یکی از اتفاقات مهم امروز، رفتن محمود واعظی از پاستور بود. آنچه در این چهار سال بر کشور گذشت ناشی از اقدامات رئیس دفتر روحانی بود که مملکت را مضحکه رفتارهای خود و برخی از اطرافیانش کرد. بلایی که واعظی، نوبخت، رحمانی فضلی، حسین فریدون، نهاوندیان و برخی از نزدیکانش مانند مصطفی سالاری بر سر کشور آوردند، اولاد چنگیز و تیمور نیاوردند. شاید از اولین افرادی بودم که نوشتم مملکت مضحکه و مسخره چه کسانی شده و چگونه ایرانِ ما را آماج منافع گروهی و باندی خودشان کردهاند.
نبودن این افراد در قدرت که باعث میشود گروه بسیاری از لیسندگان اموال مردم هم با آنها بروند میتواند امیدبخش باشد. 25 سال است که کار سیاسی میکنم، اما بیسوادتر از این جماعت ندیدم که چگونه منافع خود را با بیتالمال ملت تامین میکنند. یادم میآید در دولت اول روحانی که واعظی وزیر ارتباطات بود، این وزارتخانه را تبدیل به مرکز رفت و آمد حزب سیاسی خود، یا همان اعتدال و توسعه کردند و در حالی که این حزب روی هم رفته در کل کشور 1500 نفر عضو نداشت، اما همه این 1500 نفر مهمترین پستهای مدیریتی را اشغال کردند.
@syriankhabar
🔳 باخت در حوزه رسانه و کنترل افکار ایرانیها توسط دشمنان/1
🔸مراسم تنفیذ ریاستجمهوری سیزدهم با حضور عالیترین مقامات کشوری برگزار شد و حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی به صورت رسمی زمام قوه مجریه را به دست گرفت. رهبر انقلاب در سخنان کوتاهی که در این مراسم ایراد کردند، به چند نکته بسیار مهم اشاره داشتند که متاسفانه در کشور ما فقط به آن پرداخته میشود و کسی نیست که آنها را به سرانجام برساند، یعنی ارادهای وجود ندارد که در این حوزهها کار کرده و شرایط را به سمت و سوی مهم و قابل توجهی سوق دهد. البته نقطهنظرات رهبری همواره در همان حد و حدود چهار سمینار و دو سه نشست و آسیبشناسی توسط نهادهای ذیربط پرداخته شده و هیچوقت قابلیت عملیاتی به شکل اثرگذار به خود نمیگیرد.
🔸در سخنرانی در مراسم تنفیذ هم ایشان باز بر چند مساله بسیار مهم اشاره کردند. یکی مساله اقتصادی بود که به تبع خود، رانت و فساد را هم به همراه دارد. آیتالله خامنهای «فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه و سوء استفاده از ارز ترجیحی را نمونههایی از موارد فساد برشمردند که باید با آنها با برنامه و پیگیری، مقابله کرد.» ایشان «حل مشکلات اقتصادی را نیازمند برنامه و حرکت براساس برنامه کلی طراحی شده دانستند» و گفتند: «با کارهای روزمره و اقدامات پیشبینینشده نمیتوان مشکلات را حل کرد ضمن آنکه همه بدانند حل مشکلات اقتصادی زمانبر است و مسئولان باید همه تلاش خود را به کار گیرند تا این زمان هر چه ممکن است کوتاهتر شود.»
🔸در اینجا چند نکته مهم وجود دارد که امیدواریم در دولت آقای رئیسی به دقت به آن پرداخته شود. فرار مالیاتی، انحصارهای بیدلیل و فعالیتهای ناسالم سوداگرانه سه موضوعی بود که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند. اینکه بگوییم ایشان به صورت فیالبداهه این مسائل را مطرح کردهاند، ناشی از عدم شناخت کافی از مواضع و نحوه گفتار رهبری است. واقعیت این است که اگر انحصارهای بیدلیل و فعالیتهای ناسالم سوداگرانه که شامل رانتهای ویژه عدهای مرتبط در قدرت است برداشته شود، بسیاری از مشکلات امروز کشور حل خواهد شد. امروز بیش از 300هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور داریم که همه فراریهای آن مشخص هستند اما ارادهای برای برخورد با آنها وجود ندارد.
🔸اما به نظر من، مهمترین و اصلیترین نکتهای که رهبری به آن اشاره کردند و باوجود ظرفیتهای بسیار در کشور به دلیل مدیریت غلط اندر غلط اندر غلط در حال هدر رفتن است، موضوع افکار عمومی است. در این مورد میخواهم خیلی صریح، رک و بدون تعارف چند نکته را مورد اشاره قرار دهم، شاید به تریج قبای برخی بربخورد، اما گفتن حقیقت بهتر از ناراحتی عدهای خاص است. «آیتالله خامنهای با اشاره به تلاش دشمنان برای تأثیرگذاری و مسلط شدن بر افکارعمومی کشورها از جمله مردم ایران از طریق جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی و رسانهای گفتند: اگر افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گیرد آن ملت طبق میل بیگانه پیش خواهد رفت. رهبر انقلاب با اشاره به وجود ضعف و کمکاری در کارهای رسانهای و تبلیغاتی در داخل کشور خاطر نشان کردند: باید در این مسایل قویتر و هوشمندانهتر عمل کرد.»
🔸متاسفانه مدیریت رسانهای در کشور ما رهاتر از رها است. این مدیریت صرفاً به دلیل افراد کم بهره از دانش رسانه که فقط به دلیل ارتباطات سیاسی جایگاه مدیریت رسانه را اشغال کردهاند، به قهقرا رفته و باعث شده تا امروز مدیریت مغزهای کشور به دست رسانههای معاندی بیفتد که هیچ دلسوزی برای مردم کشور ما ندارند اما با وجود آنکه یک شهروند ایرانی میداند که بیبیسی متعلق به انگلیس و وابسته به سازمان جاسوسی این کشور است، اما خبرهایش را گوش میکند، باور میکند ولی حاضر به پذیرش خبرهای منتشر شده در رسانههای داخلی کشور نیست. این هم باز به یک دلیل روی داده و آن نیز این بوده که مسوولان ارشد در جمهوری اسلامی هیچ وقت مردم را «محرم» نداستند.
🔸همین نامحرم بودن مردم بود که باعث شد در طولانیمدت و آرام آرام اعتماد میان حاکمیت و بدنه جامعه از دست برود، اعتمادی که دیوارش در حال بلند شدن است و حتی اگر امروز فکری برای آن کنند باز هم به نظرم دیر است که آن را بازسازی کنند. رسانه در کشور ما در طول چهار دهه گذشته به دلیل رفتار انحصاری خود به ابزاری در دست قدرت تبدیل شد تا این قدرت بتواند خواستههای خودش را به مردم بقبولاند و هیچ وقت، تاکید میکنم هیچ وقت صدای مردم به شکل عام نبود و اگر اتفاقی هم در این زمینه افتاد به دلایل خاص بوده که مثلا گاهی اوقات به صدای مردم مردم تبدیل شده باشد.
@syriankhabar
🔳 باخت در حوزه رسانه و کنترل افکار ایرانیها توسط دشمنان/2
🔸رسانه هم مانند مردان قدرت در ایران، 42 سال است در حال تکرار شدن هستند، انگار در این کشور 85 میلیون نفری فقط چند صد نفر هستند که سزاوار وزارت، نمایندگی، ریاست و مملکت داری هستند و اگر باز هم در این زمینه اتفاقی افتاده و کسی وارد عرصه حکومت شده، باید نگاه کنید که به کدام جریان قدرت یا کدام فرد در قدرت وصل بوده است. در حوزه رسانه، چند سال است که دارم مینویسم ما قافیه را به دشمن باختهایم و خود آقایان هم با علم به این موضوع، قضیه را رها کرده و به دکانداری مشغول هستند. هیچ فکر نکردند که چرا به این روز افتادیم و مغز ایرانیها در کنترل دلارهای سعودی و افکار صهیونیستی است؟
🔸در حوزه دیپلماسی عمومی چنان ضعیف عمل کردهایم که باورش سخت است و آقایان حاضر نیستند ابعاد این باخت بزرگ به دشمن در حوزه رسانه و افکار عمومی را بگویند و فقط به خودشان میگویند: «مشکلی نیست، انشاءالله این هم میگذرد» اما مگر دشمن دست بردار است؟ از جنگ نرم به جنگ رسانه رسیدیم، به جای تولید محتوا برای قانع کردن مردم، برای توضیح دادن به مردم، به جای رفتن به سراغ کار اقناعی و قانع کردن ملتی که رعیت این حکومت محسوب میشوند فقط سیاست قفل و بند، بستن و حذف را در پیش گرفتند. نتیجه این کار را امروز میبینید که در بیشتر خانههای مردم ایران، به جای تلویزیون ایران، بیبیسی، من و تو، سعودی اینترنشال، صدای امریکا و به جای فضای مجازی داخلی به سراغ محتوای تولیدشده در خارج از کشور دیده میشود!!
🔸آیا این فاجعه نیست؟ چه کسی یا کسانی مسوول این فاجعه هستند؟ وقتی یک آقای بسیار نامربوطی را که چون تخم و ترکه فلان فامیل آقای فلان است به عنوان رئیس بخش رسانهای کشور منصوب میکنند و او اجتهاد به خرج میدهد و فردی را که میلیونها ایرانی دوست دارند، حذف میکند انتظار دارید مردم به این مدیریت رسانه اعتماد کنند؟ این فرد بیاید و در یک انتخابات و نظرسنجی آزاد با منی که کسی نمیشناسد رقابت کند، ببینید من رای میآورم یا او؟ نتیجه این مدیریت میشود این که مردم روز به روز بیاعتمادتر میشوند. یک نفر در این سالها سوالی نپرسید که شاخصه انتخاب مدیران رسانهای کشور، چیست؟
🔸یک بار نوشتم که برد صدا و سیمای حکومتی ایران فقط داخل مرزهای کشور است، فقط به درد تخریب میخورد و هیچ ارزشی برای ایجاد هنجارها ندارد، فقط بنگاه و دکانی شده تا عدهای که هیچ علاقهای به نظام ندارند فربهتر شوند و پولهای آنچنانی در بیاورند... دهها شبکه تلویزیونی و رادیویی در کنار دهها مرکز تبلیغاتی دیگر فقط در حال هدر دادن پول هستند و هیچ خروجی معناداری ندارند. به اندازه قاره آسیا خبرگزاری و به اندازه کل دنیا سایت خبری داریم اما به اندازه یک هزارم سایت الجزیره عربی هم کارکرد و خروجی وجود ندارد. هر نهاد و سازمانی رسیده مقداری پول گذاشته و خبرگزاری تدارک دیده که شاید روزی 50 نفر هم آن را نبینند! بعد هم انتظار داریم که دشمن بر ما غلبه نکند.
🔸در طول این سالها، چند نفر را در حوزه رسانه تربیت کردیم؟ چه چهرههای تحلیلگر و اثرگذاری را وارد عرصه کرده و به جامعه معرفی نمودیم؟ یک شبکه «بینالمللی» خبر وجود دارد که گاهی اوقات سه روز از دنیا عقب است و هیچ خاصیتی ندارد، در حالی که دنیا را آب برده، مدیران آن را خواب برده و وقتی هم برایشان مینویسی، گلایه میکنند که چرا نوشتهای! صدا و سیمایی با کارشناسان تکراری و حرفهای بسیار تکراریتر، با تحلیلهای آبکی که خروجیاش برابر با صفر است و عملا ویترینی شده برای دیدن چند نفر خاص که مردم دیگر حالشان از این چند نفر به هم میخورد.
🔸بله، ما در حوزه رسانه ضعیف، ناتوان، عقب مانده و عقب افتاده هستیم چون رسانه رسمی کشور نماینده یک اقلیت بسیار اندکی از جامعه بود و آن اکثریت که میبینند دیده نمیشوند و فقط دارند از این تریبون برای آن اقلیت تبلیغ میشود آن را سه طلاقه میکنند. چرا رسانهای که با پول همه مردم ایران اداره میشود فقط باید صدای یک عده باشد؟ چرا همیشه تلاش کردهاند که فقط همین عده را راضی نگه دارند؟ هیچ فکر نکردند که آن اکثریت که هیچ جایی در رسانه رسمی و انحصاری کشور ندارند به سراغ دیگران میروند؟ واقعا کسی شجاعت دارد این نکات را برشمرده و راست و حسینی بیاید و به آن اشاره کند؟
☑️در پایان باز هم تاکید میکنم، با این مدیریت در حوزه رسانه نه تنها به جایی نمیرسیم که باید همه چیز را بگذاریم و برویم. حکومتی که نتواند ملتش را اقناع کند و به لحاظ فکری آن را تغذیه کند، شکستی بزرگتر از شکست در میدان نبرد خورده است.
@syriankhabar
استاد یحیی السریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن سفری به مناطق تازه پاکسازی شده در دو شهرستان ناطع و نعمان در استان البیضاء داشته و با حضور در ارتفاع مهم و راهبردی عقبه القنذع این عکس را یادگار گرفته است. قرار است امروز بعد از ظهر نیروهای مسلح یمن گزارش این سفر را از طریق شبکههای تلویزیونی و سایر رسانه های متعلق به دولت خطاب به مخاطبان منتشر کند.
@syriankhabar
وزارت جنگ انگلیس به نقل از منابع خود اعلام کرد که یک کشتی در نزدیکی سواحل بندر الفجیره امارات هدف قرار گرفته است. رویترز به نقل از نیروی دریایی انگلیس فقط گفته که فقط دزدی دریایی نبوده است!
@syriankhabar
گفته میشود این کشتی در واقع نفتکش سنگاپوری بوده و در فاصله قابل توجه از سواحل بندر الفجیره امارات با مین دریایی برخورد کرده است!!
@syriankhabar
یک فروند هواپیمای گشت دریایی متعلق به نیروی هوایی سلطنتی عمان در حال گشت در منطقه حادثه است.
@syriankhabar
این نفتکش با یک مین چسپان هدف قرار گرفته است. برخی منابع میگویند این نفتکش سنگاپوری برای یک شرکت صهیونیستی کار میکرده است!!
@syriankhabar
اخبار سوریه
این نفتکش با یک مین چسپان هدف قرار گرفته است. برخی منابع میگویند این نفتکش سنگاپوری برای یک شرکت صه
هر چه فکر میکنم، حمله با این ابعاد به یک نفتکش بسیار مشکوک است. هر چند مشغول به کار بودن این تانکر کمی از سوالات را پاسخ میدهد اما وقوع این حادثه در میانه تهدیدات پفکی امریکا، انگلیس و صهیونیستهای پاپتی و اشغالگر کمی مشکوک است. اگر به موقعیت اعلام شده در تصاویر بالا نگاه و دقت کنید متوجه خواهید شد که اوضاع از چه قرار است. عملا نفتکش بدون حرکت ایستاده است!!
فکر میکنم این خرایکاری کار خود صهیونیستها و امریکاییها باشد. البته این فقط یک حدس و گمان است و اصل مساله را در ساعتهای آینده متوجه خواهید شد.
@syriankhabar
🟦 صحبتهای قابل تامل دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین!
🔹دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بخشی از گفتوگوی تفصیلی خود با پایگاه خبری عربی ۲۱ به روابط این جنبش با جمهوری اسلامی ایران پرداخت. توصیه میکنم این چند خط را با دقت بخوانید، به ویژه آنجایی که النخاله به شایعه شیعه بودن جهادیها پاسخ میدهد و به شکل رسمی میگوید که این عنوان شیعهگری به عنوان یک اصل منفی از کجا آمده است!
🔹جهاد النخاله، در پاسخ به این سوال که برخی مدعیاند که جنبش جهاد وابسته به ایران است گفت: ما این ادعا را به طور کامل رد میکنیم و همه باید بدانند که ما یک جنبش اسلامی سنی فلسطینی و وابسته به خود و مستقل از هر طرف هستیم اما مسالهای که رخ داد این است که جنبش جهاد همزمان با انقلاب اسلامی ایران تاسیس شد و مجموعه اول و موسسان جنبش جهاد همگی فرزند آن جنبش اسلامی بودند و زمانی که انقلاب اسلامی ایران پیروز شد تمام جنبش اسلامی جهان این انقلاب را تایید کرد. بهتر است بگوییم که روابط ایران با تمام کشورهای عربی و منطقه خوب بود و حتی ملتهای عربی از انقلاب اسلامی ایران حمایت کردند.
🔹وی تاکید کرد: ما ایران را کشوری مستقل میبینیم که توانایی مقابله با آمریکا را دارد و حامی ملت فلسطین است، آیا درست است که با آن دشمنی کنیم؟ این کشور موضع خصمانه با اسرائیل دارد و از ملت فلسطین و حق آن در آزادسازی دفاع میکند، نه خاک ما را اشغال کرده و نه ما را بازداشت کرده ، نه ما را تعقیب میکند و از فعالیت ما ممانعت نمیکند. آیا درست است که کشور حامی خود را کنار بگذاریم و به کشورهایی که با اشغالگران روابط ایجاد میکنند و با مساله فلسطین و ملت فلسطین مبارزه میکنند نزدیک شویم؟ آیا درست است که حمایتهای آن ها را انکار کنیم؟ درخصوص مساله مذهب نیز اجازه دهید به شما بگویم که شیعهها شیعه میمانند و سنیها نیز سنی میمانند و این مساله تا ابد همینگونه خواهد بود، هیچ طرفی نمیتواند طرف دیگر را تغییر دهد و از مذهبی وارد مذهب دیگر کند. از طرف دیگر بگذارید بگویم که روابط ایران تنها با جنبش جهاد نیست بلکه با جنبش حماس نیز روابط دارد.
🔹النخاله در پاسخ به سوالی درخصوص دلیل این ادعاها خاطرنشان کرد: منبع این شایعات برگرفته از «تفکر عدم پذیرش وجود یک جنبش اسلامی در موازات جنبش حماس است» جنبشی که میتوان گفت گروه اخوان المسلمین در فلسطین است. تفکر پیوند ما با ایران از اینجا آغاز شد زیرا اخوان المسلمین فلسطین وجود مجموعه اسلامی دیگر را نمیپذیرفتند و مدعی شدند که اینها شیعه هستند و اینها با ایران هم پیمان ایران هستند. من دوست دارم تاکید کنم که روابط حماس با ایران قویتر از ما است و اگر تهران یک قرش(واحد پول) به ما کمک کند جنبش حماس در مقابل آن ده قرش دریافت میکند، با توجه به موقعیت و اطلاعاتی که دارم مسئولیت این حرفها را برعهده میگیرم.
🔹وی در پاسخ به این سوال که آیا میتوان گفت که روابط ایران با تمام گروههای مقاومت در یک حد و اندازه است، گفت: خیر، نگفتم تمام گروهها بلکه گفتم که اندازه روابط ایران و جنبش جهاد مشخص است و اندازه و عمق روابط ایران و حماس نیز مشخص است اما تمام گروههای فلسطینی در همین حد و اندازه با ایران رابطه ندارند و جهاد و حماس روابط گستردهتری دارند. تهران از همه گروهها حمایت میکند اما حماس و جهاد از حمایت بیشتری برخوردارند. بنابراین به مصلحت ما نیست که با ایران اختلافاتی ایجاد کنیم و یا با آنها دشمنی کنیم. ما صدبار گفتیم که عربها بیایند و از مقاومت فلسطین حمایت کنند آن زمان به برادران ایرانی خواهیم گفت که «از شما متشکریم از این پس برادران عربمان از ما حمایت میکنند» اما مساله این است که اکنون برادران عرب مانع حمایتهای دیگران از ما میشوند و ما را محاصره کردهاند. آیا درست است که ما حمایتهای ایران را قبول نکنیم و به آنها بگوییم ما خواهان ماندن در اشغالگری اسرائیل هستیم؟ این غیر ممکن است.
🔹دبیرکل جهاد اسلامی تاکید کرد: در سالهای دور اتحاد جماهیر شوری و نیروهای کمونیستی و مارکسیستی از فلسطین حمایت کردند و هیچکس آنها را انکار نمیکند زیرا آنها خواهان مقابله با اشغالگری بودند. ملت فلسطین نیازمند تمام کمکهای جهان عربی و اسلامی برای مقابله با اشغالگران و پروژه صهیونیستی است و هرکس تمایل به کمک و حمایت دارد، درهای فلسطین بر روی همه باز است و ایران جزو این کشورهای اسلامی است که به ما کمک میکند و امیدواریم که کشورهای دیگر در حمایت و کمک به ملت فلسطین با آن رقابت کنند.
@syriankhabar
ادامه رپورتاژ آگهی یادداشت نویسهای پولکی برای رضوانیفر! خبرگزاری ایلنا هم نمیدانم دبیر سرویس اقتصادیاش چه نفعی از این رپورتاژها برای مدیرعامل شستا دارد، مدام آن را منتشر میکند...
برادر عزیز، آقای رضوانیفر همان 20 نفری را که به سفارش شیخ حسن و دوستان در شستا در هلدینگها و اعضای هیات مدیره شرکتها به نان و نوایی رساندی، بس است. در این دولت آفتابه هم دست جنابعالی نخواهند داد. تو و مصطفی سالاری یکی از دیگری بدتر، یکی از دیگری ضعیفتر، یکی از دیگری رانتیتر باید بروید یه خورده خودتان را باد بزنید. البته سالاری که باید برود به شغل آبا و اجدادیاش برسد همان کاری که در این هشت سال دولت شیخ حسن از فروش دریا و زمین در عسلویه شروع کرد تا که امروز هر چه نوچه دارد با خودش به تامین اجتماعی آورده و یک بچه جغله چاپلوس و بیسواد را همه کاره بزرگترین سازمان کشور کرده که با خون کارگران بدبخت و بیچاره برای خودشان کاسبی میکنند.
یکی به این رضوانیفر بگه این همه هزینه نکند، نوشتن این یادداشت طولانی خیلی هزینه دارد... قرار نیست از جایی که نشستی به جای آن خَر دزد تکیه بزنی...
