بسم الله الرحمن الرحیم
🔖موضوعاتی که در این هفته، در سه کانال #صوت، #ویدئو و #استیکر بصورت هماهنگ بارگزاری میشود.
🗓 جمعه ۹۸/۱۱/۲۷
مهدویت
نماز جمعه
شهادت شهید نواب صفوی
🗓 شنبه ۹۸/۱۰/۲۸
سالروز اقامهی اولین نمازجمعه توسط آیتالله خامنهای در سال ۵۸
🗓 یکشنبه ۹۸/۱۰/۲۹
ملت مقاومت
روزغزه
🗓 سه شنبه ۹۸/۱۱/۱
دشمنشناسی
کانال #صوت
@khamenei_voice
کانال #ویدیو
@video_khamenei
کانال #استیکر
@stiker_tabyin
#تبیین
@t_manzome_f_r
مراسم نماز جمعهی تهران به امامت رهبر انقلاب.rar
25.84M
🔹 مجموعه عکسنوشته از بیانات مقام معظم رهبری در خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۹۸/۱۰/۲۷
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای روحانی: هرجا دشمنان قسم خورده اعلام پشیمانی و آمادگی کنند! در همان لحظه آماده هستیم مسائل را با آنها حل و فصل کنیم! ۹۸/۱۰/۲۸
رهبر انقلاب اسلامی:
همهی ما این را هم بدانیم که دشمنی این جبهه #موسمی و #فصلی نیست؛ این دشمنی، یک دشمنی #ذاتی است، دشمنی #همیشگی است، #هر_وقت بتوانند ضربه بزنند میزنند. #علاجش این است که ما خودمان را #قوی کنیم؛ #قوی از لحاظ نظامی، قوی از لحاظ امنیّتی، قوی از لحاظ سیاسی، قوی از لحاظ اقتصادی. از جهات مختلف خودمان را قوی کنیم که دشمن نتواند ضربه بزند؛ وَالّا دشمنی او دشمنی #ذاتی است. اینکه بعضی خیال کنند که اگر چنانچه ما یک قدم عقب رفتیم، یک کمی #کوتاه آمدیم، آمریکاییها دست از دشمنی برمیدارند، بسیار خطا است؛ خطای فاحشی است این فکر. اینکه بعضی فکر کنند که شما کاری نکنید که آمریکا عصبانی بشود -میگویند بعضیها و در روزنامهها مینویسند- درست نقطهی مقابل فرمایش پروردگار عالم است: وَ مَثَلُهُم فِی الإِنجیلِ کَزَرعٍ أَخرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوی عَلی سُوقِهِ یُعجِبُ الزُّرَّاعَ لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفَّارَ رشد عناصر مؤمن، این نهالهای برومند، این جوانهای مؤمن، اصلاً برای این است که «لِیَغیظَ بِهِمُ الکُفّار»، تا دشمن عصبانی بشود؛ از همین هم بیشتر عصبانیاند. عصبانیاند از جوانهای عرصهی علم، از جوانهای عرصهی جهاد، از جوانهای عرصهی خدمت، از جوانهای عرصهی نظامی؛ از اینها عصبانیاند. ۹۸/۱۰/۱۸
پ.ن: حالا بهتر میفهمید چرا آقا اینقدر تاکید بر گفتمان #دشمن_شناسی دارند.
دشمن شناسی نیاز به مبانی فکری #اسلام و #انقلاب دارد.
@t_manzome_f
#هشدار
مراقب تئوریزه کردن مخالفت علنی با اصول اصلی و مسلّم #انقلاب_اسلامی باشیم.
اگر هشیار نباشیم گفتههای این افراد کمکم در افکار عمومی موثّر واقع میشود.
مگر دیروز برای چندمین بار حضرتآقا نفرمودند هرگونه #مذاکره با #آمریکا ممنوع است؟!
چرا دوباره حرف از حل و فصل کردن مشکلات با #آمریکا میزنند؟!
@t_manzome_f_r
#سوال از محضر حضرت آقا
۸۱. معیار و ملاک برای جدایی و مرز اصول و سلیقهها چیست؟ اصول را چگونه میتوان تشخیص داد؟
#پاسخ: اصول، با سلیقههای گوناگون در زمینههای مختلف، با هم اشتباه نمیشود. اصول، پایههای فکری یک نظام و یک اساس حکومتی است. اسلام، از اصول است؛ استقلال، از اصول است؛ نظام دینی، از اصول است؛ رعایت قوانین اسلامی، از اصول است؛ جهتگیرىِ عمومی ملت و کشور به سمت متدیّن شدن و جامعه را به سمت جامعه اسلامىِ کامل کشاندن، از اصول است. اصول از این قبیل است. سلیقهها این است که یک نفر با زید خوب است، با عمرو بد است؛ یکی از آن خوشش میآید، آن دیگری از آن خوشش نمیآید. در زمینههای اقتصادی، از سلیقه هم بالاتر هست؛ اما اصول نیست. فرض بفرمایید که یک نفر معتقد به سیاست «تعدیل اقتصادی» است، یکی هم مخالف این سیاست است؛ مثلاً معتقد به سیاست نوع دیگر است. اینها از سلیقه هم بالاتر است؛ اما با اصول نباید اشتباه شود. آن کسی که دارای این سلیقهی سیاسی و این روش سیاسی است، وقتی که مسؤولیتی داشته باشد، بر طبق همان عمل میکند؛ آن دیگری میآید و برطبق چیز دیگر عمل میکند؛ اما اصول همیشه محفوظ است. الان شما ملاحظه بفرمایید؛ از زمان ریاست جمهوری بنده، که آنوقت رئیس دولت کسی بود، بعد رئیس دولت کس دیگری شد؛ و زمان بعد از ریاست جمهوری بنده، که رئیس دولت کس دیگری شد؛ با اینکه سلایق سیاسی و اقتصادی تفاوتهای گوناگونی کرده، اما درعینحال همواره در این مدّت، آن پایههای فکری - یعنی اعتقاد به اسلام، اعتقاد به امام، اعتقاد به نظام اسلامی، اعتقاد به مردمی بودن جامعه - همه سر جای خود محفوظ است. این اعتقادها چیزهایی نیست که حتّی با آمدن و رفتن دولتها عوض شود. بنابراین قابل اشتباه نیست.
۱۳۷۸/۹/۱
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#گفتن_دیگر_کافی_است.🔻
🔸اگر بخواهید جهاد کنید، #وحدت میخواهید. منظور ما از وحدت، #هماهنگی و #یکنوایی و #همصدایی است. اگر انشاءالله این هماهنگی باشد، خدا هم کمک خواهد کرد. «من کان للَّه کان اللَّه له». برای خدا باشیم، تا خدا هم برای ما باشد. «والّذین جاهدوا فینا لنهدینّهم سبلنا»... حالا در عمل باید تجربه بکنیم و به آن عمل نماییم. گفتن، دیگر کافی است.
۱۳۶۹/۱/۲۲
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
معنویت در میدان مبارزه.mp3
2.84M
#پادکست
شاخصهای #مکتب_امام
۱. معنویت در میدان مبارزه
@t_manzome_f_r
🌟ایستادن در صف رأی، #مجاهدت است
دشمن همهجور وارد میدان میشود و تلاش میکند که بلکه بتواند این ملت را از این حرکت #مستقیم و #قوی و عزیز منصرف کند. وقت انتخابات هم که میشود، غالباً قبل از انتخابات یک حرفی میزنند که معنایش این است که مردم در انتخابات شرکت نکنید؛ کارهائی میکنند، تلاش میکنند؛ گاهی به وسیلهی آدمهای غافل و فریب خورده، گاهی به وسیلهی آدمهای وابسته، کارهائی میکنند که بلکه مردم را از شرکت در این مراسم عظیم باز بدارند.
🌟من توصیهام به مردم در درجهی اول این است که بیایند وارد میدان #انتخابات شوند، صندوقهای رأی را پر رونق کنند. خود این صفوفی که ایستادند، ممکن است زحمت هم داشته باشد؛ در هوای سرد؛ یک ساعت، کمتر، بیشتر، اما این #مجاهدت است، این #جهاد است؛ این زحمت پیش خدای متعال #اجر دارد.
🔴بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از مردم آذربایجان به مناسبت روز ۲۹ بهمن ۸۶/۱۱/۲۸
@rasaneh_t_t
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
هدایت شده از کانال اینفوگرافیک
🔺افول آمریکا
نشانه های افول آمریکا از منظر رهبر انقلاب اسلامی
@infographic_tabyin
┄┅══════┅┄
@t_manzome_f_r
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• عزیزان من! در اسلام به مرد اجازه داده نشده است که به زن زور بگوید و امری را بر او تحمیل کند. برای مرد در خانواده، حقوق محدودی قرار داده شده است که از روی کمال مصلحت و حکمت است. این حقوق، برای هر کس گفته و تشریح شود، مورد تصدیق قرار خواهد گرفت. همچنین، برای زن نیز در خانواده، حقوقی معیّن شده است که آن هم از روی مصلحت است. مرد و زن، هر کدام طبیعت، اخلاق، روحیّات و غرایزی دارند که ویژه خودشان است. آنها اگر از خُلقیّات ویژه خود به طور صحیح استفاده کنند، در خانواده، زوجی کامل و هماهنگ و مساعد تشکیل میدهند. اگر مرد زیادهروی کرد، تعادل به هم میخورد. اگر زن هم زیاده روی کرد، تعادل به هم میخورد. اسلام در داخل خانواده، دو جنس زن و مرد را مانند دو لنگه یک در، دو چشم در چهره انسان، دو سنگرنشین در جبهه نبرد زندگی و دو کاسبِ شریک در یک باب مغازه قرار داده است. هر کدام از این دو، طبیعت، خصوصیات و خصلتهایی، هم در جسم و روح و فکر و هم در غرایز و عواطف دارند که ویژه خودشان است. این دو جنس، اگر با همان حدود و موازینی که اسلام معیّن کرده است در کنار هم زندگی کنند، خانوادهای ماندگار و مهربان و با برکت و پرفایده خواهند داشت. •◈•
۱۳۷۵/۶/۲۸
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#سوال از محضر حضرت آقا
۸۲. جمع میان تلاش برای تعالی و خلوصبخشی به نظام با وحدت حداکثری نیروهای انقلاب که به حق نیاز شرایط امروز کشور است چگونه ممکن میگردد؟
#پاسخ: بعضیها میگویند وحدت، بعضیها میگویند خلوص؛ شما چه میگوئید؟ من میگویم هر دو. خلوص که شما مطرح میکنید چیزی نیست که با دعوا و کشمکش و گریبان این و آن را گرفتن و با حرکت تند و فشارآلود به وجود بیاید؛ خلوص در یک مجموعه که اینجوری حاصل نمیشود؛ ما به این، مأمور هم نیستیم. در صدر اسلام، خوب، با پیغمبر اکرم یک عده بودند؛ سلمان بود، اباذر بود، ابىّبنکعب بود، عمار بود، کی بود، کی بود؛ اینها درجهی اول و خالصترینها بودند؛ عدهای دیگر از اینها یک مقداری متوسطتر بودند؛ یک عدهای بودند که گاهی اوقات پیغمبر حتّی به اینها تشر هم میزد. اگر فرض کنید پیغمبر در همان جامعهی چند هزار نفری - که کار خالصسازی خیلی آسانتر بود از یک جامعهی هفتاد میلیونی کشور ما - میخواست خالصسازی کند، چه کار میکرد؟ چی برایش میماند؟ آن که یک گناهی کرده، باید میرفت؛ آن که یک تشری شنفته، باید میرفت؛ آن که در یک وقتی که نباید از پیغمبر اجازهی مرخصی بگیرد، اجازهی مرخصی گرفته، باید میرفت؛ آن که زکاتش را یک خرده دیر داده، باید میرفت؛ خوب، کسی نمیماند. امروز هم همین جور است. اینجوری نیست که شما بیائید افراد ضعیفالایمان را از دائره خارج کنید، به بهانهی اینکه میخواهیم خالص کنیم؛ نه، شما هرچه میتوانید، دائرهی خلّصین را توسعه بدهید؛ کاری کنید که افراد خالصی که میتوانند جامعهی شما را خالص کنند، در جامعه بیشتر شوند؛ این خوب است. از خودتان شروع کنید؛ دور و بر خودتان، خانوادهی خودتان، دوستان خودتان، تشکل خودتان، بیرون از تشکل خودتان. هرچه میتوانید، در حوزهی نفوذ تشکل خود، برای بالا آوردن میزان خلوصهای فردی و جمعی تلاش کنید؛ که نتیجهی آن، خلوص روزافزون جامعهی شما خواهد شد. راه خالص کردن این است.
وحدت هم که ما گفتیم منظور من اتحاد بر مبنای اصول است. بنابراین وحدت با کیست؟ با آن کسی که این اصول را قبول دارد. به همان اندازهای که اصول را قبول دارند، به همان اندازه ما با هم مرتبط و متصلیم؛ این میشود ولایت بین مؤمنین. آن کسی که اصول را قبول ندارد، نشان میدهد که اصول را قبول ندارد یا تصریح میکند که اصول را قبول ندارد، او قهراً از این دائره خارج است. بنابراین با این تفصیل و توضیحی که عرض شد، هم طرفدار وحدتیم، هم طرفدار خلوصیم.
۱۳۸۹/۵/۳۱
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
▪️ #علم را برای #خدمت، برای #معنویت، برای #پیشرفت_فضائل_انسانی، برای دفاع حقیقی از حقوق انسان باید فرا بگیریم. ثروت ملی و اقتدار ملی باید برای این باشد که این ملت بتواند برخلاف سنت رائج جهان، پرچم عدالت را در دست بگیرد. به کسی زور نگوئیم؛ به مظلوم کمک کنیم؛ با ظالم مقابل و مواجه شویم؛ جلوی ظالم را بگیریم.
۱۳۸۹/۷/۱۴
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
970722_KHAMENEI_IR_1444.pdf
633.7K
متن ابلاغیه رهبر انقلاب پیرامون بررسی و تکمیل الگوی پیشرفت اسلامی_ایرانی به همراه سند پایه
پ.ن۱: بیش از یک سال(۲۲مهر۹۷) از ابلاغیه رهبر انقلاب و تدوین سند پایه الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گذشت.
در این یکسال باید عموم نخبگان و مردم _با اساس مطالبهی رهبر انقلاب از مرکز الگوی اسلامیایرانی پیشرفت_ مطلع میشدند که چقدر کار جدی و جدید بر روی این سند شده است؟!
پ.ن۲: صاحب نظران حوزوی و دانشگاهی باید برای ارتقاء این سند _که مطالبهی رهبر انقلاب است_ تحرک جدی و قوی داشته باشند.
@t_manzome_f_r
#رهبر_معظم_انقلاب:
•◈• امروز زنان کشور ما مسئولیتشان سنگین است. مسئولیت مضاعفی که امروز شما دارید، همین است که نگاه غلط به مسألهی زن و مرد را تصحیح کنید. نگاهی که امروز دنیای غرب سعی میکند در مسألهی زن و مرد القاء کند، نگاه غلطی است، نگاه باطلی است؛ این به پایمال شدن ارزشهای بسیاری در جوامع بشری منتهی خواهد شد، که الان دارد گوشههائی از آن نشان داده میشود، دیده میشود، و در جوامع ما به طریق اولی. این نگاه را باید تصحیح کنید. البته این را هم عرض بکنیم؛ شعارها و بافتههای ذهنی غربیها در مورد زن، هیچ نتوانسته جلوی ظلمی را که در خانواده و بیرون خانواده در طول تاریخ به زنها میشده - که هنوز هم میشود - بگیرد. اگر فرض کنیم بشود در جامعهای از مظلومیت زنان - که این مظلومیت هم یک علل طبیعی و قهری دارد - جلوگیری کرد، فقط در سایهی اخلاق و قانون و تهذیب و تهذب مردان است. اما امروز در غرب مطلقاً از این خبری نیست. آزار زنان، فشارهای گوناگون جسمانی و آزارهای روحی بر زنان در غرب، آمارهائی که الان دارند میدهند، بمراتب از کشور خود ما و از جاهائی که ما اطلاع داریم، بیشتر است. بنابراین جلوی آن مشکل را هم نتوانستند بگیرند، از این طرف هم این همه ضایعه ایجاد کردند. •◈•
۱۳۸۶/۴/۱۳
#امام_خامنهای
#زن_و_خانواده
#تبیین
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از ویدیوهای رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ | ما قوی هستیم
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#دشمن_شناسی
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@video_khamenei
@t_manzome_f_r
مردمی بودن .mp3
2.65M
#پادکست
شاخصهای #مکتب_امام
۲. مردمی بودن
@t_manzome_f_r