•❈❈❈❈┅┅┄
هر روز یک درس از #رهبر_قرآنی
#درس_سی_و_پنجم🔻
إِنَّ اللَّهَ لا يَستَحيي أَن يَضرِبَ مَثَلًا ما بَعوضَةً فَما فَوقَها ۚ فَأَمَّا الَّذينَ آمَنوا فَيَعلَمونَ أَنَّهُ الحَقُّ مِن رَبِّهِم ۖ وَأَمَّا الَّذينَ كَفَروا فَيَقولونَ ماذا أَرادَ اللَّهُ بِهٰذا مَثَلًا ۘ يُضِلُّ بِهِ كَثيرًا وَيَهدي بِهِ كَثيرًا ۚ وَما يُضِلُّ بِهِ إِلَّا الفاسِقينَ
خداوند از این که (به موجودات ظاهرا کوچکی مانند) پشه، و حتی کمتر از آن، مثال بزند شرم نمیکند. (در این میان) آنان که ایمان آوردهاند، میدانند که آن، حقیقتی است از طرف پروردگارشان؛ و اما آنها که راه کفر را پیمودهاند، (این موضوع را بهانه کرده) میگویند: «منظور خداوند از این مثل چه بوده است؟!» (آری،) خدا جمع زیادی را با آن گمراه، و گروه بسیاری را هدایت میکند؛ ولی تنها فاسقان را با آن گمراه میسازد!
[سوره بقره، آیه ۲۶]
▪️یک نکتهی مهم در کارهای پژوهشیِ قرآنی این است که فردی که میخواهد در طریق کار قرآن حرکت بکند، دل را برای مواجههی با حقیقت ناب قرآنی آماده کند؛ یعنی آن پاکیزگی دل. اگر دل پاکیزه نباشد، آمادهی پذیرش حق و حقیقت از زبان قرآن نباشد، دلبستهی مبانی غیر اسلامی و غیر الهی باشد، با قرآن مواجه بشود، از قرآن استفادهای نخواهد کرد. اینی که قرآن میفرماید که: «یضلّ به کثیرا و یهدی به کثیرا»، اضلال به قرآن چرا؟ حالا هدایت به قرآن معلوم، اما اضلال به قرآن چرا؟ این به خاطر این است که:
«و أمّا الّذین فی قلوبهم مرض فزادتهم رجسا الی رجسهم»؛ آن کسانی که در دلشان مرض هست، وقتی قرآن را میخوانند، بر آن پلیدی درونی آنها افزوده خواهد شد.
▫️این آیهی قرآن یا سورهی قرآن، پلیدی آنها را افزایش خواهد داد. این پلیدی چیست؟ این «فی قلوبهم مرض» چه مرضی است؟ این مرض یعنی همان بیماریهای اخلاقی. وقتی دچار حسدیم، وقتی دچار بدخواهی هستیم، وقتی دچار حرصیم، وقتی دچار دنیاطلبی هستیم، وقتی شهوات بر ما غلبه دارد، وقتی قدرتطلبیها بر ما غلبه دارد، وقتی حقکشی و ندیدن حق، کتمان حق بر روح ما، بر دل ما غلبه دارد، از قرآن استفاده نمیکنیم. ضد آنچه که باید قرآن به ما بدهد، از قرآن ضد آن را دریافت میکنیم. باید به خدا پناه برد. میبینید گاهی بعضی آیهی قرآن را میخوانند برای کوبیدن اسلام. برای کوبیدن جمهوری اسلامی، برای نابود کردن فضائلی که جمهوری اسلامی در اختیار ما قرار داده است. باید پاکیزه با قرآن مواجه شد تا نور قرآن و تذکر قرآنی در دل ما بگیرد و بتوانیم انشاءالله از آن استفاده کنیم.
۱۳۸۸/۰۷/۲
#تبیین
@t_manzome_f_r
#اطلاعیه
🔸هم اکنون اولین جلسه دوره آموزشی #بینش_ولایی در #شهرری با محوریت کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن، در سالن فدکِ مجموعه فرهنگی فاطمةالزهرا سلاماللهعلیها در حال برگزاری است.
۱۳۹۸/۵/۲۴
#تبیین
#شهرری
@t_manzome_f_r
#دشمن_شناسی
از اوایل انقلاب، یکی از اهداف مهم دشمن، تحریف حقایق و تاریخ بود. اگر در اخل کشور کسانی بخاطر خوش کردن دل استکبار و راضی کردن دشمنان اسلام و این ملّت و این کشور چیزی بگویند و بنویسند که در آن تحریف اسلام و تاریخ انقلاب و چهرههای انقلاب باشد، میبینید که در دنیا از طرف دستگاههای تبلیغاتی استکبار برای او هورا میکشند و او را تشویق میکنند!
#سیزدهمین_کتاب_سیر_مطالعاتی_تمدنساز
#سیدعلی_خامنهای
#تبیین
@t_manzome_f_r
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
━⊱ ابزار #دشمن برای اثرگذاری ⊰━
#دشمن_شناسی
#جهاد_کبیر
@t_manzome_f_r
مجموعه #تبیین منظومه فکری رهبری
#سوال از محضر حضرت آقا:
۳۷. چرا امروز حفاظت از هویّت فلسطینی یک «جهاد مقدّس» است؟
#پاسخ: حفاظت از هویّت فلسطینی و پاسداری از همهی نشانههای این هویّتِ بر حق و طبیعی، امری واجب، ضروری و یک جهاد مقدّس است. تا وقتی که نام فلسطین، یاد فلسطین و شعلهی فروزان مقاومت همهجانبهی این ملّت برافراشته بماند، امکان ندارد که پایههای رژیم اشغالگر، مستحکم گردد.
۱۳۹۵/۱۲/۰۳
#شب_نشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
@t_manzome_f_r
مجموعهی #تبیین منظومه فکری رهبری
✔️رهبر انقلاب اسلامی:
ما نباید فکر کنیم که چون امام زمان خواهد آمد و دنیا را پُر از #عدل و داد خواهد کرد، امروز وظیفهای نداریم؛ نه، بعکس، ما امروز وظیفه داریم در آن جهت حرکت کنیم تا برای ظهور آن بزرگوار آماده شویم. ۱۳۸۱/۷/۳۰
#مهدویت
#نائب_امام_زمان
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#تبیین_و_قانعکردن_دلها🔻
▪️نماز جمعه یک منبر معمولی نیست که برویم از محفوظاتمان استفاده کنیم. مطلب باید نقد، حاضر، متین، قوی، مفید و مورد سؤال و احتیاج باشد. ای بسا مطلب علمیِ خیلی قویای هم هست، اما مورد نیازِ مردم نیست. مثلاً کسی برود شبههی آکل و مأکول را در نماز جمعه مطرح کند، یا یک مسألهی فقهی یا حقوقی را که مورد نیاز مردم نیست. این فایدهای ندارد.
▫️هنر بزرگ امام جمعه این است که مطلب مورد نیاز مردم را بشناسد و استفهامهای مردم را بداند. میدان بدهید مردم سؤال کنند و به ستاد نماز جمعه نامه بنویسند و نظراتشان را بگویند. من نمیدانم ستادهای نماز جمعه این کار را میکنند یا نه؟ ستاد نماز جمعهی تهران این کار را میکرد. لابد حالا هم میکند. نظرات مردم را به امام جمعه منعکس میکرد. بعضی از این نظرات، راجع به مطلب است. مردم را عادت بدهید که اگر دربارهی مطلبی که امروز شما بیان کردهاید، یا دربارهی #تبیین یک حدیث، تفسیر یک آیه، بیان یک مطلب فقهی، سؤال و اشکالی دارند، بنویسند و به دفتر امام جمعه یا به ستاد نماز جمعه بفرستند. آنها هم فهرست کنند و به شما بدهند. و شما هم بروید خوب مطالعه کنید. اگر شبههی واردی است، بیان کنید. اگر بههرحال، مطلبْ احتیاج به تبیینی دارد، #تبیین کنید.
۱۳۷۲/۰۶/۲۸
#رهبر_معظم_انقلاب
#تبیین_اساس_کار_ماست.
@t_manzome_f_r