14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️فرزند ایرانی که در کربلا شهید شد...
🔺#اسلمبنعمرترکقزوینی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️احترام مردم اهل سنت گلهدار به اهل بیت علیهم السلام
🔺صحبتهای «شیخ مصطفی نوری» امام جمعهی #اهلسنت گلهدار در خصوص احترام عجیب مردم اهلسنت #گلهدار به امام حسین علیهالسّلام و ماه محرم
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️فَیا سیوفُ خُذیني...
🔺عظمت قیام سیدالشهدا علیهالسلام در بیان مولوی عبدالرحمن چابهاری، مدیر جامعة الحرمین الشریفین و امام جمعهٔ چابهار
🔺کاری از مجموعهٔ رسانهای «عارفان جام» مسجد خواجه عزیزالله تربتجام
🔺مقام معظم رهبری: «وحدت بدین معنی است که نخبگان در هر کشور و هر مذهب، آحاد مردم را با مشترکات یکدیگر آشنا کنند.» (پیام حج ۱۴۰۲)
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
27.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️من چی کار باید بکنم...
🔺توضیحات #عبدالرضاهلالی درباره حواشی ایجاد شده پیرامون یکی از مصاحبههایش...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
48.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️نماهنگ "مشق نوکری"
🔺جدید ترین اثر واحد تربیتی خشت اول با حضور پیرغلام با اخلاص" آقا جلیل" و نوای شیخ علی قنبری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴⚡️کتابی آمریکایی درباره امربهمعروف
🔺مایکل کوک پس از ۱۳ سال مطالعه و تحقیق در سال ۲۰۰۱ کتابی به اسم «امر به معروف و نهی از منکر در اندیشه اسلامی» نوشت. کوک برای نوشتن آن بیش از 2هزار کتاب و مقاله به زبانهای مختلف مطالعه کرد.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
41.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️دشت دشت خون است ...
🔺سینه خون است خیمه خون است
🔊 #حاجمحمودکریمی
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️دیجیکالا باید چگونه جریمه شود ؟! اصلا دیجیکالا چه کار کرده؟!
🔺دوستان بزرگوار خوب در ظاهر دیدند یک شرکتی با اعضای زیاد همگی کشف حجاب کردند،خوب این مسئله شاید در حال حاظر برای قوه مسئله عمیقی نباشه در شهر تهران خیلیها به هر دلیلی به روسری اعتقاد ندارند اگر مطابق این مسئله جریمه کنند فقط یک پلمپ ساده اتفاق خواهد افتاد...
🔺اما دیجیکالا بازاریابی کرده بازاریابی کثیف یعنی کارش از جنس کاسبی بوده...
🔺همانطور که روزی با جشنوارههای شگفتانگیزش باعث جمع شدن بسیاری از برندها و کارخانههای سالم شد...
🔺امروز دیجیکالا با این بازاریابی کثیف در حوزه بازاریابی نیز رقبا رو له کرد و درحال حاضر رقبا برای رقابت یاباید کار کثیف بزرگتری بکنند و یا راضی شوند به از دست دادن سهم بیشتری از بازار...
🔺پس قوه محترم قضائیه شما باید از جنس بازاریابی و مارکتینگ دیجیکالا را جریمه کنید...
اِعمال یکی از این جریمهها بسیار بازدارنده و تشویقی است...
1⃣اهدای ۲۰۰میلیاردتومان جایگاه تبلیغاتی به کارخانهها و شرکتهای کوچک...
2⃣قطع یک روزه درگاه پرداخت اینترنتی و فیلتر شدن دامنه...
3⃣حمایت صنایع دستی یک شهر به صورت اجباری هرروز در صفحه اصلی...
🔺یادمان باشد اکبر طبریها همچین روزهایی متولد میشوند...اگر درست برخورد کردید که موفق میشوید خداوند توفیق داده تا برای مردم گام بردارید اگر موفق نشدید، هیچ وقت یک شرکت دلال خصوصی گامی برای مردم برنخواهد داشت...یادتان باشد
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️اتفاقی جالب در یک مراسم تعزیه در کشور عراق
🔺در یکی از مراسمات تعزیهای که در عراق برگزار میشود کسی که نقش امام حسین (ع) رو بازی میکرد آنقدر با حس ندا سر داد هَل من ناصر یَنصرنی «آیا کسی هست مرا یاری کند» که مردم، طاقت نیاوردند...
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴⚡️تصریح عالم اهل سنت از دانشگاه الازهر مصر به خون امدن از خاک و عزاداری پیامبر صل الله علیه و اله برای امام حسین علیه السلام؛
۱. پیامبر (صل الله علیه و اله) برای امام حسین علیه السلام گریه کردند.
۲. از خاک خون جاری شد و حضرت ام سلمه (علیها السلام) گریه کردند.
۳. جِنیان برای امام حسین علیه السلام نوحه خوانی کردند.
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی
🔴⚡️کدام روانشناسی؟!
بخش نخست
🔺رؤسای ۴ انجمن روانشناسی و روانپزشکی در نامهای به رئیس قوهی قضاییه به احکامی که بر علیه یکی دو هنرمند مشهور کشور به اتهام بیحجابی و بدپوششی صادر شده بود، اعتراض کردند و استفاده از عناوین تشخیصی روانشناسی برای برچسبزدن به رفتارهای این هنرمندان را سوء استفاده از روانشناسی و روانپزشکی دانستهاند که موجب تحقیر و نقض کرامت متهمان گشته و ارائه خدمات سلامت روان را به نیازمندان دشوار ساخته و وجههی روانپزشکی و روانشناسی کشور را در جهان مخدوش میسازد.
این اساتید، ارجاع افراد به مراکز روانشناسی و مشاوره جهت اعمال تغییر در سبک زندگی و انتخابهای فردی را متعارض با اصل اخلاقی خودمختاری به عنوان یکی از اصول اخلاقی حرفه روانشناسی دانستهاند.
پیش از این نیز یکی از اساتید روانشناس مدعی شده بود الزام به حجاب برای کسی که اعتقاد به آن ندارد مایه ازخودبیگانگی و بحران هویت است و چنین کسی اگر با چادر به خیابان بیاید خودیت و سلامت روانش به خطر میافتد.
🔺این اظهار نظرها از پایگاه دانشگاهی و به استناد گزارههای علم روانشناسی جدید بیان میشود.
از آنجا که نویسندگان نامه رؤسای مهمترین انجمنهای علمی روانپزشکی و روانشناسی هستند، نمایندگان تفکر علمی همهی روانشناسان و روانپزشکان دانشگاهی به شمار میروند. همان گونه که در متن نامه و در امضای خود، این نمایندگی را تصریح کردهاند. بنابراین این نظرات، مربوط به چند شخص حقیقی نیست و نگاه جریانی حاکم بر دانش مدرن به شمار میرود.
🔺خودیت و فردیت
سرچشمهی تأکید بر خودیت و فردیت (پیش از نظریه تفرّد کارل یونگ و بیانات شبه عالمانهی نیچه که توسط این نویسندگان تکرار و بلکه به شکل ناقصی بیان شده است) فروید پدر علم روانشناسی جدید است. فروید دست کم در مقطعی از عمر خود بر این باور بود که احساسات سرکوبشده باعث ایجاد تعارضات و در نتیجه اضطراب میشوند. او میگفت وقتی ما در جامعه رشد میکنیم مجبور هستیم برای تطابق با محیط پیرامون خود، روی بخشهایی از وجودمان پا بگذاریم. ممکن است این جامعهپذیری به حدی در ما درونی شود که نتوانیم غرایز طبیعیمان را بپذیریم و برای فرار از اضطراب ناشی از آن، آنها را از حیطهی آگاهی خود خارج کنیم. این سرکوبگری خواستهها به ایجاد تعارض میانجامد. زیرا احساسات ابراز نشده هرگز نمیمیرند. آنها زنده دفن میشوند! و بعدها به شکل صورتهای زشتتری بیرون میزنند.
🔺کامهای مطرود و ممنوع با آنکه از ذهن خودآگاه انسان رانده میشوند اما باز از میان نمیروند؛ بلکه در ناخودآگاه او باقی میمانند و متدرجاً انباشته و فشرده میگردند. وا زدن، طرد و حبس کامها چنانچه بهتکرار واقع شود، انرژی هنگفتی را در ناخودآگاه ما متراکم و محبوس میسازد و نظم و آرامش روانی را برهم میزند. کامهایی که به شدت وازده و پس رانده شوند، در ناخودآگاه گرد میآیند دسته دسته فشرده و فروبسته میگردند و روان را جریحهدار میکنند. این جریحههای روانی را کمپلکس یا عقده میخوانند!
🔺ترجمه مختصر و ساده این جملات این است: اگر انسان به خواستههای خود نرسد دچار عقده روانی خواهد شد. بنابراین «اگر میخواهید دچار آسیب و عقدهی روانی نشوید خواستههای خود را سرکوب نکنید و به همه خواستههای پاسخ مثبت دهید» خلاصه اینکه همهی خواستههای شما مشروع و تأمینکردنی است مگر آنکه با خواستههای دیگران ناسازگار باشد!
🔺انسانم آرزوست؛
این دیدگاه فروید که به سرعت شیوع پیدا کرد ریشه اخلاق و ارزشهای انسانی را برکند و هیچ کار بدی باقی نگذاشت. با این تقریر همهی کارها و خواستههای انسان خوب و ضروری تلقی شدند؛ زیرا اگر انجام نشوند انسان را روانی و عقدهای میکنند، مگر آنکه به خواستههای دیگران آسیب رسانند و دیگران را عقدهای و روانی کنند. نتیجه روشن چنین تفکری، تولد لیبرالیسم و فردگرایی شد؛ یعنی تنها ارزش دنبالکردنی آزادی است و هرچه مخالف آزادی باشد بلکه فقط هر آنچه مخالف آزادی باشد زشت و بد است.
🔺این نویسندگان در همین نامه آوردهاند: «اعمال تغییر در سبک زندگی افراد و انتخابهای فردی آنها متعارض با اصل خودمختاری به عنوان یکی از اصول اخلاقی حرفه روانشناسی است».
🔺به این نویسندگان گوشزد میکنیم: اخلاقی که شما از آن یاد میکنید جز همین یک اصل (خودمختاری و آزادی) اصل دیگری ندارد و همه کارهای شنیع، خوب و خواستنی و مجاز هستند زیرا ترک آنها خودمختاری را به خطر میاندازد.
بیشک این نظریه بزرگترین #بدعتعصرجدید است که تمام اخلاق و هویت انسانی را درو کرده و از انسان تنها یک جانور دوپای مستقیمالقامه باقی گذارده که در اسارت غرایز حیوانی به سر میبرد و جز در شکل و شمایل ظاهری تفاوتی با اجداد و اسلاف میمونی خود ندارد.
✍ محمدعالمزاده نوری
مرکز تعالی مدیران انقلاب اسلامی