اخبار سوریه
بلایی که پهپادها و موشکها بر سر بندر تازه تاسیس اماراتیها در المخاء در استان تعز در نزدیکی باب ال
یکی از دوستان پرسیده پیام این عملیات چه بوده است؟ به نظر سادهتر و مشخصتر از این نمیشود که اگر این حمله کار ارتش یمن باشد به طرف اماراتی که اصلیترین حامی گروههای مسلح فعال در ساحل یمن (از تعز تا الحدیده و در محدوده یمن شمالی سابق) هستند این نکته را یادآور شود: در صورتی که کالایی از بندر الحدیده وارد نگردد، این کالا از بندر دیگری هم وارد نخواهد شد! اماراتیها همانگونه که بارها پیش از این خدمت شما گفتیم یک سیاست منسجم با طرف انگلیسی برای در اختیار گرفتن بنادر مهم در مدیترانه، دریای سرخ، خلیج عدن و برخی مناطق دیگر دارند. آنها به همین دلیل اقدام به توسعه بندر المخاء کرده و سایر بنادر یمن از جمله بندر عدن را از فعالیت بازداشتند تا به باور اشتباه در اشتباه خودشان اقتصاد یمن را کنترل کنند. اما این حمله موشکی به اولاد زاید یادآور شد که رویای آنها خیلی ساده پریشان میشود به هیچ کاری هم از دست آنها بر نخواهد آمد. پیش از این گفته بودیم که اماراتی چها ۲ ماه پیش ضمن توسعه بندر مخاء، آن را افتتاح کرده بودند.
@syriankhabar
امارتیها اقدام به توسعه بخش کوچکی از این بندر کرده و با ساخت چند سوله و تاسیسات تخلیه و بارگیری بر آن بودند تا جای پای خود را در نزدیکی باب المندب بیش از پیش مستحکم کنند. آنها که فکر می کردند با توجه به توافق استکهلم هر کاری دوست دارند میتوانند در ساحل یمن کنند و کسی کاری به کارشان ندارد، هیچ وقت فکر نمی کردند این سولهها با چند فروند موشک و پهپاد به ویرانهای تبدیل شود. آنچه تجار اماراتی برای فروش به مردم یمن در این سولهها انبار کرده بودند، همگی خاکستر شد تا آروزی بن زاید هم با آن دود شود...
@syriankhabar
صدای انفجار از نزدیکی پایگاه امریکا در أربیل در شمال عراق شنیده شده است...
@syriankhabar
بخش نظامی و تحت کنترل ارتش تروریستی آمریکا در فرودگاه أربیل در شمال عراق با پهپادهای انتحاری هدف قرار گرفت.
@syriankhabar
به نظر می رسد حمله به مواضع ارتش تروریستی آمریکا و همچنین مخفیگاه های سازمان آدمکشی، ترور و جاسوسی رژیم صهیونیستی موسوم به موساد در أربیل گسترده بوده و تاکنون صدای انفجارهای دیگری هم در این شهر شنیده شده است.
@syriankhabar
گفته می شود شبه نظامیان وابسته به مسعود بارزانی به صورت گسترده در شهر أربیل مستقر شده و همه ورودیها و خروجیها به سمت فرودگاه را بسته و کنترل می کنند. برخی منابع میگویند علاوه بر حمله با به پهپاپ انتحاری، تعداد راکت نیز به سمت بخش تحت اشغال تروریستهای آمریکایی در فرودگاه استان أربیل شلیک شده است.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همانگونه که مشاهده می کنید یک پهپاد انتحاری بخش در اشغال ارتش تروریستی آمریکا را هدف قرار میدهد. برخی میگویند دستکم سه فروند پهپاد به این فرودگاه حمله کردهاند.
@syriankhabar
در این چند خط، همه چیز را گفتهام، البته اگر کسی صبح زنگ نزند که به نوه ربطی دارد.... این تازه پهپاد چند کیلویی و راکت ۱۰۷ مم است، پایش بیفتد، خرخرهشان را میجویم، روزگار تهدید کردن گذشته است.
@syriankhabar
اخبار سوریه
در این چند خط، همه چیز را گفتهام، البته اگر کسی صبح زنگ نزند که به نوه ربطی دارد.... این تازه پهپا
شاهدان عینی: صدای 6 انفجار در نزدیکی فرودگاه بینالمللی أربیل شنیده شد. این حمله پس از اظهارات حکومت محلی أربیل مبنی بر عدم موافقت بر خروج نیروهای آمریکایی از عراق بود، با هشدارها و اخطارهای امنیتی روز شنبه که باعث اعلام آماده باش کامل نیروهای اشغالگر آمریکایی شد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
در این چند خط، همه چیز را گفتهام، البته اگر کسی صبح زنگ نزند که به نوه ربطی دارد.... این تازه پهپا
این را هم باید اضافه کنم که قرار است امروز نحستوزیر موقت عراق در تهران با مقامات کشورمان دیدار کند، همچنین مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی که پس از رایزنیهای فراوان موفق شد خود را به تهران برساند، قرار است با محمد اسلامی در مورد آخرین تحولات روابط میان تهران و آژانس رایزنی کند....
