🔴⚡️وام خرید مسکن ۹۶۰ میلیون شد...!
🔺با مصوبه شورای پول و اعتبار سقف وام خرید مسکن از محل اوراق حق تقدم برای زوجین تهرانی به ۸۰۰ میلیون تومان افزایش یافت که با احتساب وام تعمیر، این وام ۹۶۰ میلیون تومان میشود.
🔺محاسبه بازپرداخت اقساط وام جدید نشان میدهد اقساط ماهانه آن ۱۹.۳ میلیون تومان است.
🔺کل بازپرداخت وام ۲ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان و کل سود وام بیش از ۱.۸ میلیارد تومان است.
🔻پینوشت: واقعا این مسکن برای ما مردم عادی است که زیر ۱۰ میلیون حقوق داریم یا برای ثروتمندان؟!...
🔺یعنی این همه وعده دادن که ما سالی ۱ میلیون مسکن میسازیم وعده برای ثروتمندان و دلالان بود؟
🔺واقعا همان قدر که در خارج ایران قوی هستیم همان مقدار هم داخل ضعیف هستیم، همان مقدار که از سیلی به منافقین شاد میشویم و دفاع میکنیم همان مقدار هم از این وضعیت مسکن و خودرو ناراحت و دلمون خون است و با صدای بلند نقد میکنیم.
🔺آخه مردم عادی چجوری ماهی ۲۰ میلیون میتونه قسط بده؟! به خدا اگر دزدی هم کنند نمیتونند چه رسد از راه حلال...
✍ شیخ فرهاد فتحی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️مثل چمران بمیرید...
🔺حضرت #امام_خمینی(ره) :
چمران با عزت و عظمت و با تعهد به اسلام جان خودش را فدا کرد و در این دنیا شرف را بیمه کرد و در آن دنیا هم رحمت خدا را بیمه کرد، ما و شما هم خواهیم رفت. مثل چمران بمیرید، مثل این سربازهائی که در مرزها کشته می شوند بمیرید.
📚صحیفه نور،جلد ١۵،صفحه ٣٢
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️در پاریس و آلبانی چه خبر است؟
🔺دوست تاریخدانی میگفت، برای تبیین یک تحول مهم مثل انقلاب بزرگ اسلامی در ایران یا انقلاب کبیر فرانسه، نمیشود از همان روز یا بعضا حتی سالی شروع کرد که تحول در آن رخ داده است. به عبارتی وقتی میخواهیم انقلاب 1789 فرانسه را تبیین و چگونگی وقوعش را به تحلیل بنشینیم، نباید سراغ همان چند روز آخر منتهی به انقلاب یا حتی تحولات سال 1789 برویم بلکه باید به تحولات داخلی و حتی خارجی پیرامون این انقلاب از 10 سال قبل رجوع کنیم. میخواست بگوید، وقوع برخی تحولات به ویژه وقتی آن تحول «مهم» است، نتیجه فعل و انفعالات و تحولاتی است که از مدتها قبل رخ دادهاند و چه بسا در نگاه اول، ارتباطی با آن واقعه هم نداشته باشند.
🔺امروز تحولات بسیار مهمی در منطقه و حتی در دنیا رخ داده و در حال رخ دادن هستند که نتیجه اتفاقات مهمی مثل جنگ بزرگ روسیه و آمریکا در اوکراین است. امروز اتفاقی به بزرگی چرخش کشورهای عربی منطقه به سمت ایران رخ داده که بخشی از آن نتیجه اتفاق مهمی است که در 23 شهریور 98 در شرق عربستان بین این کشور و انصارالله یمن رخ داد! کمی ریزتر هم میشود شد و میتوان ریشههای تحولاتی را که امروز در پاریس یا آلبانی در جریان است را، در برخی تحولات مربوط به 22 ماه اخیر دید.
🔺یعنی زمانی که آقای رئیسی به قدرت رسید و سکان هدایت این کشور را از دستان کسانی خارج کرد که در دوران مسئولیتشان، روابط ایران و کشورهای همسایه، به تیرهترین نقطه رسید. آنقدر تیره که صحبت از تاسیس ناتوی عربی-با هدف مقابل هم قرار دادن اعراب و ایران- به میان آمد....
✍ جعفر بلوری
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267488
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
26.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️جایگاه عجیب و حیرت انگیز علمی #شهیددکترمصطفیچمران
🔺تصاویری دیده نشده از جزوههای دکتر چمران که باعث شد استادان دانشگاه نمره 22 به او بدهند.
