سیاست ما[جمهوری اسلامی] در مواجههی با آمریکا یک سیاست درست و ثابتی است و با رفت و آمد دولتمردان آمریکایی عوض نخواهد شد.
@t_manzome_f_r
تنها راه برطرف کردن دشمنی آمریکا، مایوس کردن دشمن و قوی شدن ملت ایران است. بایستی ابزارهای واقعی قدرت را در خود ایجاد کنیم. البته مردم حقیقتاً و انصافاً خوب ایستادگی کردند.
لکن مسئولین باید در سه بخش اقتصاد و امنیت و فرهنگ تلاششان را بیشتر کنند.
@t_manzome_f_r
بسیاری از گرانیهای اخیر اصلاً توجیه ندارد. گرانیهای اخیر از گوشت قرمز و مرغ و گوجه بگیرید تا پوشک بچه، هیچکدام از این گرانیها توجیه ندارد و همهی اینها قابل کنترل است.
@t_manzome_f_r
در بعد امنیت داخلی، مسئولین اطلاعاتی باید مراقب #نفوذ باشند.
@t_manzome_f_r
در بخش فرهنگ، حجم کار فرهنگی زیاد است، اما فعالیتها باید #هوشمندانه انجام شود.
@t_manzome_f_r
در مورد این جنگی که متاسفانه در همسایگی ما انجام شده، باید تمام مناطقی که گرفته شده آزاد شود و به هیچوجه تروریستها به مرز ایران نزدیک نشوند، والا برخورد سختی خواهد شد.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
13990813_40515_128k.mp3
16.88M
🔊 #صوت_کامل
سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب در سالروز ولادت پیامبر اعظم(صلیاللهعلیهوآله) و امام صادق(علیهالسلام)
۹۹/۸/۱۳
۱۷ربیع
۱۳آبان
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
بیانات تحلیلی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (صلّیاللهعلیهوآله) #
بیانات تحلیلی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۳۶۵ دربارهی زندگی پیامبر اعظم (صلّیاللهعلیهوآله)
#بخش_دوم
من یک خلاصهای را از یک گوشهای از زندگی پیغمبر عرض میکنم. در زندگی رسول خدا یک چیز وجود دارد که آن مستمر است؛ بقیّهی چیزهایی که در حیات اجتماعی پیغمبر هست، غیر از خصلتها و صفات معنوی و خود پیغمبری و مانند اینها مقطعی و مربوط به زمانها است؛ آنچه در زندگی اجتماعی پیغمبر و در شخصیّت آن حضرت به عنوان یک رهبر از اوّل تا آخر ادامه دارد، مبارزه است. همان طور که میدانید، پیغمبر اسلام از اوّل بعثت، مردم را به یک جامعهی الهی و توحیدی دعوت میکرد. اصلاً نباید دعوت پیغمبر را با دعوتی که فلاسفه و حکما و معلّمین و مصلحین جوامع انجام میدادند، اشتباه کرد و یکی گرفت؛ نوع دعوت پیغمبر و هدف پیغمبر با آنها تفاوت داشت. از اوّلی که رسول خدا مبعوث شد، خطّمشی آن حضرت عبارت از این بود که یک جامعهای به وجود بیاورد و در آن جامعه امکان هدایت انسانها را برایشان فراهم کند.
سبک کار مصلحین یا حکما و فلاسفه جور دیگر است؛ تشکیل یک جامعهی محدود به حدود و ضوابطِ موردِ نظر برای غالبِ این کسانی که اسم بردم، مطرح نیست. مصلحین میخواهند جامعه را اصلاح کنند؛ یعنی چه اصلاح کنند؟ یعنی یک نقیصهای در جامعه هست، آن را برطرف کنند؛ یک ضعفی در یک گوشهای از جامعه هست، آن را جبران کنند؛ فسادی هست، خرابیای هست، آن را ترمیم کنند. مثلاً یک مصلح اجتماعی که انقلابی نباشد، در جامعه اگر دید فقر هست و فقرا هستند، در صدد برمیآید که با روشهای گوناگون فقر مردم را برطرف کند. فرض بفرمایید که ثروتمندان را، دارایان را، قانونگذاران را وادار کند تا قوانینی بگذارند یا ثروتی را کنار بگذارند یا صندوقی را درست کنند تا بدان وسیله فقرای جامعه از فقر نجات پیدا کنند. یا اگر یک مصلح، یک کسی که میخواهد جامعه را اصلاح کند، مشاهده میکند که «بیسوادی» در جامعه هست، ندای سواد و درس و علم و مانند این چیزها را بلند میکند. جامعه را میخواهد اصلاح کند دیگر؛ از این جهت جامعه فاسد است که در آن بیسوادی هست، جهل هست، [پس] او میآید هر کسی را که باید دید در این راه میبیند، مسئولان آن جامعه را، باسوادها را، متمکّنین را، افرادی را که سواد ندارند و بایستی بدانند که سواد چیز خوبی است جمع میکند، میبیند و بالاخره وسیلهی سوادآموزی را مثلاً در یک جامعه فراهم میکند، خیالش راحت میشود که این کار انجام گرفت. یا اگر چنانچه یک فسادی در جامعه هست، فحشا مثلاً در جامعه هست، با گفتن، با ایراد خطبه و سخنرانی، با بیان حقایق، با نصیحت، با موعظه مردم را وادار میکند به اینکه از فحشا و فساد و مانند اینها اِعراض کنند و راه درست را انتخاب کنند؛ یک مصلح دلسوز علاقهمند این جور عمل میکند. امّا چهارچوب جامعه را این مصلح قبول کرده؛ یعنی نظام اجتماعی را، نظام سیاسی را، حکومت را، ارتباطات گوناگونی را که در یک جامعه وجود دارد و مناسبات اجتماعی را پذیرفته [لکن] در آنها عیبی مشاهده میکند، این عیب را میخواهد برطرف کند.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هم اکنون
برگزاری جلسه تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی
✅ موضوع جلسه:
*تحلیل پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان فرانسه*
-اسلام هراسی؛ تهدید یا فرصت؟
-زبان گفتگو با مردم غرب
✅ اداره و هدایت بحث:
جناب آقای دکتر فواد ایزدی
⏰ #زمان:
سه شنبه 13 آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۰ در بستر فضای مجازی
لطفا از طریق لینک زیر بعنوان میهمان وارد شوید:
https://online.lmskaran.com/ch/discussion-1
#مبارزه به درازایِ یک عمر
#جهاد به طور مطلق، یعنی درگیری و مبارزهٔ با قدرتهای ارتجاعیِ ضدّ تعالی و تکامل انسانی -یعنی ضدّ اسلام و ضدّ قرآن- هر جور که با اینها درگیری کردید، این در اسلام اسمش جهاد است...
بعد از آنکه ما معنای جهاد را فهمیدیم، آن وقت خیلی آسان میتوانیم این را قبول کنیم که ائمهٔ اهلبیت "علیهمالسلام" #جهاد میکردند. دیگر نباید سوال کرد که آقا امام صادق "علیهالسلام" کِی شمشیر دستش بود؟ مگر لازم بود شمشیر دستش باشد؟!... کافی بود که امام صادق "علیهالسلام" بیندیشد. امام صادق "علیهالسلام" فرمان دهد، امام صادق یک کلمهای بگوید که این کلمه، اصلی باشد تا مسلمانهای زمان خودِ او و بعد از زمان خود او، از آن اصل پیروی کنند. این کافی بود تا اینکه امام صادق "علیهالسلام" را #مجاهد بدانند.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#گفتار_چهارم
به مناسبت میلاد #امام_صادق "علیهالسلام"
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری