هدایت شده از طلای سبز طارم 🌿🫒🍯
📍زیتون شکسته یک فرایند طبیعی تر رو نسبت به کنسروی داره و همچنین برای خانم های باردار ضرری نداره💯
____________________________
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
#زیتون_شکسته
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نحوه آماده سازی زیتون بی هسته 🤩
____________________
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
📌امروز طرز ساخت زیتون سبز کنسروی رو قراره به طور مفصل تو کانال قرار بدیم 🤩
پس حتما مطالب امروز رو از دست ندید🥳🥳👌
https://t.me/talaysabztarom
1️⃣ پس از برداشت، زیتون ها 🫒 را درجه بندی نموده و پاک می کنند. زیتون های ناجور، زخمی بدشکل همچنین شاخه و برگ را جدا کرده سپس شستشو انجام می گیرد.👇
2️⃣ در مرحله بعد در محلول سود قرار داده می شود. غلظت سود به واریته، حرارت محیط کار، میزان رسیدن زیتون بستگی دارد. معمولا از ۱/۵ تا ۲/۵ درصد سود استفاده می شود.
🔔ادامه در پارت ۳و۴...📨
https://t.me/talaysabztarom
3️⃣ابتدا در یک ظرف محلول سود ۲ درصد آماده می کنند. سپس در ظرف دیگر که معمولا بشکه های پلی اتیلن به ظرفیت ۴۰ تا ۷۰ کیلویی است زیتون ریخته و ظرف را با محلول سود ۲ درصد پر می کنند.
🔔مدت قرارگرفتن زیتون در محلول سود نیز به واریته، حرارت محیط و رسیدن میوه و غلظت سود بستگی دارد و از ۴ تا ۱۲ ساعت می باشد.❗
4️⃣ موقع تخلیه محلول سود و شستشوی میوه زمانی است که سود در دو سوم تا سه چهارم ضخامت گوشت نفوذ کرده باشد.✅ زمان خارج کردن زیتون از محلول سود و آغاز شستشو با آب معمولی فرا می رسد.🌿
ادامه در ۵و۶...📨
https://t.me/talaysabztarom
5️⃣ در اولین شستشو که به محض خارج کردن محلول سود از بشکه و پر کردن بشکه حامل زیتون از آب معمولی است، در اثر تبادل بین مولکول های آب و نمک موجود در گوشت زیتون، رنگ آب به سرعت قهوه ای چرک می شود. بلافاصله باید آب را تعویض و آب تازه در بشکه ریخت.
6️⃣ عمل تعویض آب آنقدر ادامه می یابد تا رنگ آب ثابت بماند. دیگر آب به رنگ قهوه ای یا تیره یا کدر تغییر رنگ ندهد. برای حصول اطمینان بیشتر از خروج کامل محلول سود از گوشت زیتون، میتوان یک قطره محلول فنل فتالئین در آب بشکه زیتون مورد شستشو ریخت❗
ادامه در پارت ۷(آخر)📨
https://t.me/talaysabztarom