روشها و ترفند های رفع تلخی زیتون
🟢زیتون های بکر دارای طعم تلخ و ناخوشایندی هستند که این طعم را میتوان با فراوری کردن آن تغییر داد. کاهش طعم تلخ زیتون با روش هایی مانند 👇👇
✳️خیساندن در محلول نمک، نگه داشتن در محلول سرکه برای مدتی و یا استفاده از ماده سودا ( سدیم هیدروکسید ) انجام می گردد. در ادامه بهترین روش های بهبود طعم زیتون را به طور جداگانه آموزش می دهیم.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
بهترین و طبیعی ترین روش بهبود طعم زیتون
🚿خیساندن زیتون در اب طبیعی یکی از بهترین روش های بهبوئد طعم آن است. این روش از نظر سلامتی🙋 بهترین است زیرا بدون افزودن هیچگونه مواد خاصی انجام می شود اما زمانبر است.
🔻زیتون ها را در یک قابلمه فرو کنید و روی آن ها را کاملا با آب سرد بپوشانید. آب را دو بار در روز، صبح و عصر و به مدت دو هفته عوض کنید. در نهایت بعد از دو هفته زیتون ماده تلخ خود را از دست می دهد. البته بعد از هفته اول می توانید کم کم زیتون را بچشید و اگر میزان تلخی آن قابل تحمل بود؛ آن را درون مقداری آبو نمک ریخته و شروع به استفاده کنید🔺
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
آیا استفاده از سودا برای رفع طعم تند زیتون کاربر دارد !؟
🤔این روش باید فقط برای زیتونهای کاملاً سالم و بدون آسیب و با دقت بسیار بالا انجام شود. برای هر کیلوگرم زیتون، یک محلول شامل یک لیتر آب و ۲۰ گرم سود سوزآور تهیه کنید. وقتی محلول آب و سود سوزآور را آماده میکنید، ممکن است در اثر واکنش شیمیایی سود سوزآور با آب، محلول گرم شود.
♻️ بنابراین، قبل از اینکه زیتونها را در این محلول قرار دهید، باید صبر کنید تا دمای محلول به حالت عادی (دمای اتاق) برسد و خنک شود. سپس زیتونهای تمیز و شستهشده را در این محلول قرار دهید✅
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
آیا استفاده از سودا برای رفع طعم تند زیتون کاربر دارد !؟ 🤔این روش باید فقط برای زیتونهای کاملاً سا
🟢زیتونها باید به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت به طور کامل در این محلول غوطهور بمانند.
🔻پس از گذشت این مدت زمان، زیتونها را به مدت سه روز در آب سرد قرار دهید
در طول این سه روز، آب را دو تا سه بار در روز تعویض کنید🔺
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
چطور تلخی زیتونها را با محلول آب و نمک از بین ببریم؟!
🧂⛲در آبنمک: چه زیتون سبز باشد چه سیاه، میتوانید آنها را در شیشههای استریلشده در محلولی از آب و نمک نگهداری کنید.
♻️ابتدا این محلول را بجوشانید و سپس بگذارید خنک شود. برای طعمدهی بهتر، میتوانید برگ معطر ساده هم به آن اضافه کنید. نسبتها به این صورت است: ۱ کیلوگرم زیتون، ۱ لیتر آب و ۱۰۰ گرم نمک. با این روش، زیتونهای سفت و خوشطعم به مدت یک سال در دسترس شما خواهند بود.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
تمام سفارشات شما مشتریان عزیز ارسال شد ✅💐
به خیرو سلامتی در کنار خانواده استفاده کنید 💐
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
هدایت شده از طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
زیتون بی هسته طارم 😍
قیمت 148ت ✴️
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
هدایت شده از طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
زیتون شکسته طارم 🤤
قیمت ۱۲۵ ✴️
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
هدایت شده از طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
زیتون کنسروی(متوسط) طارم 🤩😋
قیمت 139ت ✴️
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom