در سفر وزیر امور خارجه قطر به کابل او حامل پیام کشورهای متعددی بود. از امریکا و اروپا گرفته تا ایران. وزیر قطری در تهران وقتی با مواضع قاطع کشورمان در مورد دولت پاکستانیِ طالبان مواجه شد (البته این مواضع به سران طالبان و حتی به مقامات پاکستانی هم گفته شد. به ویژه در جلسهای که مسوولان پرونده افغانستان از کشورهای همسایه که در اسلامآباد داشتند این موارد به صورت دقیق به سپهبد فیض حمید یادآور شد) به این نتیجه رسید که طالبان اگر به سادگی کابل را اشغال کرده، اما به سختی میتواند آن را اداره کند. باید دید پس از این سفر در سیاست کلی طالبان تغییری ایجاد خواهد شد - که بعید میدانم - یا نه. ایران اجازه انتقال مواد غذایی، سوخت و سایر نیازمندیها را به افغانستان داده اما این موضوع نمیتواند درازمدت باشد. مشکلات سیاسی و دیپلماتیک در کابل روز به روز پیچیدهتر و سختتر میشوند و راهحلها هم با خروج تعداد بیشتر نمایندگان سایر گروههای قومی و مذهبی کمتر خواهند شد.
@syriankhabar
وزیر امورخارجه قطر امروز در دیدار با همتای فرانسوی خود در مورد تحولات افغانستان گفتوگو و رایزنی کرده است. آنگونه او در این توئیت آورده، آشتی ملی – که در واقع باید گفت همان تشکیل دولت فراگیر در افغانستان است – تنها راه نجات این کشور و خروج افغانستان از بنبست است.
اینکه وزیر خارجه قطر تازه به این نتیجه رسیده باشد یا نه موضوعی جداگانه است، اما واقعیت آن است ایران بارها اعلام کرده تنها راه نجات افغانستان و خروج این کشور از مشکلات عدیده، تشکیل دولت ملی همه شمول است، موضوعی که پاکستانیها اجازه آن را ندادند چراکه برای پاکستان امنیت، توسعه، پیشرفت و رفاه مردم افغانستان اهمیتی ندارد و مقامات اسلامآباد میخواهند افغانستان کشوری ناتوان، ضعیف، گرفتار و بدهکار باشد تا هیچ وقت به فکر مصالح و منافع ملی خودش نباشد موضوعی که سران گروه طالبان با طمع رسیدن به قدرت از یک سو و عملکرد ضعیف و پر مسئله دولت دست نشانده آمریکا در طول سالهای گذشته باعث شکل گیری آن شدند....
@syriankhabar
هدایت شده از کاوش مدیا
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رئیس پیشین موساد:
📍حمله نظامی به ایران را از فکر خود بیرون کنید/با کشور بسیار بزرگی طرف هستید که به اندازه نیمی از اروپا است/ایرانی ها ظرفیت یگانهای به اسم حزب الله دارند و از این راه با ما هم مرز شدهاند/مقدار سلاحی که ایران در لبنان ذخیره کرده دیوانه کننده است!
🆔 @Kavoshmedia
اخبار سوریه
✅ رئیس پیشین موساد: 📍حمله نظامی به ایران را از فکر خود بیرون کنید/با کشور بسیار بزرگی طرف هستید که
🔻صهیونیستها و مراکز مطالعاتی غربی در طول دهههای گذشته دو ادبیات را در مورد ایران تولید کردهاند، یک ادبیات رسانهای و تبلیغاتی است که همواره از زبان سیاستمداران وراج و روزنامهنگاران مزدور بیان میشود و شامل تهدید به حمله و ضعیف بودن ایران در برابر هر موضوعی – اقتصادی، سیاسی و نظامی – میشود و روی دیگر که در اندیشکدهها و اتاقهای فکر بیان میشود که حقیقت ماجرا را عیان میکند، چرا که آنها در این زمینه قرار است تصمیم بگیرند و بر اساس آن دست به رفتار عملیاتی بزنند و به همین دلیل این بخش از مواضع بسیار اهمیت دارد.
🔻وقتی دشمن به چیزی اعتراف میکند جالبتر است تا زمانی که خودمان بخواهیم واقعیتها را بگوئیم. تامیر پاردو سالها رئیس بخش جاسوسی، آدمکشی و اطلاعاتی صهیونیستها بوده و دسترسی سطح بالایی به دادههایی دارد که امثال کوخاوی بنی گانتس ندارند چرا که اصولا کار یک مامور امنیتی دقیقتر و حسابشدهتر از ژنرالهای نظامی است. تامیر پاردو در این چند دقیقه حقیقتهایی را میگوید که ما صدها بار گفتهایم و متاسفانه کسی در کشور ما به آن گوش نکرده و نخواهد کرد، چرا که برای ما ایرانی جماعت همیشه مرغ همسایه غازه...
🔻ایران به اندازه نیمی از اروپا است و رژیم صهیونیستی به اندازه استان بیشت و ششم ایران هم نیست، اینکه چگونه ژنرالها و نظامیان این رژیم هر روز کنار جنگنده و جلوی دوربینها فریاد میزنند که میخواهند به ایران حمله کنند من یکی که چه عرض کنم، رئیس سابق دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی هم به آن با دیده شک و حیرت نگاه میکند. او با زبان بی زبانی به این ژنرالها میگوید روسای جمهور امریکا قدرت حمله به ایران را ندارند و لطفا شما در این مورد زیاد زبان درازی نکنید و او دارد حقیقت را میگوید.
🔻اما در این صحبتها به خوبی میتوان آمال و آرزوهای تامیر پاردو را هم دید. او آرزو داشت که امریکا به ایران حمله میکرد و مشکلی بنام ایران مانند عراق برای همیشه حل میشد اما به گفته او ایران آن اندازه بزرگ است که حمله به آن ریسک بالایی میطلبد. او تنها راه رژیم صهیونیستی در برابر ایران (حالا او هی از بمب اتم و سلاح هستهای نام میبرد در حالی که دعوای ایران و این رژیم و امریکا اصلا بر سر بمب اتمی نیست و دعوا بسیار بسیار گستردهتر و سنگینتر است) را تغییر رژیم در ایران میداند اما برای تحقق آن هیچ دستور کاری ندارد.
🔻پاردو البته به همه چیز اعتراف نمیکند چرا که به عنوان رئیس سابق یک سرویس مهم جاسوسی و آدمکشی در جهان صحبتهایش به لحاظ اینکه رسانهای میشود به شدت مورد بررسی قرار میگیرد و ارزشگذاریهایی که او در مورد مسائل مختلف میکند میتواند تبعات سنگینی برای این رژیم داشته باشد. به همین دلیل او همانگونه که در این ویدئو هم مشاهده میکنید خوب فکر میکند و بعد حرف میزند و آنجایی که تند صحبت میکند یا قبلا فکرهایش را کرده یا آنکه موضوعی نیست که اهمیت چندانی داشته باشد و به همین دلیل صریحتر و راحتتر صحبت میکند.
🔻آنچه در مورد حضور ایران در مرزهای فلسطین اشغالی، حزبالله و قدرت موشکی مقاومت میگوید یکی از اساسیترین و پیچیدهترین دردهایی است که صهیونیستها در طول چند دهه گذشته با آن مواجه بودهاند. آنها هیچ درمانی برای این درد ندارند و جالب آنکه این بیماری که دچارش شدهاند مانند جنون دامن آنها را گرفته و چون نمیتوانند کاری کنند مدام به در و دیوار میزنند. همانگونه این بابای قاتلِ صهیونیست میگوید، حزبالله گوهری بیمثال و دُرِّ گرانبهایی است که ما ایرانیها افتخار در کنارش بودن را داریم و به خوبی در چهره پاردو میتوان دید که او هم آرزو میکرد که این رژیم چنین چیزی داشت.
🔻حضور ایران در کنار مرزهای فلسطین اشغالی و قدرت بیمانند مقاومت در حوزههای مختلف خواب صهیونیستها را آشفته کرده و آنها رسما نمیدانند چه باید کنند اما به صورت مشخص ما میدانیم باید چه کنیم و چه راهی را در پیش بگیریم. ما امروز در چند نقطه به صورت گرم با صهیونیستها در فاصله چند کلیومتری قرار داریم و ترس امثال پاردو این است که قابل دیده شدن به صورت آشکار نیستیم و ترس شدیدتر آنها این است که چون دیگر قدرت نفوذ چندانی ندارند نمیدانند که ساعث صفر کی اعلام میشود و اگر اعلام شود قرار است چه اتفاقی روی دهد.
✔️خلاصه آنکه، این موارد را که دوستان ما زحمت میکشند و ترجمه میکنند با دقت نگاه کنید، چند بار تک تک کلمات را حلاجی کنید تا بدانید نظر واقعی دشمن در مورد ما چیست و چه تفاوتی میان دیدگاههای آنها وجود دارد. این موضوع کمک بزرگی به ما در درک بهتر مسائل خواهد کرد.
@syriankhabar
یگان پدافندی ارتش یمن ساعتی پیش موفق به سرنگونی یک فروند پهپاد وینگ لونگ 2 ارتش رژیم متجاوز سعودی شد. این پهپاد غولپیکر در منطقه کتاب در استان صعده هدف قرار گرفت و به گفته سخنگوی ارتش یمن از لحظه هدف قرار گرفتن آن توسط اعلام الحربی مستندنگاری شده که به زودی منتشر خواهد شد.
@syriankhabar
اون موقعی که میگفتی بهت می گفتند چشم، گذشت... اگر یه خورده عرضه و مایه داشتی پاسخی رو هم که گرفتی منتشر میکردی تا همه بدونند شماها فقط گندهگویی خودتون رو میگید اما پاسخی رو که میشنوید منتشر نمیکنید و فقط بابت اون پاسخ تا چند روز مثل مار به خودتون میپیچید... حالا باش تا صبح دولتت بدمد، اون روزگار به تاریخ پیوست، برو به ملکه هم بگو!
@syriankhabar
اوضاع در کرانه باختری به شدت ملتهب است... حماقت صهیونیستها در ضرب و شتم زکریا الزبیدی اسیر فلسطینی و بستری شدنش در بیمارستان خون اهالی را به جوش آورده است. ترس همه وجود صهیونیستها را فراگرفته و در حال دروغ پراکنی در مورد سلامت این فرمانده فلسطینی هستند تا شاید اوضاع را اندکی آرام کنند.
@syriankhabar
این را یکی از مخاطبان کانال برای من فرستاده. بدون هیچ قضاوتی و بدون هیچ دخل و تصرفی اینجا بازنشر میکنم. خودم که دست و دلم نرفت دوبار بخوانم، شاید شما حوصله داشته باشید...
@syriankhabar
🔴عصبانیت سفیر امریکا از نزدیکی ایران و عراق
روابط ایران و کشورهای منطقه هیچ وقت مطلوب مقامات امریکایی نبوده است، در حالی که سفرای ما در کشورهای مختلف رسماً بیکار هستند، سفرای امریکا همواره علیه منافع ملی ما و روابط کشورمان با کشورهایی که در آنجا حضور دارند فضولی میکنند.
در تازهترین مورد، سفیر آمریکا در بغداد ضمن انتقاد از حضور و نفوذ ایران در عراق گفت به هرگونه نفوذ ایرانی علیه آمریکا است. متیو تولر در گفتوگویی با شبکه الحره با انتقاد از حملات علیه پایگاههای آمریکا در اربیل و مناطق کردنشین گفت که این حملات تهدیدی علیه ملت عراق و ثبات این کشور است. همسایگان عراق خواهان فعالیت شبه نظامیان مسلح تحت نظارت دولت عراق هستند.
تولر در ادامه با انتقاد از نفوذ ایران در عراق گفت: تهران تلاش میکند تا شکافها را پر کند و این مساله برای عراق بسیار مضر است. هرگونه نفوذ ایرانی مغرضانه و علیه آمریکا است. جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا به وضوح تاکید کرد که امنیت عراق به معنای امنیت خاورمیانه است.
موضوع مهم این است که سفرای ما در این کشورها باید محکم و بدون تعارف پاسخ دیپلماتهای خودخواه آمریکایی را بدهند.
@syriankhabar
🔴 چرا روابط مصر و ترکیه برقرار نمیشود؟
🔻پرداختن به مسائل مهم سیاسی منطقه و آگاهی از آن میتواند نوع نگاهها و رویکردهایی که با آن روبهرو خواهیم شد را به ما یادآور شود، رویکردهایی که تاثیر بسیار مستقیمی در تصمیمگیریهای راهبردی عمیق ما دارد و میتواند به نگاه متشکلی در حوزه سیاست خارجی کمک کند. منطقه آسیای غربی و شمال آفریقا به عنوان یک دوپاره در همتنیده در بسیاری از موارد دارای وجوه مشترکی هستند که این وجوه مشترک در طول یک دهه گذشته به شکل اعجابآوری همسرنوشت بودهاند. آتشی که از تونس برخواست خیلی زود شعلههایش کشورهای مختلف را در بر گرفت و منجر به تاریخسازی عمیقی در عصر ما شد.
🔻در این تحولات جریان اخوانی بیش از همه نقش بازی کرد، به واسطه چند دهه کار فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و مهمتر از همه فکری مجالی یافت تا به قدرت برسد. اما آخرین بقایای حضور این جریان در قدرت که برآمده از این تحولات بود چند هفته پیش در انتخابات مراکش شکست را به صورت دمکراتیک پذیرا شد تا برای یک مدتزمان نامشخص از صحنه سیاسی این کشور به کنار برود. در واقع، آنچه روی داد فرصتی ایجاد کرد تا کشورهای اسلامی که درگیر این رویدادها شده بودند بدهکاری خود به این جماعت را پرداخت کنند. نکته مهم این بود که این جماعت برخلاف شعارهایی که میداد هیچ توفیقی در کشورداری نداشت.
🔻قرار نیست اینجا مباحث فکری و اندیشهای داشته باشیم، اما اشاره کردن به این مساله که اگر در ترکیه هنوز حزب وابسته به اخوان المسلمین در قدرت است نه به واسطه ایدههای دولتداری این جریان است، بلکه به واسطه بستری است که در ترکیه وجود داشته و عدالت و توسعه ترکیه در آن به کشورداری میپردازد. برای همه مشخص است که هر چه زمان گذشته و میزان مداخله اردوغان به عنوان رهبر این حزب در تغییر قوانین ترکیه بیشتر شده، از قدرت و نفوذ حزب عدالت و توسعه هم کاسته شده و مهمتر از همه، مشکلات اقتصادی و شکافهای سیاسی در ترکیه بیشتر شده است.
🔻شکست اسلام سیاسی اخوانی در تشکیل دولت بر همه مشخص شده است و هر چه زمان میگذرت بیش از پیش روشن میگردد این جریان که در یک فرصت طلایی و تاریخی توانست به صورت همزمان در چند کشور قدرت را به دست بگیرد، چرا به همان سرعت شکست را متحمل شد. اگر هماکنون در ترکیه انتخابات آزاد برگزار شود، شک نداشته باشید که میزان آرای حزب عدالت و توسعه ریزش سنگینی کرده و حتی در انتخابات پیشین هم حزب آقای اردوغان با دست بردن در آرا و بگیر و ببندها موفق شده بود حضورش در قدرت را ادامه دهد و این موضوع ترس بزرگ آنها برای آینده است.
🔻اخوانیها علاوه بر شکست از ملتها در حوزه ماندگاری در سطح قدرتهای منطقهای هم دچار شکست شدهاند. صحبتهای چند وقت گذشته اردوغان مبنی بر اینکه «بدون اجازه ترکیه هیچ تصمیمی در منطقه گرفته نمیشود»، ناشی از موفقیت نیست بلکه نشانهای از یک شکست عمیق است. بر خلاف گفته او که چند روز بعد از گفتن این سخن از قدرت بیمانند «ترکیه در منطقه» و حضور نظامیاش در «سوریه، لیبی، قرهباغ و عراق» گفت، هیچکدام از این حضورها بدون چالش عمیق نبوده است. مساله مهم این است که ترکیه از رقبایش در جریان اهل سنت شکست تلخ و سنگینی خورده است.
🔻چند ماهی است که اردوغان در تلاش است تا به هر شکل ممکن روابطش را با دشمنان چندین سالهاش بهبود ببخشد. از مصر و عربستان گرفته تا امارات و آلخلیفه در مجمعالجزایر دیلمون. اما با همه رفت و آمدها، با همه تلاشها، رایزنیها و حتی امیدواریها تاکنون در این زمینه توفیقی به دست نیامده است. تلاشهای مکرر دستگاه اطلاعاتی و دیپلماسی ترکیه برای رایزنیهای پشت برده جهت بهبود این روابط تا به امروز جز شکست و ناکامی چیزی به همراه نداشته است. در طول روزهای گذشته شاهد دور جدیدی از این کشمکشها هستیم.
🔻در حالی که دولت اردوغان مدام از بهبود روابط میگوید، اما شروطی که مصریها برای این روابط گذاشتهاند چنان سخت و پیچیده است که پذیرش هر کدام از آنها برای اردوغان مانند نوشیدن جام زهر است. تحویل 15 تن از اعضای اخوان المسلیمن که در مصر تحت تعقیب هستند، خروج نظامی از سوریه و به ویژه لیبی. این سه مورد شاید علنیترین موارد باشد هر چند خواستههای دیگری نیز وجود دارد. هر چه هست، ترکیهی اردوغان میخواهد به انزوای منطقهایش پایان دهد و دوباره به بازار بزرگ مصر، عربستان و سایر کشورهای عربی دست پیدا کند ولی این طرفها حاضر نیستند دوباره در مورد اردوغان ریسک کنند. مصریها این روزها مدام میگویند که اردوغان یک یهودیزاده اهل گرجستان است و نمیشود به او اعتماد کرد!
@syriankhabar
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عرض کرده بودم: گر جان بدهد سنگ سیه لعل نگردد / با طینت اصلی چه کند بد گهر افتاد...
جان به جان طالب جماعت کنید، همین هستند... تا دیروز حق داشتند علیه حکومت سلاح به دست بگیرند و آدم بکشند اما امروز هر کسی حق انسانی خود را بخواهد در مقابل دین خدا (تف بر شما با این تفسیر از دین خدا که انسان را اینگونه بنده خود میدانید نه بنده خدا) بایستد خونش مباح است.
البته این همان چیزی است که مردم این کشور خودشان خواستند و نکته مهمتر آنکه از همین قشر جماعت ما در همین کشور خودمان هم داریم، ولی چون رهبری مملکت ما آگاه، روشن و دقیق است این گروه جرات سربلند کردن ندارند. تعریف این جماعت از اسلام شاید به درد هزار سال پیش میخورد اما در دنیای امروز همین به حساب طلبه را اگر زنده ماند چند سال دیگر ببینید که اگر همه چیزش تغییر نکرده، سوراخ موش را به چند میخرد!!
@syriankhabar