@syriankhabar
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نوشته پایگاهی در کاشان محل آموزش نیروهای به قول او تروریسیتی (به گفته یکی از دوستان باباته) است....
یکی نیست به این صهیونیست متوهمی که هر روز میخواهد به ایران حمله کند و مانند شغال فقط زوزه میکشد بگوید تروریستهایی که در ایران دهها دانشمند و شهروند ایرانی را به شهادت رساندند در کدام پایگاه در آنچه شما اسرائیل میخوانید آموزش دیدهاند؟ شما که متخصصترین رژیم در آموزش تروریسم در جهان هستید بگوئید تا الان چند هزار آدمکش را تربیت کرده و چند ده هزار نفر را به کام مرگ فرستادهاید؟
@syriankhanar
💠به دستور طالبان: حوالههای ارزی فقط با پول محلی پرداخت میشود!!
🔹بحران اقتصادی در افغانستان یک ماه پس از سقوط کابل به دست شبهنظامیان طالبان آرام آرام خودش را نشان میدهد. در تازهترین اقدام که نشانههای عملی این بحران است، بانک مرکزی افغانستان به تمامی بانکها دستور داده تا حوالهها را تنها با وجه رایج محلی پرداخت کنند؛ این تازهترین اقدام برای حفظ اندک دلارهای آمریکایی محسوب میشود.
🔹بر اساس این گزارش، طی سالهای گذشته حوالههای ارزی یک منبع مهم تامین مالی خارجی برای افغانستان را شکل دادهاند اما به دنبال تسلط طالبان بر این کشور، دسترسی به دلار کاهش یافته است. یک منبع آگاه اعلام کرد، شرکای بانکی نماینده شرکت خدمات مالی وسترن یونیون در افغانستان اخیرا دستوری را از بانک مرکزی این کشور دریافت کردهاند دال بر اینکه حوالههای ارزی را تنها با افغانی، وجه رایج افغانستان پرداخت کنند.
🔹این منبع افزود: حوالههای ارزی که پیش از این دستور، فرستاده شدهاند و ارسال کننده خواستار پرداخت آن به دلار است، میتوانند به دلار پرداخت شوند. شرکت خدمات مالی «مانی گرم» اعلام کرد، حوالهها به افغانی پرداخت میشوند. دو شرکت مذکور که در ماه اوت به دنبال سقوط کابل به دست طالبان سرویسدهی را به حالت تعلیق در آورده بودند، از هفته گذشته خدمات انتقال پول به افغانستان را از سر گرفتند. این در حالی است که بانک مرکزی افغانستان هنوز در این باره هیچ اظهارنظری نکرده است.
🔹بانک مرکزی افغانستان تحت رهبری حاجی محمد ادریس، یکی از اعضای وفادار طالبان که هیچ سواد اقتصادی رسمی ندارد، در تلاش است تا در بحبوحه توقف کمکهای خارجی و تقلای برخی افغانها برای خارج کردن پس اندازهایشان از کشور، خروجی دلار را محدود کند. این تلاش توسط حاجی ادریس در حالی صورت میگیرد که از زمان قدرتگیری طالبان در کابل میلیاردها دلار توسط سرمایهداران، تجاز و بازرگانان و حتی شهروندان از این کشور خارج شده است.
🔹یک بانکدار افغان گفت: این نگرانی وجود دارد که حجم باقیمانده از دلارها باز هم کاهش یابد. ما با این محدودیتها پیشبینی میکنیم که ارزش هر دلار به بیش از ۱۰۰ افغانی برسد. پیش از سقوط کابل به دست طالبان در تاریخ ۱۵ اوت سال جاری میلادی، ارزش هر دلار تقریبا برابر با ۸۰ افغانی بود. البته آنچه این تاجر گفته یک خوشبینی مضاعف است. واقعیت این است که تا چند هفته آینده ارزش افغانی بیش از 100درصد سقوط خواهد کرد و این مساله مردم فقیر افغانستان را فقیرتر میکند.
🔹رهبران طالبان به شدت امیدوار هستند که کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مانند قطر بتوانند با کمک چندصد میلیون دلاری تا ماههای آینده شرایط را برای طالبان قابل تحمل کنند، اما قطریها هم در این مورد نیاز به اجازه و دسترسی طرف امریکایی دارند. به باور آنها اگر امریکا اجازه ندهد، انتقال کمکهای مالی میسر نخواهد بود. در حالی که بسیاری بر مسائل امنیتی، فرهنگی، آزادی زنان و رسانهها تاکید میکنند، اما اصلیترین چالش طالبان اقتصاد است که سرانجام آنها را نابود خواهد کرد.
@syriankhabar