🔻اما برای آنکه بدانید چرا اردوغان گفته که موضوع عضویت سوئد در ناتو را تا ما اکتبر به تعویق خواهد انداخت باید به تندرویهای چند روز اخیر او در نشست ناتو اشاره کرد که در واقع پشت کردن به دوستان قدیمی و روزهای سخت آنکارا است. هروله اردوغان به سمت ناتو و وعده و وعیدهای او به آمریکا و تاکید بر اینکه درهای ترکیه هیچ وقت بر روی ناتو بسته نبوده نشان داد ترکیه کشور معتبری در در عرصه بینالمللی شناخته نمیشود و اردوغان نیز تاکتیک در حوزه سیاست را به افتضاح کشانده است.
🔻شاید بسیاری رفتارهای اردوغان را تاکتیکی دانسته و بر این باور باشند او با این گونه رفتارهای خود میتواند امتیازات بیشتری از هر یک از کشورها بگیرد و به همین دلیل او موافقت کرد قبال برخی امتیازات از جمله موافقت بایدن با پرداخت وام از صندوق بینالمللی پول از عضویت سوئد در ناتو موافقت کند ولی این سطح از تاکتیک در سیاست گاهی اوقات نتیجه معکوس دارد.
🔻در هر صورت تلاش اردوغان برای گرفتن بیشترین امتیاز از اروپا و آمریکا به نظر موفقیت آمیز نبود و او به خوبی مشاهده کرده آنچه این کشورها به عنوان کمک یا حمایت به ترکیه دادهاند بیشتر شبیه یک آبنبات چوبی پس از این همه جنجال و دعوا بوده است تا امتیاز درست و حسابی. با این حال اردوغان به عنوان رئیس جمهور یکی از کشورهای عضو ناتو ناچار بود در نهایت با طرحی که همه اعضا با آن موافق بودند مخالفت نکند و سطح درخواستهای خود را پایین بیاورد. در حقیقت آمریکا و کشورهای اروپایی به نحوی اردوغان را تهدید کردند که آخر بخواهد بیشتر چوب برای چرخ عضویت سوئد بگذارد، اوضاع از این هم که هست بدتر خواهد شد.
🔻با همه این احوال، اردوغان که به شدت سرش در نشست لیتوانی گرم بود، بعد از پایان نشست تازه متوجه شد که تا چه سطحی در «تاکتیک» پیش رفته که در حوزه راهبردی دیگر هیچ کاری نمیتواند انجام دهد. از همین رو بود که بلافاصله بعد از رسیدن به آنکارا، تلاش کرد پلهایی را که خراب کرده بود، به نوعی بازسازی کند. آنچه او در کمتر از دو هفته در نشست با زلنسکی و نشست با سران ناتو علیه روسیه کرد، مشخص بود که هزینهزا است. به صورت مشخص، اردوغان که قرار بود ماه آینده میزبان رییس جمهور روسیه باشد، حالا با ۱۰۰ اما و اگر روبهرو شده که برایش مجموعهای از سوالات بی پاسخ را به وجود آورده است.
🔻انتشار خبرهایی مبنی لغو سفر رییس جمهور روسیه به ترکیه، باعث شد تا اردوغان دستپاچه به فکر استفاده از یک تاکتیک جدید گردد و آن هم چیزی نبود جز آنکه بگوید درخواست تایید حضورسوئد در ناتو را به ماه اکتبر موکول کرده است. اردوغان به خوبی بر این مساله آگاه است که در شرایط فعلی به شدت به روسیه نیازمند بوده و نمیتواند بدون بازار بزرگ روسیه که درآمد هنگفتی برای این کشور دارد، امورات ترکیه را مدیریت کند. در حقیقت، روسیه نقش مهمی در تامین نیاز ترکیه به غلات دارد و همچنین هنوز یکی از اصلیترین تامینکنندگان انرژی ارزان برای این کشور محسوب میگردد.
🔻اعلام خبر انصراف پوتین از حضور در ترکیه، تاثیر مخربی بر بازار ترکیه داشته و همه تلاشها برای بازگردان آب رفته به جوی تا این لحظه به در بسته خورده است. هر چند به نظر در لحظه آخر ممکن است پوتین راهی آنکارا شود، چرا که اردوغان علاوه بر موارد بالا، نیاز بسیار شدیدی به روسیه برای احیای روابط با سوریه وباز شدن مسیر این کشور به روی ترانزیت بینالمللی خود دارد، همچنین در برخی مسائل دیگر هم باید با روسها هماهنگ باشد. از همینرو، هروله زیادی اردوغان به سمت اروپا و امریکا که هیچ خروجی مثبتی برای او نخواهد داشت (مانند انداختن خود در طویله بن سلمان و بن زاید که جز وعدههای سر خرمن، یک دلار آورده هم نداشت) به شدت به ضررش به پایان خواهد رسید.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ معترض اسرائیلی:
📍من روزی برای اسرائیل جنگیدم، فکر نمیکردم پلیس این بلا را سرم بیاورد...
☑️ @Kavoshplus
اخبار سوریه
✅ معترض اسرائیلی: 📍من روزی برای اسرائیل جنگیدم، فکر نمیکردم پلیس این بلا را سرم بیاورد... ☑️ @Kavo
🔳دو پاره شدن جامعه صهیونیستی و از هم پاشیدن نهایی آن
▪️این گزارش خیلی خوبی هست، این گزارش نشان میدهد که بر خلاف آنچه برخیها ادعا کردهاند، اعتراضات در سرزمینهای اشغالی دلیلی مبنی بر وجود دمکراسی و آزادی بیان نیست، ماجرا بسیار عمیقتر و خانهبراندازتر از آن است که برخیها فکر میکنند. واقعیتهایی که نشان میدهد جامعه صهیونیستها عملاً دوپاره شده و دیگر با هیچ چسپی نمیشود آن را هم به پیوند زد. این سطح از از هم پاشیدگی در سرزمینهای اشغالی بیسابقه است. صهیونیستها که در طول چند دهه گذشته تلاش داشتند تا بر این اختلافات سرپوش بگذارند، حالا دیگر نمیتوانند و نمیدانند هم که چگونه باید از آن عبور کنند.
▪️من میخواهم خیلی ساده و دم دستی بنویسم که چرا صهیونیستها مثل سگ به جان هم افتادهاند و دارند همدیگر را میدرند، خشونتی که پلیس اسرائیل از خود نشان میدهد اگر یک صدم آن را نیروهای امنیتی ایران انجام میدادند الان شبکههای ضدایرانی خودشان را از چپ و راست دو شقه کرده و خودتحقیرهای داخلی هم آنقدر از بدبختیهای ما و خوشبختیهای صهیونیستها میگفتند که آدم حالش به هم میخورد. همانگونه که پیش از بارها نوشتم، امروز دو اسرائیل داریم، یک اسرائیل تکنوکرات و نئولیبرالِ آدمکش و کودککش و یک اسرائیل سنتی آدمکش و کودککش.
▪️هر دو در نهایت هیچ تفاوتی با هم ندارند اما در عقاید، رفتارها، باورها و رویکردها به شدت با هم فرق میکنند. تکنوکراتها کسانی هستند که تا امروز کار کرده، به قولی حمالی کرده و بخش بزرگی از درآمد رژیم صهیونیستی بر پایه کار آنها قرار دارد و سنتیها اصولا اهل کار کردن نیستند، هر چه در این سالها گروه اول درآوردهاند، بخش دوم خورده و فقط سرشان مانند خری که در آخور است، در تورات است که ببینند مثلا چه چیز تازهای بعد از 4 هزار سال میتوانند از دل آن در بیاورند! این موضوعی است که محل اختلاف شدید است.
▪️گروه اول میگویند ما حاضر نیستیم کار و تلاش کنیم، زحمت بکشینم، پول در بیاوریم تا بخش دوم که هیچ خاصیتی ندارند مصرف کنند، میگویند که ما حاضر نیستیم خودمان و آینده خودمان را به دست کسانی بسپاریم که هیچ احترامی به خواستهها و افکار ما ندارند، کسانی که اگر قدرت را یکدست کردند، با بیرحمی بیشتری به سرکوب ما ادامه خواهند داد. آماری وجود داشت که در یکی از تجمعات بخش بزرگی از کسانی که حضور داشتند، کسانی بودند که تابعیت دوگانه داشتهاند، یعنی کسانی که آمده بودند تا بگویند اگر قرار است اسموتریچ و بنگویر و دیگران میخواهند بر آنها حکومت کنند ترجیح میدهند ول کنند و بروند!!
▪️شاید برخی این روزها شنیده باشند که بسیاری از نظامیان، از جمله افسران ارشد، خلبانها، نیروهای فنی و حتی فرماندهان در حال پیگیری سیاست «امتناع» هستند یعنی میگویند از حضور در محل خدمت خود امتناع کرده و دیگر حاضر نیستند به خدمت زیر پرچم بازگردند.اعلام این خبرها که البته بازتاب اندکی در جامعه خبری ما داشته و دارد – بسیاری از آقایان معتقد هستند که این چیزا در یک جامعه دمکراتیک!! عادی است – اصلا عادی نیست و به شدت نتانیاهو را عصبانی کرده و فایلهای صوتی از وی منتشر شده که از اینکه نمیتوانند مانع از تداوم این کارها شوند، به هم ریخته است.
▪️این افراد میگویند حاضر نیستند برای امثال بنگویر، نتانیاهو و اسموتریچ بجنگند و کشته شوند، برای دولتی که به قول خودشان دارد آزادیها و قوانین 75 ساله را زیر پا میگذارد!! اینها بخش مهم و اصلی ارتش و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی هستند که دارای سالها تجربه هستند اما بخش سرکوبگر نیروهای امنیتی همه از عناصر وحشی نژادپرستی هستند که به هممسلکان خود نیز رحم نکرده و به شدت آنها را سرکوب میکنند. این اتفاق سادهای نیست، اتفاق عادی نیست که بخواهید آن را ناشی از وجود آزادی و دمکراسی در سرزمینهای اشغالی منتسب کنید.
▪️اگر به فیلمها و تصاویر منتشر شده از سطح خشونتها در شهرهای مختلف صهیونیستنشین دقت کنید متوجه میشوید که پلیس این رژیم که از سگ هار نیز بدتر هستند، در سرکوب صهیونیستها هیچ کوتاهی نمیکند و با به نتیجه رسیدن تشکیلات امنیتی مدنظر بنگویر که با بداشتن از هزینههای عمومی وزارتخانههای مختلف در حال به نتیجه رسیدن است، روند سرکوب صهیونیستها هم جدیتر خواهد شد. این تشکیلات جدید که به صورت ویژه از شهرکنشینهای سرزمینهای اشغالی 1967 تشکیل میشوند به شدت نقطه مقابل همکیشان خود در سرزمینهای اشغالی 1948 بوده و حتی کینه عمیقتر و شدیدتری نیست به آنها دارند.
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔳دو پاره شدن جامعه صهیونیستی و از هم پاشیدن نهایی آن ▪️این گزارش خیلی خوبی هست، این گزارش نشان مید
▪️بنابراین بسیاری از صهیونیستها پس از این اعتراضات (که بدون شک به نتیجه نخواهد رسید و نتانیاهو به هر شکل ممکن آن را به سرانجام خواهد رساند) فلسطین اشغالی را ترک خواهند کرد، یعنی چارهای ندارد چرا که دیگر دلیلی برای ماندن به لحاظ روحی، روانی، فکری و عقیدتی ندارند. اگر بخش تکنوکرات و لیبرال حاضر در صحنه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی رژیم صهیونیستی فلسطین را ترک کنند، برای رژیم صهیونیستی هیچ نمیماند و این رژیم هیچ دلیلی برای ماندن ندارد و خود به خود ازهم فرو میپاشد.
▪️ائتلاف فعلی حاکم بر رژیم صهیونیستی پس از این اصلاحات قضائی و برقراری یک دولت اقتدارگرا، و فراری دادن بخشی از مخالفان خود، به اکثریتی خواهند رسید که طرف مقابل هیچ قوت توان شکست دادن آنها را نخواهد داشت و یکی از دلایل اصرار نتانیاهو و متحدانش برای اجرای این اصلاحات، پی بردن به همین مساله است. از سوی دیگر، به نظر برنامه بعدی دولت فعلی رفتن به سمت تشکیل «کشور یهودی» خواهد بود (البته اگر فرصت این را پیدا کند- در این مورد بعدا خواهم نوشت) و در این دولت یهودی باز هم دایره افراد کمتر و کوچکتر خواهد شد.
▪️در این فضا است که رژیم صهیونیستی از درون از هم فرو میپاشد و درست در این نقطه است که میتوان شدیدترین و سنگینتر ضربه را بر ماهیت ناپاک و زشت این رژیم کودککش وارد کرد. این موضوعی دیگر است که این روزها صهیونیستها به وفور به آن استناد میکنند و هر روز چراغ هشدار در این مورد با نوشتن در نشریات و گفتوگو در رسانههای مختلف روشن میشود.به یک زبان سادهتر، همین صهیونیستهای لیبرال و تکنوکرات روزانه دارند هشدار جنگ میدهند در حالی که همه میدانند رژیم کودککش توانایی شروع هیچ جنگی را ندارد، حتی قدرت مدیریت کردن هیچ جنگی را ندارد و اینجاست که به موضوع تحرکات مرزی با لبان میرسیم که به نظر من بسیار مهم است.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده از مهمات خوشه ای 155 BONUS توسط مزدوران ناتو در اوکراین. همانگونه که بارها پیش از این هم نوشتم، اگر غرب میگوید میخواهد فلان سلاح را به اوکراین بفرستد، مطمئن باشید هفتهها و شاید هم ماهها پیشتر آن را فرستاده و فقط چند روز پیش از استفاده از این تسلیحات، آن را رسانهای میکنند. این عادت غربیها است. حالا باید دید روسها به چه میزان از تسلیحات خوشهای استفاده خواهند کرد... ما تجربه تلخی با این بمبهای خوشهای روسی داریم که در اواخر جنگ ارتش بعث صدام با آن پایگاه سوم شکاری را در حمایت از حمله فرقه منافقین هدف قرار داد.
@syriankhabar
به نظر شما، بعد از آزادی فلسطین، اسم این چهار راه را بگذاریم حاج قاسم سلیمانی؟ صهیونیستها بهش می گویند کاپلان ... تاریخ با همه دوریاش، بسیار نزدیک است...
@syriankhabar
❇️ فرمانده ارتش پاکستان با امیر سرلشکر موسوی دیدار کرد.
🔹ارتشبد سید عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان صبح امروز در رأس هیئت عالیرتبه نظامی با حضور در ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامي ايران دیدار و گفتوگو کرد.
🔹در این دیدار افزایش تعاملات دو جانبه در راستای توسعه همکاریها و همچنین تقویت امنیت مرزهای مشترک و افزایش تعاملات آموزشی و مناسبات مشترک دفاعی و امنیتی در سطح منطقه بررسی شد.
@syriankhabar
🔴 هزینه سنگین جنوبیها برای رقابت بن زاید و بن سلمان
🔻این روزها شاهد برخی رویدادهای بیسابقه در مناطق تحت اشغال مزدوران سعودی و امارات در جنوب یمن هستیم؛ در حالی که به دلیل حضور گروههای مختلف جنگسالار و چند دستگی در حوزه نفوذ این گروهها که یا وابسته به ریاض یا ابوظبی هستند وضعیت معیشتی به شدت دچار بحران شده و ریال یمن در این مناطق سقوط کرده، اعتراضات به این وضعیت باعث شده تا بسیاری در عدن خواستههای جدیدی را مطرح کنند. این مساله برای دولت مستعفی که توسط معین عبدالملک نخست وزیر رهبری میشود، وضعیت اقتصادی و خدماتی در استانهای تحت اشغال ائتلاف سعودی در جنوب و شرق یمن به بن بست رسیده است اما آنچه صحنه را پیچیده میکند این است که اثر متقابل این دودستگی دیگر به جنگ سیاسی و رسانهای محدود نمیشود بلکه به بسیج نظامی متضاد بین دو حزب منجر شده و به نظر میرسد در انتظار ساعت صفر است. بر اساس شواهد، استان حضرموت عرصه جدید این رقابت خواهد بود که ممکن است آخرین دور یا ماقبل آخر باشد، با این فرض که المهره نیز یکی از سنگرهای باقی مانده عربستان سعودی است که امارات به دنبال تصرف کامل آن است.
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔴 هزینه سنگین جنوبیها برای رقابت بن زاید و بن سلمان 🔻این روزها شاهد برخی رویدادهای بیسابقه در منا
🔻اما همانگونه که در ادامه میآید، همه این مشکلات بیش از آنکه زیر سر همین نیروهای خودسر باشد، زیر سر محمد بن زاید است که به همراه محمد بن سلمان یک جنگ تحمیلی را علیه ملت یمن شروع کردند و حالا خود به جان هم افتادهاند. این موضوع به شکل بیسابقهای دارد هر دو طرف را دچار بحران و فرسایش میکند اماراتی مانند همیشه برای اینکه سلطه خود را در مناطق جنوبی تحکیم کنند، به کثیفترین شکل سیاست روی میآورند و عملا مردم این منطقه را زجر داده تا شاید از رهگذر اعتراض آنها موفق شوند حریف را از میدان به در کنند، اما همیشه روندها به همان شکلی که طراحی شدهاند، پیش نمیرود.
🔻با توجه به اینکه پرونده اقتصادی همواره یک پرونده سیاسی برای «ائتلاف» بوده و همیشه به عنوان یکی از ابزارهای جنگ در یمن مورد استفاده قرار گرفته است و حتی ممکن است همانطور که هانس گروندبرگ، نماینده ویژه سازمان ملل در یمن گفته، با توجه به توقف جبهههای نظامی، پرونده اقتصادی در حال حاضر تنها جبهه آتشین باشد، بنابراین اتفاقاتی که اکنون در استانهای جنوبی و شرقی میافتد و وضعیت را از کنترل مشترک و سازمانیافته عربستان سعودی و امارات خارج میکند، اصلا عجیب نیست. هدف کنونی نیز سرنگونی دولت عدن و فلج کردن جنبش «شورای ریاستی» و اثربخشی آن، همزمان با آغاز نبرد برای سقوط منطقه حضرموت است که هدف از آن نیز از بین بردن تواناییهای منطقه یکم نظامی به ضرر حزب اخوانی «الاصلاح» است اما اجرای این طرح جایگزین آن هم با ابزارهای خشن، همچنان با مقاومت قاطعانه عربستان روبروست که امارات را مجبور میکند طرحهای جایگزینی به کار بگیرد هرچند که زمانبر باشد، ظاهرا ریاض از آن در مقابل تقویت متحدان خود استفاده میکند. این طرح جایگزین امارات در وهله اول گروههای سیاسی، قبیلهای و مردمی را با شعار وخامت خدمات با هدف مطالبه سرنگونی دولت مستعفی بسیج میکند؛ اتفاقی که در دره حضرموت افتاد و گروههای متحد ابوظبی در مقابل اولین منطقه نظامی در سیئون و تریم القطن چندین تجمع اعتراضی ترتیب دادند.
🔻اما در مورد عدن، موضوع برای امارات متفاوت است. از آنجایی که این استان عملاً توسط «شورای انتقالی» وفادار به ابوظبی اداره میشود و بسیج کردن مردم در آن مستلزم فشار بیشتر در پروندههای خدماتی و اقتصادی است از این رو امارات به بازی زدوبند ارزی متوسل شد که در اثر آن ارزش ریال پایین آمد. همزمان نیروهای «کمربند امنیتی» وابسته به خود را تحت فشار قرار داد و آنها جادههای که تانکرهای سوخت مخصوص برق عدن در أبین را به بهانه درخواست از دولت مستعفی برای پرداخت حقوق این نیروها بستند و در نتیجه در شرایطی که دما نزدیک به ۴۰ درجه بود، برق استان عدن به طور کامل قطع شد. این «نبرد خدمات» نیز باعث شد در حالی که نرخ دلار همین چهار هفته پیش در حدود ۱۲۰۰ ریال تقریبا ثابت بود به ۱۵۰۰ ریال برسد و به نوبه خود منجر به افزایش قیمت شود.
🔻همه اینها باعث شد تا شهروندان در اعتراض به این وضعیت به خیابانها بیایند و جادهها را مسدود کنند اما برخلاف دفعات قبل، ظاهرا کاملا روشن بود که طرفهای درگیر تمایل ندارند به طور علنی روی این تظاهرات سرمایه گذاری کنند؛ در حالی که شورای انتقالی جنوب یمن عادت داشت هر گونه خشم را برای سرنگونی دولت مستعفی ترتیب دهد و دولت هم عادت داشت با سوء استفاده از این خشم، مسوولیت وخامت پیش آمده را به گردن شورای انتقالی بیندازد مخصوصا که از سال ۲۰۱۸ کنترل عدن و همه درآمدهای آن را در دست دارد که طبق گزارشهای غیر رسمی به ۱۰۰ میلیون دلار در ماه میرسد. به گفته برخی مسوولان محلی، اگر وضعیت به همین شکل باقی بماند و ائتلاف سعودی یا یکی از اعضای آن مداخله نکند ممکن است وضعیت از کنترل خارج شود و در این صورت قطبنمای تظاهرات به جای اینکه به سمت یک طرف داخلی بچرخد، خود ائتلاف را نشانه بگیرد و خواهان خروج آن از یمن شود. مخصوصا که سناریوی تغییر دولتها همچنان تکرار میشود بدون اینکه کوچکترین تغییر ریشهای در سیاستها صورت بگیرد.
🔻اما با وجود خطرات پنهان در شرایط فعلی، به نظر میرسد امارات همچنان میخواهد شورای انتقالی را به سمت سرنگونی دولت مستعفی سوق دهد و سپس «حکومت نجات» جنوبی را تحت نظارت شورای حامی ابوظبی تشکیل دهد. هر چند در این وضعیت امارات مجبور میشود نه تنها در مورد رویارویی با نیروهای محلی مخالف که در صورت تسلط کامل امارات بر جنوب، صدای آنها بیشتر خواهد شد، بلکه در سطح روابط خود با عربستان هم بهای سنگینی بپردازد چرا که ریاض تسلیم عمل انجام شده نخواهد شد و حتی اگر لازم باشد این بار با استفاده از زور، با پیشروی امارات به سمت آخرین سنگرهای خود در شرق یمن مقابله خواهد کرد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔻اما همانگونه که در ادامه میآید، همه این مشکلات بیش از آنکه زیر سر همین نیروهای خودسر باشد، زیر سر
🔻در هر صورت، طرف عربستانی به خوبی میداند که تداوم حضور نظامی در یمن به شدت به ضررش تمام خواهد شد چرا که باعث مشروعیت بخشیدن به مداخله و حضور طرف اماراتی میشود و به همین دلیل تلاش بسیاری کرده تا به هر شکل ممکن با برقراری آتشبس و یک توافق با انصارالله، مانع از تداوم حضور اماراتیها در استانهای جنوبی، به ویژه المهره و حضرت موت شود، سعودیها امیدوار بودند که با توافقی با انصارالله یک بارانداز نفتی در استان المهره ایجاد کند که از آن مسیر با دور زدن تنگههای هرمز و باب المندب، عملا خودش را نجات دهد. طرف اماراتی هم که میخواهد این مزیت اقتصادی را از سعودیها بگیرد، بر حضور در المهره اصرار دارد و این باعث میشود که به زودی شاهد بروز درگیریهای احتمالی میان دو طرف باشیم.
🔻بحران اقتصادی در کنار کمبود برق و کاهش ارزش ریال که سفره مردم را در این مناطق به شدت کوچک کرده، به همراه جلوگیری کردن دولت مرکزی یمن از صادرات نفت و گاز این کشور توسط شرکتهای وابسته به امارات و سعودی که به شدت بر درآمدهای جنگسالاران اثر گذاشته باعث شده تا بسیاری از مردم این مناطق با حسرت به استانهایی نگاه کنند که در کنترل و سیطره انصارالله هستند، استانهایی که علاوه بر مزیت بسیار بالای امنیت خوب و حتی عالی از ثبات اقتصادی خوبی هم برخوردار هستند که باعث شده باوجود محاصره و تحریم، آنها بتوانند بهتر زندگی کنند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر تخلیه کامیونهای کاماز روسی در بندر انزلی. تعداد این کامیونها سه هزار دستگاه است که بخشی به نیروهای مسلح و تعدادی هم به بخش خصوصی تحویل داده خواهد شد. کامازهای روسی بیش از چندین دهه است که در نسخههای مختلفی در نیروهای مسلح کشورمان خدمت کرده و سابقه خوبی از خود به جا گذاشتهاند. محصولات کاماز به جان سختی مشهور بوده و مشتریان مختلفی در سراسر جهان دارند. برخی از دوستان میپرسند که ای کاش به جای کاماز، سوخو تحویل میگرفتیم که باید عرض شود، هر چه جای خود. نیروهای مسلح هر چه تعداد بیشتری خودرو در اندازهها و شکلها و تناژهای مختلف ذخیره کنند برای هر رویدادی در آینده بیشتر آماده خواهند بود. امروز یکی از مشکلات عمده اوکراین از رده خارج شدن بخش اصلی از توان خودروییاش در جنگ است که باعث شده به سراغ محصولات ذخیرهسازی از شوروی سابق از دهه 60 قرن گذشته برود تا شاید بخشی از تجهیزات نابود شده خود را جبران کند. اینجا است که اهمیت داشتن چنین تجهیزاتی اهمیت پیدا میکند. امروز با قیمت مناسب بخریم، بهتر است تا در روز حادثه به چندین برابر (اگر بفروشند) بخواهیم تهیه کنیم!
@syriankhabar
🔳پوپولیستهای بهارستاننشین!
▪️نماینده وقتی بیسواد و پوپولیست باشد، نتیجهاش همین است، وقتی افراد کارکشته و باسواد، افراد دانا و آگاه خانهنشین شوند نوبت به کسی میرسد که به تنهایی و با چند کلمه گند میزند به کل تاریخ و میرود. همین به حساب نماینده! وقتی که رئیس جمهور در سفر اندونزی دستیار پزشکی سینا را توسط بخش خصوصی و دانشبنیان کشور ساخته شده بود و با قیمت خوبی هم به این کشور صادر کرده بود، در جلسه مشترک با همتای اندونزیایی خود معرفی و رونمایی کرد توئیت زد و از وضعیت بیمارستانهای چابهار نالید؛ چون اصلا فهم و درکش به این مسائل نمیرسد.
▪️یکی به این بیسواد بگوید روسها هزار تا غلط زیادی کردهاند، اما رفتار چینیها و روسها حجت را بر مسوولان تمام کند دقیقا باید سراغ چه کشوری برویم؟ امریکایی که 44 سال است کشور را تحریم کرده و باعث شده تا پول نباشد در ناتوانی یکی مثل تو همین بیمارستان چابهار هم مشکلاتش حل شود یا انگلیسی که تخم فتنه را در خلیج فارس با اشغال جزایر و سواحل ایران کاشت؟ شماها کی قرار بفهمید؟ بدانید و بدانید در دنیا چه خبر است؟
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔳پوپولیستهای بهارستاننشین! ▪️نماینده وقتی بیسواد و پوپولیست باشد، نتیجهاش همین است، وقتی افراد
▪️به والله قسم من کاره مملکت بودم اگر این بار یکی مثل سعیدی را تایید صلاحیت کردند در شورای نگهبان را گِل میگرفتم مثل همین حالا که دهها فردی که در بهارستان هستند دست چپ و راست خودشان را تشخیص نمیدهند.... نمایندهای که یکجا مینشیند و داد و هوار برای وضعیت معیشت مردم میکند و در دنبال آن کار دیگر است؛ به چه درد مملکت میخورد؟ یکی مثل سعیدی فکر کرده که بله، با این حرفها و کارهایش رای میآورد و دوباره صندوق رای معجزه خواهد کرد. مجالس کشور هر سال که میگذرد، ضعیفتر، ناتوانتر و بدبختتر میشود و لااقل یکی دو نماینده از محل خودمان میشناسم که ول معطل هستند...
▪️ یک روزگاری فقط تجار اوره به برزیل میفروختند... حالا خیلی از مسائل بماند که در این مملکت چگونه است که خودروی چینی که در بازار عراق 800 میلیون تومان آب میخورد شرکتهای مونتاژکار ایرانی با کیفیت و امکانات پایینتر، با گارانتی پایینتر به ملت میاندازند سه برابر قیمت و بعد آقایان مینشینند و به مردم بدبخت ایران وعده امروز و فردا میدهند که بالاخره میتوانید «زیادی مردم دنیا» را سوار شوید، میتوانید خودروی کار کرده وارد کنید و آن را دستاورد میخوانند.
▪️یک وقتی فکر نکنید این چیزها و این مسائل را نمیدانم و اگر نمینویسم دلیل بر ندانستن نیست، دلیلش این است که مملکت شده جای افراد دو رو و چند رو؛ لایههایی دارند که گاهی اوقات خودشان هم یادشان میرود. در کشوری که درس، درک، هوش و فهم هیچ تاثیری در رشد شما ندارد و اگر بلد باشید که «داماد» شوید به سرعت مدیرعامل میشوید، اگر بابایتان یک کاره مملکت باشد، عضو هیات مدیره میشوید، اگر فک و فامیلی دارید حتما پستی میگیرد، نمایندگان مجلس هم میشوند مثل این...
▪️گاهی اوقات نوشتن خوب نیست، نوعی خودزنی است و مثل تفِ سربالا میماند اما آدم مگر چقدر توان دارد که حرص نخورد؟ فکر میکنید آمار بیکاری در کدام شهر ایران کمتر از همه است؟ میخواهید نظرسنجی بگذارم و چند شهر را بنویسم تا نظر بدهید؟ فکر میکنید بیشترین پیمانکاریها را چه مجموعهای میگیرد؟ یک روزگاری میگفتند قرارگاه خاتم؛ حالا قرارگاه خدایی کار میکرد، بلد بود؛ اما حالا فکر میکنید کدام نهاد است که دوره افتاده و دارد مملکت را قرق میکند؟
▪️در این شرایط است که آدم بیخیال میشود و میگوید به جهنم... آخر باید حد یقفی داشته باشد، باید یک جایی ترمز کشید و بر مدار قانون چرخید... 1401 هم خدا کمک کرد و فکر میکنید اگر مثل کبک سر زیر برف کنید و خودتان را به ندیدن و نفهمیدن بزنید تا کی میشود به همین روال رفت؟ گوشت را از کنیا وارد میکنند ... یکی به این آقای سعیدی بگوید داری سرنا را از سر گشادش میزنی و برو کمی مطالعه کن، کمی تاریخ بخوان، کمی یاد بگیر که دهانت را کی باید باز کنی...
▪️اگر به اندازهای که به چین و روسیه حمله کردهاید به همین شیخکهای اماراتی حمله میکردید چه میشد؟ چرا اماراتیها باید به هر کشوری رسیدند این غلط اضافه را کنند؟ چرا اماراتیها را محکوم نمیکنید؟ چرا حجم تجارت را با امارات کم نمیکنید؟ مگر شماها به حساب نماینده نیستید؟ اگر این همه رگ گردنتان برای روسیه و چین (که بدون هیچ تعارفی غلط اضافه و بیجا هم کردهاند) باد کرده، کمی هم برای اماراتیها باد کند؛ بگوئید قانونی میخواهیم تصویب کنیم که حجم تجارت با امارات را یک سوم کاهش بدهیم...
▪️اگر تاریخ خوانده بودید و واقعاً کمی غیرت و مردانگی داشتید میرفتید و در مقابل اماراتیها ادعای جزایر زرکوه و آریایی را میکردید تا دیگر از این غلطها نکنند. اما متاسفانه در وجود شما چیزی به اسم دلسوزی نیست و این حرفهایی که میزنید همهاش عوامفریبی است؛ حتی اگر حرف حقی هم بزنید باز هم به دلیل همین نگاه و دیدگاهی که امثال شماها دارید هیچ ارزشی ندارد. بروید و برای مملکت یک قانون خوب تصویب کنید تا وضعیت معیشت مردم درست شود. یک سال دیگر باید از بهارستان خداحافظی کنید و بروید، چه کردهاید؟ به جز تحقیر ملت با خودروی دست دوم، چه هنری به خرج دادهاید... هیچ. والا هیچ.
@syriankhabar
شکستهای بزرگ ناتو در ضدحملات علیه روسیه – Telegraph
https://telegra.ph/%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%E2%80%8C-%D9%86%D8%A7%D8%AA%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%B6%D8%AF%D8%AD%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%87-07-15
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لحظه فکر کنید این جنایت را ارتش روسیه، یا یکی از کشورهای خارج از دوستان و متحدان امریکا کرده بود؛ به نظر شما رسانههای غربی چه بلایی بر سر طرف در میآوردند؟ یا در همین ایران خودمان، انتخاب و اکوایران و دنیای اقتصاد و اعتماد و شرق، چند تحلیل و چند مصاحبه در مورد آن میکردند؟ نظامیان فاشیست اوکراینی که در آدمکشی و جنایت هیچ دستکمی از دوستان امریکایی و کلاً غربی خود ندارند و روی دست داعش و القاعده در این شکل کارها بلند شدهاند بدون آنکه بدانند پهپاد روسی دارد آنها را رصد میکند سرنشینان غیرنظامی یک خودرو را که پرچم سفید نیز حمل میکردند اینگونه در کمال خونسری میکشند و بعد هم همه چیز را پنهان میکنند. همیشه گفتهام، غرب عصاره رفتارهای غیراخلاقی، غیرانسانی و استانداردهای دوگانه است... بروید و نگاه کنید که بیبیسی، سیانان، گاردین، نیویورک تایمز و بلومبرگ و.... که برای کشته شدن یک میمون این همه جنجال میکنند در این زمینه چه نوشتهاند؟ یا همین داخلیهای خود ما که برای تولهیوز تلف شده بیش از 5 هزار خبر تولید کردند، در این زمینه چند خبر و گزارش تهیه کردهاند!!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پهپادهای شاهد همچنان بر فراز اوکراین در حال پرواز هستند و بینیاز از هر همراهی بالها را باز میکنند و یکنفس و تختهگاز به سمت هدف میتازند. داستان، داستان یک دست برتر، یک اندیشه بهتر و یک سلاح بیدردسر برای دستیابی به نتیجه سریعتر است، سلاحی که روسها را در نقطه پیروز گذاشته و پس از گذشت درست یک سال از نخستین پرواز، هنوز تا هنوز نتوانستهاند برای درمانی پیدا کنند... فشارها بر ایران برای خودداری از مشارکت در نبرد علیه غرب در اوکراین نتیجه نخواهد داد، چرا که غرب با تمام توانش علیه ایران در سراسر کره زمین در حال خرابکاری و جنگ است. غرب هر وقت فهمید که نباید پا روی دم شیر بگذارد، ما هم آن وقت فکری میکنیم...
@syriankhabar
🔳 ارسال تهماندههای دوران جنگ سرد به اوکراین
غرب به شکلهای مختلف در اوکراین به بنبست خورده است، به ویژه در حوزه پدافندی. پرتابههای روسها به شکل قابل توجهی باعث شده تا غرب دیگر نتواند موشک برای سامانههای موجود فراهم کند و به همین دلیل به سراغ موشکهای جنگ سرد رفته است. واشنگتن میخواهد موشکهای «هاوک» را که در ۲۰۰۲ از خدمت نظامی در ایالات متحده خارج شدند، از تایوان پس گرفته و به اوکراین بفرستد.
تایوان پیش از این کمکهایی بشردوستانه به اوکراین فرستاده و پهپادهای جنگی ساخت تایوان هم سر از میدانهای نبرد درآوردهاند. تایوان نخستین محموله موشکهای هاوک را در ۱۹۶۰ از آمریکا خرید و از آن زمان نمونههای بهبودیافته این موشکها را دریافت کرده است.
ارسال موشکهای هاوک به اوکراین که قبلا اسپانیا هم وعده ارسال تعدادی از آنها را برای کمک به ناتو داده بود، نشان میدهد وضعیت برای ناتو در اوکراین بسیار بغرنج است. هر چند هاوک موشک خوبی بوده و ایران در طول جنگ هشت ساله به بهترین شکل از آن بهره گرفت، اما جایی که پاتریوت و دیگر سامانههای پیشرفته غربی شکست خوردهاند، حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
@syriankhabar
✴️گیر افتادن اردوغان پشت دروازههای اروپا
🔸پیشنهاد اردوغان برای عضویت در اتحادیه اروپا همه را غافلگیر کرد، هر چند موافقتش برای عضویت سوئد در ناتو قابل پیشبینی بود. در حقیقت، اردوغان دارد برای آخرین بار پست دروازههای اروپا، دقالباب میکند و منتظر است ببیند که آیا اروپاییها راهش میدهند یا نه! به باور من، اروپاییها نه تنها با عضویت ترکیه موافقت نخواهند کرد، حتی با خواستههای کوچکتر اما در عین حال مهم اردوغان نیز کنار نخواهند آمد، درخواستهایی مانند بهروزرسانی توافقات و قوانین گمرکی و برداشتن پاسپورت برای سفر شهروندان ترکیهای به کشورهای عضو اتحادیه.
🔸تضعیف حاکمیت قانون، حقوق اساسی و استقلال قضایی و همچنین سیاست خارجی بحثبرانگیز ترکیه در سوریه، لیبی و مدیترانه شرقی، اتحادیه اروپا را بر آن داشت تا در سال ۲۰۱۸ اعلام کند که مذاکره با ترکیه برای عضویت کامل در این اتحادیه به بنبست رسیده است. به نظر نمیرسد هیچ یک از این شرایط امروز بهتر شده باشد و یا اروپاییها، بپذیرند که ترکیه واقعا تغییر کرده است. حتی اگر این اتفاقات روی دهد، دستکم یونان و قبرس به هیچ عنوان حاضر باشند با عضویت ترکیه موافقت کنند و بعید میدانم که اردوغان این را نداند. اما با درک این مساله، چرا او چنین پیشنهادی داد؟
🔸همه بر این مساله واقف هستند که ترکیه با یک بحران حاد مالی و کاهش ارزش پول خود مواجه است و اردوغان به هر دری میزند تا بودجه بینالمللی دریافت کند. اردوغان در نخستین دور از سفرهای منطقهای خود پس از پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری ماه مه، از روز دوشنبه به کشورهای حاشیه خلیج فارس میرود و چشم امیدش به دریافت حمایت مالی است. شاید همین نیاز مالی است که اردوغان را به تلاشی دوباره برای پیوستن به اتحادیه اروپا واداشته است. مهمترین اقدام، بروزرسانی اتحادیه گمرکی است که از سال 2016 مذاکراتش شروع شد، اما از بس اردوغان در منطقه خرابکاری کرد، در سال 2018 متوقف گردید.
🔸این یونان و قبرس بودند که مانع از ادامه این مذاکرات شدند چرا که به دستور اردوغان در مدیترانه اقدامات اکتشافی و تحرکات نظامی ترکیه بیشتر شد. به نظر بعید است که اردوغان حاضر باشد در برابر قبرس و یونان کوتاه بیاید و بپذیرد که دیگر با این دو همسایه خود در نیفتاده و دست از تعرض به آبهای ساحلی آنها بکشد. همه شواهد و قرائن میگوید، یونان دروازه ورود ترکیه به اتحادیه اروپا است و متاسفانه یا خوشبختانه یونانیها اصلاً خاطره خوبی با ترکیه ندارند و دوست هم ندارند که ترکیهی توسعهطلبِ تحت نظر اردوغان بخواهد برای آنها تعیین تکلیف کند. اما آیا ترکیه راه دیگری دارد؟
🔸حجم تجارت ترکیه و اتحادیه اروپا در سال گذشته میلادی به ۱۹۶.۴ میلیارد دلار رسید و ترکیه بیش از ۱۰۳ میلیارد دلار از محصولاتش را به کشورهای اتحادیه اروپا صادر کرد. این اتحادیه بزرگترین شریک تجاری ترکیه است و آنکارا میتواند با بهروزرسانی قرارداد اتحادیه گمرکی خود با بروکسل روح تازهای به اقتصاد رو به زوال خود بدمد. به همین دلیل گفته میشود که وزرای خارجه اتحادیه اروپا قرار است سهشنبه هفته جاری درباره ترکیه گفتوگو کنند. برخی از مقامات اروپایی به اردوغان قولهایی برای بررسی شرایط دادهاند، اما این قولها اگر مانند تعهدات خود اردوغان باشد که جفت پوچ است.
🔸در سال ۲۰۱۶ بود که با امضای توافقی میان بروکسل و ترکیه برای ممانعت از ورود مهاجران سوری به اروپا، مسئله بهروزرسانی اتحادیه گمرکی مطرح شد. بروکسل ۶.۷ میلیارد دلار بودجه به ترکیه داد تا مایحتاج ۳.۵ میلیون پنهاجوی سوری که در ترکیه هستند، تامین شود. از آن زمان تا امروز، هر بار که تنشها میان آنکارا و بروکسل شدت گرفته، اردوغان تهدید به خروج از توافق مذکور و روانه کردن مهاجران به مرزهای اتحادیه اروپا کرده است. اردوغان در مارس ۲۰۲۰ گفت که دیگر مانع رسیدن مهاجران به اتحادیه اروپا نخواهد شد و دهها هزار پناهجو در مرزهای زمینی و دریایی ترکیه با یونان تجمع کردند. چهار ماه بعد، بروکسل ۵۶۲ میلیون دلار بودجه به آنکارا اختصاص داد.
🔸در این روزها که کشورهای اتحادیه اروپا درخواست صدور روادید شهروندان ترکیه را به دلیل افزایش تقاضا برای پناهندگی از ترکیه رد میکنند، به نظر میرسد که سفر بدون روادید شهروندان ترکیه به کشورهای عضو این اتحادیه دور از ذهن باشد. اما مسیر آنکارا برای بهروزرسانی توافق اتحادیه گمرکی هم چندان هموار نیست. از سوی دیگر، مسائل حقوقبشری به ویژه در حوزه خبرنگاران و دستگیری مخالفان بهانههای مختلفی دست کشورهای اروپایی داده تا مانع از عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا شوند. این مسیر پیچیده و بسیار سختی است که اردوغان با حرف و ادعا نمیتواند آن را به نتیجه برساند.
@syriankhabar
نخستوزیر عراق امروز در راس یک هیات بلندپایه راهی دمشق شد و با رئیس جمهور سوریه دیدار و گفتوگو کرد.
بشار اسد در این دیدار سفر السودانی به دمشق را فرصتی برای ایجاد روابط عمیق و دستیابی به یک جهش بزرگ در همکاریهای دوجانبه میان دو کشور دانست.
بشار اسد همچنین در کنفرانس مطبوعاتی مشترک گفت: مردم عراق در رنجهای مردم سوریه در کنار مردم ما ایستادند. وی افزود: رابطه سوریه با عراق رابطهای دیرینه است.
بشار اسد در این کنفرانس مطبوعاتی مشترک با السودانی اظهار کرد: این سفر یک تغییر واقعی در چارچوب روابط برادرانه ایجاد میکند، بهویژه که با توجه به بهبود شرایط عربی و احیای نقش عراق انجام شده است. عراق با ارزشترین چیزی که میتوان عرضه کرد را ارائه کرده است و دو کشور در مقابله با سازمانهای تروریستی متحد شدهاند.
مساله آب و خشکسالی، حملات رژیم صهیونیستی، مبارزه با گروهکهای تروریستی، همکاری در سطح اتحادیه عرب، روابط اقتصادی دو جانبه و ... از جمله مسائل مطرح شده در این مذاکرات بودند.
@syriankhabar
🔴 فرمانده جدید واگنرها معرفی شد
روزنامه روسی «کومرسانت» نوشت ئیس جمهوری روسیه آندری تروشف را به جای یوگنی یریگوژین، فرمانده فعلی گروه واگنر پیشنهاد کرد که دستور شورش کوتاهی علیه نهاد نظامی این کشور را داده بود و در پی آن به بلاروس، متحد مسکو تبعید شد.
این روزنامه نوشت، پوتین پنج روز پس از این شورش نافرجام با یریگوژین و فرماندهان واگنر دیدار کرد و به آنها گفت که میتوانند تحت فرمان فرمانده مستقیم خود به مبارزه ادامه دهند و این فرمانده با نام مستعار «سدوی» به معنای «مو خاکستری» است و مقصود آندری تروشف است که پوتین او را «فرمانده واقعی واگنر برای همیشه» توصیف کرد.
به نوشته این روزنامه، پوتین درباره واکنش این گروه به این انتصاب گفت: بسیاری (از آنها) وقتی این را گفتم، سرشان را به نشانه مثبت تکان دادند. گفتنی است آندری تروشف در آوریل ۱۹۵۳ در لنینگراد، در اتحاد جماهیر شوروی سابق به دنیا آمد. وی سرهنگ بازنشسته روس و یکی از مؤسسان و مدیران اجرایی گروه واگنر است.
@syriankhabar
اخبار سوریه
🔴 فرمانده جدید واگنرها معرفی شد روزنامه روسی «کومرسانت» نوشت ئیس جمهوری روسیه آندری تروشف را به جا
ریک نکتهای در مورد تروشف باید بگویم که وی در استان دیرالزور مدتها با نیروهای محور مقاومت همکاری داشت. در یکی از حملات هوایی تروریستهای امریکایی که هدفش زدن همین تروشف بود نزدیک به 105 نفر از اعضای واگنر جان باختند اما تروشف به شکل عجیبی جان به در برد. درست یادم هست که طرحی پیشنهاد شد که تلافی این حمله شود اما خود روسها آن وقت مخالفت کردند. بعدها پوتین در یکی از دیدارها گفته بود که هنوز از اینکه اجازه نداده بود تلافی آن حمله شود، پشیمان است. حضور تروشف که سابقه اجرایی بسیاری در حوزه اطلاعاتی و نظامی دارد و خود از موسسان میداندیده واگنر است، باعث ترس غربیها شده است.
تروشف علاوه بر جنگ در سوریه، به عنوان یک افسر اطلاعاتی و عملیاتی سالها در افغانستان جنگیده است، همچنین تجربه بسیاری در جنگ چچن داشته و بر خلاف پریگوژین، یک نظامی آب دیده و باتجربه است. بسیاری بر این باور بودند که فرمانده واقعی - عملیاتی و میدانی - واگنر همین تروشف بوده و پریگوژین در حقیقت مدیر این ارتش خصوصی به شمار میرفته است. حالا با انتخاب وی، به نظر میرسد شاهد ورود دوباره واگنرها به میدان نبرد در اوکراین باشیم، این بار با نظم بیشتر و احتمالا پشتیبانی و حمایت بالاتر... اینکه قرار است این گروه در بلاروس ورود کند از خود خاک روسیه سوالی است که باید منتظر ماند و پاسخ آن را دید.
@syriankhabar
این تصویر را شاید خیلیها یادشان نیاید، هفت سال پیش و هنگامی که اردوغان مستاصل از کودتای نظامی حتی از آسمان این کشور فراری شد؛ او به دلیل روابط خصمانه با کشورهای همسایه جایی برای فرود نداشت و نزدیکترین فرودگاهی که میتوانست فرود بیاد که کمترین فاصله را با خاک این کشور داشت را انتخاب کرد. شب کودتا گذشت و اردوغان در حالی که همه کشورهای عربی - غربی و رژیم صهیونیستی دست به دست هم داده بودند تا سرنگونش کنند با کمک ایران نجات پیدا کرد. اما ذات دست پروردگان انگلیس و کسانی که افکار استعماری دارند خراب است... شنیدهام که چند روز پیش سفیر ترکیه در باکو گفته که در جریان کودتای سال 2016 این الهام خاله بوده که اردوغان را نجات داده و کودتاچیان شکست خوردهاند. متاسفانه در کشور ما آنقدر اسرار مگو داریم و همه نامحرم هستند که در روایتسازی در این زمینه هم شکست خوردیم. این تماس ویدئویی هم به توصیه حاج قاسم، هنگامی که هاکان فیدان از همه جا رانده بود، توسط یکی از شبکههای تلویزیونی پخش شد....
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سرهنگ بازنشسته آمریکایی:
📍اوکراین کشوری است که نابود شد، این بزرگترین رخداد غمانگیز دوره ماست/ نوجوانان و زنان و مردان بالای چهل، پنجاه و شصت ساله را به یگان هایی اعزام کرده اند که از هفتصد سرباز به صد سرباز رسیده است/ فکر می کنم تنها کاری که ما کردیم این بود که نقش کلیدی در نابودی اوکراین بازی کردیم...
☑️ @Kavoshplus
اخبار سوریه
✅ سرهنگ بازنشسته آمریکایی: 📍اوکراین کشوری است که نابود شد، این بزرگترین رخداد غمانگیز دوره ماست/ ن
توصیه میکنم این دو بخش ویدئو را با دقت نگاه کنید، این که دیگر ما نیستیم که در مورد اوکراین، سیاستهای امریکا و بلایی که غرب بر سر این کشور درآورده صحبت کنیم. صحبتهایی که این سرهنگ بازنشسته امریکایی در مورد نقش غرب در ویرانی اوکراین کرده جالب است، اینکه او تاکید دارد برای سران فعلی اوکراین جان مردم اصلا اهمیت ندارد و آنها را گلهای برای مرگ میفرستد، اینکه اوکراینی که 37 میلیون (البته دقیقش 41 میلیون) نفر جمعیت داشت امروز به کمتر از 20 میلیون نفر رسیده است... بالاخره صداهای حقی هم از غرب به گوش میرسد و همه آنها واقعا بد نیستند. هستند کسانی که هنوز تحت تاثیر جریانهای رسانهای نئولیبرال و کانونهای قدرت و فراماسونری که فکر میکنند میتوانند برای دنیا تصمیم بگیرند، قرار نگرفتهاند.
این سرهنگ امریکایی هم تاکید دارد که شکست اوکراین (شما بخوانید ناتو) در نبرد با روسیه حتمی است، چرا ناتو؟ چون خیلی زود میگوید که انبارهای سلاح غرب خالی شده - البته از اول هم پر نبود - در حالی که روسها سه شیفت در حال ساخت تسلیحات هستند. در مورد همه صحبتهای این سرهنگ امریکایی که به نظر پیش از این در ناتو هم خدمت کرده، حرف زده و تقریبا بیشتر نکاتی که او برشمرده را تحلیل کردهایم. اما شما هم گوش کنید بد نیست.
@syriankhabar