فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پانترکیسم فرقهای شیطانی است! ترکیه ویران است، هزاران نفر کشته شدهاند، تا این لحظه حداقل 10000 نفر مجروح شدهاند، 100هزار نفر بیخانمان ماندهاند، اما «ملی گرایان» فاشیست ترک خوشحال است...
چرا که به زعم آنها «حیف است مردمی که در مناطق زلزله خیز زندگی میکنند چون اکثراً ترک نیستند (کرد، ترکمن، زازا، عرب و علوی و عرب هستند) زن بمانند. اردوغان اگر یک پایگاه رای اینجا نداشت، دم انتخابات نبود و در عرصه بینالمل برایش هزینه نداشت، شک نکنید مانند ماجرای زلزله وان هیچ کمکی نمیکرد یا مانند همین زلزله اخیر، چنان دیر اقدام میکرد که دیگر کسی زنده نماند...
حالا متوجه ماجرا شدید؟!
@syriankhabar
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران برای بررسی وضعیت شهر حلب و پیگیری نیازها و چگونگی کمکرسانی به مردم مقاوم این شهر ساعتی پیش حضور میدانی داشت و از مناطق مختلف پایتخت اقتصادی سوریه که آسیب جدی دیده، بازدید کرد.
@syriankhabar
این لیست کشورهایی است که به ترکیه و سوریه در زلزله اخیر کمک کردهاند. البته کار پرچم کشورهای اروپایی و امریکا نداشته باشید، آنها هم مثل اردوغان خوب راه تبلیغات را یاد گرفتهاند، دو تا آفتابه و چهار جفت دمپایی پلاستیکی میفرستند (به نسبت توان و وضع و ادعایی که دارند) بعد هزار تا جنجال پشتش میکنند. در عوض قطریها در این زمینه برای رفیق اردوغان کم نخواهند گذاشت و هنوز هیچی به هیچی نشده، دو سه نفر هم تلفات دادهاند.
در عوض به کشورهایی که به سوریه کمک کردهاند نگاه کنید! تازه به شکل عجیبی مثلا شما یا امارات را میبینید یا اردنی که خودش هزار و یک گرفتاری دارد یا دولت خلیفه حفتر در شرق لیبی که به نسبه وضعش چندان بد نیست. پاکستان که تا همین الان هم ما داریم به سیلزدههایش کمک میکنیم...
@syriankhabar
حالا سیاهکاری سایت به حساب انقلابی تبیان که وابسته به فلان جا است را نگاه کنید... قطر را زده جزو کشورهای کمک کننده به سوریه!! سیاهتر آنکه، نام روسیه را که در کنار ایران و الجزایر بزرگترین حامیان سوریه هستند را خط زده .... واقعا قطریها بیش از روسها کمک فرستادند؟ اصلا فرستادند؟
خلاصه با این رسانههای مدعی انقلابیگری داخلی نیازی به بیبیسی و سعودی اینترنشال و بقیه موارد نیستید. گفتم در جریان این مساله هم باشید بد نیست.
@syriankhabar
✴️کنایه سنگین لاوروف به بورل در مالی
🔸صحبتهای چند ماه پیش مسوول سیاست خارجی اتحادیه صحبتی در مورد برتر بودن تمدن اروپایی نسبت به سایر تمدنها دارد. این صحبتها هر چند چندی بعد، توسط بورل به شکلی ماستمالی شد، اما همچنان در ذهن بسیاری از مقامات و مردم کشورهای مختلف مانده و این حرف را به عنوان نگاه اروپا و غرب به خود دریافتهاند. همین مساله باعث شد تا وزیر امور خارجه که به کشور مالی سفر کرده بود، به این مساله واکنش نشان دهد.
🔸سرگئی لاوروف روز سه شنبه در کشور مالی گفت، اظهار نظر جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تحقیر کشورهای آفریقایی به عنوان کشورهایی که دستکاری آنها کار راحتی است، اظهارنظری «متناسب» با شخصیت این مقام اروپایی است. لاوروف این صحبت را در پاسخ به اتهام زنیهای مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از این بابت که مسکو «به اشاعه اطلاعات دروغ» میپردازد، بیان کرد.
🔸جوزپ بورل اوایل روز سه شنبه خطاب به دیپلماتهای اتحادیه اروپا گفت، روسیه از «مداخله و دستکاری اطلاعات» به عنوان سلاح جنگی استفاده میکند. او با اشاره به سفر سرگئی لاوروف به کشورهای مالی و اریتره گفت، این کشورها «شرایطی آسان برای آنکه مسکو در آنها درباره طرف مقصر از بابت اتفاقات اوکراین دروغ اشاعه دهد، دارند.»
🔸لاوروف در پاسخ به سوالی درباره اتهامزنیهای همتای خود در اتحادیه اروپا گفت: «این طرز صحبت مردی است که نمیتواند ماهیت نژادپرستانه جهانبینی خود را پنهان کند. همین چند وقت پیش او علنا گفت اروپا یک باغ و اطراف آن جنگل است و این جنگل آن باغ را تهدید میکند، پس لازم است که باغ نسبت به جنگل محتاط باشد! همین گفته مشخص میکند چه کسی و چطور واقعا درباره نیازها و منافع کشورهای آفریقایی صحبت میکند.»
🔸وزیر خارجه روسیه افزود: «ما چیزی برای پنهان کردن نداریم و از بابت هیچ چیز شرمنده نیستیم. ما منشا رهایی آفریقا از یوغ استعمارگری بودیم. اتحاد جماهیر شوروی یکی از مبتکران اصلی اعلامیه سال ۱۹۶۰ اعطای استقلال به کشورها و مردمانی که مستعمره بودند، بود. و این آنطور که بوریس جانسون (نخست وزیر اسبق انگلیس) اخیراً درباره توافقات مینسک گفت یک کار غیرواقعی نبود، بلکه یک اقدام تاریخی واقعی بود که مهر پایانی بر حکومت استعمارگری زد.»
🔸بورل در صحبت با دیپلماتهای اتحادیه اروپا ابراز تاسف کرد که برخی از کشورهای آفریقایی از موضع این اتحادیه مبنی بر اینکه «اوکراین مشغول جنگ برای ارزشهای مبنایی درک ما از جهان است»، حمایت نمیکنند. از نظر وی، درگیری کنونی (در اوکراین) نه تنها در میدان جنگ و با نیروهای نظامی اجرا میشود، بلکه «در فضای اطلاعاتی نیز جریان داشته و در آنجا تلاش میشود تا قلب و ذهن مردم را به دست آورند.»
@syriankhabar
🔴 نگاهی دیگر به پایگاه عقاب 44
🔻روز سهشنبه از یک پایگاه زیر زمینی نیروی هوایی ارتش رونمایی شد. پایگاهی که در رونمایی، حاشیه بر متن غلبه کرد. این پایگاه زیرزمینی بدون شک نمونههای بسیاری در جهان دارد و یوگسلاوی سابق به همراه کره شمالی و چین و حتی برخی کشورهای اروپایی از عامل طبیعت برای مصونیت پرندههای خود بهره میگیرند. با این حال چند نکته در این رونمایی وجود داشت که شاید از نظر دور افتاد و آن هم نکاتی بود که توسط رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده ارتش بر زبان رانده شد.
🔻به این فراز از سخن سرلشکر باقری دقت کنید: « دشمن معتقد است که میتواند با بکارگیری قدرت هوایی خود و با بهرهگیری از برتری هوایی، پایگاههای هوایی، شیلترها و باندهای پروازی کشور مورد نظر را مورد انهدام قرار داده و با خیال راحت به مأموریت خود ادامه دهد؛ یعنی همان کاری که در تجاوز به کشورهای افغانستان، عراق و برخی کشورها با خوی تجاوزگری از خود نشان داد که چارهی آن علاوه بر پدافند عامل، داشتن پایگاههایی امن، نفوذناپذیر، غیر قابل دسترسی و غیرقابل انهدام در زیر زمین است؛ پایگاه عقاب ۴۴ یکی از چندین پایگاه با این مشخصات است که توسط قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیاء به فرماندهی سرلشکر غلامعلی رشید و با همکاری و همراهی نیروی هوایی ارتش طراحی و ساخته شد و امروز مورد بازدید قرار گرفت.»
🔻یعنی آنچه در این رویداد شاهدش بودهایم، مساله امروز و دیروز نبوده و اصولاً طرح نیروی هوایی هم نیست بلکه بر اساس تهدیداتی است که قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء به عنوان فرماندهی کل میدان نبرد در نیروهای مسلح کشورمان دستور اجرای آن را داده است. از همینرو، این پایگاه تحت امر قرارگاه است و نه نیروی هوایی! شاید این نکته کمی عجیب به نظر برسد اما حقیقت دارد که بخشی از توان نظامی کشور تحت امر این قرارگاه قرار دارد. نکته بعد، وجود دیگر پایگاههای مشابه است. وقتی فرمانی صادر میشود، صرفاً برای ساخت یک پایگاه نیست، یعنی یک پایگاه نمیتواند امنیت یک کشور به وسعت ایران را تامین کند، بنابراین همانگونه که سرلشکر باقری گفت، «یکی از چندین بایگاه با این مشخصات» است. بنابراین ما شاهد وجود چندین پایگاه دیگر با همین فرمول در مناطق مختلف کشور هستیم.
🔻باقری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع قدیمی بودن جنگنده هم اشاره میکند: « نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تعامل با عزیزانمان در وزارت دفاع توانسته است با حفظ زیرساخت اصلی پرندهها، تمامی تجهیزات الکترونیکی و تسلیحات هواپیماها را بهروز کرده، پادهای جنگ الکترونیک را ارتقاء داده و روی آنهانصب کند. امروز با وجود اینکه این هواپیماها زیرساخت قدیمی دارند، تجهیزات آنها بهروز است و میتوانند در نبرد هوایی و در عملیات پشتیبانی از نیروهای سطحی، نقش موثری ایفا کرده و در سرنوشت نبرد سهم بزرگی داشته باشند.»
🔻کلمه به کلمه این پاراف را بخوانید، به نظر نمیرسد که رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح از حضور و وجود جنگندههای مدرن و جدید در کشور ناآگاه باشد یا دنبال آنها نباشد، اما به خوبی میداند که این جنگندهها خود میتوانند وظیفه دفاع را انجام دهند. ما میدانیم که بر روی جنگندههای مستقر در پایگاه زیر زمینی عقاب 44 طرح ارتقای شهید دوران اجرا شده، اما بدون شک یک یا چند ارتقا دیگر هم به خود دیده باشند که هنوز رسانهای نشده است. جنگندهای که میتواند همه نوع بمب، موشک و پرتابه را شلیک کند که سلاح سازمانی آن نبوده، بدون شک روزگار مختلفی را پشت سر گذاشته است.
🔻رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: «ساخت پایگاههای امن که این پایگاه یکی از چندین نمونه آنهاست، تداوم خواهد داشت تا دشمن هر چه بیشتر نسبت به یک تهاجم موفق به سرزمین ما ناامید شود و توان بازدارندگی ما روز به روز قویتر، پایدارتر و ماندگارتر برای امنیت و آرامش ملت ایران پابرجا بماند. این پایگاه در زیر کوههایی قرار دارد که هیچ بمب و سلاحی در آن موثر نیست و قابلیت حفظ تجهیزات و تسلیحات راهبردی نیروی هوایی ارتش را دارد و موجب ارتقای توان عملیاتی نیرو برای سرکوب دشمنان میشود.»
🔻این نشان میدهد که در سراسر کشور، به ویژه در مناطق راهبردی و با اهمیت جهت اشراف بر چارچوب مرزها و فراتر از مرزها، ساخت پایگاهها ادامه دارد و همگی هم تحت اشراف قرارگاه هستند. یعنی به عنوان نیروی واکنش سریع در اختیار فرماندهی قرارگاه مرکزی هستند و باید نخستین ماموریت را در این حوزه انجام دهند. ماموریت محوله، چیزی فراتر از پرواز آلرت باید باشد. البته صحبتهای سرلشکر باقری ابعاد دیگری هم دارد که توصیه میکنم حتما با دقت مطالعه کنید.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
43.88M
44 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است، در این گزارش کوتاه 44 دقیقهای تلاش کردم این نکته را تببین کنم که آیا انقلاب مردم ایران به عنوان آخرین انقلاب بزرگ قرن بیستم، موفق بوده است؟
@syriankhabar
مسوولان جنبش حماس که به دعوت سازمان اطلاعات مصر برای مذاکره در مورد پیشنهاد آرامش طرف آمریکایی راهی قاهره شده بودند با این طرح و پیشنهاد به صورت کامل مخالفت کردند. جزییات را در گزارش بعدی خواهم گفت.
@syriankhabar
تعداد جان باختگان زلزله در ترکیه بدون شک به بالای ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید... خون همه آنها بر گردن اردوغان اخوانی ماسون است که به تحریک انگلیسیها و صهیونیستها روس گسلهای قدرتمند جنوبی و مرکزی سدهای بزرگی ساختند تا این فاجعه شکل بگیرد. از ۱۶ درصد جمعیت ترکیه که درگیر زلزله هستند، حداقل ۱۰ درصد خانههای خود را از دست خواهند داد و خانههای ۴ درصد نیز ارزش سکونت ندارد و آن دو درصد هم باید شانس آورده باشند که خانههاشان ترک نخورده باشد که این هم بعید است...دست بردن در طبیعت و کار خداوند برای تشنه و گرسنه نگه داشتن بندگان دیگرش، تقاص سختی در پی دارد...
@syriankhabar
در شهر اشغالی جندیرس واقع در شمال حلب ۷۰۰ نفر تا این لحظه کشته شدهاند؟! این شهر تحت اشغال مشترک تروریستهای اردوغانی و ارتش اشغالگر ترکیه است. تقریبا بخش بزرگی در مناطق شمالی حلب و همچنین ادلب تخریب شدهاند و اگر ساختمانی هم سالم مانده، غیرقابل سکونت است.
@syriankhabar
23.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک بار نوشتم
آنچه را جنگ در حلب خراب نکرد، زلزله ویران کرد زلزلهای که بدون هیچ شک و تردیدی بانی، باعث و عاملش سیاستهای اردوغان بود، سیاستهایی که زمین را به خشم آورد و باعث شد این چنین صدها هزار انسان بیگناه اسیر خشم ماددر زمین گردند و زلزله مرزها را درنوردد بدون آنکه بداند حد سیاست انسان کجاست و جای ایستادن دو در در کدامین نقطه قرار دارد... حلب الماس سوریها بود بخش بزرگی از شهر را تروریستهای اخوانی وابسته به ترکیه و قطر بخشی دیگر را تکفیریهای وابسته به سعودی و امارات و همین اردوغان تخریب کردند. تا آچکه مانده بود سهم زلزله اردوغان ساخته شود و هزاران نفر در زیر آوار چشم انتظار کمک بمانند...؟
در حلب اوضاع اصلا خوب نیست، آنگونه که دوستان گزارش میکنند و در این چند روز ویدیوها را برای ما فرستادهاند اینجا شهری فراموش شده است، انگار در اینجا هیچ اتفاقی نیفتاده و به جز بچههای محور مقاومت که سالها برای نجات شهر از دست تروریستها جنگیدند و امروز در حال جنگی دیگر هستند، یاوری نیست....
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئویی است از زلزله دوم در ترکیه که تقریباً به فاصله قابلتوجهی از کانون زلزله اول روی داده است؛ یعنی آنکه پس از زلزله اول و فعال شدن گسل جنوبی، بخش مرکزی آن هم فعال شد و اینچنین ساختمانی نوساز فروریخت همانگونه که پیش از این هم گفتم، این زلزله نشان داد که بر خلاف تبلیغات زیاد شرکتهای ترک مبنی بر توانمندی برای ساخت واحدهای مقاوم در برابر زلزله، آنها یا واقعاً چنین توانمندی ندارند یا در حوزه ساخت و ساز داخلی دچار مشکل و بحران هستند. بر اساس استانداردهای امروزین ساختمانهایی که روی گسل قرار دارند باید استانداردهایی را پاس کنند که تا ۹ ریشتر را بتوانند تحمل کرده و مقاومت نمایند. هرچند شدت زمین لرزه ترکیه واقعا ویرانگر بود و نزدیک به ۸ ریشتر در دو نوبت مناطق جنوبی این کشور و شمال سوریه را لرزاند با این حال ساختمانهایی که فقط چند سال عمر دارند نباید اینگونه فرو میریختند. شک نداشته باشید که برخی ساختمانهایی که ظاهر سالمی دارند به لحاظ ساختار از درون نابود شده و دیگر قابل زندگی نیستند. ساختمانی با این عظمت فرو میریزد اگر ساختمان کناری آن نابود نشده بدون شک آسیبهای جدی دیده است.
@syriankhabar