هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#سومین جلسه دوره آموزشی #بینش_ولایی
با محوریت #کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
سهشنبه۹۷/۱۰/۲۵ ساعت۱۵
بلوار جمهوری، ساختمان سازمان تبلیغات
#قم
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
نکتهای دربارهی نقشِ عواملِ تهدیدکنندهی درونی و بیرونی برای کشور[وجود دارد]، که من مایلم ذهنها را بر حذر بدارم که دچار این دو [نوع] افراط نشوند. یکی اینکه ما عوامل برونی را عمده کنیم و از عوامل درونی غافل بمانیم. دیگری بهعکس، عوامل درونی را عمده کنیم و از عوامل بیرونی غافل بمانیم. کسانی هستند که به هر دوی این افراطها مبتلا هستند. دو عامل جداً وجود دارد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۷۳
تشـریفات اضـافی؛ ممنوع!
در زمـان جنـگ، همراه آیـةالله خامنهاي براي بازدید از لشگر ۲۱ امام رضا علیهالسـلام عازم جبهه شدیم. ایشان قبل از حرکت فرمودند: ماشین کم بیاورید! یکی یا دو ماشین کافی است! وقتی از اهواز خارج شدیم، دیدیم حدود ده ماشـین دیگر پشت سر ماشین ما در حال حرکت هستند. آیةالله خامنهاي به راننـده فرمودنـد: توقف کن! و بلافاصـله به من گفتنـد: از ماشـین دومی به بعـد یـا به اهواز برمیگردنـد و یـا اگر قصـد آمـدن دارنـد، خودشان به تنهایی میآینـد. چه دلیلی دارد که پشت سـر من راه افتادهانـد؟! اگر رئیسجمهور با یک کاروان ماشـین حرکت کنـد، سرمشـقی براي دیگران میشود. براي من یک یا دو ماشـین کافی است!
سـردار سـرتیپ پاسـدار شوشتري.
پرتوي از خورشـید، ص۱۶۴
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
ضلالتِ بعد از نعمت، یعنی #ارتجاع
در قرآن کریم، حقیقت تلخی مطرح شده است که اگر بخواهیم اسمی برایش بگذاریم، میتوان اسم آن را «ارتجاع»، یعنی رجعت به عقب، یا «ارتداد»، یعنی برگشتن، عقبگرد، خسران و از دست دادن دستاوردها گذاشت.
متأسفانه به جوامع و ملتهایی مربوط است که در بهترین حالات معنوی و الهی هستند. به مردمِ دوران اسلام مربوط است. چون اینها هستند که ممکن است این میکروب در مزاجشان اثر بگذارد. آن، یک بیماری است که مخصوص کشورها و ملتهایی است که با حرکتی عظیم، یک قدم به جلو برداشتهاند و به تعبیر امروز انقلاب کرده به جایی رسیده و خود را به خدا نزدیک کردهاند.
این قضیه چقدر مهم است که ما هر روز، بارها در سورهی حمد باید جملهای را که بهنحوی اشاره به همین حقیقتِ تلخ دارد، تکرار کنیم:
«اهدنا الصّراط المستقیم، صراط الذین انعمت علیهم غیر المغضوب علیهم و لاَ الضّالّین» راه کسانی که به آنان نعمت دادی.
بنی اسرائیل هم جزو کسانی بودند که خدای متعال برایشان انعام کرد.
اما آنها کسانی بودند که بعدها کارشان به جایی رسید که خدای متعال، لعنت دائمی بر آنان فرستاد و در روایات داریم که مراد از «المغضوب علیهم»، یهود است.
یعنی کسانی که دچار آن تجربه و امتحانِ تلخِ تاریخی شدند
البته، چنین چیزی، در مورد مسلمین هم ممکن است.
به همین سبب، قرآن، مسلمانان را بر حذر داشته است
۱۳۷۳/۱۰/۱۵
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
علیه انقلاب تبلیغات سازمان یافتهای میشود. کار مطبوعاتی، کار سیاسی و کار دیپلماسیِ بسیار قوی انجام میدهند. من که میگویم عوامل بیرونی، حتی کسانی منظور است که از آنها الهام میگیرند و در داخل، علیه انقلاب کار میکنند، یا قلم میزنند، یا توطئه میکنند، یا ضربهی اقتصادی و ضربهی سیاسی میزنند. نباید این را نادیده گرفت.
عوامل تهدید درونی، یعنی مواردی که در درون خود ما انقلابیون و ما مؤمنین است؛[مانند خودباختگی، تردید در پایبندی نظام به آرمانها، تکالب در دنیا] که اگر ما این آسیبهای درونی را علاج کنیم، آن آسیبهای بیرونی، مشکلی برایمان بهوجود نخواهد آورد.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا #رهبری در امور کشور دخالت نمیکنند؟
چرا در تصمیمگیریها ورود نمیکنند؟
#شماره۳
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کتاب دغدغههای فرهنگی
#دغدغههای_فرهنگی
علت سبقت کمّی آثار روشنفکران غیر دینی نسبت به آثار متفکرین اسلامی، در دهههای سی و چهل، ترجمهای بودن آنهاست. ترجمه، همیشه آسانتر از نگارش و تحقیق است، مخصوصا اگر نویسنده و محقق بخواهد کار تازه و متینی ارائه بدهد. لذا با وجود تلاش خالصانه متفکرین اسلامی، حجم کتابهای ضد اسلامی یا غیر اسلامی، به طور عجیبی زیاد بود و ناگهان جوان آن روز در برابر تعداد کثیری از نوشتههای رنگارنگ الحادی قراد میگرفت.
فصل چهارم: جریان روشنفکریِ بیمار
#استاد_سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@daghdaghehayefarhangi
برای یک ملت، برای ملت ایران، هیچ ننگی بالاتر از این نیست که حکام، فرمانروایان، سیاستمداران و سررشتهداران امور کشور را دولت انگلیس به وسیلهی سفارتخانهی خود بیاورد و ببرد! کدام ننگ برای یک ملت، از این بالاتر است؟! خاطراتی را که از عناصر دوران پهلوی نوشتهاند، بخوانید! بعد از آنکه در سال ۱۳۲۰ رضا خان را بردند، پسر او محمد رضا تا چند روز نمیدانست که آیا پادشاه خواهد بود یا نه! کسی را به سفارت انگلیس فرستاد، آنها گفتند که بله، عیبی ندارد، پادشاه باشد، به شرطی که فلان کار را نکند و فلان کار را بکند! خوشحال شد. اینها حقایق این کشور است. پنجاه سال حکومت ایران که حکومت دیکتاتوری، سلطنتی، طاغوتی، فاسد بود، به وسیلهی دو نفری انجام گرفت که آنها را بیگانگان بر سر کار آوردند و مردم هیچ نقشی نداشتند. قبل از آن هم که حکومت قاجار و حکومت سلاطین بود. شرح حال این سلاطین را ببینید! مردم که هیچ، مردم که اصلا برای آنها قابل ذکر نبودند! عمال دولت را از صدر اعظم تا پایین، نوکران خودشان میدانستند و به آنها میگفتند شما در بین نوکران ما چنین هستید، چنان هستید! چنین حکومتهایی بر این کشور حاکم بودهاند! این برای اولین بار در طول قرون متمادی است که به برکت انقلاب در این کشور، حکومتهایی سر کار میآیند که ملاک مسئولان حکومتها، علم، تقوا، عدالت، مردمدوستی و گزینش مردم است. با مردمند؛ برای مردم و در خدمت مردمند؛ اهل سواستفاده، دزدی و سرسپردگی به دشمن نیستند. اینها را اسلام و انقلاب به این ملت داد.
۷۷/۲/۲
#رهبر_انقلاب
۲۶دی سالروز فرار شاه از ایران
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۷۴
هیــچ نگران نبــاش!
مقـام معظـم رهـبري یـک روز از هفتـه را براي ملاقات خانوادههاي شـهدا اختصاص داده بودنـد. در این دیـدارها، انسان به یاد کرامت و محبت امیرالمؤمنین علیهالسـلام و اهل بیت پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله میافتاد. وقتی معظمله فرزندان شهدا را بر روي زانو مینشاندند و یا بر سینه میفشردند، اشک از چشم حاضـران سـرازیر میشد. بارها من شاهد آن محبت زیبا بودم. گاه از جمع بیرون میآمدم و در تنهایی خود، اشک میریختم و پس از گریههاي بسـیار، به محل دیـدار برمیگشـتم. چه صـمیمی و با صـفا بود. گویا پـدري با فرزنـدان خود دیـدار دارد. روزي همسـر شهیـدي به دفتر مقـام معظم رهبري آمـد و به آقـا گفت: من تنهـا یـک فرزنـد دارم و به غیر از او در زیر این آسـمان کبود کسـی را نـدارم. سـپس به بیان مشـکلات خود پرداخت. مقام معظم رهبري به جناب آقاي مقـدم فرمودنـد که مشـکل وي را حل کنـد و بعد، خطاب به همسر شهید گفتند: دخترم! هیچ نگران نباش. من همه کس تو هستم. هر زمانی که کاري داشتی، به آقاي مقدم - ریاست دفتر ارتباطات مردمی- مراجعه کن. همسـر شـهید با شـنیدن این حرف، گویا همه مشکلاتش را حل شده دید، غصه از دلش رخت بربست و با چهرهاي گشاده خندان، از مقام معظم رهبري خداحافظی کرد و به منزل رفت.
حجةالاسـلام و المسلمین موسوي کاشانی
پرتوي از خورشید، ص۹۹
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r