسران ارتش لبنان به مقابله با نظامیان متجاوز صهیونیست شتافته است. او خطاب به نظامیان متجاوز صهیونیست میگوید: «مثل بچه آدم دارم به شما میگویم، اگر یک بار دیگر دست به جابجایی مرز بزنید و بخواهید چنین کارهایی کنید، با سلاح من طرفید» و این نوع برخورد نظامی لبنانی به قول سید حسن نصرالله فقط به یک دلیل است و آن نیز تغییر معادله قدرت در منطقه است وگرنه کسی جرات نمیکرد به صهیونیستها حرفی بزند. اینکه مردم و نظامیان لبنانی در فاصله یک متری نظامیان صهیونیست آنها را تهدید میکنند حاکمیت واقعیت جدید بر منطقه را نشان میدهد.
@syriankhabar
✴️ هدفگیری شناورهای متحرک در فاصله 1500 کیلومتری
در مورد توانمندی موشکی کشورمان «ایران» نیازی به دادن سخن دادن نیست، بلکه باید به پیشرفتهایی که در این زمینه صورت گرفته، اشاره کرد. در تازهترین خبر از توانمندی موشکی کشور، رئیس ستادکل نیروهای مسلح، در حاشیه دیدار با سربازان نخبه بیستمین دوره رزم مقدماتی نخبگان وظیفه کشور گفت: ایران به تولید موشکهای بالستیک با قابلیت انهدام یگانهای شناور دریایی متحرک رسیده است.
سرلشکر محمد باقری با بیان اینکه آزمایش این موشک با موفقیت انجام شده و در حال تولید انبوه است. کشور ایران با تولید این نوع موشک، جزو سه کشور دارنده دانش ساخت این موشکها قرار گرفت و با در اختیار داشتن این نوع موشک، امنیت قابل توجهی در دریاهای پیرامونی ما، تا شعاع بیشتر از هزار کیلومتر ایجاد خواهد شد.
این موشک بالستیک از فضا با سرعت هشت ماخ و با برد هزار و ۵۰۰ کیلومتر، اهداف در حال حرکت را نقطهزنی میکند و ما آن را در اختیار داریم. در این شرایط دیگر ناو هواپیمابر و ناوگانهای متجاوز؛ در فاصله هزار و ۵۰۰ کیلومتری سواحل ما امنیت ندارند و این دستاوردها توسط جوانان نخبه به دست آمده است.
@syriankhabar
رئیس جمهور امروز با همتای روس خود گفتوگوی مفصلی داشت. خروجی آنچه میان این دو نفر گذشت را فقط میتوان در توئیت چند کلمهای معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور دید که تاکید داشت بیشتر بر توسعه کریدورهای ارتباطی صحبت شده تا وضعیت کشور در حوزه «ژئواکونومی» جهان تقویت شود.
دوستان اگر کسی دسترسی به سایت کرملین دارد، محبت کرده و نگاهی کند شاید آنجا بتوان به چیزی دست پیدا کرد. در کشور ما همه چیز به شکلی عجیب محرمانه است!
@syriankhabar
🔳روایت صهیونیستها از نوکری الهام علیف
▪️همکاری میان رژیم صهیونیستی و رژیم باکو، داستانی طولانی دارد، داستانی به اندازه عمر این جمهوری جعلی که چهار دهه بعد از شکلگیری رژیم جعلی صهیونیستی از شوروی جدا و به عنوان یک مرکز فتنه در قفقاز جنوبی شکل گرفت. هر چند شباهتهای این دو رژیم در حوزه مدیریت و شیوه حکومتی زیاد است اما در مواردی دیگر مانند خوی تجاوزگری، فتنهگری، خرابکاری و وقاحت بسیار شبیه به هم هستند. رژیم صهیونیستی در طول حدود هشت دهه از زمان شکلگیری تا به امروز، همیشه در جنگ، تجاوز و توسعهطلبی بوده، هر چند در مورد آن این روزها توسعهطلبیاش به ساخت شهرکهای صهیونیست نشین برای مهاجران چند میلیتی خلاصه شده است.
▪️اما در مورد رژیم باکو، پس از به قدرت رسیدن فرد دائمالخمری بنام الهام علیف که قرار بود سیاستهای پدرش به عنوان یک افسر ارشد سازمان جاسوسی شوروی را ادامه دهد، همه چیز متفاوت بود. یک رژیم دیکتاتوری و پلیسی که افکار متوهمانه توسعهطلبی و فتنهگری علیه کشورهای همسایه را داشت و چون قدرت و توان کافی نداشت، اما به موهب ثروت خداداد نفت و بالا رفتن بهای آن، جیب پرپولی داشت میتوانست حمایت دیگران را بخرد تا شاید بتواند این ناتوانی در حوزه نظامی را هم پوشش دهد. اینجا بود که دشمنی الهام علیف با ایران و قرار گرفتن او در بازی پانترکها که سیاست کلی این شیادها را هم انگلیسیها و صهیونیستها نوشته بودند، او را به رژیم اسرائیل نزدیک و نزدیکتر کرد.
▪️حالا دیگر چیزی برای مخفی کردن نیست. سالها پیش هنگامی که صهیونیستها رفتند و با گرجیها روی هم ریختند تا در ازای کمک به بازسازی ارتش این کشور جهت جنگ با ارتش روسیه اجازه استفاده از پایگاههای هوایی این کشور جهت حمله! به ایران را داشته باشند و این همکاری در جنگ سال 2008 عملا نابود شد، رژیم باکو و علیف جایگزین گرجستان شدند تا صهیونیستها بیخ گوش مرزهای ایران حضور پیدا کنند و سیاستهای مخرب و ویرانگر خود را ادامه دهند. در این 15 سال، علاوه بر ترور دانشمندان ایرانی با تخصصهای مختلف، خرابکاری، جاسوسی، نقل و انتقال سلاح و آدمکش، سرقت اسناد و افراد و در نهایت تجاوز هوایی به وسیله پهپاد توسط صهیونیستها در مناطق شمالی ارس ثبت و ضبط شد.
▪️الهام علیف فکر میکند که اگر با دلارهای نفتی سلاح بخرد، قدرتمند خواهد شد و اصولا نمیداند در جنگ قرهباغ کسانی که هدایت تسلیحات را بر عهده داشتند، افسران صهیونیست و ترکیهای بودند. اما او توهم توسعهطلبی و گسترش قلمرو را دارد و به شکل عجیبی فکر میکند میتواند هم ارمنستان را اشغال کند و هم مناطق شمال غرب ایران را. در تازهترین گزارشی که توسط روزنامه صهیونیستی هاآرتص منتشر شده، آمده است: «اسراییل طی دو دهه گذشته، ائتلافی راهبردی با جمهوری باکو شکل داده است و به گفته منابع مطلع، در ازای دریافت نفت و ایجاد جای پایی در نزدیکی ایران، تسلیحاتی به ارزش میلیاردها دلار به این کشور میفروشد.»
▪️وقتی این گزارش را مطالعه میکنید، به حجم خباثت و بلاهت و البته دروغگویی الهام علیف پی میبرید! چرا که هاآرتص نوشته «طبق گزارش رسانههای خارجی، باکو به موساد اجازه داده ایستگاهی را برای نظارت بر رخدادهای داخل ایران ایجاد کند؛ ایران همسایه جنوبی آذربایجان است. جمهوری آذربایجان حتی فرودگاهی به منظور کمک به اسراییل در صورت تصمیم آن برای حمله به تاسیسات هستهای ایران آماده کرده است.» این روزنامه در ادامه آورده است: در گزارشهای دو سال پیش آمده است که ماموران موساد، اسناد آرشیو هستهای ایران را از طریق باکو از ایران خارج کرده بودند.» طبق گزارشهای رسمی از باکو، اسراییل در طی سال گذشته، از پیشرفتهترین تسلیحاتش، از جمله موشکهای بالستیک، سامانههای دفاع هوایی و جنگ الکترونیکی، پهپادهای کامیکازه و دیگر موارد را به این کشور داده است.
▪️راب گاروِریک، مدیر بخش سیاسی و اقتصادی سفارت آمریکا در باکو در سال ۲۰۰۹ گفته بود که «روابط باکو با اسراییل با احتیاط اما نزدیک است. هر دو طرف دشواریهای راهبردی طرف دیگر را درک میکند و هر دو ایران را یک تهدید امنیتی علیه موجودیتشان به حساب میآورند.» این موضوعی است که سیستم امنیتی کشور باید مدنظر قرار دهد و حواسش به فتنههای باکو باشد.
▪️روزنامه هاآرتص در همین راستا فاش کرد که یک هواپیمای باری از جمهوری آذربایجان، ۹۲ بار طی ۷ سال گذشته، در فرودگاه نظامی عوودا در نزدیکی ایلات فرود آمده است. هاآرتش همچنین نوشت: براساس تحقیقات صورت گرفته، هواپیمای باری آذربایجانی از نوع ایلوشین از سال ۲۰۱۶ تاکنون ۷۶ وابسته به شرکت سبکوی، ۹۲ پرواز به فرودگاه عوودا انجام داده است. فرودگاه عوودا تنها فرودگاهی است که بارگیری مواد منفجره از آن مجاز است.
@syriankhabar
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرکز صهیونیستی آلما گزارشی تصویری از یکی از مراکز موشکی نیروی هوافضای سپاه در اصفهان منتشر کرده که....
@syriankhabar
حمله هوایی جنگنده های ارتش رژیم جعلی صهیونیستی به فرودگاه بین المللی شهر حلب
سامانه های پدافند هوایی با موشکهای شلیک شده درگیر شده و صدای انفجارهای پیاپی در آسمان شهر به گوش میرسد.
همچنین گزارشی از حمله هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به لاذقیه منتشر شده است.
@syriankhabar
رونمایی از شبیهساز جنگنده اف ۱۴ در پایگاه هشتم شکاری شهید بابایی اصفهان... تصویری که حرف بسیار دارد برای آنهایی ایمان ندارند.
@syriankhabar
خوب احمق، اگر اهمیت نداشت چرا این همه آنجا کشته دادید؟ غربیها فکر میکنند مردم احمق هستند و نمیدانند که روایت میدان چگونه است و تفسیرهای میدان نبرد بر خلاف تبلیغات آنها است. کسانی که در حوزه رسانه و رصد جنک روسیه علیه ناتو در اوکراین حضور دارند به خوبی در مورد نبردها در محور باخموت در طول چهار ماه گذشته شنیده و خبرهای آن را دنبال کردهاند. به طور واضح در طول چهار ماه گذشته روزی نبوده که رسانههای غربی گزارشی از این شهر و حضور نیروهای خصوصی روسیه موسوم به واگنر منتشر نکنند! واقعاً آمریکاییها دنیا را چه فرض میکنند که به این شکل پس از چند ماه نبرد شدید و سنگین میگویند باخموت ارزش چندانی نداشته است؟ اگر ارزش نداشت پس چرا این همه تسلیحات, نیرو، امکانات و تجهیزات به آنجا فرستاد و بارها در رسانهها ادعا کردیید باخموت هیچ وقت سقوط نخواهد کرد؟ اما حالا که سقوط کرده است نمیدانید سر افکار عمومی خودتان چگونه شیره بمالید، میگویید که ارزش نداشت؟ خیلی خوب هم ارزش داشت و عرضه نگه داشتن آن را با وجود کشته شدن ۲۰ هزار نفر نداشتید. روسها آنجا را گرفتند تا مسیر برای پیشروی بیشتر فراهم شود.
@syriankhabar
🔴 حقیقت اخراج اروپاییها از غرب آفریقا
🔻در طول چند وقت گذشته وقتی از فعالیت گروههای تروریستی در صحرای آفریقا به ویژه غرب این قاره صحبت میکردیم از دست داشتن نظامیان اروپایی به ویژه اتاق عملیات ناتو در این منطقه در فعال شدن تروریستها گفته بودیم. سرانجام این مداخلهها، خرابکاریها و گرا دادن به تروریستها برای حمله به مواضع ارتش، زیرساختهای اقتصادی و زندگی مردم این منطقه که باعث ویرانی و خرابیهای فراوان شده بود باعث شد تا دو کشور مالی و بورکینافاسو عذر نظامیان اروپایی و حتی سفرای فرانسه را بخواهند و به این ترتیب شاهد دوره جدیدی از حیات سیاسی و نظامی در این منطقه باشیم.
🔻در حالی که دو کشور مالی و بورکینافاسو به همراه نیجر، موریتانی، نیجریه و حتی چاد دارای منابع بزرگ و غنی از نفت، گاز، مواد معدنی و ثروتهای طبیعی هستند که میتوانند نقش راهبردی در اقتصاد جهانی بازی کرده و بسیاری از کارخانجات اروپایی و صنایع پیشرفته در این کشورها محتاج این منابع هستند، دولتهای آفریقا برای دور شدن هر چه بیشتر از محور غربی که جز فتنهگری، خرابکاری و کمک به تروریستها هیچ کاری نداشتند و یکی از خواستههای اصلی مردمی بود که همواره بیشترین صدمات را از فعالیت تروریستی میدیدند، دست به کار شدند.
🔻با این حال رسانههای غربی به ویژه فرانسوی که حالا حضور فیزیکی در این منطقه نداشتند شروع به دروغگویی و انتشار اخبار نادرست در مورد حقیقت رانده شدن خود از این کشورها کردند. از همین رو در طول چند روز گذشته مقامات کشور مالی دست به کار شدند تا از طریق رسانههای مستقل تر صدای خود را به گوش جهانیان رساند و حقیقت ماجرا را توضیح دهند. در این رابطه وزیر خارجه مالی در گفتوگو با شبکه المیادین گفت که مداخله ناتو باعث تقویت تروریستها در این کشور شده است.
🔻«عبدالله دیوب» گفت که مداخله ناتو در لیبی و حمایت از برخی گروههای تروریستی به ترویج تروریسم و گسترش آن در مالی و کل سواحل آفریقا کمک کرده است. گروههایی از اتباع مالی در لیبی از این مداخله برای دریافت حمایت و کمک بهرهمند شدهاند. این گروهها به مناطق شمالی مالی منتقل شدند و گروههای تروریستی به آنها پیوستند و دو سوم خاک مالی را اشغال کردند.
🔻دیوب اضافه کرد که بیثباتی ناشی از تروریسم دیگر محدود به شمال مالی نیست، بلکه تقریباً تمام بخشهای این کشور را شامل میشود و از مرزهای این کشور عبور کرده و به کشورهای همسایه تا خلیج گینه رسیده است. پس از ۱۰ سال استقرار نیروهای فرانسوی در مالی، تروریسم شکست نخورده یا حداقل مهار نشده است.
🔻وزیر خارجه مالی تاکید کرد که فرانسه در ابتکار عمل خود حسن نیت نشان نداده و از کشور مالی و تمامیت ارضی آن حمایت نمیکند بلکه در امور داخلی دخالت میکند. هدف الگوی ایجاد شده توسط تجربه بینالمللی فرانسه، تقویت تواناییهای مردم مالی نیست بلکه منجر به تضعیف ارتش و نهادهای کشور شده است.
🔻وی در ادامه به خروج فرانسه از مالی اشاره کرد و با بیان اینکه پاریس تصمیم به ترک مالی گرفته و اخراج نشده است، افزود: امکان بازگشت به اظهارات رسمی فرانسه وجود دارد که اعلام کردند عملیات نظامی با ارتش مالی متوقف و عملیات برکان پایان یافته است. فرانسه با این اقدام قصد داشت مقامات مالی را مجازات کند به خاطر این که تصمیم گرفتند استراتژی نظامی خود را تغییر دهند و یک شریک راهبردی دیگری را جایگزین کنند.
🔻به گفته دیوب، زمان آن فرا رسیده است که فرانسه و شرکای آن بدانند که آفریقاییها توانایی مدیریت کشورهای خود و انتخاب شرکا در راستای منافع خود را دارند. روسیه یک شریک راهبردی است، زیرا تجهیزات نظامی مورد نیاز برای مقابله با گروههای افراطی مانند داعش و القاعده را در اختیار مالی قرار داده است.
🔻وزیر خارجه مالی افزود: این تجهیزات در چارچوب وام یا کمک مالی قرار نمیگیرد، بلکه به صورت نقدی از هزینه بودجه عمومی دولت پرداخت شده است. مالی تلاش کرد از اروپا، آمریکا و بسیاری از کشورهای غربی تجهیزات نظامی تهیه کند اما به دلیل حضور واقعی بوروکراسی در این کشورها موفق نشد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرجستان هم در حال آشوب و بلوا و به هم ریختن است. عناصر وابسته به ناتو در این کشور نفوذ کردهاند و نخست وزیر که متولد فرانسه است و در آمریکا درس خوانده، عامل سرویس فرانسه به شمار میرود و دره حال پیشبردن شرایط برای عضویت این کشور در ناتو است. سازمانهای انجیاو وابسته به اروپا و آمریکا که حضور و نفوذ قدرتمندی در این کشور دارند و سالانه میلیونها دلار از سرویسها و بنیادهای مختلف دریافت میکنند، همین مسئله باعث شد تا طرحی به پارلمان برای نظارت بر پولهای وارد شده به این کشور ارائه شود که این مسأله باعث شد نمایندگان موافق و مخالف در پارلمان با هم دعوا کنند. این دعوا البته به خارج از پارلمان در خیابانهای تفلیس کشیده شد.
@syriankhabar
بر اساس گزارشهای منتشر شده، مجادله بر سر لایحهای پیرامون «عوامل خارجی» که به ادعای منتقدان (بخوانید عناصر و عوامل آمریکا و حامیان نخستوزیر وابسته به فرانسه در پارلمان گرجستان) الگوبرداری از قوانین «سرسختانه روسیه» است، به کتککاری در پارلمان گرجستان کشیده شد.
طبق این قانون جدید، سازمانهایی که بیش از ۲۰ درصد از بودجه خود را از خارج کشور دریافت میکنند، باید به عنوان «عامل خارجی» معرفی شوند و تحت نظارت وزارت دادگستری قرار بگیرند؛ در غیر این صورت با جریمههای سنگین مواجه خواهند شد.
منتقدان (مزدوران ناتو و نوچههای جورج سوروس) آن را با قانون ۲۰۱۲ روسیه مقایسه کردهاند که از آن زمان به طور پیوسته گسترش یافته و برای سرکوب جامعه مدنی روسیه و رسانههای مستقل» استفاده میشوند. منتقدان این قانون را نمادی از «تغییر حکومت اقتدارگرایانه» در گرجستان تلقی میکنند.
حزب حاکم گرجستان ماه گذشته میلادی اعلام کرد که از این قانون حمایت میکند. لاشا پارولاوا، نماینده حزب اپوزیسیون گرجستان، جنبش ملی متحد، گفت: نمایندگان احزاب مخالف گرجستان و حامیان آنها دوباره روز سهشنبه در حیاط پارلمان گرجستان تجمع کردند تا به لایحه در دست بررسی عوامل خارجی اعتراض کنند.
وی خطاب به خبرنگاران گفت: «این لایحه امروز تقدیم مجلس شد و به موازات آن اعتراض خود را به صورت مسالمت آمیز اعلام میکنیم. نمایندگان حزب حاکم رویای گرجستان که اکثریت پارلمانی را در اختیار دارد، گفتند که از لایحه جدید حمایت خواهند کرد و در صورت تحقق آن تلاش خواهند کرد تا بر وتوی ریاست جمهوری غلبه کنند. مخالفان فکر می کنند این لایحه کشور را از اتحادیه اروپا دور میکند.
@syriankhabar