هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
📚❓📚
❓📚
📚
📝 مسابقه کتابخوانی
📖 کتاب «منم یه مادرم»
🔹 روایتهایی از سبک تربیتی والدین شهدا
⃟❖ جوایز مسابقه:
⃟❖ به ۵ نفر از برندگان به قید قرعه ۲۵۰ هزار تومان وجه نقد تقدیم میگردد.
💻 تاریخ مسابقه: ۲۲ تا ۲۴ دیماه
🛒 مشاهده و خرید اینترنتی کتاب
#خاطرات_شهدا
#منم_یه_مادرم
#مسابقه_کتابخوانی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
51.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حضور رهبر انقلاب در منزل شهید احمدی روشن
۱۳۹۰/۱۰/۲۹
🌷 به مناسبت سالروز شهادت مصطفی احمدی روشن
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
📖 برشی از کتاب منم یه مادرم
محمدحسین تجسم همهی رویاها و آرزوهایم شد. بیستودو سال برای داشتن چنین فرزندی تلاش کردیم و امروز رسیدم به نتیجهی تلاشهایمان. تصور اینکه دیگر محمدحسین نیست مشمولجان بگوید و من قربان صدقهاش بروم خیلی سخت است؛ اما همین که جای خوبی است و پایان داستان زندگیاش مثل پایان همهی بازیهایش به شهادتش ختم شده است، آرامم میکند. چقدر خوب است که مشمول لطف خدا شدم.
🛒 مشاهده و خرید اینترنتی کتاب
🔻لطفاً نظر خود پیرامون کتاب منم یه مادرم را به شناسهٔ زیر ارسال نمایید.
@s_mellat_emam_hosein
#خاطرات_شهدا
#منم_یه_مادرم
#برشی_از_کتاب
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
منم یه مادرم۳.mp3
6.98M
🎙 بریده صوتی از کتاب منم یه مادرم
نیمه شب از شاه عبدالعظیم برمیگردیم و میخوابیم. اذان صبح که برای نماز بیدار میشوم، زهرا را میبینم که روی مبل نشسته است و بیصدا گریه میکند...
🛒 مشاهده و خرید اینترنتی کتاب
#خاطرات_شهدا
#منم_یه_مادرم
#بریده_صوتی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
📚❓📚 ❓📚 📚 📝 مسابقه کتابخوانی 📖 کتاب «منم یه مادرم» 🔹 روایتهایی از سبک تربیتی والدین شهدا ⃟❖ جوایز
#توجه
❌ باعرض پوزش بهدلیل بروزرسانی سایت، زمان برگزاری مسابقه به ۲۸ الی ۳۰ دیماه موکول میگردد.
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
🏴 السَّلامُ عَلَیکَ یا اباعَبدِالله
• چه شد باز دل از قافله جاماند
🎙 بانوای: حاج مهدی رسولی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
🕋 حاکم شدن عدل
انبیاء نجاتدهندگان انسانند؛ لذا در قرآن، یک هدف بزرگ نبوتها و رسالتها، اقامه عدل معرفی شده است: «لقد ارسلنا رسلنا بالبیّنات و أنزلنا معهم الکتاب و المیزان لیقوم النّاس بالقسط». اصلاً انزال کتابهای الهی و ارسال رسل برای این بوده است که قسط و عدل در میان جوامع حاکم شود؛ یعنی نمادهای ظلم و زورگویی و فساد از میان برخیزد. حرکت امام حسین (علیهالسّلام) چنین حرکتی بود. فرمود: «انّما خرجت لطلب الأصلاح فی امّة جدّی»
۱۳۸۰/۱۲/۲۷
#سلسله_مباحث
#مهدویت
#عدالت
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
🗳 امتحان الهی
در انتخابات اگر بد عمل بکنیم، به هم بد بگوییم، با هم کینهورزی کنیم، به یکدیگر تهمت بزنیم، برخلاف قوانین و مقررات رفتار کنیم، میتواند وسیلهی سقوط و ضعف و انحطاط باشد؛ دست خود ماست؛ امتحان الهی است.
۱۳۸۶/۰۷/۲۱
#انتخابات
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
#جلسات_تدریس
#نهمین_دورهٔ_آموزشی
#منظومهٔ_معرفتی
▫️چهاردهمین جلسۀ تدریس در بخش منظومۀ معرفتی دورهٔ نهم با محوریت کتاب همرزمان حسین «علیهالسلام»
🔸با حضور استاد محترم: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
🔹زمان: شنبه ٢٣ دیماه، ساعت ١۵:٣۰
🔸حضور فراگیران محترم نهمین دورهٔ آموزشی در این جلسه لازم است.
🔹 این جلسه در فضای اسکایروم برگزار میگردد و لینک ورود به جلسه در گروههای مطالعاتی ارسال شده است.
@t_manzome_f_r
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
🌷 حیات دوبارهی اسلام
یاد امام باقر، یعنی یاد سر برآوردن حیات دوبارهی جریان اصیل اسلامی در مقابلهی با تحریفها و مسخهائی که انجام گرفته بود.
۱۳۸۸/۰۹/۰۴
#ولادت_امام_باقر(علیهالسلام)
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
نامه.pdf
846.6K
نامۀ حجةالاسلام فخریان به سردار سرافراز اسلام حاج حسین سلامی
...اما نکتۀ مهمتر: آنچه که روشن است شبهه و ابهام همچون موریانه است که تمام ذهن و قلب را میخورد. بنده در کنار انتقام سخت، اقدام فوری شما سرداران رشید و شجاع را، اقدام نرم تبیینی نسبت به وظیفۀ بزرگی که بر دوشتان هست، میدانم. بنده مثل بسیاری از سربازان جهاد تبیین، از رهاشدگی افکار عمومی و عدم تبیین مسأله، بیمناک هستم.
در پایان، علت مخاطب قرار دادن سردار سلامی عزیز در این نامه، آن است که ایشان را در این موضوع بهترین یافتم.
امیدوارم نامۀ این کمترین به دست آن رزمندۀ بزرگ برسد.
اسماعیل فخریان
طلبه حوزه علمیه قم
جمعه ۲۲ دیماه ۱۴۰۲
@fakhrian_ir
هدایت شده از اسماعیل فخریان
بسماللهالرحمنالرحیم
نامهای به سردار سرافراز و رشید اسلام حاج حسین سلامی
سلام علیکم
۱. استراتژی قطعی نظام اسلامی از ابتدای تولدش، محو رژیم غاصب و جعلی اسرائیل، البته نه لزوماً در فرآیند جنگ سخت که در بستر جنگ نرم و بلکه در دامنۀ یک جنگ ترکیبی بوده است.
۲. درگیری نظام اسلامی با نظام سلطه بهصورت یک مسألۀ ذاتی از ابتدای پیروزی انقلاب وجود داشته و خواهد داشت و در این درگیری ۴۵ ساله، نظام اسلامی روز به روز قویتر و به قله نزدیکتر و نظام سلطه - که در رأس آن، آمریکای جنایتکار، خونخوار، خوکصفت و سرمایهدار قرار دارد - روز به روز ضعیفتر و بلکه در سراشیبی افول قطعی قرار گرفته است.
۳. چون انقلاب مردم ایران اسلامی است، دشمنان اسلام از همان اول متوجه شدند که با پیروزی این انقلاب چه سیلی محکمی خورده و بناست چه وقایع بزرگی بر علیه استکبار و بهنفع مستضعفین عالم رقم بخورد و همچنین فهمیدند که انقلاب اسلامی شروع عینی فرآیند تحقق نظم جدیدی در عالم به میدانداری ایران است.
۴. لذا تمام مستکبرین عالم علیرغم اختلافهای اساسی که با یکدیگر داشتند، در انتقام از اسلام و انقلاب اسلامی و دشمنی با ایران عزیز و وارد کردن ضربههای مهلک – بهخیال خودشان – به انقلاب یکدست و متحد شدند.
۵. در این ۴۵ سال هر کار توانستند انجام دادند. از جنگ نظامی تا انواع جنگهای دیگر و حتی جنگ ترکیبی. اگر کاری را انجام ندادند، نه اینکه نخواستند، بلکه چون نتوانستند.
۶. در طول سالهای بعد از انقلاب، در تمام این جنگهای تحمیلی، پیروز قطعی میدان، ملت ایران بود، چون ایستاد، چون ارادهاش در مقاومت متزلزل نشد، چون خسته نشد. البته ملت هزینههای زیادی را هم متحمل شد، اما دستاوردها هزاران برابر بیشتر از هزینهها بود.
۷. از جمله دستاوردهای نظام اسلامی برخورداری از امنیت حداکثری در ساحتهای مختلف، ایجاد عمق راهبردی، تشکیل جبهۀ مقاومت، توان جنگیدن در چند جبهه و بسیار دستاوردهای دیگر از این قبیل بوده است.
۸. در این میان از جمله نهادهای انقلابی که بیشترین نقش را در پیشرفت و قدرت و پیروزی ملت داشت، سپاه عزیز بوده است. جملۀ امام را هیچگاه فراموش نخواهیم کرد که فرمود اگر سپاه نبود کشورهم نبود.
۹. در میان سبزپوشان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اما زبدگانی تربیت شدند که نقش آنها به تنهایی خیلی فراتر از مسئولیتی بود که بر دوش گرفته بودند. سعۀ وجودی آنها فراتر از یک سازمان و کشور و حتی منطقه بود. آنها در تراز هویت اسلامی ما قرار گرفتند. آنها جانفدای مظلومان عالم و البته عزیز دل همۀ آزادیخواهان جهان شدند.
۱۰. در رأس آنها حاجقاسم سلیمانی قرار دارد. حلجقاسم قلب تپنده مستضعفان بود. حاجقاسم همۀ ملت ایران بود. حاجقاسم مهمترین نقش در امنیت ایران و منطقه را داشت. او بیشترین سهم در تقویت جبهۀ مقاومت را داشت. بیشترین تلاش را برای نابودی داعش - یعنی شکست آمریکا و اسرائیل - کرد.
۱۱. دشمنان ملت ایران از سر استیصال و درماندگی حاجقاسم سلیمانی را ترور کردند. او که عزیز ملت ایران بود. او که امید جبهۀ مقاومت بود.
۱۲. از روز جمعه ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ صدای بلند و رسا و یکدستِ «انتقام» از طرف رهبر انقلاب و مردم غیور ایران و تمام دلدادگان به جبهۀ مقاومت بلند شد و خاموش نشد. موشکباران عینالاسد که بسیار مهم و راهبردی بود به تعبیر رهبری تنها یک سیلی سخت بود و «انتقام قطعی» از قاتلان حاجقاسم همچنان باقیمانده است.
۱۳. اما مردم همچنان منتظرند. منتظرند که سربازان رشید اسلام، سربازان حاجقاسم، انتقام فرمانده خود و سرباز این ملت را از قاتلان او بگیرند. اینکه انتقام یک امر ترکیبی است و از بخش نرم و سخت تشکیل میشود درست، اینکه میدان را بایستی در تمام جهات رصد کرد و سنجید و دید درست، اینکه یک لنگه کفش حاجقاسم، از تمام قاتلین او ارزشمندتر است درست، اما مردم همچنان منتظر انتقامند.
۱۴. هنوز تکلیف انتقام ترور حاجقاسم روشن نشده بود که شهید فخریزاده را ترور کردند، بعد از او، سیدرضی موسوی را شهید کردند و در نهایت در چهارمین سالروز شهادت حاجقاسم سلیمانی، جمع زیادی از زائران او را به خاک و خون کشیدند.
۱۵. آنچه که مسلم است اینکه ملت ایران به مردان میدانش صد در صد مطمئن است. آنها را باور دارد. بصیرت، شجاعت، رشادت و اقتدار مردان میدان بر احدی پوشیده نیست. لکن عنایت فرمایید که: رهبر انقلاب جهاد تبیین را فریضۀ قطعی و فوری دانستند و از آن به جهاد عظیم روزگار یاد کردند. در این ۴ سال بعد از شهادت حاجقاسم و اتفاقات هولناک بعد از آن، بر اثر بیتوجی به مسألۀ «تبیین»، ابهامات زیادی در قلب و ذهن مردم خصوصا جوانان پیدا شده که اثرات مخرب آن روز به روز بیشتر میشود.
هدایت شده از اسماعیل فخریان
۱۶. از جمله پیامدهای خطرناک وجود این ابهامات و عدم تبیین بهموقع، صریح و کامل از طرف نیروهایی که مأمور به انتقام بوده و هستند:
الف: نسبت دادن ترس و محافظهکاری به نیروهای مسلح کشور.
ب: نسبت دادن نفوذ در سطح عالیترین تصمیمگیران نظام.
ج: نسبت دادن تخطی از فرامین صریح رهبر انقلاب به مجریان انتقام.
د: ناامیدسازی مردم نسبت به عملکرد بخشی از دستگاه نظامی و امنیتی کشور.
ه: عدم انگیزه برای کنشگری درست و بهموقع و عدم مطالبۀ صحیح مردمی که خود موجب تقویت مردان میدان و سوخت حقیقی انواع موشکها محسوب میشود.
۱۷. اینها تنها بخشی از نتایج ابهامات موجود در ذهن و دل مردم است.
اما بخشی از آنچه که از طرف سرداران عزیز ملت، تبیینش لازم و ضروری بوده و هست و متأ سفانه به تأخیر افتاده این مسائل است:
الف: برداشت شما عزیزان از مطالبۀ انتقام سخت، پاسخ سخت و سرکوب قاتلان، چیست؟ آیا شما فرآیند این انتقام را صرفاً فرآیند نرم و بلندمدت میدانید؟ آیا شما اعتقادی به مقابلۀ سخت در یک ضربۀ سخت و مهلک نسبت به قاتلان حاجقاسم و شهید فخریزاده و سیدرضی موسوی و شهدای گلزار شهدای کرمان دارید؟ البته ناگفته نماند که عموم مردم و جوانان انقلابی، علاوه بر اذعان نسبت به ضرورت و قطعیت جنگ نرم و چشمانداز ریشهکن کردن نظام سلطه، ارتکازشان در خصوص این ترورها، انتقام نظامی سخت و کوبنده و بازدارنده است.
ب: تمام مجریان انتقام سخت میگویند که انتقام این ترورها گرفته نشده، خب آیا نبایستی چرایی این تأخیر و البته اقدامات مقدماتی که در این چهارسال اخیر انجام شده برای مردم درست تبیین شود؟
ج: آیا سیاست مجریان انتقام این است که اگر در فرآیند انتقام، سیلیهای متعددی به دشمن زدند، اصلا آن را علنی و رسانهای نکنند؟ یعنی بناست تمام بخشهای مواجهۀ نظام اسلامی با دشمن، مخفی و چراغ خاموش باشد؟
د: در طول سالها که منطقۀ غرب آسیا درگیر جنگافروزی جبهۀ استکبار بوده، نظام اسلامی ضمن کمک به کشورهای همسایه و جبهۀ مقاومت و تقویت آنان، صریحاً اعلام کرده است که سیاست ما قدرت بخشیدن به ملتهاست و نه جنگ نیابتی، در حالی که عدهای برای دستاوردسازی در حوزه انتقام سخت از دشمنان ملت ایران و انتقام از قاتلان حاجقاسم و سایر مسببان قتل و ترور در کشور، مدام به مسألۀ جنگ نیابتی متوسل شده و اقدامات مقاومت در فلسطین، لبنان، عراق، یمن و سوریه را در چارچوب انتقام سخت جمهوری اسلامی تحلیل میکنند. از این رو این مسأله نیز نیازمند به تبیین از طرف شما جان برکفان است.
اما نکتۀ مهمتر: آنچه که روشن است شبهه و ابهام همچون موریانه است که تمام ذهن و قلب را میخورد. بنده در کنار انتقام سخت، اقدام فوری شما سرداران رشید و شجاع را، اقدام نرم تبیینی نسبت به وظیفۀ بزرگی که بر دوشتان هست، میدانم. بنده مثل بسیاری از سربازان جهاد تبیین، از رهاشدگی افکار عمومی و عدم تبیین مسأله، بیمناک هستم.
در پایان، علت مخاطب قرار دادن سردار سلامی عزیز در این نامه، آن است که ایشان را در این موضوع بهترین یافتم.
امیدوارم نامۀ این کمترین به دست آن رزمندۀ بزرگ برسد.
اسماعیل فخریان
طلبه حوزه علمیه قم
جمعه ۲۲ دیماه ۱۴۰۲
@fakhrian_ir
🌷 زندگی سیاسی امام باقر(علیهالسلام)
به طور خلاصه، امام باقر(علیهالسلام) در دوران بیست سال امامت پُربار خود دانشِ دین را گسترش داد، حکمت و درس قرآن و احکام را به همه جا رساند، داعیهی تشیّع را که داعیهی حکومت اسلامی و تشکیل ولایت علوی است به همه جا فرستاد و نفوذ داد، مردم زیادی را به خود متوجّه کرد، دشمنان خودش را سرشکسته و منکوب کرد، دوستان خودش را متشکّل کرد و سنگبنایی در اسلام نهاد که مبنای بسیاری از کارهای بعدی و تلاشها و فعّالیّتها و خدمات عظیم و گرانبهای بعدی بر همان سنگ زاویه قرار گرفت و زمینه را آماده کرد برای دوران امامت امام صادق(علیهالسّلام).
۱۳۶۱/۰۷/۰۲
#ولادت_امام_باقر(علیهالسلام)
@t_manzome_f_r
▫️مجموعهٔ تبیین منظومهٔ فکری رهبری
📖 لا یکلف الله نفساً الا وسعها
اسلام میخواهد کـه هرکسی بهقدر توان خودش، آن مقداری که میتواند و مستطیع است و استطاعت دارد، در راه خدا حرکت کند.
#منظومه_معرفتی
#طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#سیر_مطالعاتی_منظومه_فکری_رهبری
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
بِسمِ اللّٰهِ الرَّحمٰنِ الرَّحیم
🔖موضوعاتی که در هفته جاری، در سه کانال صوت، ویدئو و استیکر بصورت هماهنگ بارگزاری میشود.
🔻 #برنامه_هفته
🗓شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳
▪️ ولادت حضرت امام محمدباقر علیهالسلام
▪️ فضیلت ماه رجب
🗓یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۴
▫️ امر به معروف و نهی از منکر
🗓دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
▪️ شهادت حضرت امام هادی علیهالسلام
▪️ روز تاریخنگاری انقلاب اسلامی
🗓سهشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۶
▫️ فرار شاه معدوم
▫️ طلیعه پیروزی
🗓چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۷
▪️ شهادت نواب صفوی، طهماسبی، برادران واحدی و ذوالقدر از فدائیان اسلام
▪️ شهادت، معامله با خدا
🗓پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۸
▫️ دعا
🗓جمعه ۱۴۰۲/۱۰/۲۹
▪️ روز غزه
▪️ مقاومت و ایستادگی
🔻 کانال #صوت
@khamenei_voice
🔻 کانال #ویدیو
@video_khamenei
🔻 کانال #استیکر
@stiker_tabyin
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#جلسات_تدریس
#نهمین_دورهٔ_آموزشی
#منظومهٔ_معرفتی
▫️چهاردهمین جلسۀ تدریس در بخش منظومۀ معرفتی دورهٔ نهم با محوریت کتاب همرزمان حسین «علیهالسلام»
🔸با حضور استاد محترم: حجةالاسلام والمسلمین فخریان
🔹زمان: شنبه ٢٣ دیماه، ساعت ١۵:٣۰
🔸حضور فراگیران محترم نهمین دورهٔ آموزشی در این جلسه لازم است.
🔹 این جلسه در فضای اسکایروم برگزار میگردد و لینک ورود به جلسه در گروههای مطالعاتی ارسال شده است.
@t_manzome_f_r
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]
🪴 فرهنگ افزایش جمعیت
افزایش فرزند باید به صورت یک فرهنگ دربیاید. شما ببینید، در بعضی از کشورهای غربی، مثلاً در آمریکا، خانوادهای پانزده تا بچّه دارند، بیست تا بچّه دارند و از این قبیل، تشویق هم میشوند و هیچ کس مذمّتشان نمیکند. امّا نوبت به کشور ما که میرسد، این طرف قضیّه تشویق میشود، یعنی کمفرزندی و مانند اینها. بنابراین این هم یک نکته است که انشاءالله باید مورد توجّه باشد.
۱۳۹۸/۰۱/۰۶
#سلسله_مباحث
#افزایش_جمعیت
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
جلسات تدریس با #محوریت کتاب «عدالت در اندیشه و بیانات رهبر انقلاب اسلامی»
📅 یکشنبه ۲۴ دیماه، ساعت ۱۵:۳۰
فراگیران دورۀ هفتم و دورهٔ هشتم از طریق لینک مستقیم وارد جلسات تدریس میشوند که، در گروههای مطالعاتی منتشر شده است
@t_manzome_f_r
[واحد آموزش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری]