تو چه دانی که ما چه مرغانیم
هر نفس زیر لب چه می خوانیم
چون به دست آورد کسی ما را
ما گهی گنج گاه ویرانیم
چرخ از بهر ماست در گردش
زان سبب همچو چرخ گردانیم
کی بمانیم اندر این خانه
چون در این خانه جمله مهمانیم
گر به صورت گدای این کوییم
به صفت بین که ما چه سلطانیم
چونک فردا شهیم در همه مصر
چه غم امروز اگر به زندانیم
تا در این صورتیم از کس ما
هم نرنجیم و هم نرنجانیم
@syriankhabar
34.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم ویدئوی اختصاصی کانال اخبار سوریه از حضور رئیس جمهور در مسجد جامعه اموی دمشق. همانگونه که در پست پیشین گفته شد آن دو رکعت نماز سید ابراهیم رئیسی در این مسجد حاصل ۱۲ سال جنگ و تقدیم هزاران شهید، مفقود و جانباز در شامات بود، پشت این دو رکعت نماز،، یک اراده پولادین و یک ایمان قدرتمند قرار داشت که در آن روزها بسیاری از سران وقت منطقه و جهان در نتیجه بخش بودن آن تردید بسیار داشتند. اما جنگی که شروع شده بود تا ایران را به زانو در بیاورد و محور مقاومت را نابود کند هرچند به ویرانی سوریه منجر شد ولی ایران مانند هزاران سال پیش که در این منطقه جنگید و پیروز شده بود حالا همین تجربه تاریخی را تکرار کرد.
در پستهای بعد گزارشی در مورد این سفر خواهیم داشت. فقط خوشحالم که مترجم رییس جمهور هم از یاران قدیمی است. روزگاری دور با هم، همکار بودیم. عربی را بسیار مسلط صحبت میکند و به همان اندازه هم به فارسی مسلط است. خداوند این جوان را حفظ کند.
@syriankhabar
چه این عکس سید ابراهیم رئیسی در سفر به سوریه و چه کل سفر. این عکس رئیس جمهور ایران در مسجد جامع اموی دمشق اعلام پیروزی نیرد ۱۲ ساله ایران علیه محور ترکی-عربی-عبری غربی در سوریه است. از روزی که رجب طیب اردوغان گفت که میخواهد به همراه برادران تروریست و آدمکشش در سوریه در مسجد جامع اموی دمشق نماز بخواند، منتظر چنین تصویری بودم؛ این تصویر از همان روزها برایم تداعی شده بود مهم نبود که چه کسی اینجا ایستاده و قنوت شکر و سپاس به درگاه ایزد بزرگ بابت تمام لطفی که به این ملت داشته میگیرد، مهم این بود که او به عنوان رئیس جمهور ایران در تاریخیترین بنای سوریه که نماد حضور اسلام در سرزمین شام است قامت به نماز بسته و قنوت یه درگاه حضرت حق گرفته و شکرگزار این لطف بی پایان است...
@syriankhabar
✴️چرا با رژیم باکو مماشات میکنند؟
🔸مخفیکاری دستگاه سیاست خارجی و شاید هم تصمیم گیری سیستم برای مخفی کردن موضوع اخراج چهار دیپلمات خانواده علیف از ایران اشتباه بسیار راهبردی و غیرقابل بخشش بود که اعلام آن توسط منابع رسانهای غیررسمی از ارزش آن به شدت کاست. متاسفانه هنوز عدهای در تهران فکر میکنند (یا شاید به آنها گفته شده که اگر چنین کنند، بهتر است) که ماماشات با دیکتاتور فاسد و وابسته باکو میتواند ثمربخش باشد و شاید این کار باعث گردد تا علیف در افتادن بیش از پیش! به دامان رژیم صهیونیستی و دشمنی علنی علیه ایران خودداری کند!
🔸اما چیزی که این آقایان نمیدانند این است که دیکتاتور فاسد باکو در اقدامات ضد ایرانیاش در نقطه آخر خطکش سیاست به سر میبرد و کاری بیش از این علیه ایران نمیتواند کند، در واقع دیگر کاری نمانده که نکرده باشد و الا آن کار را هم میکرد. نحوه اعلام خبر اخراج دیپلماتها به علیف این نکته را یادآور شد که در تهران در برابر رفتار غیراصولی و خصمانهاش همچنان سیاست مدارا را در پیش گرفته میشود و او هر کاری که کند با واکنش تند و تیز مواجه نخواهد شد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
✴️چرا با رژیم باکو مماشات میکنند؟ 🔸مخفیکاری دستگاه سیاست خارجی و شاید هم تصمیم گیری سیستم برای مخ
🔸 این اطمینان از عدم پاسخ ایران باعث وقاحت بیش از پیش او شده و به همین دلیل پا را از گلیمش درازتر کرده و برای ایران شرط و شروط می گذارد. آخرین موضعگیری علیف که برآمده از رفتار ایران در برابر اقدامات او بوده به خوبی نشان میدهد که او یا به خوبی از داخل ایران تغذیه میشود یا اینکه به خودش خیلی مطمئن است در غیر این صورت یک رژیم دیکتاتوریِ فاسدِ وابسته که همه چیز در دو نفر (علیف و زنش) خلاصه میشود و به نسبت قدرت و جایگاه ایران در منطقه و جهان اصلا عددی محسوب نمیشود نباید این همه جفتکپرانی کند.
🔸در یک قیاس باید گفت که عوامل متعددی باعث شده تا الهام علیف اینگونه جفتکپرانی کرده و فکر کند که در قبال کارها و رفتارهایش هیچ واکنشی نخواهد دید. در مقابل تعطیلی سفارتش در تهران و فعال نگه داشتن کنسولگریاش در تبریز که محل فتنهگری، جذب جاسوس و هدایت کردن جوانان خوشقلب آن منطقه به افکار فاشیستی پانترکیسم، سکوت دولت و کلاً سیستم تصمیمگیری ایران بسیار عجیب بود. در حقیقت، تا زمانی که او دست به اخراج شش دیپلمات ایرانی در باکو با آن فضاحت نزد، کسی در تهران هیچ واکنشی نشان نداد.
🔸در حقیقت، آن واکنش نیز همانگونه که در بالا گفته شد، بیش از دو هفته مخفی ماند! اگر در همان روزی که دیپلماتهای ایرانی به تعداد شش نفر از باکو اخراج میشدند ایران نیز دست به اقدام تلافیجویانه میزد بدون شک علیف میفهمید که نگاه و تصمیم در تهران عوض شده، اما مخفی کاری، مماشات، از خودگذشتی و تلاش برای تغییر نگاه رژیم مافیایی حاکم بر باکو در سه تماس تلفنی چند ساعته وزیر امور خارجه کشورمان با وزیر خارجه خانواده علیف، سکوت در برابر توهینها و حتی دستگیری دو نفر از اعضای جنبش حسینیون به درخواست مستقیم علیف، به دیکتاتور باکو ثابت کرد هر چه جلوتر بیاید، جا برای عقبنشینی تهران وجود دارد.
🔸به عنوان مثال، نه رژیم باکو بزرگتر از عربستان و نه قدرتمندتر از آل سعود است و نه علیف جایگاه و زورش از محمد بن سلمان بیشتر، اما چگونه شد که رژیم سعودی با آن همه ادعا و زورِ بازو ناچار شد در نهایت تن به عادی سازی روابط با ایران داده و فکر سرنگونی جمهوری اسلامی را از سربیرون کند ولی رژیم فکسنی و بسیار ضعیف باکو به این شکل شاخ و شانه میکشد و هر بار هم که مقامات ایرانی کوتاه میآیند او وقاحت را از حد افزون کرده و خواستههای جدیدی مطرح میکند؟ چند عامل مهم را میتوان در این زمینه مورد اشاره قرار داد که هر کدام از آنها، خود دنیایی از گفتهها است.
🔸از میان چند عامل، یک موضوع مهم آن نبود لابی فاسد و خائن سعودیها در ایران است؛ بدون شک اگر بن سلمان هم یک گروه ایرانیِ خائن، فاسد و مالپرست داشت که با بچههای مسوولان ایرانی تجارت میکردند (دقیقاً مانند امارات) و میدانست اگر پولی را که برای مشتی اراذل و اوباش در سعودی اینترنشال هزینه میکند در تهران هزینه میکند دستاورد بیشتری خواهد داشت، بدون شک به این سمت میرفت. در واقع، لابی و جاسوسهای خائن و فاسد باکو در ایران که در طول سالهای گذشته بیشترین خدمت را به رژیم علیف و بیشترین خیانتها را هم به ملت ایران کرده است، عاملی است که باعث شده دولت و حکومت از برخورد با علیف عاجر بمانند.
🔸نبود این لابی کثیف و وابسته باعث شد تا ایران در برابر سعودی دستش بازتر باشد. اگر شهادت آیتالله نمر النمر به دستور بن سلمان باعث حمله به سفارت سعودی شد، این سوال وجود دارد که چرا بابت دستگیری هزاران نفر از شیعیان، تبلیغ فکر تکفیری و پناه دادن به 4هزار تروریست وابسته به اردوغان و در نهایت، دادن چندین پایگاه به رژیم صهیونیستی یک هزارم برخوردی که با سعودیها شد، با الهام علیف نشد؟ این سوال مهمی است؛ اگر یک بار تاسیسات نفت و گاز خانواده علیف هدف تیرهای غیب قرار بگیرد (مانند آنچه بر سر ابقیق و خریص و همچنین تاسیسات دمام درآمد) آیا او باز هم اقدامات تحریک آمیز خواهد کرد؟
🔸پاسخ این سوال بدون شک، منفی است. اما همین لابی کثیف و خائن و تولههای برخی از آقایان که با زن علیف خط کشتیرانی و معاملات خاویار دارند باعث شده تا در برابر گستاخیهای باکو نه تنها دست به عصا شویم، بلکه تا جایی پیش برویم که مردم هم به شدت از این رفتار حاکمیت دلزده و ناراحت شوند. سعودیها لابی نداشتند و به بدترین شکل ممکن تنبیه شدند، اما در مورد رژیم باکو این لابیها و منافع برخی مسوولان اجازه برخورد محکم را نمیدهد که باید در این زمینه تجدیدنظر اساسی شود.
@syriankhabar
🔳 آیا حمله به آرامکو در باکو هم تکرار میشود؟
▪️همانگونه که در تهران به خوبی تشخیص داده شد، تکیهگاه اصلی سعودیها و بن سلمان برای اقدامات ضدایرانیاش و ویرانی یمن و کشورهای منطقه نفتِ خدادادی بود که مفت و مجازی از زیر ماسهزارهای شبهجزیره بیرون کشیده میشد و با فروش بیش از 7 میلیون بشکه در روز و تصفیه حدود سه میلیون بشکه و صادرات فراوردههای نفتی، خزانهاش پر از دلارهایی میشد که به او اجازه میداد که هر کاری دوست دارد کند. این مساله باعث شد که در کمتر از چند دقیقه، استخراج نفت سعودیها به کمتر از نصف کاهش پیدا کند بدون آنکه بتوانند کاری از پیش ببرد. همین مساله باعث بن سلمان بداند کت تن چه کسی است.
▪️اما در مورد رژیم علیف، نیز داستان از همین شکل است. او نیز به واسطه منابع نفتی که در اختیار دارد و صادرات روزانه دهها هزار بشکه نفت خاک که بخشی از آن را با قیمت پایینتر به صهیونیستها و بخش دیگر را با همان قیمت به ترکیه میفروشد منابعی به دست آورده و با استفاده از این منابع در حال خرابکاری و مزدوری است. او برای تداوم حکومت دیکتاوری و پلیسیاش نیاز به پول جهت دروغگویی و کلاهبرداری بر سر مردم فقیر و فلکزده شمال ارس دارد و اگر روزی بداند که این منابع را از دست خواهد داد، بدانید که اگر بن سلمان چین را واسطه کرد، او با پای پیاده تا تهران خواهد دوید.
▪️دیکتاتورها و حکومتهای فاسدِ پلیسی برای تداوم حکومت خود نیازمند پول یا حامی هستند. در مورد رژیم باکو، بهرهبرداری از منابع نفتی و گازی همه بر عهده شرکت انگلیسی بریتیش پترولیوم است، در واقع این انگلیسیها هستند که دلارهای نفتی را به جیب الهام علیف میریزند تا او دست به آشوب و خرابکاری در منطقه بزند. از سوی دیگر با همین پولها، در حال نشان دادن یک چهره بزککرده و دروغین از رژیم خودش است که به قول معروف دل مردم جنوب ارس در شمال غرب کشور ما را برده است. بر همین اساس است که باید منابع درآمدی و تکیهگاه او مورد تهدید قرار بگیرد تا او هم بداند که کت تن چه کسی است و بیش از این جفتک نیندازد.
▪️البته پیش از این کار، باید همه مسوولان پرونده باکو در همه دستگاههای اجرایی، امنیتی، سیاسی و نظامی کشور عوض شوند. بدون استثنا، همه باید عوض شده و همه دیپلماتهای ایرانیِ مقیم باکو هم به تهران فراخوانده شوند. در مرحله بعد، همه افرادی که برای رژیم علیف لابی میکنند (چهره تک تک این افراد برای سیستم شناخته شده است، کافی است به عکسهایی که این خائنها از در لانه جاسوسیاش در تهران و تبریز منتشر کرده یا آنهایی که اینجا و آنجا سنگ این دیکتاتور دائمالخمر را به سینه میزنند) را دستگیر کرده و یا مجبور به سکوت کرد. اگر این اقدامات صورت گرفت و مسوولان فهمیدند که دیگر منافعی در باکو ندارند، خیلی زود رفتارها هم عوض میشود.
▪️به عنوان یک روزنامهنگار و کسی که تاریخ خوانده، بهانههای بنیاسرائیلی حضرات در توجیه کردن رفتار کشور در برابر علیف را اصلا قبول ندارم و آن را نوعی ماستمالی میدانم. با توجه به رفتارها، اقدامات، رویکردها و سخنان مقامات رژیم باکو ما دقیقاً هیچ منافعی در شمال ارس نداریم، چه اقتصادی و چه امنیتی. تقریباً تمام افراد و گروههای نزدیک به ایران دستگیر شدهاند و آنچه به عنوان دفاتر نهادهای ایرانی در باکو به عنوان منافع! شمرده میشوند در حقیقت ناندانی برای برخی تولههای آقایان است که با پوشش آن برای خود کاسبی کنند. اگر هم قرار است کریدور جنوب به شمال راهاندازی شود، توپ در زمین روسها است و آنها اگر دنبال رفع محاصره خود هستند باید به رژیم باکو فشار بیاورند.
▪️هر چند که سیاست صبر و حوصله ایران باعث شده که حقیقت و ماهیتِ فاسد و ضدایرانی رژیم باکو بیش از پیش برای مردم روشن شود و حتی لابیهای این رژیم هم در برابر رفتارهای خصمانه آن دیگر قدرت و توان لابی کردن نداشته باشند، اما در پایان باید گفت، تا زمانی که سیاست در جمهوری اسلامی بر مماشات و تداوم صبر و از خودگذشتگی باشد انتظار تغییر رویکرد و اصلاح رفتار از طرف علیف را نداشته باشد. در رژیم مافیایی و فاسدی مانند باکو هیچکس بدون اجازه حاکم جرأت سخن گفتن ندارد، همه تصمیمها و اقدامات توسط شخص علیف و زنش با مشورت افسران سابق کیجیبی و در این چند سال سفیر رژیم صهیونیستی در باکو گرفته میشود. بنابراین باید منابع این رژیم دیکتاتور، سرکوبگر، دشمن، وابسته و ضدایرانیِ مورد تهاجم قرار بگیرد تا حساب کار دستش بیاید. تجربه حمله به آرامکو میتواند به شکلهای مختلف تکرار شود...
@syriankhabar
در رویدادی بیسابقه، دکتر بشار الاسد رئیس جمهور سوریه نصف شب خودش را به فرودگاه بینالمللی دمشق رساند تا رئیس جمهور ایران را بدرقه کند. این حضور در پروتکلهای سوریه وجود ندارد و با این اقدام آقای اسد به همه یادآور شد که روابط تهران - دمشق، راهبردیتر از آن است که برخیها فکر کنند با فرستادن دو وزیر خارجه یا وعده حلوای حضور دوباره سوریه در اتحادیه عرب بخواهند کلاه او را از سر بردارند. این تصویر برای برخیها خیلی دردآور بوده و البته نشان از درجه بالای هوش و درایت رئیس جمهور سوریه دارد.
@syriankhabar
معجزات انتخابات ریاست جمهوری در ترکیه همچنان ادامه دارد!! اگر به همین روال برویم تا چند روز دیگر شاهد فرود آمدن فضانورد عضو عدالت و توسعه روی ماه، ارسال فضاپیما به مدار زمین، کشف منابع بزرگ اورانیوم و کلی دستاوردهای عجیب و غریب خواهیم بود. خبر داده که یک میلیارد بشکه نفت کشف شده، اما نگفته که از این میزان، چه میزان قابل استخراج است! شارلانیسم رسانهای اردوغان به شکل عجیبی ادامه دارد و مشخص نیست که او با این کارها در نهایت به کجا میرسد.
چند هفته پیش عرض کردم که رونمایی از دستاوردهای! خیالی تنها حربه اردوغان در انتخابات پیشرو است. در این انتخابات ائتلاف اردوغان و فاشیستهای ملیگرا هیچ برنامهای (تاکید میکنم هیچ برنامهای) ندارند. صرفا در حال تخریب رقیب و تبلیغ روی همین مسائل هستند. در خبر آمده که ارزش میدان گازی کشف در ترکیه 500 میلیارد دلار است!! اگر سوادش را دارد بروید چرتکه بیندازید که واقعا این میزان است؟ ما که بخیل نیستیم، اما این حد از دروغگویی و شیادی هم عجیب است.
@syriankhabar
تا نباشد چوب تر.... خلاصه فرمان نبرند خیلیها... در طول چند روز گذشته شاهد خبرسازیها و جوسازی معمول مقامات و رسانههای غربی در مورد برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان و موضوع برجام با تهدید توخالی «فعالسازی مکانیزم ماشه» بودیم. این مقامات و رسانهها در حالی روی این مساله مدام خبر میرفتند و تلاش داشتند تا روی اقتصاد و رفتار مردم ایران اثر بگذارند که دومین نفتکش متخلف امریکایی در تنگه هرمز این بار توسط دلاورمردان سپاه ایران توقیف شد.
توقیف دو نفتکش امریکایی، هر چند اولی اقدام تلافیجویانه بود، به امریکاییها یادآوری کرد که دوران «لاف در غریبی» گذشته و ایران کشوری نیست که با این تهدیدها و تبلیغات وا بدهد. پس از این اتفاقات بود که ضدایرانیترین عضو دولت بایدن که خودش فتنه فعالسازی مکانیزم ماشه را شکل داد، به میدان آمد تا بگوید که نه، خبری نیست و همچنان دیپلماسی در دستور کار است... بله اینچنین بود برادر...
@syriankhabar
🔴 اروپا هم طرح «صلح» چین را رد کرد
🔻در ماجرای صلح پیشنهادی چین در جنگ اوکراین گفتیم که غرب به هیچ عنوان با این ایده موافقت نخواهد کرد. علاوه بر امریکاییها، حالا نوبت به طرف اروپایی است تا در این زمینه با طرح چین مخالفت کرد. مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه گفت، این اتحادیه صرف نظر از روابط نزدیکش با ایالات متحده، باید سیاست جداگانهای نسبت به چین داشته باشد و همچنین خاطرنشان کرد که طرح صلح پکن برای جنگ اوکراین «عملی و کارآمد» نیست.
🔻بورل با بیان اینکه به نظرم ما اروپاییها باید روش خودمان را در برخورد با چین داشته باشیم. قطعا در مثلث روابط اتحادیه اروپا-آمریکا-چین، ما به آمریکا نزدیکتریم؛ اما باید روش خودمان را در پیش بگیریم، افزود: فکر میکنم که ما نباید مخالف رشد چین باشیم. چه خوشمان بیاید چه نیاید، چین قدرت بزرگی خواهد شد. مساله مهم این است که چین چگونه قدرتش را مدیریت خواهد کرد.
🔻جوزپ بورل همچنین در قسمت دیگری از اظهاراتش با اشاره به برنامه صلح پکن برای اوکراین گفت: طرح پکن برای حل مناقشه در اوکراین را «عملی و کارآمد» نمیدانم و تنها بر پیشنهادهای ارائه شده توسط کییف متمرکز خواهم شد. تنها طرحی که میتوان آن را «صلح آمیز» خواند، پیشنهادات ارائه شده توسط ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین است. در واقع طرح صلح پکن به جای آنکه یک طرح صلح باشد، نوعی «خیالپردازی» است و البته پیشنهادات کییف هم در روسیه قابل پذیرش نیست.
🔻این در حالی است که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز جمعه در کانال تلگرامی خود نوشت که «طرح صلح» ولودیمیر زلنسکی یک نقشه راه آمریکایی برای دامن زدن به درگیری در اروپاست. وی از بورل و مقامات سیاست خارجی اتحادیه اروپا انتقاد کرد که طرح زلنسکی را تنها و مناسب برنامه صلح «برای همه طرفها برای پایان دادن به جنگ» میدانند و بروکسل ابتکار عمل چین را جدی نمیگیرد.
🔻به گفته زاخاروا، اولاً نه این اتحادیه اروپا است که فکر میکند و نه حتی بورل، بلکه ایالات متحده است که فکر میکند، ثانیاً اگر اتحادیه اروپا میتوانست مسائل را «محاسبه کند» در چنین وضعیتی قرار نمیگرفت، ثالثاً « طرح صلح ارائه شده توسط زلنسکی نه یک طرح است و نه صلح آمیز، بلکه یک راهنمای آمریکایی برای دامن زدن به درگیری در اروپاست.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و دوباره شب شد. شاهدها به مواضع ناتو در اوکراین حمله کردند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپخانه ارتش روسیه به این شکل از مزدورا ناتو و انگلیس در محورهای مختلف استقبال می کند...
@syriankhabar