طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
📌زیتون شکسته طارم زیتون شکسته زیتونی است که بر خلاف آنچه در وبسایتها و مجله های سلامت به آن اشاره ش
____________________________
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
هدایت شده از طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
📍زیتون شکسته یک فرایند طبیعی تر رو نسبت به کنسروی داره و همچنین برای خانم های باردار ضرری نداره💯
____________________________
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
#زیتون_شکسته
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه آماده سازی زیتون بی هسته 🤩
____________________
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
📌امروز طرز ساخت زیتون سبز کنسروی رو قراره به طور مفصل تو کانال قرار بدیم 🤩
پس حتما مطالب امروز رو از دست ندید🥳🥳👌
https://t.me/talaysabztarom
1️⃣ پس از برداشت، زیتون ها 🫒 را درجه بندی نموده و پاک می کنند. زیتون های ناجور، زخمی بدشکل همچنین شاخه و برگ را جدا کرده سپس شستشو انجام می گیرد.👇
2️⃣ در مرحله بعد در محلول سود قرار داده می شود. غلظت سود به واریته، حرارت محیط کار، میزان رسیدن زیتون بستگی دارد. معمولا از ۱/۵ تا ۲/۵ درصد سود استفاده می شود.
🔔ادامه در پارت ۳و۴...📨
https://t.me/talaysabztarom
3️⃣ابتدا در یک ظرف محلول سود ۲ درصد آماده می کنند. سپس در ظرف دیگر که معمولا بشکه های پلی اتیلن به ظرفیت ۴۰ تا ۷۰ کیلویی است زیتون ریخته و ظرف را با محلول سود ۲ درصد پر می کنند.
🔔مدت قرارگرفتن زیتون در محلول سود نیز به واریته، حرارت محیط و رسیدن میوه و غلظت سود بستگی دارد و از ۴ تا ۱۲ ساعت می باشد.❗
4️⃣ موقع تخلیه محلول سود و شستشوی میوه زمانی است که سود در دو سوم تا سه چهارم ضخامت گوشت نفوذ کرده باشد.✅ زمان خارج کردن زیتون از محلول سود و آغاز شستشو با آب معمولی فرا می رسد.🌿
ادامه در ۵و۶...📨
https://t.me/talaysabztarom