🔴⚡️پساانتخابات و سه دَرک از موقعیت!
🔺️در تربیت میگوییم ما انسانها در مواجهه با چالشهای مختلف عموما این سه نوع #درک از خود داریم:
1️⃣ درک مقصر
یعنی در چالشها خود را مقصر میدانیم، سرزنش میکنیم و مدام در پی عذرخواهی از دیگران هستیم.
معمولاً این جنس افراد خودشان را بدهکار به همه میدانند و همیشه منتظر مجازات هستند.
2️⃣ درک مظلوم
یعنی در چالشها احساس میکنیم که جامعه و اطرافیان دارند به ما ظلم میکنند! خیلی تنها هستیم و از زمین و زمان هم شکایت داریم و مدام در حال غُر زدن به همسر، مادر، بچهها و … هستیم.
این جنس افراد همیشه طلبکاراند و توقع بهشت دارند!
3️⃣ درک مسئول
یعنی هر چالشی را یک فرصت میبینیم! فرصتی برای رشد.
کسی که درک مسئول دارد، انسان قدرتمندی است و توانایی تغییر شرایط را دارد. مسئولیت کارهایش را میپذیرد و اگر اشتباهی کرده جبرانش میکند و مدام دنبال ایرادات طرف مقابلش نیست، بلکه بیشتر به خودش نگاه میکند!
🔺️اما بعد؛ در عرصه انتخابات ما به هیچ عنوان با آدمهایی از جنس دسته اول روبرو نیستیم! هیچ کس خودش/ تیمش را در نتیجه به دست آمده مقصر نمیداند خطاهای خودش را در طول سالهای گذشته نمیبیند.
🔺️با آدمهای دسته سوم هم به ندرت روبرو میشویم. اساسا سخت میتوان کسی/ گروهی را پیدا کرد که مسئولیت آنچه انجام داده را بپذیرد!
🔺️اما تا دلتان بخواهد با آدمهایی از جنس دسته دوم روبروییم. افرادی که در صورت باخت، زمین و زمان را مقصر میدانند اِلّا خودشان و در جایگاه مظلوم مینشینند! و عجیب که متوجه نیستند کنشهای امروزشان نیز کمکی به آینده خودشان و جریان حامیانشان نمیکند!
🔺️در ۱۲ روزی که از انتخابات گذشته، تحلیلها و شبه تحلیلهای زیادی دیدم، اما سواد اندک من میگوید، هیچکدام جامع و نزدیک به واقعیت نبوده!
🔺️هر کس سعی کرده آنچه پیش از انتخابات میگفته را به اسم تحلیل به خورد مردم بدهد و چند فکت! هم برای اطمینان مخاطب به تحلیلش اضافه کند، بلکه باور شود.
🔺️برجسته کردن غیرواقعیِ گوشهای از دلایل شکست و پیروزی نیز رویه ثابت همه تحلیلها بوده. اینها صرفاً دل جریانات مختلف را آرام میکند تا خطایی را متوجه کنش خودشان ندانند!
⚡️این مسیرِ کسی نیست که میخواهد از گذشته درس بگیرد ...
✍ حمید کثیری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️واکنش مردم کرج به هتک حرمت مراسم روز عاشورا؛
🔺️دسته عزاداری خودجوش خواهران و برادران در #شامغریبان امسال در یکی از پارک های کرج و دفاع از #حجاب
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️تیتر عجیب روزنامه آرمان امروز؛ گورباچف کیست؟!
🔺️کسی که به آمریکاییها اعتماد کرد و ناباورانه موجبات فروپاشی ابر قدرتی به نام شوروی را فراهم نمود.
🔺️تیتر "مانیفست گورباچف ایرانی" یعنی حداقل بخشی از اصلاحطلبان خصوصا با روی کار آمدن پزشکیان فروپاشی جمهوری اسلامی را در سر میپرورانند.
🔺️آقای پزشکیان در شرایط دشواری قرار دارد. خدا به خیر بگذراند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️انتقاد شریعتمداری از دعوت صداوسیما از ظریف؛
🔺️مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان: دعوت از آقای ظریف یک اقدام نامتعارف است و فاقد توجیه منطقی و قانونی است. کاش صداوسیما از جناب پزشکیان برای حضور در سیما دعوت میکرد.
🔺️مخصوصاً اینکه کنفرانس خبریِ از قبل اعلامشدهٔ ایشان به تعویق افتاده و معلوم نیست چرا هنوز انجام نشده است.
🔺️آقای ظریف مسئولیت رسمی ندارند و جایگاه کنونیِ ایشان یک جایگاه درونحزبی است و از این روی دعوت از آقای ظریف نمیتواند توجیه قابلقبولی داشته باشد.
🔺️به اعتقاد بنده، جناب ظریف قبلاز حضور یکطرفه در تلویزیون باید به چند سؤال دربارهٔ عملکرد خود توضیح بدهند و کاش برادر عزیزمان جناب آقای جبلی قبلاز دعوت از آقای ظریف برای حضور یکطرفه، از برخی کارشناسان برای پرسش چند سؤال راهبردی از ایشان هم دعوت به عمل میآوردند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️تحلیل سرلشکرپاسدار باقری ریاست ستادکل نیروهای مسلح در مورد پایان جنگ و قطع نامه ۵٩٨؛
🔺️به نظرم قطعنامه ۵٩٨ در تیر ماه ۶٧ پذیرفته نشد و سابقه آن به دو یا سه سال قبل از آن باز میگردد؛ هنگامی که پشتیبانی لازم از رزمنده ها در جبهه صورت نمیگیرد یا باید نشست و شاهد انهدام کشور بود یا باید برای خاتمه جنگ تصمیم گرفت؛ این قشری نگریست که بگوییم فلان شخص دو خط نامه نوشت و گفت اگر فلان کارها را نکنید، نمیشود جنگید و حضرت امام (ره) نیز در پی آن اقدام به پذیرش قطعنامه کردند. این مطلب با عقل سازگار نیست!
🔺️از سال ۶۵ - ۶۴ ضعفهای ساختاری، زیر ساختی و اساسی ما در جنگ هویدا بود . قبل هم بود ولی دیگر عراقیها به جایی رسیدند که بشدت قوی شدند ؛ اتفاق فاو افتاد و عراق خطر را به جدیت احساس کردند، همه به حمایت از صدام بر خواستند ؛ اطلاعات موجود است میزان تسلیحات و کمک هایی که به عراق در سال های ۶۵ - ۶۴ شد قابل قیاس با گذشته نیست.
🔺️عراقی ها با ۴۰۰ هواپیما و ١٢ لشگر زمینی جنگ را اغاز کردند، این ۴۰۰ هواپیما در طول جنگ ساقط شد و ١٢ لشگر نیز منهدم گشت.
🔺️من مسئول شمارش این ها بودم. ولیکن در روزی که ما قطعنامه را پذیرفتیم عراق ٧۰۰ هواپیمای روز دنیا را داشت و دارای ۵۶ لشگر بود یک میلیون رزمنده داشت. ما با یک ارتش قدرتمند این گونه مواجه بودیم.
🔺️در مقابل چنین ارتش قدرتمندی هشت ما در گرو نه بود ؛ حضرت امام (ره) اعلام می کردند جنگ جنگ تا پیروزی، آیا بدنه کشور به این نحو از جنگ پشتیبانی می کردند؟؟ و آیا جنگ به این نحو ادامه پذیر بود ؟؟ حوادثی که در بهار ۶٧ اتفاق افتاد و بسیاری از سرزمین هایی که در طول جنگ موفق به تصرف آن ها شده بودیم را دشمن باز پس گرفت، از جمله اتفاقاتی بود که برای آن تصمیم گرفته می شد؛ دشمن تا نزدیکی اهواز آمد و باید برای جنگ تصمیم گرفته می شد.
🔺️ما برای مقابله با سلاح های پیشرفته شیمیایی عراقیها حتی ماسک به درد بخور نداشتیم ؛ آن ماسک های موجود که در فیلم ها است نیز از بین ١۵ عامل شیمیایی پاسخگوی ٣ - ٢ عامل بود ؛ آن ماسک ها به درد گاز اشک آور می خورد؛ وقتی گاز اعصاب می زدند این ماسک ها عمل نمی کرد ؛ بچه های ما همانند برگ خزان می ریختند ؛ باید برای این اتفاقات تصمیم گیری می شد.
🔺️این امر در طول زمان جاری است؛ اگر می خواهیم روزی مجبور به قطعنامه ای نشویم، بایستی قدرتمند شویم ؛ ما در منطقه ای از جهان زندگی می کنیم و در بین قدرت هایی زندگی می کنیم که اگر قوی نباشیم، قطعا پایمال خواهیم شد ؛ این قوی بودن در طول زمان باید اتفاق بیفتد.
🔺️یک بعد این امر در دفاع و امنیت است، وحدت ملی، انسجام ملی، پیوستگی مردم و حکومت و ... که می دانیم باید در جریان زندگی ملت ایران جاری باشد، تا این ملت قدرتمند سر پا باشد و روز به روز بالنده تر گردد.
🔺️پذیرش قطعنامه چنین داستانی است؛ نمی توان کسی را متهم ساخت و به عبارت دیگر نمی توان اذعان داشت در مقطع خاص، نامه خاص، شخص خاص، جمله خاص و ... سبب پذیرش قطعنامه شد.
🔺️باید بدنه کشور، بدنه دولت و ... از جنگ بهتر از این دفاع و حمایت می کرد تا به آن روز نرسیم، که رسیدیم . آنروز بسیار برای ما تلخ بود بسیاری از رزمندگان آرزوی می کردند زنده نمی ماندند و آنروز را نمی دیدند.
🔺️حداقل برای سطح راهبردی جنگ روشن بود که تصمیمی غیر از آن نمی شد گرفت و تصمیمی عاقلانه گرفته شد و باید این تصمیم اتخاذ می شد. در آن روز تیر ماه سال ۶٧ اقدامی غیر از آن نمی شد گرفت، باید چاره را قبل از آن می کردیم ؛ اکنون هم اگر در پی ملت مقتدر بودن هستیم و به افق چشم انداز باشیم، باید تلاش شود و به ابعاد مختلف قدرت ملی دست یابیم و خودمان را حفظ کنیم، والا امکان دارد همانند قضیه پذیرش قطعنامه در طول تاریخ اتفاق افتد.
⚡️بمناسبت سالروز پذیرش قطعنامه ۵٩٨ و پایان جنگ تحمیلی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️امتیازدهی عجیب در دولت پزشکیان؛ جنسیت و دین امتیاز اضافه دارد!
🔺️ظریف به عنوان رییس شورای راهبری دولت جدید امشب به تلویزیون آمد و گفت برای انتخاب گزینه های متخصص در دولت پزشکیان، برای خانم ها ۱۰ امتیاز ولی برای آقایان صفر امتیاز! برای ادیان غیر از مسلمان شیعه ۱۰ امتیاز ولی برای مسلمان شیعه صفر امتیاز !
🔺️اگر قرار است متخصص انتخاب کنید پس این امتیازدهی های غیرتخصصی چیست؟!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡والله و بالله ما در مقابل قضیه فلسطین مسئولیم!
🔊 استاد شهید #مرتضیمطهری
🔺️این سخنرانی مربوط به سال ۱۳۴۸ است؛ شهید مطهری یک قرن از خیلی ها جلوتر بود. بعد از قتل عام هزاران کودک هنوز هم عده ای نفهمیدند...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️امنیت از دست رفته؛ تحلیلگر بیبیسی از شکست و ناکامی بزرگ سرویسهای امنیتی آمریکا میگوید!
🔺️ستوان تیم مکمیلان، افسر پیشین پلیس آمریکا: من واقعا تعجب کردم و مخم سوت کشیده؛ این بزرگترین ناکامی سرویسهای امنیتی آمریکا بوده است.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️رهبر معظم انقلاب: امام سجاد به تعلیم و تغییر اخلاق در جامعه اسلامی کمر بست؛
🔺️طبق تحلیل امام سجاد(ع)، بخش مهمّی از مشکلات اساسی دنیای اسلام ناشی از انحطاط و فساد اخلاق مردم بود. اگر مردم از اخلاق اسلامی برخوردار بودند، یزید و ابنزیاد و عمر سعد و دیگران نمیتوانستند آن فاجعه را بیافرینند. ۱۳۷۲/۴/۲۳
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️راه بدون بازگشت؛ از نخبگی تا جاسوسی!
🔺️اعترافات شنیدنی ابر#جاسوس هستهای دکتر احمدرضا جلالی و ادامه داستان تلخ ترور دانشمندان هستهای
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ترامپ: طرفدار تیکتاک هستم؛
🔺️ترامپ در تازهترین اظهارنظر خود گفته از تیکتاک حمایت میکند، حتی اگر ممنوعیت در انتظار آن باشد.
🔻پینوشت: ظاهرا مسیر رأی آوری در آمریکا هم مسأله #فیلترینگ است!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️نفوذ ایدئولوژیک انقلاب اسلامی؛
🔺️وقتی چهل سال پیش، برای نخستینبار باهمین👆برادر (دکتر یاووز اوزوز) و بعضی از دانشجویان تازه مسلمان و نیز خواهران و برادران پاکستانی، عراقی و لبنانی، تصمیم گرفتیم در شهر کوچک Vechta در ایالت برمن آلمان برای بزرگداشت شهدای کربلا در روز عاشورا، راهپیمایی کنیم، تصور نمیکردیم در دوران عمر خودمان، "عاشورا یک روز جهانی" بشود و راهپیمایی "اربعین" نیز...
🔺️آن روز، پولهایمان را رویهم گذاشتیم و برای رهگذران آلمانی آبمیوههای ارزان تهیه کردیم و به همراه یک برگ کوچک کاغذ رنگی هدیه میدادیم که روی آن نوشته بودیم: "امروز عزیزترین عزیزانمان را تشنه کشتهاند و ما برای بزرگداشت آنها، نمیگذاریم تا هیچکسی لحظهای تشنه بماند...".
🔺️آنروز مجموعا با ۶-۷کودک همراهمان، حدود ۴۰نفر بیشتر نبودیم، اما کنجکاوی و حیرتزدگی عجیب مردم آن شهر کوچک را برانگیختیم تا هرکسی بپرسد: "چی شده؟ کِی و کجا اتفاق افتاده؟ چندنفر بودند؟ دعوا بر سر چه بوده..."؟
🔺️هرچند از سوی بعضی برادران عزیزمان به اتهام یک "بدعت ارتجاعی" سرزنش شدیم، اما وقتی خبر بزرگداشت شهدای کربلا در خیابانهای شهر کوچک "فشتا" طی چندماه (بدون اینترنت) منتشر شد، خواهران و برادران شیعه در بعضی ایالتهای دیگر و نیز در لندن، سال بعد حرکت تجمعات علنی عاشورایی را دنبال کردند تا امروز که مراسم عاشورا و اربعین، به آیینهای انسانی_اجتماعی مسلمانان اروپا، آمریکا، کانادا و استرالیا تبدیل شده است.
⚡️کارکردهای انقلاب اسلامی در تحولات جهانی را دستکم نگیریم...
✍ محمدعلی رامین
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی