هدایت شده از ویرایش
MyTone -تبیین طرح منظومه فکری رهبری_مشهد.mp3
9.44M
🎙صوت #سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین فخریان در جمع طلاب مشهد.
" ضرورت طرح "
۹۶/۵/۱
@Ostad_fakhrian
هدایت شده از ویرایش
ضرورت طرح تبیین، طلاب مشهد.pdf
266.6K
📜 فایل pdf #ضرورت طرح تبیین منظومه فکری رهبری در جمع طلاب مدرسه شهید صدوقی #مشهد
۹۶/۵/۱
@Ostad_fakhrian
بیانات رهبر انقلاب پیرامون #منظومه_فکری 👇👇👇
انقلاب اسلامی یک #منظومه_فکری دارد.
اهمّیّت این انقلاب و علّت اینکه این انقلاب زلزله در دنیا ایجاد کرد، این نبود که یک حکومتی را سرنگون کرد؛ نه، علّت این بود که یک #منظومه_فکری نو را به دنیا عرضه کرد و امروز هم همچنان در اکناف عالم، این منظومهی فکری در حال پیشرفت است. با وجود سعیای که در اخفاء آن و کتمان آن میکنند، این #منظومه_فکری دستبهدست میگردد و بسیاری از دلها در دنیا -چه در دنیای اسلام، چه در حدّ کمتری در خارج از دنیای اسلام- به آن جذب میشوند؛ دلها هنوز متوجّه اینمنظومه است و این #منظومه_فکری همچنان طراوت و تازگی خودش را حفظ کرده.
یکی از اجزای مهمّ این #منظومه_فکری که خیلی هم جاذبه دارد، عبارت است از نفی ظلم، نفی استکبار، نفی استبداد -استبداد هم اعم است از استبدادی که حکّامی و حکومتهایی در کشورهای خودشان نسبت به مردم خودشان انجام میدهند، و آن استبداد و دیکتاتوریای که نظام سلطه در سطح جهان بهوجود میآورد- این یک بخشی از این منظومهی فکری است. عزّت ملّتها، عزّت ملّی و در کشورهای اسلامی عزّت اسلامی؛ استغناء ملّتها از تکیه کردن به دیگران و آویزانِ قدرتها بودن؛ اینها جزو مجموعهی فکری اسلام است. استقلال همهجانبه -استقلال بسیار امر مهمّی است- استقلال فکری، استقلال سیاسی، استقلال اقتصادی، که از همه مهمتر هم استقلال فکری است که میتواند بقیّهی این استقلالها را بهدنبال خودش بیاورد؛ اینها جزو چیزهایی است که در نظام فکری اسلامی و آن منظومهی فکری اسلامی وجود دارد و همینها است که جاذبه میدهد؛ و اینها طراوت دارد، اینها کهنهشدنی نیست، اینها تمامشدنی نیست.
۹۴/۶/۱۲
امروز مهمترین وظیفهی علمای دینی، روشنفکران دانشگاهی و مسئولان حساسیت نسبت به طراحی دشمن و شناخت آن و تشریح آیندهی امیدبخش و رو به پیشرفت کشور در چارچوب شاخصهای #منظومه_فکری اسلام و با استفاده از قابلیتها و تواناییهای جوانان و ظرفیتهای گستردهی کشور است.
نظام جمهوری اسلامی دارای یک #منظومه_فکری اسلامی است که بعد از گذشت سالها همچنان در دنیا دارای جذابیت و طراوت و تازگی است.
۹۴/۶/۱۲
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
#کتب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری بر اساس #ترتیب سیر. جهت عضویت در این طرح و شروع سیر
هوالحاکم
جامعه، تنها گذرگاه رشد انسان است.
هر چقدر شرایط یک جامعه، بیشتر منطبق بر فطرت آدمی باشد، شکوفایی استعدادهای ذاتی و نامحدود انسان، بیشتر حاصل خواهد شد.
دین به عنوان " تنها مرجع بینقص در راهنمایی بشر" تمام لوازم و ضرورتها را برای ساخت یک جامعه¬ی مطلوبِ انسانی_عقلانی بیان کرده است.
بر اساس بینش الهی، یک جامعهی مطلوب از سه عنصرِ حاکم، قانون و مردم تشکیل میشود.
حاکم باید بهترین انسان، قانون باید بهترین قانون و مردم باید بهترین انسانهای متعهد به حاکم و قانون باشند، تا جامعهی طراز ایجاد شود.
البته این بهترینها نیز بر اساس معیارهای الهی_انسانی میباشد.
بنابراین تنها وسیلهی رشد و تعالی و شکوفایی حداکثری ظرفیتهای آدمی _که خود مهمترین هدف خلقت بشر میباشد_ ایجاد جامعهی طراز انسانیت است که توسط سفرای الهی محقَّق میشود.
تمام توان و همت و وقت انبیاء و اولیای الهی صرف همین مهم میشده است.
الان که در عصر حاکمیت ولیّفقیه _که در ولایت، وارث انبیاء و ائمهی معصومین میباشد_ زندگی میکنیم، نیز مهمترین کار او همان کار حاکمان معصوم، یعنی ایجاد جامعهی مطلوب انسانی، است.
باید دانست که این مهم تنها در سایهی نظام امامت و امّت حاصل خواهد شد و نه چیز دیگر.
این کتاب، متن بیانات رهبر انقلاب اسلامی در طول سالیان متمادی قبل و بعد از انقلاب است که از سایت معظمله و از کتاب ولایت و حکومت که توسط انتشارات صهبا چاپ و منتشر شده، گردآوری شده است و در حقیقت میتوان این کتاب را، خلاصه شدهی کتاب ولایت و حکومت، برشمرد.
کتاب " #ولایت_فقیه_در_اندیشه_رهبر_انقلاب" در ۱۴فصل به مباحث ذیل میپردازد:
فصل اوّل: معنای ولایت
فصل دوم: حاکمیت فقط حق خداست
فصل سوم: یا امام عادل و یا حکومت طاغوت
فصل چهارم: چهرۀ حاکم طاغوتی
فصل پنجم: چهرۀ حاکم الهی
فصل ششم: چرا نباید در حکومت طاغوت زندگی کرد؟
فصل هفتم: شرایط حاکم در حاکمیت اسلامی
فصل هشتم: راه های تعیین حاکم در جامعۀ اسلامی
فصل نهم: وظایف حاکم اسلامی
فصل دهم: مقررات و قوانین در حکومت اسلامی
فصل یازدهم: حق مردم بر حاکم و حق حاکم بر مردم
فصل دوازدهم: ولایت فقیه، حکومت ایدئولوگ ها
فصل سیزدهم: ولایت فقیه از گذشته تا حال
فصل چهاردهم: دستورِ ولیّ فقیه، حکم الله است
از هم اکنون این کتاب، جایگزین کتاب ولایت و حکومت میشود.
@t_manzome_f_r
#کتاب_تشکیلات
باید ها و نباید ها در اندیشه آیت الله العظمی خامنه ای
#پنجمین_کتاب سیر مطالعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری
☑️گرداورنده: حجت الاسلام والمسلمین فخریان
به اطلاع شما دوستان می رسانم که طراحی این کتاب به اتمام نرسیده است ولیکن به دلیل شروع زمان مطالعه، قسمتی از کتاب را بار گزاری می کنیم.
زمان شروع مطالعه پنجشنبه۱۵ شهریور است.
مقدار بودجه بندی مطالعه این کتاب روزانه ۸ صفحه می باشد. ( غیر از ایام تعطیل )
زمان اتمام مطالعه در روز پنج شنبه ۵ مهر ماه می باشد.
از همراهی شما عزیزان سپاسگزاریم.
@t_manzome_f_r
17.5×24.12.pdf
1.9M
📑فایل پی دی اف ۳۵ صفحه از کتاب #تشکیلات
▪️باید ها و نباید ها در اندیشه آیت الله العظمی خامنه ای
@t_manzome_f_r
رهبر انقلاب:
«روز مباهله، روزی است که پیامبر مکرم اسلام، عزیزترین عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد. نکتهی مهم در باب مباهله این است: «وَ اَنفُسَنا و اَنفُسَکُم» در آن هست؛ «وَ نِساءَنا وَ نِساءَکُم»در آن هست؛ عزیزترین انسانها را پیغمبر اکرم انتخاب میکند و به صحنه میآورد برای محاجّهای که در آن باید مایز بین حق و باطل و شاخص روشنگر در معرض دید همه قرار بگیرد. هیچ سابقه نداشته است که در راه تبلیغ دین و بیان حقیقت، پیغمبر دست عزیزان خود، فرزندان خود و دختر خود و امیرالمؤمنین را -که برادر و جانشین خود هست- بگیرد و بیاورد وسط میدان؛ استثنائی بودن روز مباهله به این شکل است. یعنی نشاندهندهی این است که #بیان_حقیقت، #ابلاغ_حقیقت، چقدر مهم است؛ میآورد به میدان با این داعیه که میگوید بیائیم مباهله کنیم؛ هرکدام بر حق بودیم، بماند، هرکدام بر خلاف حق بودیم، ریشهکن بشود با عذاب الهی.»
۲۲ آذرماه ۱۳۸۸
@t_manzome_f_r