🔺رساله دکتری شهید چمران به دلیل مهم بودنش در کتابخانه کنگره آمریکا نگهداری میشد.
🔺شهيد چمران در زمان خود در فيزيك پلاسما جزو 10 نفر اول جهان بود به طوري كه در دانشگاه بركلي كه ورود به آن به سختي امكان پذير است در رشته گداخت هستهای شاگرد اول بود.
🔺حداد عادل 15 سال بعد از شهادت دکتر چمران که به یک اجلاس خارجی رفته بود چند آمریکایی به او اعتراض میکنند که چرا گذاشتند چمران به جنگ برود و ما از این نخبه محروم بشویم!
🔺ماکروویوی که امروز در خانه ها داریم به نوعی یادگاری از دکتر چمران بوده است.
⚡️٣١ خردادماه سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران گرامی باد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️افراد بسیاری در راه تبلیغ اسلام ناب شبانهروزی مجاهدت میکنند...
🔺در رویداد ملی نهضت از برگزیدگان تبلیغ و تبیین کشور که در سال گذشته در رشتههای هنر و رسانه، تبلیغ اسلام ناب، نشر خوبیها و… برگزیده شدند و خانواده شهدا تجلیل به عمل آمد.
🔺به گزارش خبرنگار مهر، رویداد ملی نهضت در آستانه یکم تیرماه سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی و روز تبلیغات و اطلاع رسانی دینی با حضور حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد مهدی دادمان رئیس حوزه هنری، خانواده معزز شهید #عجمیان، خانواده معزز شهید آرمان #علیورودی و جمعی از فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد.
🔺تبلیغ از رسالتهای الهی است که خداوند بر دوش ما قرار داده است؛
🔺در ابتدای این مراسم و پس از قرائت قرآن کریم و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، حجت الاسلام روح الله #حریزاوی قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در سخنانی گفت: وقتی که جهاد تبیین به عنوان یک فریضه فوری و قطعی به عنوان یک اصل عقلی و واجب شرعی به دوش ما قرار داده شد گرد هم آمدن، هم اندیشی کردن و معرفی کسانی که قدم مؤثری در این جهاد عظیم روزگار و در مواجهه با جنگ شناختی عصر حاضر بر میدارند خود این اقدام یک جهاد دیگر است...
🔺امروز به بهانه سالگرد تأسیس این شجره مبارکه تبلیغ دین گرد آمدهایم که حضرت امام در کشف الاسرار میفرمایند یکی از طرحهای اولیهای که در ذهن مبارکشان شکل گرفت تأسیس مرکزی به عنوان تبلیغات اسلامی بود.
برای مطالعه مشروح خبر لمس کنید
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️تبلیغ باید مردمی باشد و کار اختصاصیِ روحانیون نیست، افرادی که خوبیها را منتشر میکنند باید تقدیر شوند...
🔺حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی طی سخنانی با اشاره به سالگرد تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: سنت حسنهای است که هرسال حوالی روز اول تیرماه از مبلغان تجلیل میشود.
🔺وی ادامه داد: دستگاه تبلیغ ما را یاد شهید حقانی میاندازد. شهدا بزرگترین مبلغان بودند. در این روز، کسانی که از آنها تجلیل میشود افرادی هستند که در امر تبیین و ترویج اسلام ناب کار کردند. البته تعداد عزیزان زیاد است و ما نمیتوانیم همه را نام ببریم و تقدیر کنیم.
🔺قمی با بیان اینکه یکی از گروههایی که باید تقدیر شوند، عزیزانی هستند که نشر خوبی میکنند، گفت: نشر خوبیها، کار تبلیغی است زیرا فرد نشر دهنده در گسترش آن کار خوب، سهیم است. امام علی(ع) فرمود اگر خوبی کردی بپوشان اما اگر به تو خوبی کردند، نشر بده. همچنین امام میفرمایند: کسی که از مردم قدردانی نکند شکر خدا را به جا نیاورده است.
🔺همه مردم باید تبلیغ کنند؛
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به تلاش رسانههای معاند بر مخفی کردن اخبار خوب، گفت: از پیامبرمان فرا گرفتهایم که فریب کار کسی است که خوبی را میپوشاند و بدی را فریاد میزند، نباید خورد.
🔺وی ادامه داد: فرایند تبلیغ باید مردمی باشد و این کار اختصاصیِ روحانیون نیست. این دستور خود امام است که فرمودند همه مردم باید تبلیغ کنند.
جهت مطالعه مشروح خبر لمس کنید
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️بیحجابی با منشأ بیغیرتی...
🔺یک تحقیق میدانی در باره همراهی همسران با زنان مکشفه و بی حجاب منتشر شده که نشان می دهد بی حجابی زن از بی غیرتی مرد (همسر یا پدر) است...
🔺اوج عقب ماندگی فکری یک مرد آنجاست که بداند که ناموسش در معرض و نگاه مردان دیگر است و نه تنها ناراحت نشود بلکه اعلام رضایت کند، با دلی پر خون و شاکی و البته معترض دلخوش به این هستیم که شاید به شیب ظهور نزدیک میشویم چرا که در روایات وجود چنین زنان و مردانی از نشان های آخرالزمان ذکر شده است...
اللهم اشکوا الیک من غیبة ولیّنا
اللهم عجل لفرج ولیّک
✍سید محمد هاشمی نیا
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️فرق میکنه کدوم سمت باشید، حق یا باطل...
🔺درحالیکه مفلوکین مجاهدین خلق توسط دولت آلبانی در حال قلع و قمع هستند؛ متحدین الحوثی ایران در یمن پس از ۸ سال جنگ همه جانبه و محاصره؛ اینگونه در عربستان از آنها استقبال میشود.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️ضوابط پوشش رسمی، نقطه اشتراک همه دانشگاههای دنیا
🔺رعایت #پوشش_رسمی بر اساس #Dress_Code مصوب دانشگاهی و مراکز آموزشی در سراسر دنیا موضوعی کاملا منطقی و پذیرفته شده است.
🔺بنابراین اینکه گروهی بر خلاف رویه قاطبه دانشجویان فرهیخته و باایمان کشور، به اسم دانشجوی هنر فلان دانشگاه بخواهند در برابر حکم صریح الهی حجاب و قانون مصوب پوشش گردنکشی نمایند قطعا قابل پذیرش نیست.
🔺به عنوان نمونه سال گذشته در همین ایام(May2022) در کشور کانادا که قبله آمال برخی غربگرایان هم هست، پلیس تعدادی از معترضین به پوشش در یک مرکز آموزشی را بازداشت کرد تا جایی که شدت عمل پلیس کانادا موجب برخی انتقادات شد(تصویر بالا).
🔺شأن شریف دانشگاهیان پیشرو بودن در فرهنگ قانومندی و تقویت فرهنگ اسلامی است و قطعا تضمین سلامت محیط علمی اقتضا میکند از ضوابط مصوب پوشش حتی یک میلیمتر هم نباید عقب نشینی کرد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️تحلیل اجتماعیِ پیمایش حجاب قسمت ١
1⃣ اینکه «چهل درصد» از مکشفهها در «پیش از تیرماه سال گذشته» کشف حجاب کردهاند (مطابق آمار پژوهشکدۀ باقرالعلوم که وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است) ، نشانگر این حقیقت است که «موج» و «شیب» کشف حجاب بهصورت جدی و گسترده در دورۀ پیشااغتشاش، آغاز شده بوده و «روند خطی» و «سیر فزاینده» شکل گرفته بوده و حادثۀ مرگ مهسا امینی، فقط یک «زمینۀ تشدیدکننده» بوده است. تشدیدکنندگیِ آن نیز آنچنان برجسته نبوده، بلکه در اثر اهمالکاری مسئولان در اِعمال اقتدار و اجرای قانون در دورۀ پیشااغتشاش، مسیر طبیعی پدید آمده بود و مکشفهها احساس نمیکردند که مسئولان، قاطعیتی برای مواجهه دارند. این چهل درصد، میوۀ تلخ اغتشاش نیستند، بلکه اینان اغتشاش آفریدند یا با آن همراه شدند.
2⃣ این در حالی است که ما به «شصت درصدِ پسااغتشاش»، اعتنا میکنیم اما از «چهل درصدِ پیشااغتشاش» غافلیم. به نظرم مسألۀ اصلی، آن چهل درصدِ پیشینی است که توانسته «بدون اغتشاش» - که آکنده از حس و حرارت و هیجان و روایت بود - پیش برود. اگر بتوان آن شصت درصد را به اغتشاش نسبت داد، دربارۀ این چهل درصد چه باید گفت؟ این عدد بر اساس که «منطق اجتماعی» به تحقق پیوسته است؟ کدام «نیروی پیشران»، کشف حجاب را در دورۀ پیشااغتشاش تا مرز چهل درصد سوق داده است؟ من در تحلیلهای گذشتهام به این واقعیت تصریح کرده بودم که باید سالهای آغازینِ دهۀ نود را «نقطۀ عطف» نسبت به حجاب دانست و «موج جدید» را به آن نسبت داد و اتفاقهای امروز را در اتصال و همبستگی با این گذشتۀ تبیینگر، فهم کرد، نه اینکه چند تخلف موردی و اندک گشت ارشاد را در سالهای اخیر، اصل و اساس انگاشت و یا حادثۀ مرگ مهسا امینی را گرانیگاه قلمداد کرد. رگهها و ریشهها به «خُردهرویدادها»یی باز میگردد که از آغاز دهۀ نود توسط رسانههای فارسیزبان و دنبالۀ داخلی آنها در جریان اصلاحات، بهتدریج صورتبندی شدند و یک «سیر نامحسوس» را پدید آورند. این سیر، به یک «کلانرویداد» نیاز داشت؛ یک حادثۀ تلخ و بسیجگر و احساسی که در اثر انفجار آن، هم نقص شصت درصدیِ خود را جبران کند و هم با شرمندهسازی حاکمیت، به خود رسمیت بدهد.
3⃣ در طول ماههای تیر و مرداد و شهریور، سیر کشف حجاب حدود «سه درصد» بوده اما در مهرماه به «بیست درصد» میرسد. این عدد، در هیچیک از ماههای بعدی نیز تکرار نمیشود. پس قلۀ اقدام به کشف حجاب، معطوف به «مهرماه» بوده است. اما چرا مهرماه؟! روند کشف حجاب، میتوانست به صورت متوازن میان ماهها توزیع شود و در هر ماه، جمعی به مکشفهها افزوده شوند، و یا میتوانست ناگهان پس از اغتشاش و مرگ مهسا امینی، حالت هیجانی و انفجاری به خود بگیرد و ظهور یابد، اما حدود «سه ماه» طول کشیده تا تمایل بیست درصدی شکل بگیرد و این تمایل نیز در هیچیک از ماههای بعدی نیز تکرار نشده است. یک فرض این است که این عدد بزرگ را به بازگشایی دانشگاهها و مدارس نسبت بدهیم و بگوییم این دو بستر، زمینۀ همافزایی و ظهور حداکثری را بهصورت ضربتی فراهم کردند. فرض دیگر این است که گفته شود زنانِ مایل به کشف حجاب که تصمیم قطعی برای کشف حجاب داشتند، از نظر احتمال مواجهۀ حاکمیت، دچار تردید بودند، اما در این فرصت سه ماهه - که آمیخته با تعلل و بیعملی مسئولان بود - یقین پیدا کردند که حاکمیت، دیگر انگیزه و توانی برای برخورد ندارد و با سکوت رفتاری خویش، شرایط جدید را پذیرفته است.
4⃣ در اردیبهشت ماه، آمار اقدام به کشف حجاب به عدد «هفتمدهم درصد» میرسد که کمترین میزان در مقایسه با همۀ ماههای گذشته است. تنها اتفاقی که میتونسته سرچشمۀ این افول ناگهانی و بیسابقه باشد، تهدید سردار رادان به اجرای قانون حجاب بوده است. این امر نشان میدهد که حاکمیت، همچنان از اقتدار برخوردار است و چنانچه «سخن مقتدارنه» بگوید - و اندکی نیز «قدرتِ» خویش را به رخ بکشد - گره گشوده خواهد شد و نهتنها روند پیشرونده، متوقف خواهد شد، بلکه بساط کشف حجاب و برهنگی نیز جمع خواهد شد. در واقع، چشم مکشفهها به «رفتار حاکمیت» است و بر اساس آن، رفتار خود را تعریف و بازتعریف میکنند. ازاینرو، روندها و سیرهای اجتماعی در این لایه، به سستی یا قوّتِ «گفتارهای حاکمیتی» وابسته است. متأسفانه «ضعف گفتاری» در ادبیات رسمیِ مسئولان، «اقتدار حاکمیت» را تا اندازهای مخدوش کرده است و باید از طریق جدّیّت و غلظت بخشیدن به گفتارهای رسمی، گذشته را جبران کرد.
✍ مهدی جمشیدی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️تفرقه بیانداز و حکومت کن...
🔺پولوتیکو: آمریکا هم به اوکراین سلاح میفروشد هم به روسیه!
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
28.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️روایت جدید خواهر علی کریمی: «علی به دنبال ویزای آمریکا بود»
🔺اگر «زن زندگی آزادی» برایت مهم بود خواهر خودت را نجات میدادی.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️پیمایش انگیزهشناسی بانوان بیحجاب
🔺این پیمایش که اخیراً توسط مرکز مطالعات فرهنگی تیام انجام شده، نشان میدهد روند مکشفهشدن جامعه آماری 992 نفره ایشان در شهر تهران چگونه بوده است:
🔺38.9 درصد در قبل از تیر 1401 کشف حجاب کردهاند. در تیر و مرداد 1401 روند، ثابت و ماهیانه 3 درصد است اما آخر شهریور 1401 و غائله موسوم به مهسا(زمان درگذشت 25 شهریورماه) که شروع میشود، نرخ کشف حجاب هم به میزان 0.7 درصد نسبت به دو ماه قبل افزایش نشان میدهد.
⚡️در مهرماه که گرماگرم حادثه است، نرخ کشف حجاب رکورد را جابجا میکند(21 درصد). اما در آبان ابتدا یک نزول 76 درصدی نسبت به مهرماه رخ میدهد ولی در آذر و دیماه قدری روند، افزایشی میگردد(در سه ماه مورد بحثِ بعد از مهرماه نرخها به ترتیب 5.1، 6.4 و 9.4 است) اما از دیماه به بعد دوباره به همان 3 درصد قبل از غائله برمیگردد و درنهایت در اردیبهشت امسال عدد اندک 0.7 درصد را نشان میدهد.
🔰بدینترتیب میتوان نتایج زیر را اخذ نمود:
1️⃣ تکانه اجتماعی غائله، روند کشف حجاب را جهش میدهد. این در زمانهای است که دستگاههای فعال در حوزه حجاب و عفاف به دلیل شرائط محیطی و التهاب آن و یا حتی تردید در اعمال مقررات مربوطه به وضوح پا پس کشیدهاند.
2️⃣این جهش در ماههای بعد دوام نمیآورد و گویی دامنه اجتماعی آن به سرعت کاهش مییابد(از 21 به 5)، چیزی معادل 76 درصد کاهش. بیعملی دستگاههای دخیل در حوزه حجاب و عفاف و فضای ابهامآلود باعث میشود دوباره اهل تردید در کشف حجاب به آهستگی به دامنه 5.1 درصدی آبان پیوسته، عدد را در آذر به 6.4 درصد برسانند، این موضوع در دیماه بدتر شده و دوباره جهشی در حد 9.4 درصد را نشان میدهد.
3️⃣با جمعشدن این پیک دوم در دل اعداد قبلی، عملاً روند نزولی از بهمنماه آغاز میشود، خصوصا اینکه هم غائله جمع شده است هم تا حدی قصه مدارس به کنترل نسبی درآمده است. درباره این روند نزولی و حتی بازگشت به الگوی قبل از غائله میتوان گفت؛
4️⃣حجم همراهان با کشف حجاب به هیچ روی منطبق بر کلیت جامعه ایرانی نیست و میزان نفوذ پدیده کشف حجاب یک روند مشخص را دارد که شرائطی چون غائله مرتبط باعث تشدید آن شد، اما این تشدید به خاطر فقدان بنیاد اجتماعی نمیتوانست هر ماه دامنه سنگینی از یارگیری اجتماعی داشته باشد و به ناچار اثر افزایشی غائله در بهمنماه به طور کلی تخلیه گردید و روند، کاملاً به الگوی قبل از همه این غائلهها بازگشت.
5️⃣ در فروردین و سپس در اردیبهشت 1402 که قدری سخن از اجرای جدیتر مقررات و کنترل اجتماعی با ابزارهای نوین و حتی لایحه قانونی به میان آمده است و تا حدی انعکاسها در جامعه جدی میشود ابتدا از دامنه کشف حجابها حتی از نرخ ثابت 3 درصد قبل از غائله کاسته میشود و در اردیبهشت که این انعکاسها جدیتر میشود، گویی بانوان مستعد کشف حجاب این انعکاس را جدی گرفته و دامنه کشف حجاب از 2.8 به یکباره تا 0.7 درصد کاسته میشود.
🔺نکته بسیار مهم که از تحلیل این روند به دست میآید آن است که حیرت دستگاههای میانی و گاه بالادستی در حاکمیت در فقدان سیاست منسجم و اعلامشده در حوزه حجاب و عفاف یکی از عوامل اصلی شکلگیری نرخهای بالای کشف حجاب نسبت به روند معمول آن بوده است. عدد دیماه 1401 و مقایسهاش با آذر و آبان که هنوز متأثر از شرائط غائله هستیم، شاهدی جدی بر این امر است. درنقطه مقابل حس اجتماعی مبنی بر اینکه حاکمیت در اعمال سیاستهای کنترلی جدی است هم مدخلیتی اساسی دارد؛ این امر با روندهای ابتدای سال 1402 قابل اذعان است. بدینترتیب ما با اهل تردیدی مواجه هستیم که اگر حس کنند هیچگونه کنترل اجتماعی وجود ندارد به راحتی خود را وارد این جرگه میسازند و البته این اهل تردید هم با وضعیت کلی جامعه ایرانی منطبق نیست و حداکثر درصد اندکی از این جامعه است.
⚡️ پرسش اصلی این است که آیا باز میخواهیم به بهانه کار فرهنگی-که سخنی درخور و شایسته است- ابزارهای جدی هدایت اجتماعی همانند قانون و الزامات قانونی را وانهیم؟
✍ عباس حیدریپور
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️بمناسبت یکم تیرماه، روز تبلیغ و اطلاعرسانی دینی
🔺اهم بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با مدیران سازمان تبلیغات اسلامی
٢٨ دیماه ١۴٠١
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️محجبه ها در رژه همجنسبازها در استانبول
🔺صورتیها، ویروسی جهانیاند
🔺جنگ با خدا / کی بشه عذابش برسه..
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️تحلیل اجتماعیِ پیمایش حجاب
قسمت دوم
1⃣ «مرد بیغیرت»، بدن ناموسش را به «نگاههای حریص خیابانی»، میفروشد و آسودهخاطر است. بیرگ و بیتفاوت است. از «نمایش بدن زنش»، رنج نمیبرد. «لذت دیدن زنش»، فقط برای خودش نیست، بلکه مردان دیگر نیز مجاز به بهرهبرداری بصری از زنش هستند. مرد بیغیرت، «مردانگی اخلاقی» ندارد.
2⃣ عدد «هفتاد درصد» نشان میدهد که «کمعفتی زن»، قرین و همنشین «کمغیرتی مرد» است. مکمل و متمم یکدیگرند. همافزایی در فساد اجتماعی دارند. مکشفهها، «چراغ سبز شوهران»شان را دیدهاند که در خیابان، بدننمایی میکنند. از سایهی حضور «مرد غیرتمند» در زندگیشان، محروم هستند و به حال خود «رها» شدهاند.
3⃣ بنابراین، مشکل ما فقط «بیحجابی» نیست. روی دیگر سکه، «بیغیرتی» است. بیغیرتی مرد، خود را در خیابان نشان نمیدهد، بلکه در قالب بیحجابی زن، نمایان میشود. بیحجابی زن، دو ریشه دارد؛ یکی نقص در عفت خودش و دیگری نقص در غیرت مرد. بااینحال، چون فقط بیحجابی مشهود است، «طرح حجاب» مینویسیم نه «طرح غیرت».
4⃣ شبکهی تلویزیونی «منوتو» بهعنوان گرانیگاه «عادیسازی سبک زندگی غربی»، سالها بر تغییر الگوها و ارزشهای معطوف به «امر جنسی»، متمرکز بود. «زندگی روزمره» را از «سیاست»، مهمتر انگاشت و مخاطب را با لذتهای سبک زندگی غربی، وسوسه کرد. آنقدر گفت و نمایش داد و حس ایجاد کرد، تا مخاطب تحریک و تهییج شد.
✍ مهدی جمشیدی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️پیام حجةالاسلام قمی به همسنگران محترم نهضت تبلیغات اسلامی
🔺ان شاء الله مصداق کسانی باشیم که محاسن کلام اهل بیت علیهم السلام را در جامعه عرضه میکنند تا بتوانیم زمینه تبعیت این جامعه اسلامی را از تعالیم حضرات نور فراهمتر کنیم.
🔺پیام حجت الاسلام و المسلمین #محمدقمی ریاست محترم #سازمانتبلیغاتاسلامی بمناسبت یکم تیرماه سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام خمینی (ره)، از جوار مضجع نورانی حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام خطاب به همسنگران و همراهان محترم نهضت تبلیغ اسلام ناب
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی