تبیین منظومۀ فکری رهبری
يك برههاى از زمان، نگاه به پيشرفت، نگاه غربى بود... امروز در ذهن و فكر مسئولان و بهصورت يك گفتمان
خداى متعال، اين ولايت و حاكميت [خود] را از مجارى خاصى اعمال مىكند... آنوقتی ... كه حاكم اسلامى و ولى امور مسلمين، چه بر اساس تعيين شخص ... و چه بر اساس معيارها و ضوابط انتخاب شد، وقتى اين اختيار به او داده مىشود كه امور مردم را اداره بكند، باز اين ولايت، ولايت خداست؛ اين حق، حق خداست و اين قدرت و سلطان الهى است كه بر مردم اعمال مىشود. آن انسان ـ هركه و هرچه باشد ـ منهاى ولايت الهى و قدرت پروردگار، هيچگونه حقى نسبت به انسانها و مردم ديگر ندارد. خود اين، يك نکته بسيار مهم و تعيينكننده در سرنوشت جامعه اسلامى است.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_فقیه
#فصل_سوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از کتاب انسان ۲۵۰ ساله
امام سجاد در راه هدف مقدس خود که عبارت است از تحقق بخشیدن به حکومت خدا در زمین و عینیت بخشیدن به اسلام، تمام کوشش خود را به کار برد و از پختهترین و کارآمدترین فعالیتها بهره گرفت، و قافلهی اسلامی را که پس از واقعه عاشورا در کمال پراکندگی و آشفتگی بود، تا اندازه چشمگیری پیش برد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۲۳
@ensane250saale
انسان۲۵۰ساله؛امامسجاد علیهالسلام.mp3
8.78M
🔹امام سجاد، قهرمان اهل بیت "علیهمالسلام"
رهبر انقلاب اسلامی
۹۲/۹/۵
#ولادت_امامسجاد_علیهالسلام
#انسان_دویستوپنجاهساله
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
🔸امروز تولید علم، تولید کار، تولید ابتکار، تولید کالا، کالای مورد نیاز مردم، #تولید_انسان_کارآمد، تولید فرصت و تولید عزت، هر کدام از اینها یک جهاد است. مجاهد فی سبیلالله تولید کننده است؛ باید هم علم را بیاموزیم و هم علم را تولید کنیم. ما باید یک کشور عالم بشویم. در یک روایتی از امیرالمؤمنین نقل شده است که فرمود: «العلم سلطان، من وجده صال و من لم یجده صیل علیه»؛ یعنی علم اقتدار است، علم مساوی است با قدرت؛ هر کسی که علم را پیدا کند، میتواند فرمانروایی کند؛ هر ملتی که عالم باشد، میتواند فرمانروایی کند؛ هر ملتی که دستش از علم تهی باشد، باید خود را آماده کند که دیگران بر او فرمانروایی کنند. ما باید علم را با همهی معنای کامل آن به عنوان یک جهاد دنبال کنیم.
۱۳۸۵/۱/۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
آيتالله خامنهای خود را به معنای حقیقی کلمه از "عشاق امام" و معاصرت و معاشرت با امام را یکی از "اقب
مفهوم انقلابیگری همیشه در ادبیّات سیاسی معاصر، محلّ مناقشه بوده است... امام خمينی "قدّس سرّه" باشخصیّت و عملکرد خاص خود در دوران معاصر،... تصورات چپگرایانه و هم قرائتهای راستگرایانه از مفهوم "انقلابیگری" را به چالش کشید.
در اندیشهی امام، انقلابیگری در برابر سلطه و استبداد، برمبنای آموزههای اسلام ارزش تلقّی میشد. همچنانکه انضباط و قانونگرایی در اندیشهی ایشان، متّکی بر متن دین بود، نه ایدئولوژی لیبرال. در مکتب امام، انقلابیگری به مفهوم از پای ننشستن در برابر دیکتاتوری دولتها و همچنین در برابر قدرتهای مستکبری بود که پشتیبان خودکامگی و سرسپردگی آنها بودند...
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب:
روز جمهوری اسلامی... روز عید فقط ما مردم ایران نیست، بلکه عید همهی کسانی میتواند باشد که مسلمانند.
۱۳۶۴/۱/۱۰
#روز_جمهوری_اسلامی_ایران
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
كسانیكه دو خصوصیت را در خود به وجود آوردند، به این موهبت بزرگ سرافراز شدند كه خدای متعال زمام هدایت
نقطهی اساسی كار امام راحل، این بود كه در ارادهی الهی و تکلیف شرعی محو میشد. هیچ چیزی برایش غیر از انجام تکلیف مطرح نبود. واقعا او مصداق ایمان و عمل صالح بود. ایمانش به استحکام كوهها میمانست و عمل صالحش با خستگی ناپذیری
باورنکردنی توأم بود. آنچنان در تداوم عمل صبور و كوشا بود كه انسان را دچار حیرت میكرد. به همین خاطر، هدفهای بزرگ قابل وصول شد و دست یافتن به قلهها امکانپذیر گردید.
۱۳۶۸/۰۳/۱۶
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۳۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
معرفی سیر مطالعاتی #جدید
اولین سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
(دورهی آموزشی معارف انقلاب اسلامی_سطح یک)
توضیحات:
۱. مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبر انقلاب در تابستان ۱۳۹۶ سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب را تدوین، ارائه و اجرا کرد.
این سیر مطالعاتی در بهمن۱۳۹۸ بروز رسانی شد.
۲. این دورهی آموزشیِ مطالعهمحور، بر اساس طرح مصوب معاونت پژوهش و آموزش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای میباشد.
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
استقلال یعنی آزادی در مقیاس یک ملّت؛ این معنای استقلال است. اینکه بعضی در زبان یا در شعار دنبال آزا
در اندیشه و بیان رهبر معظم انقلاب، مفهوم استقلال سیاسی اینگونه معنا میشود:
امروز هیچ قدرتی در دنیا نمیتواند ادعا کند که بر نظام سیاسی کشور ما حاکم است و اشاره، تصریح، نهیب یا تهدید او میتواند اثری برروی تصمیم گیریهای ما بگذارد.
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#صفحه ۸۱
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری