#خاطرات_رهبر_انقلاب۷۷
روایت رهبرانقلاب از اولین دیدار با علامه جعفري
در آقاي جعفري "رحمةالله علیه" خصوصیات برجستهاي بود که به نظر من همهي اینها براي نسل جوان و پژوهنده و اهل علم و تحقیق الگوست. ایشان آن وقتی که کارهاي تحقیقی خودشان را شـروع کردند، خیلی جوان بودند. البته من حدود سالهاي سیوچهار و سیوپنج بود که ایشان را شناختم. ایشان تازه از نجف آمده بودند و جوان و فاضل و اهل تحقیق و
فعّال و پرشور و مورد احترام بزرگان ما _مانند مرحوم آقاي میلانی و بعضـی از آقایان دیگر در مشهد_ و نیز مورد احترام طلاب بودنـد. اخوانشان هم در مشـهد بودند؛ مثل آقاي آمیرزا جعفر که مرد بسـیار با صـفا و با معنویت و با روحی است. بله؛ عرض میکردم که ایشان هم به مناسـبتی به مشـهد آمده بودند و چند ماه یا یک سال _درست یادم نیست_ در مشهد ماندند. ما از
آنجا با ایشان آشـنا شـدیم. در ایشان واقعاً روح تحقیق و تفحّص و نشاط و شور علمی مشاهده میشد. این روحیه، از دوران جوانی تـا پایـان عمر ادامه داشت. آن وقت ایشـان تقریبـاً سـی و چنـد ساله بودنـد. همهي این شور جوانی، در کار علمی و فکري و بحث و نوشـتن و تحقیق و مطالعه و این گونه کارها صرف میشد و البته حافظهي فوقالعاده و استعداد علمی ایشان هم به جاي خود محفوظ بود. این حالت تا همین آخر هم ادامه داشت که این چیز عجیبی است. یعنی در عین اینکه ایشان یک مرد هفتاد و چند ساله بودند، ولی تا آخرین باري که ایشان را دیدیم باز انسان همـان حـالت و همان شور و همان تحرّک را در ایشان میدیـد. این خیلی با ارزش و قیمتی است که انسان نگـذارد گـذشت زمان و حوادث گوناگون، شور و تحرّک و تهیّجی را که خـداي متعـال در او قرار داده و می توانـد آن را مثـل یک سـرمایهي گرانبها براي پیشرفتهاي گوناگون در میدانهاي مختلف مصرف کند، از بین ببرد. به هر حال وجود ایشان، حقیقتاً وجود ذيقیمتی بود و براي اسلام و مسـلمین و نظام اسـلامی ارزش داشت. ایشان تا آخر هم کار کردند؛ یعنی واقعاً آقاي جعفري هیچ وقت از کار افتاده و کنار نشسته و بیکار نشدند و دائم مشغول کار و تلاش و تحرّک بودند. خداوند ان شاءالله درجاتشان را عالی کند.
بیانات در دیدار خانواده و مسؤولان ستاد برگزاری مراسم ارتحال استاد علامه محمد تقی جعفری ۱۳۷۷/۰۹/۱۷
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#امام_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
در زندگی معمولی حضرت زهرا "سلاماللهعلیها"، یک نکتهی مهم است و آن جمع بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهرش و فرزندان و انجام وظیفهاش در خانه از یک طرف، و بین وظیفه یک انسان مجاهد غیور خستگی ناپذیر در برخوردش با حوادث سیاسی مهم بعد از رحلت رسول اکرم که به مسجد میآید و سخنرانی و موضعگیری و دفاع میکند و حرف میزند؛ و یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر و محنتپذیر و سختی تحمل کن است، از طرف دیگر، همچنین از جهت سوم، یک عبادتگر و بپادارندهی نمازدر شبهای تار و قیام کنندهی لله و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، این زن جوان مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت میکند.
کتاب انسان ۲۵۰ساله
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
مسالهی فرهنگ، مسالهی ارزشهاست
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
مسئله فرهنگ، مسئلهی خط سیاسی چپ و راست نیست؛ مسئلهی ارزشهاست؛ انقلاب و اسلام، هویت اسلامی و انقلابی این کشور است. حتی آن کسی که دچار کجروی عملی هم هست، بههرحال دلش مسلمان است؛ یعنی مایل است که نظام، نظام اسلامی باشد. زنهار! مسئلهی خط و خطوط را در کارهای فرهنگی اصلاً داخل نکنید. هر خطی که باشد فرق نمیکند. خط، خط است.
مطلقاً دیدگاههای خطی (چپی و راستی) را از هیچطرف به مسائل فرهنگی وارد نکنید که ضربه خواهد زد و مشکل درست خواهد کرد. مبادا بگذارید که گزینشها، ناشی از اینگونه مسائل شود. البته آنجا که دیدید مثلاً زید در این مقوله، یا ضعیف عمل میکند یا بر طبق سیاستها و شاخصها عمل نمیکند، ملاحظه نکنید. اینجا هم نگویید که اگر ما این را دست بزنیم، خواهند گفت خطبازی کردید. خب، بگویند. چه اشکالی دارد؟!
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#اطلاعیه
#زابل
دوره #توانمندسازی_نیروهای_انقلاب با موضوع اصول کار تشکیلاتی و ولایت فقیه
مدرس: حجه الاسلام و المسلمین فخریان
🔹زمان: ۳ و ۴ بهمنماه، ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱:۳۰
🔹مکان: بلوار ارتش، روبروی دانشگاه پیامنور، سالن آمفی تئاتر سپاه زابل
راه ارتباطی:
۰۹۱۵۳۶۲۴۱۷۰
@smoollai110
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
عامل دیگر سایش که امتحان بسیار بزرگی بر سر راه همه است، عامل دنیا و جلوههای فریبندهی آن بود. جلوههای دنیا پر جاذبه است و چشمها و دلها را میفریبد؛ چنانکه بعضی از کسان را فریفت. ماهی وقتی به طمع خوردن کرم، قلاب را فرو داد، دیگر کار تمام شده است.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۷۸
حادثهي دزلی
من فراموش نمیکنم در سال ۵۹ در این شـهر مریوان، با جمع مردم صمیمیِ اینجا مواجه شدم و به یک واحد آموزش و پرورش - فکر میکنم یک دبسـتان بود - رفتیم و با نوجوانان آنجا حرف زدیم. آن نوجوانان امروز یقیناً مردان میانسالی هسـتند. از خود مریوان به مناطق دزلی و درکی- اگر درست یادم مانده باشد- رفتیم؛ مناطق بسـیار حساس، بسیار مهم؛ اینجا با بعضـی از افراد از لحاظِ طبیعت، بسـیار زیبا؛ از لحاظ مردم، بسـیارخونگرم؛ اما متأسـفانه بر اثر جفاي دشمنان ملت ایران و دشمنان انقلاب اسلامی، همین مردم خوب، همین منطقهي خوب، همین کوههاي سـر به فلک کشـیده و سـرسبز، همین دشتهاي خرم تبدیل شده بود به جهنم درگیريها و دشـمن توانسـته بود از برخی مزدوران خود سوء اسـتفاده کند و آنها را وسیلهاي قرار دهد براي کوبیدن مردم و به طور بالواسـطه و غیر مسـتقیم، کوبیـدن نظـام اسـلامی و تحقیر ملت ایران. من فراموش نمیکنم در دزلی مردم بـا چهرهي باز از ما اسـتقبال کردنـد. از دزلی بـا برادرهـا خـارج شـدیم برویم به سـمت ارتفاعـات مشـرف بر سـرزمینهاي عراق- ارتفاعـات «تته» -که مزدوران بدخواه حقیري در بین آن مردم نفوذ کرده بودند و حضور هیئت ما را به دشمن اطلاع دادند و دشمن هواپیماهایش را فرستاد. ما در بین راه که طرف ارتفاعات میرفتیم، دیـدیم هواپیماي دشـمن عبور کرد؛ فهمیـدیم حادثهاي براي دزلی پیش خواهند آورد. برگشتیم دیـدیم متأسـفانه مردم غیر نظامی، مردم کوچه و بازار را بمباران کردنـد؛ عـدهاي را زخمی کردنـد، عـدهاي را به قتل رساندند. و ما جنـازهي شـهدا و بعضـی از مجروحین را برداشـتیم، آمـدیم مریوان. این خـاطرات عبرت آموز است. آن روز همین نظامهـاي جهـانیِ مـدعی حقوق بشـر از همین صـدام حسـین دفاع میکردنـد؛ از همین حرکات وحشـیانه دفاع میکردنـد. نسل جوان امروز درکشور ما میداند و بداند، آزمایشـگاه دروغ و فریب، آزمایشـگاه خطاهاي بزرگ و جبران ناپذیرِ دسـتگاههاي مدعی حقوق بشـر، همین کشور عزیز مـا و همین مرزهاي غربی این کشور از جمله منطقهي کردسـتان بوده است.
بیانات رهبر معظم انقلاب اسـلامی در دیـدار مردم مریوان
۱۳۸۸/۲/۲۶
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
@t_manzome_f_r
#پیام_صبحگاهی
معنای #تقوا
تقوا یعنی پرهیز باحرکت نه پرهیز با سکون.
یک وقت هست شما در حال سکون پرهیز میکنید، یعنی برو در خانهات بنشین و کاری به کار چیزی نداشته باش، اسلام این را به شما توصیه نمیکند.
بلکه میگوید در سینهی قضایا و واقعیتها با حوادث روبرو بشوید و در عین حال پرهیز کنید.
مثل رانندهای که رانندگی میکند اما پرهیز هم میکند مراقبت و مواظب است.
بنابراین تقوا یعنی پرهیز در حال حرکت و مراقبت در حال حرکت.
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
برشی از کتاب #دغدغههای_فرهنگی
این را بارها گفتم، اینکه گفته میشود، علی بیستوپنج سال خانهنشین شد، تعبیر غلطی است؛ در دوران بیستوپنج ساله مابین رحلت پیغمبر و خلافت امیرالمؤمنین، علی "علیهالسلام" همیشه وسط صحنه بود، مورد مشورت بود، از مشاوران و از مسئولان بزرگ حکومتی به شمار میآمد. ملجأ خلفا بود، به او مراجعه میشد، از او استفاده میشد، تفسیر قرآن میگفت، به مردم آموزش میداد. درست در وسط عرصهی زندگی هیچوقت از سیاست، از زندگی، از جامعه و از فعالیت کنارهگیری نکرد. این را بهانهی کنارهگیری نباید قرار بدهند کسانی که حال ورود در صحنهها را ندارند.
#نهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدن_ساز
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#تبیین
@t_manzome_f_r
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
#چهارمین جلسه دوره آموزشی #بینش_ولایی
با محوریت #کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی
سهشنبه۹۷/۱۱/۲ساعت۱۵
بلوار جمهوری، ساختمان سازمان تبلیغات
✔️لطفا قبل از شروع ساعت کلاس، در محل درس حضور داشته باشید.
#قم
#تبیین
@t_manzome_f_r
طرحهایی که توسط بعضی از دوستان شرکت کننده در دوره #بینش_ولایی تهران طراحی و آماده شده است👇