طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
خواص برگ زیتون 🌿برگ زیتون نیز درست همانند زیتون دارای خواص بیشماری است. مصرف آن به صورت خشک یا عصار
نحوه مصرف برگ زیتون
💬 برگ زیتون را می توان به روشهای مختلفی از جمله موارد زیر مصرف کرد:
چای برگ زیتون: ۱ تا ۲ قاشق چایخوری برگ زیتون خشک را در ۱ فنجان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید. سپس آن را صاف کرده و میل کنید.
🔻عصاره برگ زیتون: عصاره برگ زیتون به صورت مکملهای غذایی در داروخانهها و فروشگاههای آنلاین موجود است.
🔺روغن برگ زیتون: روغن برگ زیتون را میتوان به صورت موضعی برای پوست یا به عنوان چاشنی در غذا استفاده کرد.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
روزتون بخیر 😊💐
دوشنبه ۵ شهریورماه
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
انواع زیتون کدامند؟
زیتونها بر اساس رنگ، طعم، روش فرآوری و منشاء به انواع مختلفی دسته بندی میشوند. در اینجا به برخی از رایجترین انواع زیتون اشاره شده است:
👇👇👇👇👇👇👇👇
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
انواع زیتون کدامند؟ زیتونها بر اساس رنگ، طعم، روش فرآوری و منشاء به انواع مختلفی دسته بندی میشوند
بر اساس رنگ
🟢 سبز: این زیتونها در حالی که هنوز نارس هستند چیده میشوند و طعم تلخی دارند. آنها را میتوان به روشهای مختلف فرآوری کرد، مانند ترشی یا پر کردن.
⚫ سیاه: این زیتونها کاملاً رسیده هستند و طعم ملایمی دارند. آنها را اغلب با نمک یا سایر ادویه جات، ترشی میکنند.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
انواع زیتون کدامند؟ زیتونها بر اساس رنگ، طعم، روش فرآوری و منشاء به انواع مختلفی دسته بندی میشوند
بر اساس روش فرآوری
ترشی: این زیتون ها در آب نمک یا آب نمک با سرکه و سایر ادویه جات خیس میشوند.
پرورده: این زیتونها با موادی مانند سیر، گردو، فلفل دلمه ای یا بادام پر میشوند.
روغن دار: این زیتونها برای استخراج روغن، فشرده میشوند.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
❗فصل برداشت زیتون داره کم کم شروع میشه و تقریبا یکماه مونده تا شروع برداشت.
🔻هرساله اواخر شهریور ماه فصل برداشت زیتون توی طارم هست و تا یکماه و نیم ادامه داره
زیتون های تازه داره از راه میرسه 😍
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
انواع زیتون کدامند؟ زیتونها بر اساس رنگ، طعم، روش فرآوری و منشاء به انواع مختلفی دسته بندی میشوند
بر اساس طعم
1️⃣شور: این زیتون ها در آب نمک یا آب نمک خیس میشوند تا تلخی آنها گرفته شود.
2️⃣کلاماتا: این نوع زیتون سیاه بزرگ و گوشتی است که طعم قوی و نمکی دارد.
3️⃣نیسواز: این نوع زیتون سیاه، کوچک و چروکیده است که طعمی ملایم و کره ای دارد.
4️⃣سبز اسپانیایی: این نوع زیتون سبز بزرگ و گوشتی است که طعمی تلخ و تند دارد.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
طبع زیتون
🔻
بر اساس طب سنتی، زیتون به عنوان میوهای با طبیعت گرم و خشک شناخته شده و توصیه میشود که با مصلحاتی مانند مغز گردو و بادام، سرکه، و شیرینیهای طبیعی ترکیب شود
🔺
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
انجیر خشک هم رسید 😍🙃
قیمت ها به این شرح است 🔻👇
درجه 1️⃣ 499ت
درجه 2️⃣ 399ت
درجه 3️⃣ 299ت
درجه 4️⃣ 249ت
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom