تبیین منظومۀ فکری رهبری
به دوران نبیاکرم (صلّیاللهعلیهوالهوسلّم) نگاه کنید؛ از دور، پیچ را میشود دید. از نزدیک در حین
شما خیال میکنید قدرتهایی که آن روز (دوران نبی اکرم صلّیاللهعلیهوالهوسلّم) بر دنیا مسلط بودند، کمتر از قدرت استکباری امریکای امروز احساس قدرت میکردند؛ نه، آنها هم همینطور احساسقدرت میکردند. ببینید با پیامبران چگونه حرف میزدند. ببینید برخورد تمدنها با کسانی که برخلاف هویها و هوسهای آنها حرف میزدند، چهقدر تحقیرآمیزبود.
#کتاب_شانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تاریخ
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
فرض بفرمائید در یک جامعهای تفکر سودمحور مطرح است؛ یعنی همهی پدیدههای عالم با پول محک زده میشوند
در یک جامعه و در یک نظام اخلاقی، پول احترام مطلق دارد؛ از کجا آمده؟ مهم نیست. ممکن است از راه استثمار بدست آمده باشد، ممکن است از راه استعمار بدست آمده باشد، ممکن است از راه غارت بدست آمده باشد؛ فرقی نمیکند، پول است. البته امروز این چیزها اگر صریحا گفته بشود- در آن جوامعی که به آنها مبتالیند - ممکن است انکار بشود؛ اما تاریخشان را که نگاه میکنید قضیه روشن میشود.
#کتاب_هفدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_غربشناسی_و_جهانمتجدد
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اصل قضیه،[در ایجاد تمدن نوین اسلامی] درست کردن سبک زندگی است، رفتار اجتماعی است، اخلاق عمومی است، فر
تحول در جوامع انسانی و برای بشر، سنت لایتغیر الهی است. هیچکس نمیتواند در مقابل تحول بشری بایستد؛ امکان ندارد دیر یا زود یکی پس از دیگری تحولات بشری اتفاق میافتد. این راز ماندگاری و راز تعالی بشر است. اصلاً خدا بشر را اینطور قرار داده است که ایستایی در طبیعت انسان نیست... با تحول نبایستی مقابله کرد؛ تحول را نباید انکار کرد و باید به سوی تحول _ به همان معنایی که عرض خواهم کرد_ به شکل درست حرکت کرد... اساس تحول باید بر "ملاحظه عناصر اصلی هویت ملی" قرار داده شود، که آرمانهای اساسی و اصولی مهمترین آنهاست.
#کتاب_هجدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تمدن_اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
انبیاء عظام الهی آمدند تا مردم را موحد کنند. یعنی چه؟ یعنی زنجیر اطاعت غیرخدا را از دست و گردن آنه
اختلاف طبقاتی یعنی چه؟ یعنی اینکه انسانهایی که در این جامعه زندگی میکنند، اینها همه مثل هم نیستند. یک عده محکومند به اینکه محرومیت بکشند، رنج ببرند. یک عده هم بایستی بهره مند باشند، لذّت و عیش زندگی برای آنها باشد.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_دوازدهم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#لوح
#باور_کنید...
به مناسبت سالروز تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#عزت_واستقلال_پایدار
🔹انقلاب و عزت و استقلال ایران اسلامی پایدار و ماندنی است و جوانان ما باید با خودسازی و عزم و ارادهای قوی توطئه ها و خباثتهای دشمنان خود را بیاثر کنند.
ما میتوانیم با تلاش و استمرار مبارزه از نفوذ استبداد جهانی ممانعت کنیم و دژ استکبار را در سطح بینالمللی در هم کوبیم.
۱۳۷۱/۸/۱۳
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
حرفهایی که هشام به امام باقر علیهالسلام زد این است که ای محمد بن علی "لایزال الرجل منکم قد شق عصا
من میگویم که هشامبن عبدالملکِ آن روز، امام باقر(علیهالسلام) را بهتر از شیعهٔ امروز میشناخت؛ او میفهمید که امام باقر(علیهالسلام) در طلب حکومت است، دنبالِ گرفتن قدرت است، دنبال ایجاد یک جامعهٔ اسلامی و الهی واقعی است؛ امّا برای شیعهٔ امام باقر، امروز این مطلب را باید اثبات کنند؛ تازه باورش بیاید یا نیاید!
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اسلام میخواهد انسانها را آنچنان بالا ببرد، دلها را آنچنان نورانی کند، بدیهارا آنچنان از سینه من
حیات طیبه معنایش این نیست که کسانی فقط نماز بخوانند، عبادت کنند و اصلا به فکر زندگی و مادیات نباشند؛ نه حیات طیبه، یعنی دنیا و آخرت را با هم داشتن. حیات طیبه، یعنی ماده و معنا را با هم داشتن. حیات طیبه، یعنی آن ملتی که تلاش میکند، سازندگی میکند، صنعت و بازرگانی و کشاورزی را به اوج میرساند، قدرت علمی و تکنیکی پیدا میکند، پیشرفتهای گوناگون در همه جهت به دست میآورد؛ اما در همه این حالت، دل او هم با خداست و روزبهروز هم با خدا آشناتر میشود...
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_وانسانسازی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
تهاجم فرهنگی شاید مشهورترین مفهومی باشد که بسیاری از مردم ایران آن را به عنوان رکنی از کلیدواژگان آی
آیتالله خامنهای... این اصطلاح[ تهاجم فرهنگی] را در اواخر دوره ریاست جمهوری خود برای اشاره به توطئهی غرب علیه ارزشها و مقدسات مسلمانان به کار برده بودند... این اصطلاح سپس در نخستین ماههای دورهی رهبری آیتالله خامنهای برای اشاره به تعییر رویکرد مواجهه دشمنان از جنگ نظامی به کارزار فرهنگی به کار رفت و آرایش جدیدی را در برابر بیداری فرهنگی مسلمانان به طور عام و ایرانیان به طور خاص نشان میداد. "در حال حاضر یک جبهه بندی عظیم فرهنگی که با سیاست و صنعت و پول و انواع و اقسام پشتوانهها همراه است، مثل سیلی راه افتاده تا با ما بجنگد. جنگ هم جنگ نظامی نیست... آثارش هم بهگونهای است که تا به خود بیاییم، و گرفتار شدهایم مثل یک بمب شیمیایی نامحسوس و بدون سروصدا عمل میکند."
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری