🔴⚡️کِی خدا خودش آستین بالا میزنه؟!
🔺️همه سنتهای الهی، یک قاعده کلی تری را توضیح میدهند.
🔺️شنیدید در قرآن مثلا میفرماید «الله معکم» خدا با شما است؟ این معیت یعنی همراهی خدا، دو گونه است. یکی همراهی که با همه مخلوقات خود دارد «هو معکم اینما کنتم» هر کس باشید و هر جا باشید، او هست. مسلط و همراه. «لا تاخذه سنه و لا نوم»، یک «آن» هم غافل نمیشود. اما گاهی همراهی اش مثل این است که میآید وارد جامعه شما، وارد جبهه شما میشود، هم جبهه شما میشود، کمک میدهد برای رسیدن به اهدافی که دارید. «قدرت او» میآید.
فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَنْ يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ
🔺️سست نشوید کوتاه نیایید شما قطعا پیروزید وقتی الله معکم ، خدا همراه شما است. آنچه انجام میدهید ثمر خواهد داشت.
🔺سوال: کی و چگونه خدا پای کار میآید؟
وقتی شما کاری که لازم است انجام دهید. دست به کار شوید. لذا قبلش چنین میفرماید:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَلَا تُبْطِلُوا أَعْمَالَكُمْ.
🔺️باید کنار نکشید. باید پای کار بیایید. قانون خدا را و نظام ولایت را مدد کنید که جز این عملتان بی فایده و بی اثر خواهد بود.
🔺️با این نگاه یک بار همراهی ها و «مع» های «الله» را در قرآن ببینید. همیشه او میآید، اگر شما پای کار بیایید.
🔺️ان الله مع الصابرین
ولو به زحمت، اگر ادامه بدهید، او همراهتان میشود.
🔺️ان تنصروا الله ینصرکم
شما آستین بالا بزنید، او هم پای کار میآید. اینها فرمول اتصال به قدرت بینهایت است در اقتصاد در فرهنگ در سیاست داخله و خارجه، اینها فرمول پیشرفت است.
🔺️ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم
اگر دنبال یک تحول تمام عیار با قدرت بینهایت هستید، اول خودتان دست به کار شوید، قدرتهای شما کم و کوچک است اما راه آمدن قدرت بینهایت است.
🔺️الذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلنا
راه سعادت و عاقبت به خیری فرد و جامعه آن است که در راه او حداکثری اراده تان را پای بیاورید. آن وقت در طریق رشد دنیا و آخرت پیش میروید.
🔺️ببینید همه این سنتها و قواعد و بسیاری از موارد دیگر که خود خدا دست به کار میشود همه ذیل یک قاعده است؛
🔺️تو تا نهایت پای کار بمان، اراده بینهایت وسط میآید. برخی میگویند جمع اراده ها بیشتر از جمع تک تک اراده ها است. درست است اما این چیز دیگری است. بحث از «قدرت لایزال و بینهایت» است.
🔺️رای دادن در انتخابات، ابزار آمدن این و آن نیست فقط. دقت کنید! آدمها خوب یا بد اگر رای بیاورند توانی دارند که به کار هم میگیرند. اما رای دادن، خودش، یک اتفاق مهم انفسی در جان جامعه است. اراده مردم وسط میآید، آنگاه اراده بینهایت وسط میآید.
🔺️او است که راه را فراتر از چرتکه انداختن ما، «من حیث لایحتسب» حتی، باز میکند. این را توجه کنیم که پای کار آمدن مردم به خاطر «عقیده و آرمانهایشان» در اوج دردها و رنجها و دشمنی ها، صحنه را زیر و رو میکند. چون قبل آنکه انتخاب این و آن باشد، پای کار آوردن اراده بینهایت است.
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️لولو پَر
🔺نتایج #انتخابات تهران پر است از شگفتی ها و پیام های مهم اما یکی از مهمترین دستاوردها، رد کامل این دیدگاه بود که :
🔺️برای جلوگیری از پیروز شدن لولوی اصلاح طلبان، از انتخاب اصلح که امر صریح مقام معظم رهبری است عدول کنیم و به صالح مقبول!! رای دهیم ...
✍"قاسم اکبری"
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️یک نکته مهم در باب انتخابات ۱۱ اسفند؛
🔺️مهمترین دستاورد انتخابات اخیر در کشور پایان دوران حزب سالاری و شروع دوران گفتمان سالاری نخبگان است. شاهد پیروزی افرادی در این انتخابات هستیم که با دژ محکمی برای ورود به هسته های سخت قدرت مواجه بودند و از مزایای قدرت و ثروت احزاب و جریانات سیاسی هم محروم بودند و صرفا با کنشگری در یک حوزه گفتمانی و با حداقل امکانات رسانه ای توانستند رای مردم را بدست بیاورند.
🔺️پیروزی دکتر منان رئیسی در قم بدون حمایت هیچ حزب و جریانی مرهون تلاش ایشان در گفتمان سازی در حوزه معماری ایرانی اسلامی بوده است.
🔺️پیروزی افرادی مانند رسایی و امیر حسین ثابتی در تهران صرفا بخاطر کنشگری های این افراد با رسانههای خود در حوزه گفتمانهای انقلاب اسلامی بوده است.
🔺️ذائقه مردم برای انتخاب های سیاسی و استفاده از حق رای خود عوض شده و دیگر به افرادی با تابلوی احزاب سیاسی کمتر اقبال نشان میدهند.
🔺️اقبال مردم بسمت خرده گفتمان های انقلابی است. قطعا اگر تصمیم گیران مشارکت به این مسئله توجه جدی میکردند شاهد انتخابات باشکوه تر و مشارکت بیشتری میبودیم.
✍ بیداری ملت
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️آقای جمهوری اسلامی، خداقوت؛
🔺️میگم دیدی بی کارتملی بیشناسنامه با دفترچه بیمه و پاسپورت و گواهینامه و فیلان هم میشه کار رو پیش برد و چابک بود و کار راه انداخت ؟؟
🔺️خب تصدق تو ادارات و بانکهات هم همین چابکسازی رو پیش ببر
سر یه کپی مسخره از یه قبض آب و برق و صفحه فیلان شناسنامه مردم رو طبقه به طبقه پاس نده قربونت برم ...
🔺️دیدی بخوای میشه ؟؟
✍ حامدعسکری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله امامی کاشانی
🔺️حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را تسلیت گفتند.
متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
🔺️بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج شیخ محمد امامی کاشانی رحمتاللهعلیه را به خاندان محترم و بازماندگان و شاگردان و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
🔺️این عالم متقی و خدوم در طول سالهای متمادی، چه پیش از پیروزی انقلاب در مجموعهی روحانیت مبارز و چه پس از آن در جایگاههای حساس مانند شورای نگهبان، مجلس خبرگان، امامت جمعهی تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، مدرسه شهید مطهری منشاء خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی بودهاند، و امید است این همه در نامهی حسنات ایشان مقبول درگاه الهی باشد. خداوند رحمت و مغفرت خود را شامل حال آن مرحوم فرماید.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مشارکت بیش از ۴۰٪ مردم بیدفاع ایران، زیر بمباران سنگینِ روانی دشمن، یک معجزۀ تاریخی است؛
🔺️امّا شک ندارم اگر بستر تسلط بر افکار و در نتیجه کنترل رفتارِ بسیاری از مردم از طریق فضای مجازی توسط دولت برای دشمن فراهم نشده بود، مشارکت سالم تا ۸۰٪ افزایش پیدا میکرد.
⚡️این مجلس باید مجلس صیانت از مردم باشد…
✍روحالله مومننسب
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️بغض رئیسی به خاطر شرارت های رژیم صهیونیستی علیه کودکان غزه؛
🔺️رئیس جمهور در نشست مجمع سران کشورهای صادرکنندۀ گاز: امروز در فلسطین کودکانی هستند که دل تنگ یک لقمۀ نان هستند.
🔺️هزاران نفر چندین ماه است که زیر آوارها مانده اند و بمباران بی وقفه فرصتی برای بیرون کشیدن اجساد آنها فراهم نکرده است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️شکست اپوزیسیون در انتخابات و چرخش ۱۸۰ درجهای اینترنشنال؛ حالا همه آنهایی هم که شرکت کردند حامی نظام نیستند!
🔺️عصبانیت شدید اینترنشنال از شکست پروژه تحریم انتخابات:ایران دوباره به سران غربی و رسانههای خارجی مشارکت مردم در این انتخابات را نشان میدهد!
🔻پینوشت: شبکه صهیونیستی اینترنشنال که تا پیش از این مدعی بود جمهوری اسلامی دیگر طرفداری ندارد و مردم رای نمیدهند، اکنون پس از شکست مفتضحانه مدعی شد که درست است مردم شرکت کردند اما همه آنها طرفدار نظام نیستند!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️دیکتاتور مائیم؟!
🔺️این فقط صاحب یک خونست و این کارو میکنه اگه مملکت دستش بود با مخالف خودش چیکار میکرد؟
⚡️اینها به ما میگن دیکتاتور!!!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️کنایه علی جعفری به حداد عادل؛ پاجوشها در تهران از چنارها هم بلندتر شدهاند!
🔺️طبق نتایج رسمی و غیر رسمی انتخابات پاجوشها در تهران و بسیاری از نقاط کشور از جنارها هم بلند تر شدند.
🔺️عزت و بزرگی برای خداست و کسی که خواهان عزت است باید از خدا بخواهد نه اربابان قدرت، این منطق قرآن است.
✍ علی جعفری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️همین یک دلیل کافیه...
🔺️اگر از من بپرسید میگویم دختر کوچولوی کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی، زنده است. فعال و پر نشاط است. دست این و آن را میگیرد و پای صندوق های رای میآورد.
🔺️اگر از من بپرسید دختر کاپشن صورتی گوشواره قلبی، تفسیر کننده و تفصیل دهنده حاج قاسم است برای عموم مردم. همانطور که همه کودکان شهید تفسیر کننده و تفصیل دهنده اند. مثل علی اصغر امام حسین که تفسیر کننده و تفصیل دهنده خون سیدالشهدا است.
🔺️از من بپرسی میگویم سالها است شهدا زنده اند و فعال در صحنه اند. ما کوریم و کریم. دشمن خیال کرد میکشدشان ولی آنها نمیمیرند. شهید میشوند. بل احیاء عند ربهم یرزقون.
🔺️از من بپرسی قواعدی بر این ایران مظلوم و عاشق حاکم است که خیلی هایمان نمیبینیم و نمیدانیم. چشمهایی مثل چشم سیدعلی را میخواهد که ببینند و بگویند. میگفت بنیه ایمانی این مردم را دست کم نگیرید. میگفت امام حکیم بود که قواعد غیب عالم را میدید و میگفت به ما.
🔺️کاری به نتایج این انتخابات ندارم. تا همین الان هم من مستم از این همه زیبایی معنوی که در این دیار عاشقی فوران کرده، الحمدلله.
✍ علی مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️مردم عزیز ما باید جهانی بیندیشند...
🔺️کشور ما و ملّت ما در شرایط مداخله در نظم جدید جهانی قرار دارد. ما باید از این حقیقت گفتوگو کنیم و مردم را برای این آینده آماده کنیم.
🔺️مردم عزیز ما باید جهانی بیندیشند و بدانند مشارکت در انتخابات، علاوه بر مسائل داخلی، بهشدت در حوادث فراملی اثرگذار است. اگر مشارکت مردم در انتخابات بالا باشد، وضعیت منطقه دگرگون میشود.
🔺️آحاد مردم باید احساس کنند که تکتک آراء آنها، در تغییر موازنۀ قدرت به نفع اسلام اثرگذار است.
و راه اصلاح امور داخلی هم، همین عرصۀ حضور در انتخابات است.
🔊 استاد سیدمحمدمهدی میرباقری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️این ٢۵ میلیون نفر؛
🔺️حماسه ٢۵ میلیون نفری را دست کم نگیرید. این آرای پرقدرت، فراتر از آرای عادی هستند. به این آرا باید بالید. این آرا تخمینی از هسته پرقدرت جمهوری اسلامی هستند که مثل یک دژ مستحکم از خاک و هویت و دین شان صیانت می کنند. مرور کنیم تا ماجرا روشن شود.
💢 اول اینکه چرا رای دادند؟
⚡️به 3 دلیل این آرا پای صندوق آمدند.
✅الف. رای ایدئولوژیک
دلیل اول آرای ایمانی است. آرائی که به جهت تکلیف دینی و ملی شان به صحنه آمدند. این رای بسیار پرقدرت است. چون ایدئولوژیک است.
✅ب. رای استراتژیک
دلیل دوم آرایی است که برای صندوق رای فارغ از خروجی اش موضوعیت قائل است. آرائی که معتقد است صندوق رای به خودی خود قدرت ساز است. آرائی که خوب می داند اگر صندوق رای تضعیف شود اول چیزی که ضربه می خورد امنیت است. این رای استراتژیک است.
✅ج. رای سازنده
و دلیل سوم آرائی است که به صندوق رای از حیث طریقیت توجه می کند. آرائی که حرکت کشور را می بیند و آینده را روشن می داند. آرای امیدوار دلیل سومی است که موجب حضور پای صندوق رای شده است. رای برای انتخاب افراد صالح و کارآمد. این رای امیدوار و سازنده است.
🔺️حالا سوال اینست که ثمره این سه ویژگی چیست؟ یعنی در عمل این سه ویژگی چه آرائی را شکل داده است:
1️⃣ یکم. نماد تاب آوری
این آرا با وجود همه سختی های اقتصادی پای صندوق آمدند. شرایط اقتصادی امروز با همه تلاش هایی که از سوی دولت و مجلس صورت گرفته است، سخت و تلخ است. این آرا نمایش این تاب آوری ملی است.
2️⃣ دوم. نماد مبارزه
این آرا تحریم های شناختی و رسانه ای دشمن را شکست. چند ماه تلاش دشمن برای تحریم انتخابات ایران بی نتیجه ماند و مردم با آرایش جنگی مقابل دشمن پای صندوق رای آمدند. این آرا از این جهت نماد مبارزه است.
3️⃣ سوم. نماد فداکاری
آرای این دوره نمایش رای فداکار است. ما سه نوع رای داریم. رای عادی که تنها رای به نامزد مورد علاقه است. رای پرقدرت که بجز یک رای تلاش می کند دیگران هم به نامزد مورد علاقه اش رای دهند. و سوم رای فداکار که فارغ از پیروزی نامزد مورد علاقه اش برای اصل مشارکت تلاش می کند. ما ایندوره به شکل چشمگیری با حضور دسته سوم مواجه بودیم.
4️⃣چهارم. نماد اخلاق
ایندوره از انتخابات مردم بسیار جلوتر از گروه ها و جریانات سیاسی بودند. اگر گروه های سیاسی مثل همیشه به دنبال تخریب همدیگر و مجادله بجای رقابت بودند اما مردم اولویت اولشان افزایش مشارکت بود. از اینرو بجای تخریب، رقابت را دنبال کردند تا به سبد مشارکت ریخته شود.
5️⃣پنجم. نماد عقلانیت
این دوره از انتخابات رای دهنده به این سطح از عقلانیت و بلوغ رسیده بود که صندوق رای فارغ از نتیجه آن موضوعیت دارد. حتی اصلاح طلبان نیز با عبور از بدنه سنتی شان تصریح داشتند که اصل صندوق رای اهمیت دارد وقدرت ساز است.
🔺️مجموعه این دلائل باعث می شود که این ٢۵ میلیون نفر، رای شان پرقدرت و به مثابه یک دژ مستحکم باشد که کشور را مقابل هرگونه تهدیدی صیانت می کند و در آینده موتور محرکه و شتابدنده آرای خاموش باشد. قدر بداینم.
✍ محسن مهدیان
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️تحلیل نتایج انتخابات مجلس دوازدهم
🔺مقایسه آمار انتخابات دو دوره اخیر مجلس شورای اسلامی به تفکیک استانی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️کسانی که رأی نداده اند، لزوماً مخالف نظام و ضدّ انقلاب نیستند؛
🔺️"مشارکت، یکی از اساسیترین مسائل است. حضور مردم برای پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه اینکه اگر عدهی زیادی شرکت نکردند، اینها به نظام «نه» گفتهاند؛ بههیچوجه اینطوری نیست. آنهایی که بهخاطر «نه» گفتنِ به نظام نمی آیند، درصد خیلی کمی اند. یک عده بهخاطر بی حالی نمی آیند؛ یک عده بهخاطر بی حوصلگی نمی آیند؛ یک عده روز جمعه کار دیگری دارند و نمی آیند؛
🔺️اینها را شما راه بیندازید. والّا کسانی که معتقد به نظام و قانون اساسی نیستند و دلشان برای بیگانگان و نفوذ آنها پر می زند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمی اند. خیلی ها ممکن است پای صندوقها نیاین؛ بهخاطر اینکه حوصلهاش را ندارند، وقتش را ندارند، درست اهمیت قضیه را نمی دانند، متوجه تأثیر رأی خودشان نیستند یا به کسی که به او اطمینان و اعتماد کنند، نرسیدهاند؛ یا کسی را هم که شناختهاند، نپسندیدهاند؛ لذا نمی آیند."
⚡️رهبر معظم انقلاب، ۱۳۸۴/۳/۵
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️پاسخ به یک شبهه
🔺️برخی میگن مشارکت بالاتره چون ١١ میلیون ایرانی که خارج کشور هستن و تو انتخابات مجلس شرکت نمیکنن رو از کل واجدین شرایط کم نکردیم.
این غلطه؛
🔺️چون اولا واجدین شرایط خارج از کشور ۲.۵ میلیون نفر هستن نه یازده میلیون
🔺️ثانیا این تعداد در تعداد واجدین شرایط کل اصلا لحاظ نشدن و ۶۱ میلیون نفر واجد شرایط فقط ایرانی های داخل کشور هستند.
🔺️یعنی اگه الان ریاست جمهوری بود، واجدین شرایط میشدن ۶٣ میلیون و پونصد.
⚡️پس درصد مشارکت درسته...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️عبرتهای انتخابات (1)
🔺️#انتخابات تمام شد. رؤیای قهر با صندوق رأی تعبیر نشد، اما آرزوی مشارکت آنچنانی هم محقق نشد. امروز روایت غالبی از انتخابات، ایران و مردم در آینه این انتخابات نداریم.
🔺️اما علاوه بر #روایت_امروز که نداریمش، باید به #عبرتهای_انتخابات فکر کرد. کاری که معمولاً نمیکنیم. اتفاقات متعددی در این یکماه افتاد که بروز برخی ضعف و قوت های ماست. شايد گام اول تهیه فهرستی از مواردی است که باید دربارهاش فکر کنیم و تدبیر:
1⃣ تحلیل تغییر مرجعیت های سیاسی #جبهه_انقلاب
2⃣ تحلیل #مرجعیت_فکری متنوع در جبهه انقلاب
3⃣ پيامدهای هریک از این تغییر مرجعیت ها در آینده
4⃣ تحلیل شیوه مطالبهگری و #عدالتخواهی عمومی جریان انقلابی (فارغ از عدالتخواهان مرسوم)
5⃣ تحلیل نسبت فکری جبهه انقلاب با منطق تحلیلی رهبری
6⃣ جریانات دارای زمینه عبور از رهبری
7⃣ جذابیتهای مراجع جدید فکری و سیاسی برای جوان امروز
8⃣ مناسبات سیاسیون انقلابی و جامعه
9⃣ انتظارات اجتماعی از طبقه مسئول
🔟 تحلیل #ذهنیت_اجتماعی از کنونه انقلاب
1⃣1⃣ تحلیل ذهنیت و طیف بندی شرکت نکرده های در انتخابات
2⃣1⃣ روش ترمیم مناسبات حاکمیت و #جامعه
3⃣1⃣ راهبردهای ارتقای جبهه انقلاب
4⃣1⃣ گونهشناسی رفتارهای آسیبزای سیاسیون انقلابی
5⃣1⃣ تحلیل سطح فکری و نوع کنش چهرههای سیاسی جدید
6⃣1⃣ جوان انقلابی ما چه آرمانی دارد و چگونه به او #آرمان بدهیم؟
7⃣1⃣ جوان انقلابی ما چه تصویری از امروز انقلاب و ایران دارد و چگونه تصویر دقیق به او بدهیم؟
8⃣1⃣ جوان امروز بهطور کلی به چه دغدغهای مشغول است و چگونه دغدغه او را #قیام و #پیشرفت کنیم؟
9⃣1⃣ ماهیت، کارکرد و اهمیت #مجلس در نگاه آقا چیست و این نگاه چقدر در اذهان امتداد یافته؟
0⃣2⃣ تحلیل آقا از کارکرد مجلس یازدهم چیست؟ این تحلیل چقدر امتداد و باورپذیری داشته؟ عوامل موفقیتهای این مجلس چه بوده؟
1⃣2⃣ چه مبانی و مباحث نظری در انتخابات حضور دارد که لاینحل باقی مانده؟ (مثلاً اصلح و صالح مقبول، نسبت آرمان و واقعیت و...)
2⃣2⃣ چطور انتخابات میتواند در چشم مردم مظهر #اراده_ملی و خواست مردم شود؟
3⃣2⃣ کاستیهای ما در #حکمرانی انتخابات چیست؟ (تحلیل عملکرد حاکمیت در انتخابات)
4⃣2⃣ ما و دنیای مجازی و مقوله اثرگذاری اجتماعی در دوران حاکمیت #فضای_مجازی
5⃣2⃣ تحلیل ذهنیت آن بخشی از جامعه که در انتخابات شرکت نکرده و راهکار اتصال به ذهن آنها
6⃣2⃣ ارزیابی عملکرد نهادهای فرهنگی و تبلیغی ما در زمینه اثرگذاری اجتماعی
7⃣2⃣ راهکارهای بازسازی و تقویت سامانههای ارتباطی و زیست اجتماعی گسترده و اثرگذار
8⃣2⃣ تحلیل تفکیکی میزان مشارکت در منلطق مختلف و تثبیت موقعیت های مشارکت خیز
2⃣9⃣ راهکارهای تقریب ذهنیت مسئولان انقلابی و جامعه انقلابی و نیز عموم مردم.
3⃣0⃣ تحلیل ذهنیت جامعه انقلابی و نیز عموم مردم، از عملکرد مسئولان انقلابی و راهکار برای «واقعیتر» شدن آن.
📌 این فهرست را تکمیل بفرمایید...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️عبرتهای انتخابات (2)
(مجلس خبرگان و ارتقای اعتبار)
🔺️مجلس خبرگان یکی از مهمترین ارکان در جمهوری اسلامی است. اما جالب آنکه #اهمیت و جایگاه آن نه تنها برای بخشی از جامعه که حتی شاید برای برخی اعضای آن هم آنچنان که بایسته است روشن نباشد.
🔺️آقا در دهه گذشتند کوشیدند تقریر جدیدی از #کارکردهایمجلسخبرگان ارائه دهند و باب جدیدی بگشایند اما متأسفانه آن طرح کامل محقق نشد.
🔺️#خبرگان همواره محل حضور علمای بزرگ و برجسته ملی و علامان بلاد بوده است. به گونهای که معتمدین و #تکیهگاه_اجتماعی بهشمار میآمدند. اعتبار خبرگان هم #پشتوانه قوی برای رهبر کنونی و هم اعتبار برای رهبری آینده درصورت نیاز است. پس هرگونه افول، موجب دو ضربه و لطمه میشود.
🔺️رهبر انقلاب یکبار در دیدار با خبرگان فرمودند: برخی با آمدن به خبرگان، #اعتبار پیدا میکنند و برخی با آمدن به خبرگان، به آن اعتبار میبخشند مانند آیتالله یزدی و آیتالله مصباح. اما در دوره اخیر با نوعی افول سطح مواجه شدیم. بهنوعی که تعداد افراد اعتباربخش به خبرگان تاحدودی کاهش یافت.
🔺️از یک سو رحلت بسیاری از معمرین و اعضای خبرگان و از سوی دیگر عدم ثبتنام بسیاری از علمای برجسته و از دیگر سو شوق زائدالوصف جوانانی برای ورود به این مجلس همه موجب شده با ترکیب جدیدی روبرو باشیم.
💢 امروز نیاز به احیای اعتبار خبرگان داریم اما راهکار چیست؟
🔺️قوه عاقله جبهه انقلاب باید یک فهرست بلندبالا و کامل از #علمای_بلاد و #مجتهدین_انقلابی برجسته و مقبول در حوزه و نیز مجتهدین برجسته و دارای سلامت نفس که الزاماً خیلی وسط گود سیاست هم نیستند اما با انقلاب همراهند، تهیه میکرد.
🔺️در گام بعد با لحاظ شرایطی از ایشان برای حضور در انتخابات خبرگان رهبری دعوت میکردند اما با رعایت آداب و ادب لازم، نه اینکه بگویند قانون است امتحان بگیریم، بلکه مهم احراز اجتهادی باشد که حوزه بر صحه گذاشته است و قطعاً #معیار_اجتهاد در اتمسفر حوزه سختگیرانه تر از امتحان خبرگان است.
💢 با این اقدام چند دستاورد خواهیم داشت:
🔺️اولاً ما میتوانیم چهرههای جدید و مهجوری از علما را به جامعه معرفی کنیم تا تصور فقدان مجتهدان و عالمان برجسته تثبیت نشود.
🔺️ثانیاً حوزه علمیه نسبت به مجلس خبرگان و ترکیب اعضای آن با دیده اعتماد و اعتبار بنگرد نه ترديد.
🔺️ثالثاً جامعه احساس کند معتمدین و علمای برجسته و مقبول نزد او در این مجلس حضور دارند و نقشآفرینی میکنند.
🔺️رابعاً ظرفیتهای انسانی و فکری جدیدی را در نسبت با نظام اسلامی فعال میکنیم که میتوانند به مسائل نظام و انقلاب بيانديشند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️تذکر به ساده زیستی مسئولین؛
🔺بیانات تکاندهنده رهبر معظم انقلاب در باب مراعات بیتالمال و سادهزیستی خطاب به مسئولین در تابستان ۱۳۷۰
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️سه سکانس از میزان مشارکت مجلس و محمد خاتمی!
🔺️انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد. حسن روحانی و محمود احمدی نژاد به عنوان روسای جمهور ادوار رای دادند. اما خاتمی رای نداد.
🔺️اتفاق جالب توجهی در جریان انتخابات روز یازدهم اسفند رخ داد. از میان روسای جمهور ادوار پس از انقلاب که در قید حیات هستند، تنها محمد خاتمی رای نداد.
🔺️اما یک تحلیل در این رابطه وجود دارد. آیا تحریم یا عدم تحریم انتخابات از سوی جریان اصلاحات و خاتمی در میزان مشارکت موثر بوده است؟
💢 سکانس اول: انتخابات ۹۰ تحریم شد ولی مشارکت بالا رفت!
🔺️کارزار تحریم انتخابات سال ۱۳۹۰ مجلس، پس از شکست سنگین جریان موسوی-خاتمی در رقابت با احمدینژاد، از سوی جریان بازنده شکل گرفت.
🔺️اما تحریم انتخابات سال ۱۳۹۰ به نتیجه نرسید. انتخابات مجلس نهم در اسفند ۱۳۹۰ برگزار شد. میزان مشارکت بسیار بالا بود و به عدد ۶۴/۲ درصد رسید.
🔺️نکته اینجاست. تحریم انتخابات از سوی سران هشتاد و هشتی شکست سنگینی خورد. با وجود تحریم، سید محمد خاتمی بی سر و صدا به دماوند رفت و رای داد.
«سیدعلی خاتمی» برادر سید محمد خاتمی درباره آن روز میگوید: روز انتخابات مجلس، ساعت ۶ صبح از تهران خارج شد تا او را پیدا نکنند و از او نخواهند که برود و رای بدهد اما چند ساعت بعد خانمش تماس گرفت که سید حالش خیلی بد است و فشارش رفته بالای ۱۸ اما آرام نمیگیرد. من سریعاً خودم را رساندم و دیدم مدام با استرس دارد راه میرود و با خود میگوید که چه کار کنم؟ به او گفتم مثل همیشه که با دو رکعت نماز تکلیفت را روشن میکنی، این بار هم برو و ببین به چه نتیجهای میرسی. قبول کرد و رفت به اتاق کناری و تا چند ساعت بیرون نیامد. بعد که از اتاق خارج شد، چهرهاش آرام بود و با آرامش گفت برویم رای بدهیم.»
💢 سکانس دوم: انتخابات ۹۸ تحریم نشد ولی مشارکت پایین آمد!
🔺️انتخابات مجلس یازدهم روز ۲ اسفند ۹۸ در جریان حکمرانی جریان نزدیک به اصلاح طلبان برگزار شد.
اصلاح طلبان، انتخابات را تحریم نکردند. سید محمد خاتمی در حسینیه جماران رای خود را مجلس یازدهم و میاندورهای خبرگان به صندوق انداخت. اما میزان مشارکت ۴۲/۵۷ درصد بود.
🔺️مشکلات شدید معیشتی مردم از سال ۹۷ به بعد در زمره دلایل اصلی کاهش مشارکت بود.
💢 سکانس سوم: خاتمی ۱۴۰۲ رای نداد ولی مشارکت نظیر سال ۹۸ شد!
🔺️انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد. اصلاح طلبان انتخابات را تحریم کردند. محمد خاتمی رای نداد. اما مشارکت مشابه سال ۹۸ شد!
🔺خاتمی تاثیری در درصد مشارکت دارد؟ مشارکت در مجلس هشتم (۱۳۸۶) بالغ بر ۵۵/۰۴% بود. جریان وابسته به موسوی در مجلس نهم (۱۳۹۰) انتخابات را تحریم کردند ولی میزان مشارکت به ۶۴/۲% شد.
🔺️میزان مشارکت در انتخابات مجلس دهم (۱۳۹۴) با وجود «تکرار» خاتمی ۶۱% شد که نسبت به دوره قبل سه درصد کاهش یافته بود. خاتمی در انتخابات ۹۸ رای داد و انتخابات ۱۴۰۲ را تحریم کرد ولی درصد مشارکت یکی بود!
🔺️بررسی میزان مشارکت در انتخابات ادوار مجلس نشان میدهد که وجود یا عدم وجود آقای خاتمی چندان تغییری در افزایش مشارکت ندارد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️آغاز واکسیناسیون پنوموکوکِ وارداتی از شرکت فایزر (ساخت مشترک کشور آمریکا _ اتریش) از مبداء هند برای کودکان زیر یک سال ایرانی؛
🔺️سخنگوی وزارت بهداشت: واکسیناسیون پنوموکوک از بندر خمیر در استان هرمزگان آغاز شد.
🔺۳.۵ میلیون دز واکسن پنوموکوک از طریق هند خریداری و وارد کشور شده و در فاز نخست در مناطق محروم استانهای جنوبی کشور توزیع خواهد شد.
🔻پینوشت: همیشه فاز نخست اینطور کارها روستاها و مناطق محروم هست...
🔺️شرم داریم در مورد دلیلش حرف بزنیم... که یکیش فقط اینه که هر عوارض سویی داشته باشد، کمتر قدرت و رسانه و عوامل دارند تا علیه دستگاه مربوطه ( بهداشت) اقدام کنند...
🔺️و متاسفانه این واکسن از شرکت فایزر است یکی از شرکتی هایی که مقام معظم رهبری فرمودند واردات واکسن از این شرکتها ممنوع است.
🔺️تزریق ۳.۵ میلیون دز واکسن یعنی نابودی ۳.۵ میلیون جوان آینده ! که یکی از قطعات پازل پروژه استعماری کنترل جمعیت ایران توسط وزارت بهداشت است.
🔺️ای مسئولین دلسوز نظام جلوی این خیانت بزرگ را بگیرید.کاری که در زمان کرونا نتوانستند انجام دهند الآن و در شلوغی بحث انتخابات در حال انجامش هستند.
🔺️آنها که با تدبیر حضرت آقا نتوانستند در دوران کرونا با تزریق واکسن فایزر به مادران باردار کودکانشان را در دنیای رحم مادر بکشند، حالا به دنبال عملی کردن کشتار آن کودکان در این دنیا هستند!!!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡حتی اجازه حرف زدن درباره خدا را به هم نمیدهند؛
🔺️این فقط صحنهای از ترکیه سکولار هست که سالهاست آزادی پوشش و بهتر بگویم بی حجابی اجباریش، تف سر بالای کشور اسلامی ما بود.
🔺️آنها که یک سفر چند روزه به ترکیه داشتند، اولین سوغات آنها تمجیداز آزادی پوشش و دینداری مردم ترکیه است، اما واقعیت ترکیه چیز دیگری است. درسایه ولنگاری فرهنگی در ترکیه، ارزشهای اجتماعی تغییر کرده است و بخشی از مردم مبارزه با دین را یک ارزش برای خود میدانند، چیزی که ما هم اکنون نیز در اظهارات سلبریتهای ایرانی نیز میبینیم.
🔺️هزاران مستند میتوانیم نشان دهیم که آزادی پوشش باعث فروپاشی اجتماعی میشود، اما مدعیان آزادی حتی یک سند نمیتوانند نشان دهند که بی حجابی باعث قوام خانواده و حفظ سرمایههای اجتماعی و معنوی یک جامعه شده است. پس لازم است از آسیبهای فرهنگی ترکیه مثل رشد فاجعه بار زنا و خیانت عبرت بگیریم و با همت بلند از جامعه و فرزندان خودمان مراقبت کنیم.
✍عالیه سادات
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مشارکت ۴۱ درصدی جای دفاع هم دارد؟!
🔺️طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود ۴١ درصد رسید و از مجموع ۶١ میلیون نفر، ٢۵ میلیون آرای خود را به صندوق انداختند.
💢 چند نکته را باید متذکر شد:
1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت.
2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است.
3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است.
4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست.
5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید.
6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است.
7️⃣ حس اشتباه عدم تفاوت در تغییر مجالس از دیگر موارد موثر است. رفتار خطای برخی نامزدها در ایام تبلیغات و ارائه وعده های ملموس اقتصادی در نهایت گروهی از افکار عمومی را در پایان دوره ها به این نتیجه می رساند که منتخبان وعده توخالی برای رای می دهند.
8️⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است.
9️⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هشت گانه فوق بر تصمیم آنها موثر است.
🔟 از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هشت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️اظهاراتی تلخ برای اینترنشنال و براندازان از زبان متخصص انقلابها؛ انقلاب ایران به دلیل بقای بیش از چهل سال شایسته تمجید است!
🔺️«جک گولدستون» جامعهشناس و متخصص انقلابها در دانشگاه "جورج میسن" آمریکا: "انقلاب ایران شایسته تمجید است؛ دولت انقلابی که بر چالشهای مهمی نظیر جنگ و تغییر رهبری غلبه کرده یحتمل برای مدت زمان دیگری نیز در قدرت باقی خواهد ماند."
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️زندگی با آیهها؛
🔺️ویژه برنامه اُنس با قرآن در ماه مبارک رمضان با مخاطب خانواده، نوجوانان و جوانان
🔺️این برنامه رو پیگیری کنیم و به دیگران معرفی کنیم ...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️حکم ردصلاحیت ترامپ لغو شد؛
🔺️دیوان عالی آمریکا حکم کلرادو را که باعث ردصلاحیت دونالد ترامپ در انتخابات مقدماتی میشد، لغو کرد
🔺️توییت ترامپ پس از تأیید صلاحیت: برد بزرگ برای آمریکا
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
26.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️سند تقلب انتخابات لو رفت!
🔺️سیزدهم اسفند ماه یک فعال مجازی با انتشار تصویر نامه محرمانه وزیر کشور از تقلبی بزرگ در انتخابات خبر داد. در این ویدئو به بررسی این خبر میپردازیم.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️بازهم سلبریتیها؛
🔺️وقتی تریبون دست سلبریتیهایی باشه که بدون تحقیق و بدون اطلاعات فقط بلدن استوری بزارن نتیجه این میشه که عکسی که با هوش مصنوعی برای کودکان غزه درست شده رو وایرال میکنند...
🔺️شرایط مهیاست برای کمک اگر دغدغهمند هستید بسم الله تشریف ببرید سیستان و مانند گروه های جهادی به داد مردم برسید...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️حق با شماست!!!
🔺آره بابا دوران درخشان سیاست اون روزایی بود که مجلسی ها با موگرینی سلفی حقارت مینداختن و دولتمردان به اعتبار امضای کری قلب راکتور رو سیمان پر میکردن...
🔺️حالا چون اون جماعت رأی نیاوردن شده دوران افول!
✍ شیرین پناهی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️به اسم آزادی؛
🔺در این یک سال اخیر جوان مردم رو کشتند، با ناخنگیر شکنجهش کردند، پرچم جمهوری اسلامی رو آنشزدند، در دانشگاه شعار جنسی دادند، چادر از سر دختر مردم کشیدند، به اسم آزادی لخت شدند و ... !
🔺️حالا در فقرهی آخر؛
یک عده وحشی تازه به دوران رسیده با هو کردن اجازهی صحبت به پروفسور سمیعی یکی از مفاخر پزشکی ایران نمیدن! آخرش هم با شوق فریاد میزنند: زن زندگی آزادی!
🔺️آزادی؟!
آزادیتون همینه؟!
درب باغ وحش هم باز کنید همینقدر آزادی میبینیم!
✍ سیدامیرحسین هاشمی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی