بعد از دو ساعت و نیم و باوجود دروغها و تکذیتهای ارتش بزدل و ترسوی صهیونیست مبنی بر واقعی نبود حمله زمینی به غزه، اما گردانهای قسام تایید کرد که در حال نبرد رو در رو با متجاوزان تروریست صهیونیست است. محورهای درگیری نیز بیت حانون و شرق البریج است. در همین لحظات درگیریها با شدت هر چه تمامتر ادامه دارد. بمبارانهای سنگین در کنار گلولهباران توپخانهای در جریان است و با این حال زرهی صهیونیستها هنوز توفیقی در ورود به غزه و تثبیت موقعیت پیدا نکرده است.
@syriankhabar
هدف اصلی صهیونیستها در این نقطه است، البریج؛ میخواهندغزه را دو بخش شمالی و جنوبی کنند و با قطع ارتباط شمال با جنوب، ابتدا شمال را به قول خودشان پاکسازی کنند و بعد بیایند سراغ بخش جنوبی. برای این کار به دو تا سه ماه عملیات مستمر نیاز است که مشخص نیست که رژیم صهیونیستی توان مدیریت چنین جنگ طولانی را دارد یا نه. در هر صورت مقاومت هم دست و پا بسته نیست و داشتههایی دارد که بر اساس تشخیص فرماندهان و نیروهای حاضر در میدان از آن استفاده خواهد کرد. صهیونیستها مشکل بزرگی که دارند این است که هنوز متوجه نشدهاند تونلهای غزه دو طبقه هستند یا سه طبقه و دقیقا از کجار آمده و به کجا میروند. این بزرگترین مشکل صهونیستها برای ورود به تونلها پس از کشف احتمالی یکی از مسیرهای آنها است.
@syriankhabar
بندر اشغالی ایلات در جنوب فلسطی پس از اصابت پهپادها و موشکهای ارتش یمن... صهیونیستها به شدت در حال سانسور هستند و دوستان عزیز اگر میتوانند با دقت این تصاویر را بررسی کرده و به من اطلاع دهند. حجم خبرها بسیار زیاد است. ارتش یمن در حال آماده شدن برای حمله سنگین بعدی به زیرساختهای صهیونیستها است. این بار نوبت به ایلات نیست بلکه قرار است جای دیگری هدف قرار بگیرد.
@syriankhabar
پایکاه اشغارانامریگای در التنف هدف هوایی قرار گرفت. و با دو فروند پهپا هدف قرار گرفت
@syriankhbar
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقاومت اسلامی لبنان ویدیوی لحظه هدف قرار دادن تانک مرکاوا رژیم صهیونیستی را منتشر کرد این بار هم مقاومت از سامانه موشکی پیروز / ثارالله که دو تیر موشک دهلاویه را به صورت همزمان (فاصله چند میلی ثانیهای) سمت هدف شلیک میکند استفاده کرد و طبق معمول سامانه دفاعی این تانک باز هم کاری از پیش نبرد. سامانه دفاعی که صهیونیستها تبلیغات سنگینی برایش کرده بودند و حتی به شکلی آن را به آمریکاییها هم انداخته بودند و حالا که دوازدهمین تانک مرکاوا منهدم میشود مشخص شده که صهیونیستها در حوزه تسلیحاتی هم کلاه سر همه گذاشتند و سامانه دفاعی تانکهایشان مفت نمیارزد.
@syriankhabar
حملات گسترده مقاومت به مواضع تروریستهای آمریکایی در طول دو هفته گذشته برای سران واشنگتن بسیار گران تمام شده و آنها در حالی که مدعی شدند ۲ مقر مورد استفاده نیروهای نزدیک به ایران را در شرق سوریه هدف قرار دادند اما تحولات میدانی چیز دیگری میگوید. با وجود آنکه از اسفند ماه گذشته تا امروز در تمام پایگاههای غیرقانونی تروریستهای آمریکایی سامانههای پدافندی نصب شده بود اما این سامانهها از عهده رهگیری و انهدام پهپادها و راکتهای مقاومت بر نیامدهاند و به همین دلیل طرف آمریکایی تسلیحات و تجهیزات بیشتری را وارد خاک سوریه کرده تا شاید از این رهگذر بتواند از نیروها و تجهیزاتش محافظت کند.
بر اساس گفته منابع نزدیک به مقاومت در چند روز گذشته بیش از ۵۰ کامیون حامل تسلیحات جدید و ۱۰۰ نفر نیروی رزمی وارد شرق سوریه شدند و همچنین در چندین نوبت هواپیماهای ترابری آمریکایی در فرودگاه غیرقانونی خراب الجیر در شمال شرق سوریه فرود آمده تا سامانههای پدافندی جدیدی را در این پایگاه مستقر کنند. یکی از این سامانهها که پیش از این هم وجود داشت اما کاری از پیش نبرد سامانه آونجر است که در تعداد بیشتری منتقل شده است.
@syriankhabar
در طول روزهای گذشته تعدادی از نظامیان سعودی و آل خلیفه در منطقه مرزی با یمن از طرف آمریکا مامور میشوند تا تجهیزات راداری و رصد را در داخل مناطق مرزی (در استان میدی) جهت کشف موشکها و پهپادهای شلیک شده به سمت فلسطین اشغالی نصب کنند که همگی گرفتار شده و کشته میشوند. این موضوع نشان میدهد که طرف آمریکایی باوجود ادعاهای بسیار توانایی کشف محل شلیک و زمان شلیک پهپاد و موشک در یمن را نداشته و دنبال تاسیسات زمینی است تا شاید بتواند کمکی به صهیونیستها کند. همکاری و همراهی سعودیها در این زمینه هم جالب است...
@syriankhabar
🔴پرواز پهپادهای حزبالله بر سر ناوگان آمریکا و شمال فلسطین اشغالی
🔻در چند روز گذشته و پس از استقرار ناوگان دریایی ارتش تروریستی آمریکا در شرق مدیترانه جهت کمک به ارتش کودک کش رژیم صهیونیستی و بر اساس ادعاهای مقامات کاخ سفید و وزارت جنگ آمریکا در راستای دادن پیام و هشدار به ایران و حزب الله جهت باز نکردن جبهه جدید اتفاقاتی روی داده که کمتر رسانهای شده است. یکی از این اتفاقات حضور قدرتمند مقاومت لبنان در عرصه دریا و رصد و رهگیری ناوگان دریایی ارتش تروریستی آمریکا بوده است.
🔻در چند روز گذشته و در چندین نوبت پهپادهای حزب الله با پرواز در شرق مدیترانه ضمن شناسایی ناوگان آمریکایی و پرواز بر سر آنها در مسیر بازگشت وارد سرزمینهای اشغالی فلسطین شده و تا عمق ۲۰ کیلومتری سرزمینهای اشغالی نیز پرواز کرده و سالم به پایگاههای خود بازگشتند. منابع نزدیک به مقاومت با تایید این اقدامات میگویند ناوهای آمریکایی پس از پرواز پهبادهای حزب الله فاصله خود از سواحل فلسطین را بیشتر کرده و تا عمق قابل توجهی وارد دریای مدیترانه شدهاند.
🔻هنوز مشخص نیست که مقاومت از کدام یک از پهپادهای شناسایی خود برای رصد ناوگان دریایی ارتش تروریستی آمریکا استفاده کرده اما منابعی که این خبر را منتشر کردهاند میگویند این پهپادها شناسایی بوده و مسلح نبودند. مهمتر آن است که با وجود آماده باش کامل رژیم صهیونیستی و سامانههای پدافندی راداری آن در شمال فلسطین اشغالی این پهبادها در چندین نوبت در آسمان فلسطین اشغالی به ویژه منطقه عکا پرواز کرده و با اطلاعات ذی قیمتی سالم برگشتند. گفته شده که این پروازها در چند نوبت انجام شده و تمام جابجاییها و نقل و انتقالات صورت گرفته توسط صهیونیستها امروز به صورت لحظهای تحت اشراف مقاومت است.
🔻به نظر میرسد طرف آمریکایی متوجه این موضوع شده و برای آنکه با حزب الله وارد درگیری نشود و جبهه دیگر و البته بسیار خطرناکی را باز نکند ترجیح داده که از سواحل فلسطین فاصله بگیرد و خودش را از خطر دور کند چرا که سرنگونی هر پهپاد میتواند تبعاتی برای امریکاییها داشته باشد آنها به صورت روزانه چندین فروند هواپیمای شناسایی را در فاصله ۱۵ مایلی دریایی ساحل لبنان به پرواز در میآورند که میتواند اهداف خوبی برای سامانههای پدافندی حزب الله باشد و همین دلیل آنها ترجیح دادند که با سکوت خبری منطقه را ترک کرده و وارد درگیری نظامی نشوند.
🔻در مورد ناتوانی رژیم صهیونیستی در رهگیری و انهدام پهبادهای مقاومت هم باید گفت که پس از چندین نوبت جنگ الکترونیک و به صدا درآمد اشتباهی آژیر حملات موشکی و نفوذ پهبادی و حتی شلیک اشتباهی سامانه گنبد آهنین آنها دچار تشویش و دودلی شده و و عملاً نمیدانند که باید به سمت چه چیزی شلیک کنند یا شلیک نکنند. با این حال انهدام تجهیزات راداری، رصد و رهگیری صهیونیستها در شمال فلسطین اشغالی در طول سه هفته گذشته نقش مهمی در کور شدن بخش از توان صهیونیستها داشته است.
@syriankhabar
در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش تست میدانی موشک کروز هواپایه حیدر منصوب بر بالگرد ۲۱۴، با موفقیت انجام شد. کروز هواپایه حیدر در این رزمایش هدف مورد نظر را در فاصله ۳۰ کیلومتری به طور دقیق مورد اصابت قرار داد. کروز حیدر از سیستم هدایت GPS برخوردار است و خلبان پس از پرتاب موشک بر ادامه روند حرکت آن به سوی هدف تسلط کامل دارد.
بنابراین گزارش طول موشک حیدر ۳ متر و ۸۳۰ سانتیمتر و وزن آن نزدیک به ۴۰ کیلوگرم است. این موشک که از سرجنگی بیش از ۲۰ کیلوگرم برخوردار است. قابلیت انهدام اهداف ثابت و متحرک را تا شعاعی بیش از ۲۰۰ کیلومتر دارد. همچنین کروز حیدر با قدرت تخریبی قابل توجه بیشتر در جهت تخریب یگانهای زرهی و سنگرهای بتنی کاربرد دارد. گفتنی است کروز حیدر توسط سازمان جهاد خودکفایی هوانیروز ساخته شده و امروز برای نخستینبار در رزمایش پرتاب و تست عملیاتی شده و رسماً وارد ستاد رزم ناوگان هوانیروز شد.
@syriankhabar
🔴 پایگاه صهیونیستها در دریای سرخ چگونه منهدم شد؟
🔻در اواخر قرن گذشته و هنگامی که اریتره از اتیوپی مستقل شد، مقامات وقت اسمره سیاست چندگانهای را در پیش گرفتند و تلاش کردند تا با همه بده بستان کنند. کشوری فقیر، عقبمانده و عقب افتاده که در طول ساحل دریای سرخ امتداد داشت با این راهکار دنبال پیدا کردن سرمایه جهت توسعه و همچنین خرید امنیت و پشتوانه نظامی برای مقابله با اتیوپی و البته حفظ جایگاهش در دریای سرخ و شاخ افریقا بود. به همین دلیل یکی از اولین طرفهایی که مقامات کشور جدید اریتره سراغش رفتند، رژیم صهیونیستی بود و صهیونیستها هم در قبال برخی کمکهای فنی، امتیازاتی را در این کشور به دست آوردند.
🔻این امتیازات متعدد و دارای اشکال مختلفی بودند که همه آنها را میتوان در بعد نظامی و امنیتی خلاصه کرد؛ یعنی هر آنچه صهیونیستها در این کشور گرفتند مبنایی امنیتی و نظامی داشت. تمام سرویسهای این رژیم اقدام به ایجاد شعباتی در خاک اریتره کرده که هدف آن تسلط بر دریای سرخ، تنگه باب المندب و در آن روزگار البته ارسال سلاح از سودان به سمت فلسطین اشغالی بود.
@syriankhabar
🔻در اوایل قرن بیستم و همزمان با گسترش حضور صهیونیستها در شاخ افریقا، یکی از خونینترین نبردهای اطلاعاتی و امنیتی میان ایران و این رژیم در این منطقه صورت گرفت؛ نبردی که برخی آن را بیسابقه میدانستند و صهیونیستها تلفات سنگینی دادند هر چند در این میان تعدادی از نیروهای نزدیک به ایران هم به شهادت رسیدند، اما این نبرد به صهیونیستها ثابت کرد که در این منطقه به راحتی نمیتوانند فعالیت کنند و هر رفتار و اقدام آنها تحت نظر است. در چندین نوبت صهیونیستها تلاش کردند تا کشتیهای حامل سلاح به سودان را مورد حمله قرار دهند که حتی منجر به مداخله ارتش سودان و درگیری محدود با اریتره گردید.
🔻از اریتره بود که دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی رژیم صهیونیستی سودان جنوبی را علیه شمال تحریک کرده و باعث دوپاره شدن این کشور شدند و از همین اریتره بود که عوامل موساد مدعی شدند که توانستهاند کارخانه تولید سلاح برای مقاومت فلسطین را در نزدیکی خارطوم شناسایی کرده و از آسمان اریتره بود که به فضای سودان وارد شده و این کارخانه را هدف حمله قرار دادند.
🔻با این حال، حضور اطلاعاتی و امنیتی صهیونیستها برای اریتره هزینه زیادی در پی داشت. در دیدارها و ملاقاتهای مختلفی که میان مقامات تهران و اسمره صورت گرفت، در قبال دریافت برخی تسهیلات و کمکها طرف اریترهای فعالیت صهیونیستها را کمتر کرد، اما این رژیم به شکل بسیار مخفیانهای تاسیسات دریایی را در مجمع الجزایر دهلک که جزو مناطق حفاظتشده به شمار میرود ایجاد کرد. این تاسیسات عبارت بودند از یک برج دیدبانی که با تجهیزات راداری، رصد، شنود، اخلال الکترونیک و .... مجهز شده بود که این مرکز دیدبانی در ارتفاعات مرکز اریتره قرار داشت.
🔻همچنین یک پایگاه دریایی هم صهیونیستها دراین جزیره دهلک ایجاد کردند که زیردریاییها، ناوچهها و قایقهای گشتی آنها در دریای سرخ در آنجا پهلو گرفته و دهها نفر از متخصصان و افسران صهیونیست در آنجا مستقر بودند. در واقع، این پایگاه مهمترین و اصلیترین پایگاه صهیونیستها در خارج از فلسطین اشغالی به شمار میرود که همواره تلاش کردهاند در موردش هیچ صحبتی نکنند. از همین پایگاه بود که در طول سالهای گذشته چندین بار نفتکشهای ایرانی در دریای سرخ هدف قرار گرفته و حتی یک بار به کشتی ساویز هم حمله شد.
🔻در طول دوران جنگ یمن این پایگاه و مرکز رصد (درست مانند مرکزی که صهیونیستها در شمال فلسطین اشغالی در مقابل راس ناقوه دارند) نقش مهمی در محاصره یمن و کمک به ائتلاف سعودی و اماراتی داشت. یمنیها بر این باور هستند که در چند نوبت که پهپادهای صهیونیستی وارد یمن شده و اقدام به عملیات ترور کردهاند (از جمله شهید صالح الصماد) با استفاده از همین پایگاه و مرکز دریایی بود. در طول چند هفته گذشته نیز صهیونیستها امید بسیار زیادی به این مرکز دیدهبانی در دریای سرخ برای رصد و رهگیری موشکها و پهپادهای یمنی که به سمت سرزمینهای اشغالی میرفتند، داشتند.
🔻به همین دلیل از همان ابتدا یمنیها به فکر حمله به آنجا بودند و با شروع نبرد طوفان الاقصی، یمنیها نیز به عنوان بخشی از محور مقاومت وارد معرکه شدند. در راستای فشار و حمله به رژیم صهیونیستی آنها در نخستین مرحله دهها پهپاد و موشک کروز به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک کردند که به شکل قابل توجهی پدافند سعودی و ناو امریکایی مستقر در دریای سرخ موفق به رهگیری و انهدام 5 موشک (حسب ادعای طرف امریکایی) شدند و البته 17 پهپاد خود را به فلسطین اشغالی رساندند. در حالی که امریکاییها تلاش کردند تا این رهگیری را به نام خود سند بزنند، در صنعا کارشناسان یمنی بر این باور بودند که مرکز صهیونیستها در امپاسویرا و دهلک موشکها و پهپادها را رهگیری کرده است.
🔻به همین دلیل چهارشنبه شب هفته گذشته و پس از شناسایی دقیق این دو نقطه با استفاده از پهپادهای شناسایی با دهها فروند موشک تاکتیکی و پهپاد هر دو نقطه را به شدت هدف حمله قرار دادند. هم مرکز رصد در ارتفاعات امپا سویرا در وسط اریتره را هدف قرار دادند و هم پایگاه دریایی صهیونیستها در جزیره دهلک را. در این مورد خود صهیونیستها سیاست سکوت را در پیش گرفته و هیچ نگفتند تا آنکه از خود محور مقاومت به شبکه المیادین گزارش داده شد و این شبکه هم بیش از 12 ساعت بعد اولین خبر را منتشر کرد که فقط به هدف قرار دادن جزیره دهلک اشاره داشت.
🔻با این حال، یمنیها تا این لحظه مسوولیت این حمله را بر عهده نگرفتهاند اما واضح است که صهیونیستها در دریای سرخ حالا کور و کر هستند. پایگاههای امریکا در دهانه بابالمندب نیز نمیتواند کمکی به صهیونیستها در رصد موشکها وپهپادهای شلیک شده کند. در این حمله تعداد زیادی از نظامیان صهیونسیتی کشته و زخمی شدند و پس از آن دیگر هیچ موشک و پهپاد یمنی در دریای سرخ رهگیری نشد.
@syriankhabar
کاخ سفید با عجله و به سرعت در حال اعزام ناو هواپیمابر آیزنهاور به خلیج فارس است تا بازدارندگی ضربه خوردهاش را ترمیم کند. وقتی که آنها ابتدا ناو هواپیمابر فورد را به همراه کشتیهای جنگی چ به شرق مدیترانه فرستادند فکر میکردند پیام بازدارندگی را ارسال کرده و ایران و متحدانش کوتاه خواهند آمد اما با پرواز پهپادهای حزب الله بر فراز این ناوگان، آنها چاره را در دور شدن از ساحل فلسطین اشغالی دیدند و با تداوم حمله به پایگاههای آمریکا در سطح منطقه و تهدیدهای مکرر ایران متوجه شدند با یک ناو هواپیمابر کاری از پیش نمیبرند و به همین دلیل تصمیم گرفتند تا آیزنهاور را هم بفرستند، اما این بار به خلیج فارس. اما ارسال ناو هواپیمابر به خلیج فارس و فاصله ۱۰۰ کیلومتری سواحل ایران بیش از آنکه تهدیدی برای ما باشد تهدیدی برای خود آمریکاییها است چرا که در هر درگیری احتمالی آیزنهاور نامش به عنوان اولین ناو هواپیمابر در تاریخ پس از جنگ جهانی دوم ثبت خواهد شد که توسط موشکهای ایرانی به قعر خلیج فارس فرستاده شده است؛ بنابراین ارسال این ناو به بیخ گوش ایران چیزی به معادله مد نظر سران آمریکا اضافه نخواهد کرد.
@syriankhabar