#خاطرات_رهبر_انقلاب ۶۸
پیشـنهاد سـمینار ائمه جمعه
اوایلی که به امامت جمعهي تهران منصوب شـده بودم، تشـکیل این سـمینار را خدمت حضـرت امام "رحمه الله"
پیشـنهاد کردم. به ایشان گفتم: ما در سرتاسر کشور، تعدادي علماي محترم داریم که امام جمعه هستند- البته در آن وقت تعدادشان به انـدازهي الان نبود -و درحقیقت یک شـبکهي سراسـري براي ادارهي معنوي جامعه وحفظ ایمان وحصار ایمانی کشور تشـکیل میدهنـد. اگر شـما مـوافقت کنیـد، مـا ایـن شـبکه را بـه هـم وصـل کنیـم و بعـداً بیـن این مجمـوعه و ائمهي جمعهي جهـان اسـلام، کنگرههایی تشـکیل دهیم. ایشان از این پیشـنهاد خیلی خرسند شدند و استقبال کردند. پس از جلب موافقت امام به قم آمدیم و آن سـمینار اول را که در کتابخانهي مدرسهي فیضـیه برگزار شد، تشکیل دادیم و نتیجتاً این کار پایه گذاري شد و بحمدالله تا امروز هم ادامه دارد.
سخنرانی در مراسم بیعت ائمهي جمعهي سراسر کشور به اتفاق رئیس مجلس خبرگان
۶۸/۴/۱۲
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
تکرار هرروز "اهدناالصراطالمستقیم" در نماز یعنی:
ماهر لحظه به هدایت احتیاج داریم،
چرا که این صراط مستقیم، هر لحظه، هر زمان، در هر مکان، برسر دوراهیها و سه راهیهای متعدد قرار میگیرد که باید دید، شناخت، فهمید وقدم در راه درست گذاشت.
پس این تکرار یعنی امروز، فردا، در همه قضایا، همه آناتِ زندگی، انسان بر سر دوراهی است وبه "اهدنا" نیاز دارد.
البته وقتی دائم از خدا هدایت میخواهید، وسیله هدایت را هم خدا قرار داده است، این هدایت در قرآن است.
اگر با قرآن انس گرفتیم، درست فهمیدیم،
تدبر کردیم، پاسخ درست به سوالات زندگی به ما داده خواهد شد.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#حضرت_آقا
#تبیین
@t_manzome_f_r
#روشنفکر باید #فرهنگ_ساز باشد
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
#روشنفکر، کسی است که با اندیشهای که میکوشد آزاد باشد، درمحیط اجتماعی، زندگی میکند. روشنبین است. آگاه است. از مسائلی آشناست است که عامه مردم از آن بهطور طبیعی آگاه نیستند، درجایی ایستاده که جریانها را میبیند و میتواند آنها را بشناسد.
روشنفکر باید مایهای از روشنی را در جامعه ایجاد کند، باید پیامآور نور و روشنایی باشد، باید نقاط ابهام را بزداید، باید مغزهای مرده، ساده اندیش و بیخبر را که جز از طریق چشم نمیتوانند پیرامون خود را بشناسند و بفهمند، توجیه کند. #روشنفکر باید فرهنگ ساز باشد. پایگاه روشنفکری، توده مردمند.
بهترین و متعهدترین روشنفکران آن کسی است که سخنش را با عملش همراه کند، اگر به میان مردم آمد، روشنگری را در کنار عمل، در کنار کاری که او منتظر بوده است، بر روشنگری او مترتب بشود؛ همراه کند.
روشنفکر خطرپذیر، روشنفکر دلسوز، روشنفکری است که ناز روشنفکری خود را بر دوش مردمی که از او بهره بردهاند نگذارد، بر آنها منتی نداشته باشد که به آنها آموخته، زیرا که مردم هم به او چیزها میآموزند. منتها در جامعه ما قشر روشنفکر بیمار، وابسته و بیایمان متولد شدند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
با سلام
تا لحظاتی دیگر پرسش و پاسخهایی که بعد از ارائه موضوع: پیوست و مهندسی فرهنگی در فضای مجازی توسط آقای ابوذر منتظرالقائم انجام شد، در کانال رسانه تشکیلات تبیین
https://eitaa.com/rasaneh_t_t
بارگزاری میشود.
ان شاءالله
تاریخ #مشروطه را مطالعه کنید
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
من بارها گفتهام که تاریخ مشروطه را مقداری مطالعه کنید، عبرتهای خیلی عجیبی در تاریخ مشروطیت هست. علت اصلی اینکه در آنجا این جریان عدالتخواهی اسلامی به جریان مشروطه انگلیسی و غربی و مجلس شورای اسلامی به مجلس شورای ملی تبدیل شد، حضور یک عده روشنفکران وابسته بر غرب بود. البته همه آنها خائن نبودند اما خیلی از آنها غافل بودند، خیلی از آنها فریبخورده و خیلیها اسیر هوی و هوس بودند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
اکنون کشور به فعالیتهایی از جنس کارهای #امیر_کبیر نیاز دارد.
از جمله شخصیتهای بزرگ میرزا تقی خانامیرکبیر و قائم مقام فراهانی هستند که شجاعانه در مقابل سلطه بیگانه که مشکل اساسی کشور در زمان قاجار بود، ایستادند.
۷۹/۸/۲۷
#رهبر_انقلاب_اسلامی
بیستم دی ماه سالروز شهادت میرزامحمدتقی خان امیرکبیر
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
[در جریان مشروطه و تقابل طرفداران اسلام و غربزدگان] که غربزدگان غلبه پیدا کردند، در دستگاه طرفدار اسلام و حق، #دو_عیب اساسی بود؛ #یکی اینکه طرح مشخصی نداشتند. عدالت میخواستند اما آن وقتی که بنا بود طرحی برود و تثبیت و امضا شود، طرح مدون آمادهای نداشتند؛ بر خلاف مشروطه که یک چیز آماده تجربه شدهای بود که وسط گذاشتند. #دوم اینکه سر چیزهای کم اهمیت و غیر اصولی با هم اختلاف میکردند. این به نظر من نکته خیلی مهمی است.
[در جریان مشروطه] نبودن طرح و نبودن اتفاق کلمه و دنبال نکردن جدّی مقصود[در دستگاه طرفدار اسلام] و از آن طرف آشنا بودن[دستگاه وابسته به غرب] با روشهای تبلیغاتی _به خاطر ارتباطشان با دستگاههای خارجی_ موجب شد فضا آن قدر سنگین شود که دیگر کسی جرات نکند اسم دین و دینداری را بیاورد! نتیجه این شد: مردمی که برای دین حرکت کرده بودند و حاضر بودند برای دین جان بدهند، احساس کردند که فایده ندارد و آنچه انجام میگیرد، خواسته آنها نیست و لذا در قضایای بعدی عامه مردم در غالب موارد با این حرکت همراهی نکردند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#مطالبهگری
#رهبر_انقلاب
آنچه من بر آن تأکید میکنم، این است که ما امروز در جامعهمان نیاز مبرم داریم به اینکه #آرمان_ها را مدام تکرار کنیم، مدام بگوییم، مدام روی آن کار کنیم، مدام مطالبه کنیم. این #مطالبه_گری خیلی چیز خوبی است. #مطالبه_گریِ آرمانها از آن چیزهایی است که از آن نباید دست برداشت. اگر چنانچه این حجم عظیم و وسیع تهاجم به افکار عمومی از سوی ضدّ انقلاب با این #مطالبهگریها مواجه نشود، قطعاً #ویرانگری خواهد کرد. یادآوری آرمانها، مطرح کردن آرمانها، خواستن آرمانها، #طلبکاری نسبت به تحقّق این آرمانها یک سدّی است در مقابل تخریب افکار عمومی و فضاهای نخبگانی _که متأسّفانه روی فضاهای نخبگانی هم دارند کار میکنند_ و فضاهای مدیریّتی؛ که در مواردی هم متأسّفانه بیتأثیر نبوده. اینجا یک #لشکری از جوانهای مؤمن و انقلابی لازم است که وارد میدان بشوند، مطالبه کنند آرمانها را و خودشان کمک کنند به تحقّق این #آرمان_ها.
بنابراین، احتیاج است به یادآوری این #آرمان_ها با همان زبانِ ویژهی جوانِ مؤمنِ انقلابی که از خصوصیّاتش صراحت است، از خصوصیّاتش شجاعت در گفتار است؛ اینکه #شجاعانه حرف خودش را بزند. امروز نسبتاً همینجور هم بود؛ ما احساس کردیم یک انگیزهی شجاعانهای وجود دارد برای اینکه بگویند یک چیزهایی را. بایستی این ارزشها بهصورتِ صریح، هوشیارانه، دائماً #مطالبه بشود؛ از سوی جوانِ پای کار.
۹۷/۳/۷
آغاز به کار مطالبهگری طرح تبیین منظومه فکری رهبری.
کانال رسانه تشکیلات
@rasaneh_t_t
جهت ثبتنام در لشکر #مطالبه_گری و #آموزش به این آیدی مراجعه کنید
@Jahadmm1059
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۶۹
دسـتاورد بزرگ انقلاب
آیتالله خـامنهاي در زمان ریاست جمهوري، سـخنرانی بسـیار زیبا، پربار و مهمی در مقرّ سازمان ملل ایراد فرمودنـد. اگر مـا تمـام خسارتهـا و سـختیهایی را که در انقلاب متحمل شـدیم، تحمل میکردیم و دسـتاورد آن تنها همین یک سخنرانی مقـام معظم رهبري در سازمـان ملـل بود ارزش داشت. در رژیم گذشـته، اگر دانشـمندي در جـایی سـخنرانی میکرد و در سخنـان خود، گوشهاي از حقانیت اسـلام را ذکر مینمود، ما در همهجا آن بیان را مطرح میکردیم و میگفتیم: اسـلام دینی اسـت که فلان دانشـمند دربـاره آن، در سـخنرانی خـویش چنـان گفته و یـا در کتـاب خـود، چنین نگاشـته است. امروز به برکت انقلاب اسلامی، در سازمان ملل، در مقرّ کفر، این گونه اسلام را معرفی میکند. این، دستاورد بسیار بزرگی است که بایدآن را تبلیغ کنیم.
آیتالله مکارم شیرازي
#خاطرات
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r