در طول چند سال گذشته و با گسترش فضای مجازی یک چیزی در این فضا شکل گرفته با عنوان «مطالعات»! مثلاً مطالعات عراق، مطالعات عمان، کویت، عربستان، قفقاز، هند، ترکیه و «خاورمیانه» که به وسیله یک دانشجو یا یک فرد اصولاً بیربط، راه افتاده است. نفس این کار بد نیست، به ویژه اینکه وقتی به شکل کاملاً منفرد در مورد یک کشور اقدام به نوشتن و تحلیل شود.
دوستی از یکی از همین کانالها ویدیویی برای من فرستاد در مورد سردار رضا شهلایی که گفته می شود از طرف ایران در یمن ماموریت دارد. این ویدئو به وسیله یک رسانه عربی و بر اساس اطلاعات یک نشریه فرانسوی تهیه شده است. متاسفانه ادمین کانال بدون آن که بخواهد این ویدئو را تجزیه و تحلیل کند، درستی مطالب آن را برای مخاطبش راستی آزمایی کند اقدام به انتشارش کرده است.
این ویدئو از اول تا آخرش پر از اطلاعات اشتباه است مثلاً همین عکس که در این ویدیو کار شده و نماینده جهاد اسلامی در ایران را به جای سردار شهلایی جا زده است! به همین دلیل پیش از آنکه یک ویدئو یا خبر از جای دیگری منتشر شود، ضرورت دارد تجزیه و تحلیل شود نه این که چشم و گوش بسته محتوای بیگانه بازنشر شود.
@syriankhabar
✴️برباد رفتن طرح انگلیسی اقالیم ششگانه یمن
🔸اگر در کانال اخبار سوریه اقلیم های یمن را جستجو کنید به گزارش مشروح و مفصل در این مورد خواهید رسید که اگر اشتباه نکنم در دو بخش خدمت شما ارائه کردم. با این حال دانستن طرح اقلیمهای ششگانه من به اینکه هر اقلیم شامل چه استان هایی است ضروری است تا بهتر و بیشتر نسبت به تحولات یمن آشنایی پیدا کنیم.
🔸طرح اقلیم بندی کردن یمن در راستای تشکیل یک حکومت فدرال طراحی انگلیسیها بود که باید یمن را از داشتن یک حکومت قدرتمند مرکزی به پایتختی صنعا محروم میکرد تا اختلافات و درگیریهای همیشگی در آن جریان داشته باشد و سعودی، آمریکا و انگلیس بتوانند از موقعیت راهبردی این کشور نهایت بهره برداری را داشته باشند. آنها امیدوار بودند با تقسیم یمن به ۶ قدرت یا ۶ دولت فدرال برای همیشه این کشور را درگیر بحرانهای دائمی کنند.
🔸عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی یمن فوریه ۲۰۱۴ براساس خروجیهای کنفرانس گفتوگوی ملی، ساختار نهایی دولت فدرال آینده این کشور را اینگونه تصویب کرد که متشکل از شش اقلیم؛ دو اقلیم در جنوب و چهار اقلیم در شمال یمن باشد. از همان ابتدا هم مشخص بود که این تقسیم بندی در دل خود مشکلات بسیاری را دارد که در گزارش پیشین به برخی از آنها اشاره کردم. این ساختار فدرال به گونه ای طراحی شده بود که برخی از استانهای واقع در جغرافیایی یمن شمالی و جنوبی سابق با هم ادغام شده و از همگرایی قبایل پراکنده در این استانها جلوگیری شود.
🔸طبق ساختار مذکور، اقلیم «حضرموت» به مرکزیت «المکلا» شامل استانهای المهره، حضرموت، شبوه و سقطری میشود و توافق شده است که اقلیم عدن نیز به مرکزیت خود عدن از استانهای عدن، أبین، لحج و الضالع تشکیل شود. در رابطه با اقلیمهای شمال یمن نیز اقلیم «سبأ» به مرکزیت مأرب شامل استانهای البیضاء، الجوف و مأرب است. همچنین اقلیم «الجند» به مرکزیت تعز دربرگیرنده استانهای تعز و إب است. در همین راستا، توافق شده است که اقلیم «تهامه» به مرکزیت الحدیده هم از الحدیده، ریمه، المحویت و حجه تشکیل شود و اقلیم «آزال» به مرکزیت صنعا نیز شامل صنعا، صعده، عمران و ذمار باشد.
🔸در گزارش بعدی خدمت شما خواهیم گفت که چگونه ارتش و کمیته های مردمی این طرح استعماری را به شکل کامل نابود کردند و چرا عملیاتهای بنیان مرصوص و فأمکن منکم باعث وحشت سعودیها اماراتیها انگلیسیها و آمریکاییها شده با آنها تلاش میکنند تا به هر شکل ممکن و با هر ترفندی حقوقی مانع از اجرایی شدن و موفقیت تدابیر دولت نجات ملی یمن گردند.
@syriankhabar
یادتان هست چند روز پیش در یک توییت گفتم که به زودی خواهیم دید چه کسی گرفتار خواهد شد؟ آن روزی که ترامپ سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به صورت تمسخرآمیزی گفتند اگر ایران بخواهد ما پزشکان خوبی داریم که میتوانیم برای کمک به این کشور اعزام کنیم، آیا فکرش را هم میکردند که در یک روز ۱۴ هزار آمریکایی تست کرونای آنها مثبت شود؟
وقتی نوشتم که «آه» ایرانیها بدون شک دامن مقامات کاخ سفید را خواهد گرفت و آنها روزگارشان سیاه خواهد شد، کسی فکرش را هم میکرد؟ وقتی وزیر امور خارجه آمریکا فرصت طلبانه پیشنهاد حمله به ایران در روزهای گرفتاری و مبارزه ملت تحت تحریم ایران را به ترامپ میداد، آیا چنین روزی را میدید؟
آمریکا افسارگسیخته در حال تاختن در حوزه ابتلا به کروناویروس است. اگر به همین منوال مسیر ادامه پیدا کند به زودی شاهد پیشی گرفتن آمریکا از ایتالیا خواهیم بود و تا چند روز دیگر نیز آنها چین را پشت سر خواهند گذاشت. حالا باید دید که آیا ترامپ همچنان برای دنیا نسخه می پیچد یا نه...
@syriankhabar
وزیر دفاع روسیه به همراه هیئت عالی رتبه نظامی این کشور راهی دمشق شد و رئیس جمهور وزیر دفاع و سایر مقامات سوری دیدار و گفتگو کرد در این مذاکرات در مورد دو پرونده مهم این کشور یعنی و شرق سوریه بوده است.
@syriankhabar
🔴 روایت سخنگوی ارتش یمن از تلفات سعودیها و اماراتیها در پنج سال جنگ
🔸به مناسبت ششمین سال تجاوز اعتراف سعودی اماراتی به یمن، سخنگوی نیروهای مسلح این کشور، نشست خبری برگزار کرد. آنچه در ادامه می خوانید بخشی از سخنان سرتیب یحیی سریع است:
🔺نیروهای مسلح یمن موفق شدند با حمله وحشیانه خصمانه ائتلاف متجاوز سعودی مقابله کنند. مردم یمن و قبایل مختلف به اتخاذ اقدامات لازم برای تضمین موفقیت مقابله با تجاوز عربستان کمک کرد. ائتلاف متجاوز سعودی تا چهاردهم مارس جاری بیش از 257 هزار حمله هوایی به یمن انجام داده است. جنگندههای ائتلاف متجاوز سعودی در سال پنجم تجاوز عربستان 6657 حمله هوایی انجام دادند که از این تعداد 1225 حمله طی سه ماه گذشته صورت گرفته است.
🔺بر اثر این حملات وحشیانه هزاران نفر از مردم عزیز ما به شهادت رسیده و دهها هزار نفر نیز زخمی شدند و خسارتهای بسیار سنگینی به زیرساختهای یمن وارد شد. میلیونها یمنی به شکل مستقیم و غیر مستقیم از حملات ائتلاف متجاوز سعودی و بمباران های وحشیانه و بی هدف مزدوران این ائتلاف و جنگ اقتصادی تحمیل شده به کشور آسیب دیدند. نیروهای مسلح یمن مأموریت دفاع و مقابله با تجاوز را در راستای عمل به وظیفه دینی و ملی خود در قبال مردم و کشور بر عهده گرفتند.
🔺توانمندیهای دفاعی ارتش یمن برای مقابله با تجاوزات دشمن افزایش یافته است؛ پدافند هوایی ارتش و کمیتههای مردمی یمن از ابتدای تجاوز بیش از 721 عملیات برای سرنگونی هواپیماهای دشمن و یا فراری دادن آنها انجام داد. پدافند هوایی ارتش و کمیتههای مردمی یمن از ابتدای تجاوز عربستان موفق شد بیش از 371 فروند هواپیما و جنگنده و بالگرد آپاچی دشمن را سرنگون کند. در طول سالهای تجاوز به یمن سامانههای جدید دفاع هوایی وارد خط نبرد شد و تلاش برای توسعه سامانههای دیگر ادامه دارد.
🔺 توانمندی نیروی دریایی ارتش هم در این سالها افزایش یافته است. نیروی دریایی و دفاع ساحلی از ابتدای تجاوز تاکنون بیش از 29 عملیات منحصر به فرد برای هدف قرار دادن کشتیها و قایق های دشمن انجام داد. نیروهای ما موفق شدند تعدادی از کشتیهایی را که آب های منطقه ای یمن را نقض کرده بودند توقیف کنند.
🔺خسارت های وارده در صفوف ارتش متجاوز بیش از حد تصور است، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن از ابتدای تجاوز عربستان بیش از 8487 تانک، خودروی نظامی، نفر بر، خودروی زرهی و بولدوزر دشمن را منهدم کردند. یگان تک تیراندازان ارتش و کمیتههای مردمی یمن هزاران عملیات علیه ائتلاف متجاوز سعودی و مزدورانش انجام دادند.
🔺 درگیریها از سال 2015 میلادی تاکنون منجر به کشته شدن بیش از 10 هزار افسر و نظامی سعودی و اماراتی شده است. تعداد کشتههای عربستان در این جنگ بیش از چهار هزار نفر است. در این جنگ بیش از 4200 افسر و نظامی سعودی کشته شدند. شمار کشتههای اماراتی بیش از آمار رسمی مقامات این کشور است، بیش از 1240 نظامی اماراتی کشته و زخمی شدند که ابوظبی تنها به 120 تن از آنها اعتراف کرده است. تعداد تلفات در بین صفوف مزدوران دخیل در جنگ از جمله سودانیها قابل توجه بوده است. از سال 2015 تاکنون بیش از 8 هزار مزدور سودانی کشته و زخمی شدند.
🔺 بیش از 1067 موشک بالستیک به اهداف ائتلاف متجاوز سعودی در داخل و خارجی یمن شلیک کردیم»، هزار موشک بالستیک ما پایگاههای دشمن و تاسیساتش را طی پنج سال نبرد در هم کوبید و دشمن باید منتظر همین تعداد و حتی بیشتر از آن در مدتی بسیار کوتاه باشد. یگان پهپادی ارتش و کمیتههای مردمی یمن از ابتدای تجاوز عربستان 4116 عملیات نظامی انجام داد.
🔺 خسارتهای وارده به دشمن در ابعاد اقتصادی بسیار زیاد است. بخش اقتصادی ائتلاف متجاوز سعودی در پی حملات موشکی و حملات پهپادی ارتش و کمیتههای مردمی یمن آسیب دیده است. ائتلاف متجاوز سعودی باید منتظر ضربات منحصر به فرد بیشتر ما باشد و این ضربات متوقف نخواهد شد مگر با توقف تجاوز و پایان محاصره. سامانه های موشکی جدید ما از لحاظ سرعت و قدرت تخریبی بسیار بیشرفته هستند.
@syriankhabar
من چند بار به دوستان وعده داده بودم که در کانال مطالبی را کار کنم اما به دلیل بیماری (گوش درد شدید) که چند روزیست امانم را بریده، نتوانستم آن گونه که باید و شاید قولم را عملی کنم و صرفاً در حد چند گزارش محدود برای اینکه اعلام حضوری کرده باشم، مطالبی را منتشر کردم. سعی می کنم موارد وعده داده شده را یکی یکی انجام دهم تا بیش از این بد قبول نشوم.
در پست بعد به چگونگی عملکرد انصارالله در نابودی طرح انگلیسی اقلیم بندی یمن اشاره خواهم کرد.
@syriankhabar
🔲اقالیم یمن، برخورد انصارالله با طرحی استعماری /۱
🔹همانگونه که در مطالب متعددی که راجع به یمن در کانال اخبار سوریه کار کرده ایم طرح اقلیم بندی یمن در شش اقلیمه گوناگون از سال ها بیشتر مطرح شده بود اما به دلیل قدرت حکومت مرکزی در دوره علی عبدالله صالح و دوران طولانی مدت حکومتش بر یمن به همراه وابستگی و سرسپردگی او به عربستان و کشورهای غربی محلی از اعراب برای نهایی شدن پیدا نکرد. در واقع آنچه که این طرح میبایست انجام دهد خود علی عبدالله صالح آن را انجام میداد بدون انکه نیازی به هزینه کردن پول و وقت در این مورد باشد.
🔹به عنوان مثال علی عبدالله صالح استانهایی مانند مهره و حضرموت را کاملاً عقب مانده نگهداشت و کمترین سرمایه گذاری و اقدامات توسعهای را در آنجا انجام نداد و این مسئله البته شامل استان شبوه هم میشد این مسئله باعث شد تا این سه استان از اواخر قرن گذشته به محل حضور و نفوذ جریان اخوانیها (حزب اصلاح) تبدیل شود چرا که اخوانیها بر پایه اعتراضات مردمی در این سطح استان موفق شدند برخی از قبایل آن را به سمت خود جلب و جذب کنند. البته مسئله دیگر در این مورد، قرار داشتن این استانهای پهناور در محدوده یمن جنوبی سابق قابل تحلیل است که علی عبدالله صالح برخلاف توافقی که با جنوبیها در دوران گفتوگوهای ملی کرده بود، حاضر به پرداختن به کارهای عمرانی در آنها نشد.
🔹با وجود آنکه یمن دارای ثروت خدادادی بینظیری بود و میتوانست با در پیش گرفتن برنامههای توسعهای مدون پس از اتحاد شمال و جنوب روی پای خود بایستد و از فقر موجود در این کشور کاسته شود، اما علی عبدالله صالح که برای تداوم قدرت خود و فرزندانش بر یمن نیاز به حمایتهای عربستان، انگلیس و آمریکا داشت با آنها هماهنگ بود. به عنوان مثال صالح هیچ وقت حاضر نشد پیشنهاد چینیها برای توسعه یکی از بنادر این کشور در ساحل دریای سرخ یا خلیج عدن را بپذیرد که میتوانست هزاران شغل در این کشور ایجاد کرده و یک رونق اقتصادی بی نظیر را شکل دهد.
🔹از سوی دیگر در دوره علی عبدالله صالح برخی مناطق خاص طرحهای سرمایه گذاری کوچک و بزرگی را به خود دیدند که البته در حد نیازهای طبیعی و آینده این کشور نبود و نمیتوانست جمعیت رو به رشد و جوان این کشور را منتفع کند. به عنوان مثال در حالی که استان مارب در شرق صنعا شاهد سرمایهگذاری های مختلفی برای تامین نیازهای پایتخت بود، در شمال صنعا استانهایی صعده و عمران حتی جاده مواصلاتی درستی نداشتند و شهر صعده حتی از یک بیمارستان برای مداوای سرپایی مردم را محروم بود. محرومیت بخشی برنامهریزی شده دولت صالح که با مشورت ریاض صورت میگرفت البته شامل استان مرزی مانند جوف هم میشد که من پیش از این در مورد آن توضیحاتی در کانال دادهام.
🔹اگر در مورد طرح اقلیمهای شش گانه یمن آنچه در بالا گفته شد را به عنوان پایه تحلیل در نظر بگیریم، شاید بهتر متوجه شوید که چرا انگلیسیها این طرح را پیشنهاد کردند و این طرح چگونه میتوانست اهداف و برنامه های ریاض، لندن و واشنگتن در یمن را به پیش ببرد. در واقع در این طرح که اساس آن بر پایه تعمیق اختلافات قبیله ای و جداسازی قبایل پراکنده در جغرافیای یمن قرار داشت یک مسئله بسیار مهم دیگر هم در آن نهفته بود. این مسئله چیزی نبود جز به جان هم انداختن استانهای برخوردار و کمتر برخوردار در آینده.
🔹همانگونه که در مطلب قبلی اشاره کردم به عنوان مثال قرار بود استانهای جوف، بیضاء و مارب در یک اقلیم «سبأ» قرار بگیرند! یا استانهای صنعا عمران، ذمار و صعده در یک اقلیم دیگر بنام «آزال»! اما اشکال این کار دقیقا در کجا قرار داشت. بر اساس طرح فدرالی، ما دیگر چیزی به اسم استان مأرب، بیضاء یا جوف به عنوان سه استان جداگانه نداشتیم، بلکه اینها یک استان میشدند یا یک دولت فدرال داشتند. در حالی که استان جوف و بیضاء که استانهای عقب مانده و دارای جمعیت کمتر و سطح فقر بالاتر باید با استان مارب که قطب اقتصادی و صنعتی یمن به شمار میرود، با هم کنار میآمدند!!
🔹این اتفاق در حالی روی می داد که وقتی استان مأرب در دوره علی عبدالله صالح چند طرح اقتصادی بزرگ مانند نیروگاه برق، پالایشگاه، صنایع گاز خانگی، صنایع بسته بندی و برخی موارد دیگر را به خود دید، قرار بود نیازهای پایتخت یمن را تامین کند حالا در نظر بگیرید که در اقلیم «آزال» آنها باید نفت و گاز و برق را به عنوان مثال به قیمت جهانی از اقلیم «سبأ» خریداری کنند و در اختیار مردم خود قرار دهند. اگر به اقتصاد استانهای صعده، ذمار، عمران و صنعا دقت کنید آنها منابع درآمدی به لحاظ کلان ندارند و جز کشاورزی که آن هم در حوزه درآمدی نمیتواند کفاف خرید گاز خانگی را هم از شرکت گازی که در استان مأرب قرار دارد، کند!!
@syriankhabar
🔲اقالیم یمن، برخورد انصارالله با طرحی استعماری /2
🔹در این میان یک مبحث دیگر هم مطرح میشود و آن نیز مباحث جمعیتی است. در حالیکه اقلیم سبأ روی هم رفته ۲ میلیون نفر بیشتر جمعیت ندارند، اقلیم آزادگل دست کم ۴ برابر آن جمعیت داشته و به لحاظ اداری و مدیریتی نیز توسعه یافتهتر از اقلیم سبأ هستند. این مسئله در مورد سایر اقلیم ها نیز کاملاً مشخص است. درمورد اقلیم حضرموت که شامل استانهای حضرموت، شبوه، مهره و جزیره سقطری میشود، در حالی که این سه استان رویهمرفته نیمی از مساحت یمن را در بردارد و بسیاری از منابع زیر زمینی این کشور نیز در این استان ها قرار داشته و صدها کیلومتر ساحل در اقیانوس هند دارند، از جمعیت بسیار کمی برخوردار هستند. در طرف مقابل، اقلیم «الجند» به مرکزیت تعز دربرگیرنده استانهای تعز و إب است که این دو استان روی هم رفته فقط 18 هزار کیلومتر مربع مساحت دارند، با این حال بیش از 5 میلیون نفر جمعیت را در میگیرند.
🔹از سوی دیگر باید به اقلیم «تهامه» به مرکزیت الحدیده دقت کرد. این اقلیم شامل چهار استان حجه، الحدیده، محویت و ریمه است. اگر به اقلیم «الجند» و «تهامه» روی نقشه دقت کنید، متوجه نکته ظریفی خواهید شد و آن هم محاصره دریایی اقلیم «آزان» است. همانگونه که گفته شد، اقلیم آزان متشکل از چهار استان زمار، صعده، صنعا و عمران است که قلب تپنده قبائل و جریانهای ملیگرا و وحدتطلب یمن بوده و تقریبا بیشتر کسانی که در قالب کمیتههای مردمی در کنار ارتش یمن در حال جنگ با ائتلاف سعودی-اماراتی و مزدوران داخلی آنها هستند از همین چهار استان برخواستهاند. محاصره دریایی قلب یمن برای آنکه از طرف سه دولت فدرال دیگر در محاصره قرار بگیرند خود مسالهای مهم است که بهنظر تا به امروز کمتر به آن پرداخته شده است. این در حالی است که اهالی استانهای برشمرده شده هر کدام ارتباطات بسیار زیادی با هم دارد.
🔹در ادامه، برای آنکه بدانید این اقلیمبندی حتی به مذاق مزدوران سعودی و امارات خوش نیامده و سران ریاض و ابوظبی هر کدام در این مورد نقطه نظرات خاص خود را دارند، بخشی از مطلبی را که چند ماه پیش یک روزنامه قطری در مورد اختلافنظرها میان اقلیمهای دستهبندی شده با دولت منصور هادی، منتشر کرده بود ارائه خواهیم داد و سپس بخش سوم این گزارش را خدمت شما منتشر خواهیم کرد. دولت مستعفی یمن به گونهای وانمود میکند که خواسته برخی استانها مانند سقطری و المهره برای تبدیل شدن به اقلیمی واحد و مجزا از اقلیم حضرموت را درک میکند. این طرح همچنین مورد حمایت کشور عمان است، مشروط بر اینکه نباید عربستان و امارات در مرزهای آن حضور داشته باشند. با این وجود عربستان نیز درصدد راضی کردن اهالی این دو استان برای توقف اعتراضات روز افزون علیه حضور خود در سقطری و به ویژه المهره است.
🔹ریاض به شورای المهره و سقطری وعده داده است که از گزینه آنها مبنی بر تبدیل این دو استان به یک اقلیم مستقل حمایت کند. این درحالی است که ریاض حضرموت را به سمتی سوق میدهد که به یک اقلیم مستقل تبدیل شود. به همین دلیل منصور هادی به دنبال بررسی تجزیه حضرموت به دو استان است؛ یعنی «حضرموت وادی» و «حضرموت ساحل»، به ویژه اینکه که وسعت کامل حضرموت ۱۹۳ هزار کیلومتر مربع از مجموع ۵۵۵ هزار کیلومتر مربع مساحت کل یمن را تشکیل میدهد و بخش عظیمی از ثروت این کشور در آنجا متمرکز شده است. اما درباره اینکه شبوه جزئی از اقلیم حضرموت باشد اختلاف نظر وجود دارد و نظر دیگری مبنی بر اینکه شبوه به اقلیم جدیدی ملحق شود نیز مطرح است. منابع مذکور معتقدند که امارات اهمیت زیادی برای این مسأله قائل نیست که حضرموت و شبوه یک اقلیم را تشکیل دهند و یا جزو دو اقلیم باشند بلکه مسأله مهم برای اماراتیها این است که حاکم اقلیم حضرموت چه فردی باشد.
🔹بنابراین، امارات از طریق شخصیتهای برجسته به دنبال ایجاد یک جنبش حضرموتی است که در رأس آنها «علی سالم البیض»، رئیس جمهوری اسبق یمن (سالهای ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۰) که در حال حاضر مقیم ابوظبی است، قرار داد تا او را به قدرت بازگرداند. اختلافات در دیدگاهها درباره اقلیمها به جنوب یمن خلاصه نشده و شامل شمال این کشور به ویژه اقلیم موسوم به تهامه نیز میشود. این اختلافات امارات را بر آن داشته تا خواستار جدایی مناطقی از اقلیم الجند شود که از إب و تعز تشکیل شده است. مناطق مورد نظر امارات شامل مناطق ساحلی تعز یعنی المخاء، ذوباب و باب المندب هستند که ابوظبی خواستار ایجاد یک اقلیم مستقل متشکل از مناطق مذکور تحت عنوان «اقلیم ساحل غربی» است. همانگونه که پیشتر هم گفتم، هدف از این اقدام به دست گرفتن مناطق ساحلی یمن توسط اماراتیها است. انشالله در بخش سوم مطالب جدیدی را ارائه خواهم کرد.