@syriankhabar
اخبار سوریه
هر چه فکر میکنم، حمله با این ابعاد به یک نفتکش بسیار مشکوک است. هر چند مشغول به کار بودن این تانکر
یک منبع ارشد نظامی حاضر در منطقه خلیج فارس به «نورنیوز» گفت: بر اساس گزارش نیروهای دریایی ایران در دریای عمان و خلیج فارس، شرایط عبور و مرور شناورهای تجاری کاملا عادی است و تاکنون هیچیک از منابع رسمی دریانوردی یا کشورهای حوزه خلیج فارس گزارشی از وقوع رخداد غیر قابل کنترل در منطقه اعلام نکردهاند.
به طور قطع جنگ روانی ایجاد شده از سوی رسانههای تابلودار غربی و منطقهای برای ناامن نشان دادن منطقه خلیج فارس اهداف خاصی را دنبال میکند که بزودی ابعاد آن مشخص خواهد شد اما مسئله قابل توجه در این زمینه این است که ایران به عنوان یکی از استوانههای اصلی ثبات و امنیت در منطقه ضمن تداوم تلاش همهجانبه برای حفظ امنیت آبراه راهبردی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان، هرگونه تلاش برای ایجاد ناامنی و ناامننمایی در منطقه را به دقت زیر نظر داشته و اقدامات لازم را برای مقابله با این اقدامات به کار خواهد بست.
@syriankhabar
به نظر می رسد وعده سید حسن نصرالله در مورد کمک گرفتن از ایران برای حل مشکل سوخت و دارو در این کشور در حال پوشیدن جامه عمل به خود است. گفته می شود تیمی از حزب الله در تهران مذاکرات برای ارسال بنزین و گازوئیل و همچنین دارو به لبنان را به پایان برده و به زودی اولین محموله از سوخت به لبنانیها فروخته خواهد شد.
نکته مهم این است که ورود به حزبالله به بحث سوخت در لبنان برهم زدن باند قدرت مافیایی بنزین در این کشور است که عموماً در اختیار گروه ۱۴ مارس قرار دارد و آنها برای رضایت ارباب آمریکایی خود حاضر به توزیع بنزین و گازوئیل در این کشور نیستند و عملاً لبنان را به گروگانی برای مطامع و اهداف ارباب آمریکایی خود تبدیل کردند. فروش بنزین و گازوئیل به لبنان در واقع باز شدن یک بازار جدید برای فروش محصولات نفتی کشور است که مانند همیشه با حماقت طرف آمریکایی و سعودی روی می دهد و درآمد خوبی برای ایران خواهد داشت.
@syriankhabar
خدا را شکر دزدان خیالی و پرداخته ذهن سازمان اطلاعات خارجی انگلیس با سلام و صلوات از کشتی ربوده شده در بندر الفجیره امارات پیاده شدند و بدون آنکه کسی بداند به کدام سمت رفته و از کجا آمدهاند و کسی دست به تعقیب و انهدام آنها بزند تا دیگر از این کارهای بد و زشت نکنند، به پایان رسید. از شب گذشته هم نوشتیم که به این ماجرای حمله به کشتی و دزدیدن یکی دیگر مشکوک هستیم و نمیتواند چندان با واقعیت همخوانی داشته باشد. اما سوال اصلی این است که چگونه ده نفر دزد دریایی یک کشتی را دزدیدند و چند ساعت بعد رها کردند و رفتند؟
آیا کسی بعدها با کاپیتان و خدمه کشتی ربوده شده گفت و گو خواهد کرد تا از شکل و شمایل دزان و اهداف ربایندگان صحبت کند؟ یا اینکه دزدان خیالی انگلیسیها فقط روی کاغذ و چند ساعتی هم در حوزه رسانه ها حضور داشتند و وقتی دیده شد که این بازی نخنما نتیجه و خروجی خاصی ندارد آن را به حال خود رها کردند؟! این داستان باز هم تکرار خواهد شد اما با سناریوهای جدید؛ مهم این است که به عنوان ناظر به میدان بازی با هوشیاری و دقت سناریوخوان درستی باشیم تا بهترین و دقیقترین تصمیمها را بگیریم.
@syriankhabar
یک مینیبوس ارتش سوریه هنگام خروج از پایگاه خود در آتشسوزی و انفجار شد که در پی آن راننده جان باخت و دو نظامی دیگر هم زخمی شدند. عناصر وابسته به گروههای تروریستی دوست دارند آن را با انفجار و اقدام خود علیه ارتش سوریه قلمداد کنند و تبلیغ می کنند که در این حادثه ۱۷ نفر کشته شده است!! اما واقعیت این است که این انفجار ناشی از آتش سوزی بوده و هیچ ارتباطی با بمبگذاری ندارد. (البته این روایت خبرگزاری رسمی سوریه است.) در حالی که تروریست ها نیز اطلاع دقیقی از حادثه و وضعیت انفجار نداشته و ندارد.
@syriankhabar
یک راکت به شهرک صهیونیست نشین گریان شمونه در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرد.
@syriankhabar
از قرار معلوم دو راکت شلیک شده و مثل همیشه هم گنبد صهیونیستها در رهگیری و انهدام آنها موفق نبود... الان هم به نظر میرسه یه عدهای میان و مینویسن که چون گنبد عاقل بوده، فهمیده که راکتها میخوان تو باغچه خونه بخورن و نه تو خود خونه، بیخیالش شدند...
@syriankhabar
دزدان دریایی خیالی که در افق گم شدند و رفتند، پیامد مهمی داشت و آن هم تخت گاز رفتن ناوگروه امریکایی مستقر در خلیج فارس از تنگه هرمز به سمت آبهای دریای عمان و اقیانوس هند بود. امریکاییها از ترس آسیبدیدن ناوگان دریایی به ویژه ناوهای هواپیمابر بسیار گرانقیمت خود از برد موشکهای ضدکشتی ایران که بیش از هزار کیلومتر تثبیت شده برای آنها است، در مواقع حساس آن را از منطقه خارج میکنند.
این ناوگروه با پشتیبانی هوایی انواع هواگردهای امریکایی مانند بالگردها، هواپیمای شناسایی مانند پی8 پوزایدون، اف15 و پهپادها از تنگه هرمز خارج شده است. به گفته یکی از دوستان، این ناوگروه با سرعت غیرقابل تصوری منطقه را ترک کرده (شما بخوانید فرار کرده) است!
@syriankhabar
✴️ پیروزی بزرگ ایران بر امریکا در عراق/ حرف ایران به کرسی نشست
🔸دروغگویی و شیّادی امریکاییها در همه مسائل و موارد باعث شده تا کسی به آنها اعتماد نداشته باشد. این بیاعتمادی در طول چند دهه گذشته در مناسبتهای مختلف به عینه مشاهده شده و به صورت مشخص بیانگر آن است که تا زمانی که زور بالای سر امریکاییها نباشد، آنها دست به اقدام نمیزنند. بر خلاف تبلیغات بسیار زیاد و زبانبازی رسانهای و دیپلماتیک آنهایی که بر مسائل مهم و اصلی در جهان امروز اشراف نظری و عملی دارند به خوبی به این امر واقف هستند که ارتش اشغالگر و تروریست امریکا در آسیای غربی وضعیت مناسبی نداشته و اگر منافع رژیم صهیونیستی و فشار لابی صهیونیستی نبود، آنها چند سال پیش منطقه ما را ترک کرده بودند.
🔸پس از شهادت فرماندهان مقاومت، رهبری این محور در یک تصمیم راهبردی به جای جنگ مستقیم یک دستورالعمل مهم را روی میز کار خود قرار داد و آن هم چیزی نبود جز: «بیرون کردن امریکاییها از منطقه» مسالهای که شاید در نگاه اول برای بسیاری از افراد بلوف بود و آنهایی که مرعوب قدرت امریکا بوده و هستند این ماموریت را غیرممکن میدانستند، ولی واقعیت امر آن است که قدرت عمل و تجربه چند دهه گذشته ثابت کرده که محور مقاومت توانایی کارهای بزرگی را دارد. همین که این محور با وجود انواع فشارهای اقتصادی، نظامی، سیاسی و جنگ به جای محدود شدن و شکست، گسترش پیدا کرده تا به امروز پیروز بوده، به خوبی از عهده ماموریت محوله بر خواهد آمد.
🔸ایمان به این اصل مهم در حوزه عملگرایی باعث شده تا از همان فردای ترور، این طرح در حالت اجرا قرار بگیرد که اصلیترین بنیان آن اخراج کردن امریکاییها از عراق بود که با مصوبه مجلس این کشور شروع شد. از آن زمان تا به امروز و در 19 ماه گذشته تحولات بسیاری روی داده و همه نشانهها به ما میگوید که اتفاق بسیار مهمی در پیش است. شکلگیری یک مقاومت مخفی و زیرزمینی در عراق برای فشار نظامی بر امریکاییها باعث بروز تحولات بسیاری شد که عامل محرک برای مصوبه پارلمان این کشور محسوب میشد. در کنار این عوامل نباید از فشار رسانهای محور مقاومت در عراق و رفتارهای زننده امریکاییها علیه مردم و نیروهای مسلح عراق غافل شد.
به هر شکل، با وجود اینکه آمریکاییها مایل به ماندن در عراق هستند و آن را عرصه نفوذ خود محسوب میکنند، اما بر کسی پوشیده نیست که حملات مقاومت به منافع آمریکا در عراق، آنان را به دنبال یافتن راهی آبرومند، با کمترین تلفات انسانی و با بیشترین دستاورد سیاسی، وادار کرده است. این در حالی است که آنان میدانند که راهکاری برای مقابله با این حملات که طی ماههای گذشته افزایش یافته است، ندارند.
🔸در این میان نویسنده روزنامه الاخبار در این مورد نوشت: آمریکاییها به این باور رسیدهاند راهی برای حفظ نفوذ خود در سرزمین الرافدین جز دست یابی به توافق خروج هماهنگ شده با عراقیها ندارند تا آبروی واشنگتن حفظ شود. در سایه ادامه تردید به نیات آمریکا از سوی گروههای مقاومت و گروههای سیاسی این کشور، دولت مصطفی الکاظمی تاکید میکند که آنچه با آمریکاییها توافق کرده است، خروج کامل نظامیان آمریکایی از اراضی عراق است.
🔸منابع آگاه در هیئت امنیتی گفتوگو کننده با آمریکایی ها به ریاست «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق به الاخبار نکاتی را از توافق صورت گرفته گفتند که بر اساس این توافق، جز مربیان و مستشارانی که عراق درخواست کرده است، هیچ نظامی امریکایی در عراق نمیماند. عقبنشینی مطابق توافق سال 2008 که عقبنشینی اول در سال 2011 براساس آن انجام شد، رخ میدهد و شامل خروج کامل 2500 نظامی حاضر در عراق است از جمله آنانی که در فرودگاه بغداد هستند و شامل برچیده شدن پایگاههای عین الاسد در غرب عراق و الحریر در اربیل است.
🔸همانگونه که پیش از این هم گفتیم، امریکاییها عین الاسد را به اردن منتقل میکنند تا آن را به مرکز رهگیری و رصد موشک تبدیل کنند که این مساله نقش مهمی در تامین امنیت رژیم صهیونیستی خواهد داشت و به همین دلیل موقعیت مناسبتری از عینالاسد در اختیار آنها قرار میدهد. واشنگتن از توافق اخیر بهعنوان دستاوردی برای خود نام میبرد که طی آن نیروهای رزمی را به مستشاری و آموزشی تبدیل کرده است و این یعنی مشارکت در آینده این کشور به ویژه پس از سلسله شکستهایی که در افغانستان و حتی عراق در سال 2011 و نیز در سوریه متحمل شده است.
☑️ در صورت تحقق این جابجایی، ایران و محور مقاومت یک پیروزی بزرگ به دست آوردهاند. فعلا باید منتظر ماند و دید که در آینده چه روی خواهد داد. طرف امریکایی برای اینکه این شکست را به پیروزی تبدیل کند، ناچار به بازی رسانهای شده است و سفیر این کشور در بغداد ناچار به شوی تبلیغاتی روی میآورد...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داره میسوزه... جای راکتها را میگم! این دو راکت همزمان با برگزاری رزمایشهای مداوم ارتش عبری به شمال فلسطین اشغالی اصابت کردند و باعث این آتشسوزی شدند.
گفته میشود توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی هم به قول خودش دارد نقطهای که از آن راکت شلیک شده را با توپخانه میزند. شلیک این راکتها به لحاظ تاریخی جالب است... این روزها همزمان است با پایان جنگ 33 روزه در سال 2066!
@syriankhabar
🔞جنایت ارتش اشغالگر اردوغان در شهر عین عیسی در شمال سوریه... در حمله توپخانهای ارتش اشغالگر ترکیه به یک منزل در شهر عین عیسی، چهار کودک به همراه مادرشان کشته شدند....
خون این کودکان بدون شک دامن پدرخوانده تروریستهای تکفیری را خواهد گرفت و شک نکنید که اردوغان برای جان دادن به زحمت خواهد افتاد...
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
گنده گ.... وزیر جنگ مهاجران شهرکنشین صهیونیست: اسرائیل آماده حمله به ایران است!؟
بنی گانتز: حمله به کشتی اسرائیلی در دریای عمان و موشکهای شلیک شده از لبنان چالشی از سوی ایران برای اسرائیل است.
یابو حمله کن ببینم چیطوری میخوای حمله کنی... اینجاست که باید گفت لاف در غریبی و .... در بازار مسگرها.
خیلی دوست دارم ببینم چیکار میکنید، اما چون میدانم فقط شکرخوری رسانهای میکنید، بی خیال....
@syriankhabar