14.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بر اساس این ویدیو یک گله از عناصر نظامی رژیم باکو بر خلاف تعهدات پیشین و همچنین قوانین بینالمللی به خاک ارمنستان حمله کرده و در حال پیشروی در مناطقی از جنوب شرق این کشور هستند. گفتگوی امروز صبح نخست وزیر ارمنستان با رئیس جمهوری کشورمان و تاکید آقای رئیسی بر پایبندی دولت به مواضع و سخنان فرماندهی کل قوا مبنی بر تاریخی بودن مرزهای ایران و ارمنستان و تغییرناپذیر بودن این مرزها نشان میدهد ما وارد یک پروسه جدید و بسیار خطرناک شدهایم که صرفاً با تدبیر و سرعت عمل قابل حل و فصل است.
@syriankhabar
در موضوع رژیم باکو خطرناکتر و بسیار بدتر از خود علیف و دار و دستهاش سفیر ایران در شمال ارس است. متاسفانه با وجود هشدارهای بسیار زیاد، درخواستهای متعدد و اشتباهات فاحش و خرابکاری متعددی که آقای سفیر در طول این چند سال کردهاند هنوز در باکو حضور دارد. او چند هفته پیش در گفتوگویی مدعی شده بود که ایران هیچ مخالفتی با ایجاد کریدور زنگزور ندارد! در حالی که رهبر انقلاب در دیدار با رئیس جمهور روسیه تاکید کردند که ایران با هرگونه تغییر در این منطقه مقابله خواهد کرد.
روزگاری همه خواهند فهمید ما چه نوشتهایم و چه گفتهایم. متاسفانه بزرگترین و بدترین ضربات را همین جماعت کت و شلواری به مملکت زده و میزنند. اینکه چرا دولت آقای رئیسی تا به امروز فکری برای عوض کردن این بابا که کارنامهای به شدت ضعیف و پر از خرابکاری دیپلماتیک داشته نکرده خود سوالی است که همینجا مطرح میکنیم. اگر قرار است واقعا در باکو سفیر داشته باشیم باید فردی قدرتمند، وطندوست، ایرانگرا، شیعه سفت و سخت و در نهایت کسی باشد که خیلی ساده منحرف نشود و در زمین دشمن بازی نکند... باید چنین فردی را پیدا کرد و فرستاد...
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
12.3M
نگاهی به حضور پهپادهای ایرانی در نبرد اوکراین. در این گفتار به دلایل چهارگانهای که روسها سرانجام از ایران پهپاد خریدند اشاره کردهایم.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
19.21M
نگاهی به تحولات قفقاز جنوبی
در این گزارش به بررسی دلایل و عواملی که باعث شد ارتش باکو به ناگهان به خاک ارمنستان یورش ببرد، پرداخته و همچنین سیاستها و مواردی که در مورد ایران در رابطه با این رویدادهای مهم و حساس مطرح است را مورد اشاره قرار دادهایم.
@syriankhabar
✴️ سه گزینه پیشروی مقتدا صدر پس از اربعین
🔸موضع گیری اخیر همپیمانان سنی و کُرد مقتدی صدر، رهبر جریان صدر و مخالفت آنها با استعفا از پارلمان عراق گزینههای پیشروی صدر را محدود کرد و اکنون احتمال ازسرگیری تظاهرات و یا ورود به مذاکرات با چارچوب هماهنگی شیعیان مطرح شده است. این درحالی است که چارچوب هماهنگی همچنان با تاکید بر نامزدی محمد شیاع السودانی برایت تصدی پست نخست وزیری همچنان پیامهای منفی را با این اقدام برای رهبر جریان صدر ارسال میکنند و همین مسئله درواقع مانعی در مسیر ورود او به روند گفتوگو است.
🔸اکنون توجه همه به ابتکارعملهای پیشنهادی پس از اربعین است و درصورت عدم توافق و سازش احتمال شکلگیری درگیری و تنش در عراق مطرح است. از زمان استعفای نمایندگان جریان صدر از پارلمان در ژوئن گذشته و اینکه مقتدی صدر اعلام کرد دو شریک او در ائتلاف «نجات میهن»، یعنی مسعود بارزانی، رهبر حزب دمکرات کردستان و محمد الحلبوسی، رئیس پارلمان، که بزرگترین فراکسیون سنی در پارلمان را رهبری میکند، مخیر به انتخاب هستند، به نظر میرسید که ائتلاف سه جانبهای که در پی آخرین انتخابات پارلمانی تشکیل شده بود، فروپاشیده است، اما درواقع صدر به تداوم این ائتلاف چشم دوخته است و به همین دلیل بود که محمد صالح العراقی، (اکانت پوششی شخص مقتدا صدر) اخیرا در توییتی نوشت: «اگر همپیمانان اهل تسنن و کُرد ما از پارلمان استعفا دهند امکان انحلال آن وجود دارد.» اما نشست اخیر بارزانی و الحلبوسی در اربیل در واقع این درخواست را مستقیما رد کرد و همین مسئله به معنای پایان راه این ائتلاف سه جانبه است.
🔸پس از آنکه تلاشهای مقتدی صدر برای انحلال پارلمان از طریق تظاهرات و یورش حامیانش به پارلمان راه به جایی نبرد، اکنون به نظر می رسد که وی گزینههای محدودی را پیشرو خواهد داشت و به طور کلی میتوان گفت که وی سه گزینه بیشتر ندارد.
۱) گزینه نخست ازسرگیری تظاهرات و کشاندن حامیان به خیابانها است که در این صورت صدر وارد یک نبرد غیر مطمئن خواهد شد و در این صورت احتمال شکلگیری درگیری شیعی – شیعی مطرح خواهد شد.
۲) گزینه دوم در چشم پوشی از برخی خواستهها و پذیرش گفتوگو با چارچوب هماهنگی و دیگر طرفهای و احزاب سیاسی عراق است.
۳) گزینه آخر نیز پایبندی به تصمیمش در کناره گیری از دنیای سیاست نه در حرف؛ بلکه در عمل است.
🔸این درحالی است که العراقی در توییت مذکور گزینه بازگشت به پارلمان حتی درصورت حکم دادگاه عالی فدرال عراق به نفع بازگشت نمایندگان جریان صدر به پارلمان را رد کرد. آنگونه که صحنه هماهنگی میان بارزانی و الحلبوسی نشان میدهد؛ ائتلاف سه جانبه نجات میهن به یک ائتلاف دوجانبه تبدیل شده است و آنها درصدد هستند تا از این اختلافات برای به دست آوردن دستاوردهایی برای کُردها و اهل تسنن از جمله دستاوردهایی که به تغییر موازنه قوا در عراق و حتی فراتر از آن، تحقق جاهطلبیهایی نظیر جدایی طلبی منجر خواهد شد، سوءاستفاده کنند.
🔸اکنون سؤال این است: آیا موضع جدید بارزانی و الحلبوسی میتواند حفرهای در دیوار روند سیاسی و به دور از صدر ایجاد کند؟ این ممکن است خواسته و هدف هر دوی آنها از این هماهنگی باشد؛ چراکه آنها در وهله نخست و زمانی که معتقد بودند صدر میتواند دولت تشکیل دهد با هدف به دست آوردن منافع خود به واسطه صدر با وی وارد ائتلاف سه جانبه شدند و امروز و پس از آن که مطمئن شدند برنامههای مطرح شده توسط صدر به سختی می تواند محقق شود، ممکن است که برای اجرای همین تاکتیک در روابط با چارچوب هماهنگی تلاش کنند.
🔸در هر دو صورت، بارزانی و الحلبوسی مشغول بازی با اختلافات میان جریان صدر و چارچوب هماهنگی هستند که میتواند به تعمیق شکاف میان آنها منجر شود. از سوی دیگر، نزدیکان الحلبوسی بر امتناع از خروج از پارلمان، به عنوان تلاشی برای جلوگیری از تسلط چارچوب هماهنگی بر روند سیاسی تاکید دارند و «وائل حازم» کارشناس مسائل سیاسی عراق در این باره به الاخبار گفته است: ائتلاف «حاکمیت» به رهبری خمیس الخنجر و حزب دموکرات کردستان عراق خوب میدانند که چارچوب هماهنگی درصورت کناره گیری نمایندگان آنها از پارلمان همان موضعی را اتخاذ خواهد کرد که در واکنش به استعفای نمایندگان جریان صدر اتخاذ کرد و اقدام به معرفی جایگزین برای آنها کرد و در صورت انجام این اقدام این چارچوب هماهنگی خواهد بود که ریاست پارلمان را به دست خواهد گرفت و بدون مخالفت هیچ طرفی اقدام به تشکیل دولت خواهد کرد.
@syriankhabar
برای آنکه حامیان و دلسوزان آقای سفیر کبیر!! ایران در باکو را بشناسید به نوشته این بابای پانترک نگاه کنید!! اول که برای آقای دکتر ولایتی و مجموعه دانشگاه آزاد متاسفم که اینها را به عنوان مدرس دانشگاه راه داده و دارند ذهن و فکر بچههای مردم را به نفع جریان فاشیستی و مخرب و ضدایرانی پانترک شستشو میدهند و دیگر آنکه، همین جماعت برای امثال عباس موسوی تبلیغ میکنند و از او حمایت.
این طرف خدا را شکر اسم من را هم نمیداند و البته خیلی خوشحالم که از نوشتههای کانال این همه عصبانی است و عنوان زیبای «ایرانشهری» را به کانال داده است. اما جهت اطلاع این دربهدرِ صحرای گبی و بیابانهای مغولستان باید بگویم که گندهتر از شماها را هم در این مملکت ادب کردم و گوش و بینی بریدیم و شبانه از کشور رماندیم... گله گله فراری دادیم.
کار عباس موسوی هم تمام است و باید به زودی غزل خداحافظی را برای الهام جانش بخواند و بیاید یک گوشه وزارتخانه چپقش را چاق کند...
@syriankhabar
🔴اردوغان عذر تروریستهای سوری را هم خواست!!
🔹یادتان هست چند وقت پیش در ضمن گزارشی گفتم که برای بقا در قدرت و حفظ آن اردوغان ناموس خودش را هم چوب حراج میزند و در این مورد با هیچکس تعارف ندارد؟! حدود سه ماه پیش در خبری نوشتم که رئیس جمهور ترکیه از دوستان و همراهان اخوانی سابق خودش که عمدتاً مصری بودند خواسته تا هر چه سریعتر خاک ترکیه را ترک کرده و حتی رسانههایی که این جریان مدیریت میکردند را هم تعطیل کرده و شبکه تلویزیونی آنها هم پس از تصمیم به اخراج این افراد منحل شد!
🔹پس از آن، در راستای برقراری روابط با رژیم صهیونیستی بود که اردوغان از اعضای جنبش حماس که چند سالی بود از دمشق راهی استانبول شده بودند هم خواست تا هر چه سریعتر خاک ترکیه را ترک کنند. تعداد اعضای حماس که ناچار به ترک ترکیه میشدند کم نبود، اما بالاخره هزینه اعتماد به اردوغان زیاد است و هر طرفی که باید با او معامله کند، این هزینهها را هم در نظر بگیرد. گروهی از اعضای حماس راهی قطر شدند و گروهی هم به صورت چراغ خاموش به سوریه و یک کشور دیگر رفتند و تعداد دیگری که ماندهاند هم باید به زودی جایی برای خود پیدا کنند و همه در تلاش هستند تا دوباره در دمشق جایی برای خود بیابند.
🔹پشت پا زدن اردوغان به دوستان و متحدان قدیمی خود حالا یک بعد جدیدی پیدا کرده است. او که بهار سال گذشته از تروریستهای اویغور خواست تا خاک ترکیه را ترک کنند و آنهایی را هم که در سوریه برای اهداف اردوغان میجنگیدند توسط جبهه النصره دستگیر شده، رهبرانشان زندانی و اعضای خانواده همگی به ترکیه گسیل شدند حالا با یک موضوع جدید مواجه شدهاند. از زمانی که خبرهایی مبنی بر عزم اردوغان برای بهبود روابط با حکومت سوریه به گوش میرسید، تن و جان تروریستهای دستپرورده او میلرزید که کی نوبت به آنها میرسد.
🔹اگر در خاطرتان باشد، برخی از اعضای این گروههای مسلح تروریستی که در شمال سوریه حضور داشتند پس از سخنان مولود چاووش اوغلو مبنی بر تلاش برای حل اختلافات با سوریه مقابل پایگاههای غیرقانونی ارتش اشغالگر ترکیه تجمع کرده و این اقدام دولت اردوغان را محکوم کردند. هر چند مقامات دولت ترکیه مدعی شدند که داستان به آن شکلی نیست که این افراد تصور میکنند ولی امروز تحولات و خبرها نشان میدهد که حقیقت همان چیزی است که رسانههای وابسته به تروریستها مینوشت و ترس آنها واقعی بود.
🔻حالا خبرها حاکی از آن است که دستگاه اطلاعات ترکیه به اعضای ائتلاف مخالفان سوری تاکید کرده باید تا پیش از پایان سال جاری میلادی خاک ترکیه را ترک کنند. منابعی که این خبر را به اسپوتنیک دادهاند میگویند: این بیانیه بسیار مهم برای ائتلاف مخالفان سوری که ترکیه را مرکز فعالیتهایش قرار داده، پس از آن منتشر شد که اخیرا در ترکیه تصمیم سیاسی برای همگرایی سوریه-ترکیه با نظارت روسیه گرفته شد. دولت رجب طیب اردوغان تصمیم گرفت طبق یک جدول زمانی که نهایت مهلت آن پایان سال جاری میلادی است تمامی دفاتر ائتلاف مخالفان سوری در ترکیه را تعطیل کرده و پشتیبانی مالی از اعضای این ائتلاف را متوقف کند.
🔻به گفته منابع یاد شده، از طریق دستگاههای امنیتی ترکیه به تعدادی از اعضای ائتلاف مخالفان سوری اطلاع داده شد باید مکان دیگری را خارج از خاک ترکیه برای انجام فعالیتهای سیاسی ویژه خود پیدا کرده و تمامی فعالیتهای سیاسی و رسانهای مربوط به ائتلاف را حداکثر تا پایان سال جاری میلادی متوقف کنند. به آن دسته از اعضای ائتلاف که تابعیت ترکیه و یا اقامت دائم دارند، اجازه داده خواهد شد در ترکیه بمانند اما نمیتوانند هیچ گونه فعالیت سیاسی یا رسانهای داشته باشند. در واقع اعضای ائتلاف، کار بررسی دیگر گزینهها در برخی کشورهای حوزه خلیج (فارس) را جهت افتتاح دفاتر خود آغاز کردهاند.
🔹این خبر مانند پتک بر سر تروریستها فرود آمده و اگر آنگونه که اسپوتنیک نوشته، حقیقت داشته باشد، وضعیت اردوغان بسیار شکننده است و او دچار بحرانی عمیق شده است. با توجه به سوابق اردوغان، انتظار چنین رفتاری از وی میرود و او هیچوقت نسبت به متحدان و دوستان خود وفادار نبوده و تا زمانی با آنها دوست است که احساس نیاز میکند، اما این تروریستها اگر قرار است کار و بساط خود را تعطیل کنند، دقیقا باید دست به چه کاری بزنند؟ آنها به جز قطر، دیگر به کدام کشور میتوانند فرار کنند؟ آیا به غیر از خاک خود سوریه که فعلاً دست تروریستهای القاعده افتاده و آن بخشی که توسط ارتش ترکیه و متحدان تروریستش اشغال شده، جایی هم هست؟
@syriankhabar
همزمان با سفر وزیر خارجه امارات به اراضی اشغالی فلسطین برای شرکت در جلسه دومین سالگرد علنی شدن روابط قدیمی این شهرک عرب نشین حاشیه خلیج فارس با صهیونیستها، سیف الزعابی سفیر جدید امارات متحده عربی در ایران به دیدار امیرعبداللهیان وزیر خارجه رفت.
منافقتر و بیشرفتر از صهیونیستها، اولاد زاید هستند...
@syriankhabar
روز گذشته در این گزارش نوشتیم که بسیاری از اعضای حماس از ترکیه راهی سوریه شده و اکنون در دمشق ساکن هستند چند ماهی است که به صورت چراغ خاموش در پایتخت سوریه حضور پیدا کردند. به دلیل آنکه قطریها تحت فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی جرات پناه دادن و راه دادن به اعضای حماس که توسط اردوغان در راستای بهبود روابط با رژیم صهیونسیتی را نداشتند بهترین و نزدیکترین منطقه و شهر را دمشق دیدند؛ حالا جنبش حماس با صدور بیانیهای تایید کرده که روابط خود با سوریه را به صورت کامل برقرار کرده و پس از ۱۱ سال بار دیگر دفتر سیاسی این جنبش در دمشق بازگشایی شده است...
@syriankhabar
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پس از چند هفته شناسایی توسط پهپادهای ایرانی، نیروی هوایی روسیه و یگان موشکی ارتش سوریه در عملیاتی مشترک یکی از بزرگترین و بیسابقهترین ضربات را به زیرساختهای گروهکهای تروریستی در استان ادلب وارد کردند. تروریستهای القاعده که با کمک قطر و همچنین کمکهای فنی ترکیه و با نظارت رضایت افسران انگلیسی و اروپایی موفق شده بودند تاسیسات و زیرساختهای قابل توجهی در حوزه پهپادی و ساخت انواع تجهیزات برپا کنند در یک رشته عملیات هوایی و موشکی از دست دادند. در این حملات دقیق و بسیار مهم عناصر القاعده که در ترکیه دورههای استفاده از پهپاد را دیده بودند همگی کشته و تعدادی زخمی شدند. رسانههای وابسته به تروریستها حاضر به پوشش این عملیات هوایی که ضربات درناک و سختی خوردند نشدهاند و صرفاً به این بسنده کردند که جنگندههای روسی بار دیگر بر خلاف تعهد به آتشبس ادلب بمباران کردهاند در هر حال این حمله در میان خوش باوری تروریستها به سرگرم بودن روسیه به جنگ در اوکراین نشان داد که نیروی هوایی این کشور توان و ظرفیت قابل توجهی را برای مقابله با تروریستهای تکفیری در سوریه مستقر کرده است.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای درک میزان محبوبیت!! ملکه انگلیس در نزد مردم این کشور این ویدئو را نگاه کنید؛ دسته گلهایی که گفته میشود مردم انگلیس (حال اگر خود درباره سلطنتی این دسته گلها را نخریده باشد و به نام مردم در ورودی کاخ باکینگهام قرار نداده باشد) برای مرگ ملکه فرستادند را با دسته گلهایی که ۲۵ سال پیش پس از مرگ دایانا همسر وقت چارلز، مردم این ارسال کردند مقایسه کنید....
این نکته را هم باید اضافه کنم که در طول روزهای گذشته سایتهای مختلف خبری و همچنین باشگاههای ورزشی و نهادهای دولتی انگلیس بخش کامنتهای خود را به صورت کامل بستند، چراکه مردم این کشور به شکل بسیار ویژه و قابل توجهی نسبت به مرگ ملکه «محبوب»!! خود ابراز ارادت کرده بودند. بدون شک مداخلهها و فتنهگریهای دربار انگلیس از چشم مردم این کشور دور نمانده است و دایانا نیز با توطئه درباریان کشته شد...
@syriankhabae