1️⃣ پس از برداشت، زیتون ها 🫒 را درجه بندی نموده و پاک می کنند. زیتون های ناجور، زخمی بدشکل همچنین شاخه و برگ را جدا کرده سپس شستشو انجام می گیرد.👇
2️⃣ در مرحله بعد در محلول سود قرار داده می شود. غلظت سود به واریته، حرارت محیط کار، میزان رسیدن زیتون بستگی دارد. معمولا از ۱/۵ تا ۲/۵ درصد سود استفاده می شود.
🔔ادامه در پارت ۳و۴...📨
https://t.me/talaysabztarom
3️⃣ابتدا در یک ظرف محلول سود ۲ درصد آماده می کنند. سپس در ظرف دیگر که معمولا بشکه های پلی اتیلن به ظرفیت ۴۰ تا ۷۰ کیلویی است زیتون ریخته و ظرف را با محلول سود ۲ درصد پر می کنند.
🔔مدت قرارگرفتن زیتون در محلول سود نیز به واریته، حرارت محیط و رسیدن میوه و غلظت سود بستگی دارد و از ۴ تا ۱۲ ساعت می باشد.❗
4️⃣ موقع تخلیه محلول سود و شستشوی میوه زمانی است که سود در دو سوم تا سه چهارم ضخامت گوشت نفوذ کرده باشد.✅ زمان خارج کردن زیتون از محلول سود و آغاز شستشو با آب معمولی فرا می رسد.🌿
ادامه در ۵و۶...📨
https://t.me/talaysabztarom
5️⃣ در اولین شستشو که به محض خارج کردن محلول سود از بشکه و پر کردن بشکه حامل زیتون از آب معمولی است، در اثر تبادل بین مولکول های آب و نمک موجود در گوشت زیتون، رنگ آب به سرعت قهوه ای چرک می شود. بلافاصله باید آب را تعویض و آب تازه در بشکه ریخت.
6️⃣ عمل تعویض آب آنقدر ادامه می یابد تا رنگ آب ثابت بماند. دیگر آب به رنگ قهوه ای یا تیره یا کدر تغییر رنگ ندهد. برای حصول اطمینان بیشتر از خروج کامل محلول سود از گوشت زیتون، میتوان یک قطره محلول فنل فتالئین در آب بشکه زیتون مورد شستشو ریخت❗
ادامه در پارت ۷(آخر)📨
https://t.me/talaysabztarom
1.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
7️⃣ پس از خروج کامل سود و کفایت شستشو با آب، زیتون را در محلول آب نمک ۶ تا ۸ درصد قرار می دهند. در اینصورت عمل تخمیر (فرمانتاسیون) تدریجا آغاز شود.🌡️ مرتبا غلظت آب نمک به دلیل جذب در گوشت زیتون کم می شود. باید با افزودن آب نمک غلیظ تر، غلظت آن را در ۶ درصد ثابت نگه داشت. بعد از مدتی کنسرو مزبور قابل مصرف خواهد شد✅😋
پایان✅✅
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
🚨امروز طرز تهیه ی زیتون شکسته رومیخواییم براتون بزاریم پس حتما مطالب امروز رو از دست ندید🔔🥳🥳🥳
1.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1️⃣ابتدا زیتون های درشت و گوشتی مانند رقم زرد، کنسروالیا و … را انتخاب می کنیم.😋
زیتون را بروی یک سطح مسطح قرار داده و با وزنه ای به آن ضربه زده بطوری که مانند پسته خندان گردد.🫠
❗لازم به ذکر است که در این صورت نیروی ضربه در حدی باشد که باعث شکسته شدن هسته آن نگردد.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/talaysabztarom
2️⃣سپس به مدت ۳ روز و روزی دو بار (هر ۱۲ ساعت یکبار) آب آن را عوض می کنند
و پس از تلخی گیری ابتدایی، زیتونها را در آب نمک ۱۰ درصد قرار داده
و زیتون پس از گذشت ۲۰-۱۵ روز قابل مصرف می باشد.
لازم به ذکر است قبل از مصرف به جهت شور بودن می توان مدتی آن را در آب معمولی قرار داده
و سپس مصرف نمود.😋😋
پایان ✅
#ساخت_زیتون_شکسته
#زیتون #زیتون_طارم
#روغن_زیتون
____________________________
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom
📌بهترین زیتون های دنیا در کدام کشور هاست⁉️
کشور اسپانیا بزرگترین تولید کننده زیتون می باشد.
بعد از اسپانیا کشورهای یونان و ابتالیا هر کدام با ۲.۳ میلیون تن و ۲ میلیون تن در رتبه های دوم و سوم قرار گرفته اند.
ترکیه و مراکش نیز به ترتیب در رده ی چهارم و پنجم قرار دارند.
با گسترش کشت زیتون در کشور اکنون در ۲۶ استان تولید می شود و ایران از نظر تولید این محصول بیستمین کشور بزرگ تولید کننده در دنیا می باشد.
در بین مناطق ایران بهترین نوع زیتون در رودبار،منجیل و طارم پرورش میابد✅🌿
🔽می دانستید اینگیاه بسیار صبور است! زیرا در شرایط سخت و خاکهای فقیر و کم آب رشد می کند👌
#زیتون #زیتون_طارم
#روغن_زیتون
____
آیدی جهت سفارش
@montazer31312
https://eitaa.com/talaysabztarom