روشها و ترفند های رفع تلخی زیتون
🟢زیتون های بکر دارای طعم تلخ و ناخوشایندی هستند که این طعم را میتوان با فراوری کردن آن تغییر داد. کاهش طعم تلخ زیتون با روش هایی مانند 👇👇
✳️خیساندن در محلول نمک، نگه داشتن در محلول سرکه برای مدتی و یا استفاده از ماده سودا ( سدیم هیدروکسید ) انجام می گردد. در ادامه بهترین روش های بهبود طعم زیتون را به طور جداگانه آموزش می دهیم.
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
بهترین و طبیعی ترین روش بهبود طعم زیتون
🚿خیساندن زیتون در اب طبیعی یکی از بهترین روش های بهبوئد طعم آن است. این روش از نظر سلامتی🙋 بهترین است زیرا بدون افزودن هیچگونه مواد خاصی انجام می شود اما زمانبر است.
🔻زیتون ها را در یک قابلمه فرو کنید و روی آن ها را کاملا با آب سرد بپوشانید. آب را دو بار در روز، صبح و عصر و به مدت دو هفته عوض کنید. در نهایت بعد از دو هفته زیتون ماده تلخ خود را از دست می دهد. البته بعد از هفته اول می توانید کم کم زیتون را بچشید و اگر میزان تلخی آن قابل تحمل بود؛ آن را درون مقداری آبو نمک ریخته و شروع به استفاده کنید🔺
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom
آیا استفاده از سودا برای رفع طعم تند زیتون کاربر دارد !؟
🤔این روش باید فقط برای زیتونهای کاملاً سالم و بدون آسیب و با دقت بسیار بالا انجام شود. برای هر کیلوگرم زیتون، یک محلول شامل یک لیتر آب و ۲۰ گرم سود سوزآور تهیه کنید. وقتی محلول آب و سود سوزآور را آماده میکنید، ممکن است در اثر واکنش شیمیایی سود سوزآور با آب، محلول گرم شود.
♻️ بنابراین، قبل از اینکه زیتونها را در این محلول قرار دهید، باید صبر کنید تا دمای محلول به حالت عادی (دمای اتاق) برسد و خنک شود. سپس زیتونهای تمیز و شستهشده را در این محلول قرار دهید✅
جهت ثبت سفارش😍🥳
@t_s_taromadmin
https://eitaa.com/t_s_tarom