هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
بسیاری از آرزوهای امام بعد از رحلت امام تحقق پیدا کرد. خودباوری، خودکفایی، پیشرفت علمی و فناوری و سیاسی کشور، توسعهی صفحهی نفوذ کشور و جمهوری اسلامی در منطقهی وسیع غرب آسیا و شمال آفریقا، اینها چیزهایی بود که اتفاق افتاد.
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تولیداتِ طرح
21_Jalase-18.mp3
4.54M
📗بریدهای از جلسۀ هجدهم کتاب طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن
نخستین نغمههای دعوت
انبيا در شروع انقلاب و رستاخيز اجتماعى و عقيدتى، با مردم مجامله نكردند هرگز. چنين نبوده است كه يك مدت زمانى مردم را سرگردان كنند با يك حرفهاى ديگرى، با يك شعارهاى ديگرى، و بعد از آنىكه يك مقدارى موفقيت پيدا كردند، بعد آن شعار اصلى را در ميان بگذارند، نه؛ از اول با صداقت و با درستى و راستى، آن هدف واقعى و نهايى خود را بيان كردند، و آن چه بود؟ آن هدف، عبارت بود از #توحيد.
همانطورىكه در روزهاى گذشته تشريح كرديم، توحيد همهچيزِ مكتب انبياعليهمالسلام است. توحيد و معرفت خدا هم مايۀ تكامل و تعالى روح انسان است، كه اين هدف عالى و نهايى انبيا است، و هم طرح توحيد بهمعناى ايجاد يك محيط الهى، يك جامعه و نظام الهى، يك نظام عادلانه، يك نظام بىطبقه، يك نظام بدون استثمار، يك نظام بدون ظلم، بهمعناى تشكيل يكچنين نظامىست و اين همان محيط متناسبىست كه ديروز مىگفتيم براى پرورش موجود انسانى، لازم و ضرورىست.
توحيد همهچيز مكتب انبيا است. اعتقاد به توحيد و وجود خدا و وحدانيت خدا هم تأمينكنندۀ هدف نهايى و غایى انبياست، و هم اینکه آن محيطى را که براى انسانسازى لازم مىدانند، براى پيادهكردن كارخانۀ آدمسازى؛ توحيد بهترين و گوياترين شعار است؛ براى خاطر اینکه جامعۀ توحیدی يعنى جامعهاى كه در آن، خدا فقط آقايى و خدايى مىكند.
#خلاصه
#کتاب_اول
#جلسه_هجدهم
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
@t_manzome_f_r
نظر یکی از اعضا در مورد طرح از شهر شیروان 🔰🔰
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
بابت کانال بسیار عالیتون و طرح بسیار مفید و نیازمند جامعه از شما خیلی خیلی متشکرم و خدا را بسیار شکر میکنم که قبل از آمدن ماه رمضان به من توفیق داد با این طرح بسیار مفید که باعث شد خلا درونم را پر کند آشنا شوم و معنا و عمق توحید را که اکنون در دعاهای شب و سحر ماه رمضان هست با تمام وجودم حس کنم واقعا کانال و طرحتون بسیار عالی و خلاجامعه رو پر میکند. خدا خیرتان بدهد
شرمنده حرفای دلم خیلی زیاده
من خیلی چیزا با این طرح پیدا کردم.
من حوزه درس خوندم ولی حسی که با این طرح داشتم توحوزه نداشتم.
من خیلی مدیون نماینده شهرمون خانم ایزانلو هستم.
الهی که دعای خیر مولا پشتتون باشه.
☑️نماینده عزیز شیروان، خدا قوت 🌹
@t_manzome_f_r
موضع گیری های امام...
#انسان_۲۵۰_ساله
موضع گیری امام در طول مدت #امامت:
۱. موضع گیری در برابر عُبیدالله بن زیاد و یزید که بسیار شجاعانه و فداکارانه بود.
۲. موضع گیری در مقابل مسرف بن عقبه، کسی که در سال سومِ حکومتِ یزید و به امر او، مدینه را ویران کرد و اموال مردم را غارت نمود. در اینجا موضع گیری امام بسیار نرم و ملایم بود.
۳. حرکت امام در رویارویی با عبدالملک بن مروان، قوی ترین و هوشمندترینِ خلفای بنی امیه، که گاهی تند و گاهی ملایم بود.
۴. برخورد با عمربن عبدالعزیز
۵. برخوردهای امام با اصحاب و یاران، و توصیه هایی که به دوستانشان داشتند.
۶. برخورد با علمای درباری و وابسته به دستگاه های ستمگر حاکم.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۲۳
#جلسه_بیست_و_یکم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r
#حکومت_خدا_در_زمین...
#انسان_۲۵۰_ساله
#امام_سجاد_علیه_السلام در راه هدف مقدس خود که عبارت است از تحقق بخشیدن به #حکومت_خدا در زمین، و عینیت بخشیدن به #اسلام، تمام کوشش خود را به کار برده و از پخته ترین و کار آمد ترین فعالیت ها بهره گرفته است، و قافله ی اسلامی را که پس از واقعه عاشورا در کمال پراکندگی و آشفتگی بود، تا اندازه چشمگیری پیش برده است و سیاست و شجاعت و دقت و ظرافت در کارها را رعایت کرده است.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۲۳
#جلسه_بیست_و_یکم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r
اتفاقات تصور نشدنی تصور شد و انجام شد...
#انسان_۲۵۰_ساله
دوره #امام_سجاد_علیه_السلام کار با دشواری فراوان آغاز می شود.
حادثه کربلا یک تکان سختی در ارکان شیعه - بلکه در همه جای دنیای #اسلام - داد.
قتل و تعقیب و شکنجه و ظلم سابقه داشت، اما کشتنِ پسر پیغمبر و اسارت خانواده پیغمبر و بردن اینها شهر به شهر و بر نیزه کردنِ سر عزیز زهرا، چیزی بود که دنیای اسلام را مبهوت کرد.
کسی باور نمیکرد که کار به اینجا برسد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۲۴
#جلسه_بیست_و_یکم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r
#احیایِ_روح_اصلی_دین...
#انسان_۲۵۰_ساله
در دوران #امام_سجاد_علیه_السلام باید دینِ مردم درست می شد، باید اخلاق مردم درست می شد، باید مردم از این غرقاب فساد بیرون می آمدند، باید دوباره جهت گیری معنوی، که لُبّ لُباب دین و روح اصلیِ دین همان جهت گیری معنوی است، در جامعه اِحیا می شد.
اختناق در آن دوران و نامناسب بودنِ وضع، اجازه نمی داد که امام سجاد بخواهند با آن مردم بی پرده و صریح و روشن حرف بزنند، نه فقط دستگاه ها نمی گذاشتند، مردم هم نمی خواستند.
اصلا آن جامعه یک جامعه ی نالایق و تباه شده و ضایع شده ای بود که باید بازسازی می شد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۲۲۶
#جلسه_بیست_و_یکم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r
مقاومت مسلحانهِ با در نظر گرفتن شرایط...
#انسان_۲۵۰_ساله
اگر ائمه از جمله #امام_سجاد_علیه_السلام در آن شرایط می خواستند که به حرکات قهر آمیزی دست بزنند، یقیناََ ریشه ی #شیعه کنده میشد و هیچ زمینه ای برای رشد مکتب اهل بیت و دستگاه ولایت و امامت در دورانِ بعد باقی نمی ماند، بلکه همه از بین می رفت و نابود می شد.
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص ۲۲۷
#جلسه_بیست_و_یکم
#امام_سجاد
@t_manzome_f_r