@syriankhabar
نقشه اقلیمهای ششگانه یمن بر اساس طرح انگلیسیها. این نقشه به خوبی بسیاری از مسائل و موارد را به شکل ناگفتهای میگوید و اصلا هیچ توجیهی برای ارائه طرح فدرالی اداره کردن یمن هم وجود ندارد.
دوستان عزیز، هدف از انتشار این مطالب، مطلع کردن شما از روندها و رویدادها در یمن است. ما تا زمانی که مسائلی که در یک کشور در جریان است را به خوبی ندانیم، خوب نمیتوانیم تحلیل کنیم.
من نمیدانم در این مسیر تا چه اندازه موفق بودهام، با این حال سعی خواهم کرد آنچه را که از طریق مطالعه و همچنین برداشتهای خودم به دست میآورم بدون هیچ کم و کاستی ارائه کنم.
هدفم خبرنوشتن نیست، بلکه در این سلسله مطالب هدف اصلی و مهم آشنا شدن «جزئی» با بخشی از مشکلات و مسائلی است که یمنیها در آغاز ششمین سال تجاوز عربی-غربی به کشورشان با آن مواجه هستند. امیدوارم که در این مسیر با دعای خیر شما، توفیق رفیق ما شود.
@syriankhabar
اگر کسی این مسئله را باور ندارد می تواند امتحان کند. یک بار نوشتم که ما باید کابل را هم به مدیترانه وصل کنیم و صرفاً در این مسیر تهران، بغداد، دمشق و بیروت قرار ندارند. اگر سران کاخ سفید فکر میکنند که میتوانند هر کاری دوست دارند در افغانستان کنند به شدت اشتباه می کنند.
وزیر امور خارجه آمریکا در سفرش به کابل به خوبی فهمید که دیگر حنای آمریکاییها نزد نوکر بی جیره و مواجبی بیمانند اشرف غنی هم رنگی ندارد. او نیز حاضر نیست به سادگی آن چه را که در این سالها به دست آورده در یک معامله با طالبان به درخواست امربکا از دست بدهد.
مخالفت اشرف غنی با آزادی پنج هزار نفر از زندانیان طالبان این نکته را به ما میگوید که او به خوبی از آینده توافق میان کاخ سفید و طالبان با خبر است و حاضر نیست مفت و مجانی نیروی رزمی در اختیار طالبان قرار دهد که با بدعهدی آمریکای ترامپ خیلی زود جنگ را شروع خواهد کرد. این وسط اگر قرار باشد دوستان ما له شوند، گرز هزار من سام نریمان به وقتش لشکرشکن خواهد شد.
@syriankhabar
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✴️ کار بزرگ فرزندان ایران
مردم ایران همیشه قدردان زحمات فرزندان خود در هر کجای این آب و خاک باشند، هستند. در این روزهای سخت که قرار است ما در خانه بمانیم آنها چند جبهه در جنگ ویروس جاسوس کرونا هستند. در کنار کادر درمانی که ما سپاسگزار آنها هستیم، نیروهای مسلح نیز در راستای وظیفه ذاتی خود که همان پاسداری از ایران عزیز و حفظ جان مردم شریف کشور است، مردانه پای کار آمدهاند تا نشان دهند که در روز واقعه آنها در کنار خانواده بزرگی به نام «ایران» قرار دارند.
حسب دستور معاون هماهنگ کننده ارتش، نیروی زمینی ارتش ایران در یک اقدام سریع باید یک بیمارستان و نقاهتگاه دو هزار تختخوابی در تهران بسازد، حالا که ۲۴ ساعت از آغاز کار گذشته با همت فرزندان شما در نیروی زمینی ارتش، ۶۰ درصد از این مرکز بیمارستانی و نقاهتگاه به پایان رسیده و با دعای خیر شما صبح روز چهارشنبه بازگشایی خواهد شد.
این اقدام مشتی محکم به دهان وزیرخارجه پست آمریکاست که مدعی شده بود کرونا باعث شده تا قدرت نیروهای نظامی ایران کاهش پیدا کند. او حالا خوب نگاه کند که هم موشکهای سپاه آماده شلیک است و هم کاردرمانی ارتش آماده خدمت به ملت.
@syriankhabar