شکر قهوه ای و خواص آن:
گاهی اوقات از آن به عنوان شکر خام یاد می شود. دلیل آن هم این است که در هنگام تولید فرایند غنی سازی بر روی آن انجام نمی گیرد. بر خلاف شکر سفید، شکر به صورت مستقیم از طریق عصاره نیشکر به دست می آید. به این شکل این ماده را حرارت می دهند سپس می گذارند در درجه حرارت خیلی پایین تا کریستالی شود.پروسه کریستالی شدن ماهها طول می کشد. مشخصه اصلی شکر قهوه ای رنگ قهوه ای آن و همینطور مزه خاصی است که دارد.دلیل این مزه هم این است.
شکر قهوهای به دلیل اینکه ویتامین B بیشتری دارد، پوست را در برابر اثرات ناشی از سن محافظت میکند و برای لایهبرداری پوستی و ریزش سریعتر بافتهای مرده پوست کمککننده میباشد.
شکر قهوه ای و بهبود گردش خون :
شکر بسیار سودمند است و برای سلامتی مناسب. شامل مقدار زیادی مواد معدنی است موادی که مورد نیاز بدن است. دیده شده که مصرف شکر باعث بهتر شدن گردش خون و همچنین افزایش تولید سلول های خونی و همینطور آسان کردن هضم و گوارش مواد غذایی شده است. مصرف شکر به زنانی که تازه زایمان کرده اند نیروی دوباره می بخشد.
شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی:
دهه هاست که مصرف یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر به جای عسل استفاده می کرده اند.
یاور آقا😍
سلامتی شما عزیزان بسیار برای ما مهم است...
#بدون_شرح
@t_kousar
کوله های سه تکه گلناز
کوله،جامدادی،جاساندویچی
جنس: سه لایه ، مخمل مبلی ونخ پنبه والیاف بی بافت
آستر داخل: تترون
قابل شتشو
قیمت:۸۸۰۰۰ت
#کوله_گلناز
@t_kousar