هدایت شده از امامخمینی (رحمةاللهعلیه)
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ماه رمضان، ماه نبوت و ماه شعبان، ماه امامت است.
ما در ماه شعبان هستیم و چند روز دیگر در ماه رمضان واقع میشویم. ماه رمضان، ماه نبوت است و ماه شعبان، ماه امامت؛ ماه شعبان، شب نیمه شعبان دارد که تالی لیله القدر است.
در ماه مبارک رمضان، مقام رسول اکرم صلياللهعليهوآلهوسلَّم به ولایت کلی الهی تمام برکات را در این جهان بسط داده است. و ماه شعبان، که ماه امامان است، به برکت ولایت مطلقه، به تبع رسول الله همان معانی را ادامه میدهد.
۱۳۶۶/۰۱/۲۵
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#ماه_شعبان
@tabyin_imamkhomeini
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
🇮🇷🎧 گام دوم | ۳. انقلاب به یک انحطاط تاریخی طولانی پایان داد قدرتهای انحصارگر جهان که همواره حیات
13971122_35331_192k.mp3
16.84M
🇮🇷🎧 گام دوم | ۴. محصول تلاش چهلساله، اکنون برابر چشم ماست
ایران مقتدر، امروز هم مانند آغاز انقلاب با چالشهای مستکبران روبهرو است امّا با تفاوتی کاملاً معنیدار. اگر آن روز چالش با آمریکا بر سر کوتاه کردن دست عمّال بیگانه یا تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی در تهران یا رسوا کردن لانهی جاسوسی بود، امروز چالش بر سرِ حضور ایران مقتدر در مرزهای رژیم صهیونیستی و برچیدن بساط نفوذ نامشروع آمریکا از منطقهی غرب آسیا و حمایت جمهوری اسلامی از مبارزات مجاهدان فلسطینی در قلب سرزمینهای اشغالی و دفاع از پرچم برافراشتهی حزبالله و مقاومت در سراسر این منطقه است.
🌷#عید_ایران
🌷#دهۀ_فجر
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
┄┅═༅﷽༅═┅┄
◈ با فقر، باید مبارزه شود؛ هم با فقر شخصی افراد و با کمبود مناشئ درآمد و هم با فقر عمومی. انسانی که امکان زندگی در حدّ نیاز و ضروری را ندارد، مصداق حدیثی است از قول پیامبر نقل شده است که «كَادَ اَلْفَقْرُ أَنْ يَكُونَ كُفْراً»، فقر انسان را به فساد، به خیانت و به بسیاری از راهها میکشاند.
#منظومه_ارزشی
#عدالت
#سیر_مطالعاتی_منظومه_فکری_رهبری
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از نوشتههای انقلابی
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 چرا انقلاب ایران "اسلامی" شد؟
✍ مرضیه عاصی
وقتی عوامل و ریشههای بروز انقلاب اسلامی ایران را بررسی میکنیم از سوی انقلابپژوهان داخلی و خارجی عواملی ذکر میشود که بیشتر علل سیاسی- اجتماعی و اقتصادی است. اما کمتر، انقلاب ما از نظر "هویتی – فرهنگی و تمدنیِ" ایرانیان، مورد توجه قرار گرفته است؛ چون انقلاب ایران، از نظر خصلت فرهنگی و هویتیاش از سایر انقلابهای جهانی متمایز میشود. به تعبیری "ایرانیت" و "اسلامیتِ" انقلاب ما از نظر "ساحت هویتی" قابل بررسی است.
ایران، در زمان پهلوی دوم، به ظاهر شرایط انقلاب را نداشت تا آنجا که حتی کارتر در سفری که به ایران داشت، از آن با عنوان "جزیره ثبات" یاد کرده بود و سازمان سیا هم سه ماه قبل از انقلاب ایران تأکید کرده بود که اصلاً در ایران زمینه انقلاب وجود ندارد. منظورش این بود که انقلاب، زمینه، بستر و کنشگر میخواهد که هیچکدام از اینها در ایران وجود ندارند؛ کمونیستها همه یا زندانی یا تحتنظر بودند، نیروهای مذهبی فعال همه دستگیر شده بودند، مابقی هم تبعید و تحتنظر ساواک بودند و بعضی از رهبران مخالف همچون امام خمینی(رحمةالله علیه) نیز در خارج از کشور بودند، اما با وجود همه این مسائل، انقلاب در ایران طی مدت بسیار کوتاهی به پیروزی رسید. با توجه به مسائل فوقالذکر چرا در جامعهای که جزیره ثبات قلمداد میشد، انقلاب رخ داد؟
در جواب این سوال، میتوان زمینههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و علل کارگزاری یا ساختاری را مطرح کرد که در تبیین انقلاب هر یک به تنهایی کافی نیست. در یک نگاه جامعتر میتوان بر سه سطح عوامل کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تأکید کرد. در لایه نخست، باید بر نقش کارگزاران انقلاب مثل نقش رهبری امام خمینی(رحمةالله علیه) و ایدئولوژی و بسیج مردمی بهعنوان علل کوتاهمدت یا شتابدهنده انقلاب اشاره کرد. در لایه دوم، باید بر عوامل میانمدت همچون چالشهای ساختار سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تأکید کرد؛ چون ساختار ایران، یک ساختار استبدادی بوده و این ساختار به دوران شاه محدود نمیشد و از دویست سال گذشته تا دوران انقلاب تداوم داشته است، بنابراین، اعتراضها در جریان انقلاب، به علت ساختار استبدادی طولانیمدت در ایران بوده است، یا برخی از وابستگی اقتصادی میگویند و معتقدند که بعد از جنگهای ایران و روس، وابستگیهایی بتدریج در ایران شکل گرفت و بسیاری از جنبشهای اجتماعی به خاطر وابستگی اقتصادی بوده است، حتی زمان قاجار و مشروطه علت اصلی قیام، مبارزه با وابستگی ایران بوده است.
در کنار این دو سطح، سطح سومِ بلندمدتی هم وجود دارد که از اهمیت بسیاری برخوردار است تا آنجا که حتی کارگزاران و ساختارها را باید براساس آن تفسیر کرد و آن "لایه تمدنی، هویتی و فرهنگی" است. هویت و فرهنگ است که به ساختارها و کارگزاران شکل میدهد، اینکه چرا مردم از بین رهبران مخالف، حضرت امام خمینی(رحمةالله علیه) را بهعنوان رهبر انتخاب کردند؟ چون مردم فهمیده بودند تنها کسی که میتواند خواست و نیاز آنها را برآورده کند این شخصیت ممتاز است. چرا انقلاب ایران "اسلامی" شد؟ چرا کمونیستی یا لیبرالیستی نشد؟ همه اینها به لایه سوم یعنی بحث هویت و فرهنگ برمیگردد. لایه سوم، لایه بسیار مهمی است. تصور از مشکلات ساختاری و همچنین پذیرش کارگزاران انقلاب در راستای هویت و فرهنگ غالب شکل گرفت و کارگزاران در بسترهایی که هویت ایجاد کرده بود، جاری شدند. کسی در ایران براساس شعارهای کمونیستی نمیتوانست انقلاب کند؛ چون بستر آن فراهم نبود. غیر از حضرت امام خمینی(رحمةالله علیه) کسی نمیتوانست رهبری انقلاب را بهدست گیرد. حضرت امام و انقلاب ایران بهصورتی طبیعی از این بستر و این هویت و فرهنگ دینی متولد و سخنگوی خواست اکثریت جامعه شدند و نوعی همکفوی بین رهبر و ملت ایجاد شد که منجر به پیروزی انقلاب "اسلامی" گردید.
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی
تبیین منظومۀ فکری رهبری
🇮🇷🎧 گام دوم | ۴. محصول تلاش چهلساله، اکنون برابر چشم ماست ایران مقتدر، امروز هم مانند آغاز انقلاب
13971122_35332_192k.mp3
23.36M
🇮🇷🎧 گام دوم | ۵. امید کلید اساسی همه قفلها
راهحلّ این مشکلات، سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که باید برنامههای اجرائی برای همهی بخشهای آن تهیّه و با قدرت و نشاط کاری و احساس مسئولیّت، در دولتها پیگیری و اقدام شود. درونزایی اقتصاد کشور، مولّد شدن و دانشبنیان شدن آن، مردمی کردن اقتصاد و تصدّیگری نکردن دولت، برونگرایی با استفاده از ظرفیّتهایی که قبلاً به آن اشاره شد، بخشهای مهمّ این راهحلها است. بیگمان یک مجموعهی جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت خواهند توانست به این مقاصد برسند. دوران پیشِرو باید میدان فعّالیّت چنین مجموعهای باشد.
🌷#عید_ایران
🌷#دهۀ_فجر
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهای_جمعه_روضه
🏴 السَّلامُ عَلَیکَ یا اباعَبدِالله
• نمیخوام به نوکریت فقط عادت بکنم
• دوست دارم هرجا میرم از تو صحبت بکنم
🎙 با نوای: حاج مهدی رسولی
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
┄┅═༅﷽༅═┅┄
◈ انقلاب اسلامی [ایران] دارای اصولی بود که تمام قدرتمندان بزرگ عالم با این اصول مخالف بودند. یک اصل، اصلِ نه شرقی نه غربی است و این در حالی است که بلوک غرب و شرق تمام دنیا را بین خودشان تفسیم کردند به دو منطقۀ نفوذ، و حاضر نیستند خارج از این دو منطقۀ نفوذ، کشوری را مشاهده کنند.
#منظومه_کنشی
#انقلاب_اسلامی_ایران
#سیر_مطالعاتی_منظومه_فکری_رهبری
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری